Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1051 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 19 May 2009 - 14:48

24
Spoiler:

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1052 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 May 2009 - 15:52

Σωστός, τα σπασε το φινάλε όπως πάντα. Ειδικά η σκηνή του Τόνυ πολύ Epic.
24 RULEZ :riiight:
Posted Image

#1053 papp0us

papp0us

Clean-Up Batter

• Members
  • 515 posts

Posted 19 May 2009 - 21:50

ρε παιδιά πιο φινάλε;;;; εμένα με cliffhanger με αφησε..
Spoiler:

Angroid.gr Android à la Ελληνικά

#1054 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 May 2009 - 07:08

last episode of the office rocked my socks!!
πολύ την χαίρομαι αυτή τη σειρά γιατί κάπου μετά το τέλος της 3ης σεζόν φοβόμουν μην αρχίσει και κάνει κοιλιά

harper's island episode 5
ή αλλιώς "πόσα περισσότερα plot holes χωράνε σε μία σειρά"
χάρηκα όταν την ξεκίνησα γιατί δεν έχουμε δει και πολλές horror~splatteresque σειρές αλλά τελικά δεν το κατέχει ο μάστορας (dead set pwns it AAAAAALL the way)

@koala21 είπα ότι it sucked γιατί το cliffhanger με άφησε σε αγωνία, όχι γιατί δεν μου άρεσε :P

Posted Image

#1055 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 20 May 2009 - 13:58

^Δεν θα συμφωνησω.

Spoiler:

Συμφωνο και εγω μαζι σου μια χαρα ηταν το τελος αλλωστε καθε χρονο με cliffhanger τελειωνει και δεν ειναι η μονη πολλες σειρες το κανουν οπτε μια χαρα απλως τωρα ποιος περιμενει μεχρι την επομενη σεζον.

#1056 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 20 May 2009 - 16:33

Ακυρώθηκε και το the Sarah Connor chronicles... κρίμα!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1057 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 27 May 2009 - 06:02

Τελειωσα το smallville χαλια τελος και γενικα ψιλομετρια σεζον ανανεωθηκε παντως και για του χρονου αλλα μαλλον ειναι και η τελευταια ετσι κι αλλιως το εχουν κουρασει το θεμα.
Τωρα βλεπω την ARRESTED DEVELOPMENT και η σειρα τα σπαει απο τις καλυτερες που χω δει με φοβερους χαρακτηρες και οχι χαζο χιουμορ απορω γιατι την εκψαν στην τριτη σεζον α αι αλλς συνεχζουν ακομα ειναι να απορεις τεσπα.

#1058 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 27 May 2009 - 09:15

melkior πες μου πού βρήκες καλό torrent για το arrested development γιατί το ψάχνω εδώ και μήνες!!

είδα preview του glee νέα σειρά που θα αρχίσει να προβάλλεται το Σεπτέμβρη και ξετρελάθηκα ('ντάξ έχουμε και μια αδυναμία στα musical)
ξαναέπιασα το λατρεμένο psych
και άρχισα και το reaper το οποίο μου φάνηκε αρκετά fun σειρά

άντε να βρούμε πώς θα γεμίσουμε το κενό του supernatural!

Posted Image

#1059 Ritsuka

Ritsuka

Anime Fan

• Members
  • 190 posts

Posted 27 May 2009 - 22:20

Το πιο φρικιαστικό αλλά και συναρπαστικό twist.

Spoiler:

Θα την παλέψουμε μέχρι το Φεβρουάριο,τι να κάνουμε?

:terror2: Tιιιιι? πρέπει να περιμένουμε μέχρι τον Φεβρουάριο? aaaaaag αυτό το τέλος... k στο last episode του προηγουμενου κύκλου πάλι τον Lock έδειξαν k έμεινα με ανοιχτό το στόμα k σε αυτό το ίδιο... Aνυπομωνώ να δω την επομενη season Τ.Τ

#1060 melkior

melkior

• Members
  • 863 posts

Posted 28 May 2009 - 04:01

melkior πες μου πού βρήκες καλό torrent για το arrested development γιατί το ψάχνω εδώ και μήνες!!

είδα preview του glee νέα σειρά που θα αρχίσει να προβάλλεται το Σεπτέμβρη και ξετρελάθηκα ('ντάξ έχουμε και μια αδυναμία στα musical)
ξαναέπιασα το λατρεμένο psych
και άρχισα και το reaper το οποίο μου φάνηκε αρκετά fun σειρά

άντε να βρούμε πώς θα γεμίσουμε το κενό του supernatural!

Tη σειρα μυ την εδωσε ενα φιλος μου δεν ξερω απο που την κατεβασε αλλα θα τον ρωτησω και μολις μαθω θα σου γραψω το λινκ.

#1061 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 28 May 2009 - 12:29

εγω παρακολουθω τα big bang theory kai CSI NY δεν εχω ψαχτει για αλλα...

#1062 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 28 May 2009 - 16:42

Mου είπαν οτι το CSI NY είναι καλύτερο απο το CSI Miami.Μέχρι στιγμής εγώ δε βλέπω κάτι τέτοιο.Δε λέω...ωραίες και καλές οι υποθέσεις τους αλλά μ'αρέσει περισσότερο το δεύτερο.Έχει και καλύτερο καστ.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#1063 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 29 May 2009 - 12:06

το μιαμι θα το αρχισω μετα απλα ο πρωταγωνιστης στο Υορκ ειναι ρεσπεκτ

#1064 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 29 May 2009 - 12:36

Ναι όντως το csi ny είναι καλύτερο από το miami...βλέπω επίσης όποτε μπορώ επανάληψη sex and the city και το grey s anatomy
Posted Image

#1065 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 29 May 2009 - 14:04

το sex and the city είχα δει όλους τους 6 κύκλους το προηγούμενο καλοκαίρι(ναι δεν είχα τι να κάνω).Είναι απο τις πιο ωραίες σειρές που χω δει.Πήγαινα απίστευτα τη Miranda και την Samantha.Τις άλλες δύο δε τις συμπαθούσα.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg