Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#991 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 09 February 2009 - 00:26

Θα βγει remake του "The Saint":awww: Όχι πως έχω δει το original αλλά έχω δει την κινηματογραφική μεταφορά με τον Val Kilmer οπότε το περιμένω καρτερικά:borednn9:
Posted Image

#992 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 12 February 2009 - 19:39

Το scrubs πάει υπό διάλυση ή μου φαίνεται; Σε κάθε επισόδειο κάποιος απ τους πρωταγωνιστές θα λείπει. Και αυτοί οι καινούργιοι που παν να μας πασάρουν δε μου γεμίζουν το μάτι Πάντως οι Ted,Bob και Janitor είναι σταθερές αξίες.:nod:

Μια ερώτηση για το Lost, απ την προηγούμενη σεζόν ακόμα
Spoiler:

Posted Image

#993 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 February 2009 - 03:24

αυτή είναι η τελευταία σεζόν του scrubs (επιβεβαιωμένα) ε και μετά από τόσα χρόνια είναι φυσιολόγικό να αλλάζουν κάποια πράγματα
(αν κ οκ με "πείραξε" η απουσία του jd στο προηγούμενο ep )

περιμένω ακόμα νέα από pushing daisies αν κ απ' ό,τι φαίνεται η σειρά μας άφησε χρόνους

Posted Image

#994 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 13 February 2009 - 11:27

Leon σχετικά με την ερώτησή σου

Spoiler:

5ο επεισόδιο Lost τα έσπασε.
Spoiler:

The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#995 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 13 February 2009 - 12:25

Anelis: Σίγουρα είναι η τελευταία σεζόν; Εγώ είχα διαβάσει πως θα ήταν η τελευταία σεζόν που θα παιζε ο JD γιατί ήθελε να φύγειβέβαια αυτό το λέει σε κάθε σεζόν), αλλά θα το συνέχιζαν κι άλλη χωρίς αυτόν.(δεν ξέρω πώς και με τι επιτυχία θα το κάναν βέβαια)

mchasap:
Spoiler:

Νo more HIMYM, Gossip Girl και μερικές άλλες μέχρι το Μάρτιο:uhh:
Posted Image

#996 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 13 February 2009 - 14:41

Anelis: Σίγουρα είναι η τελευταία σεζόν; Εγώ είχα διαβάσει πως θα ήταν η τελευταία σεζόν που θα παιζε ο JD γιατί ήθελε να φύγειβέβαια αυτό το λέει σε κάθε σεζόν), αλλά θα το συνέχιζαν κι άλλη χωρίς αυτόν.(δεν ξέρω πώς και με τι επιτυχία θα το κάναν βέβαια)

mchasap:

Spoiler:

Ναι αλλά στον 4ο Κύκλο
Spoiler:

Edited by mchasap, 13 February 2009 - 17:11.

The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#997 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 13 February 2009 - 16:13

Whaaaaattttt????:oo::oo::oo:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#998 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 February 2009 - 18:25

leon: πριν από λίγες μέρες είπανε ότι θα είναι η τελευταία σεζόν ever

Posted Image

#999 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 13 February 2009 - 18:50

Whaaaaattttt????:oo::oo::oo:

Το κάναν για μας που έχουμε εξεταστική:hahaha:

Anelis: Λυπάμαι που το λέω αυτό αλλά....μακάρι. Δε λέει να το τραβήξουν άλλο αφού δεν τραβά. Ας τελειώσει τώρα στις δόξες του:smokingg:
Posted Image

#1000 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 13 February 2009 - 19:38

Το τραγουδι του Barney Stinson

[media]http://www.youtube.com/watch?v=JjdtA3e5j9U[/media]

Posted Image

#1001 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 February 2009 - 21:06

leon: ναι, μη σου πω ότι έπρεπε να το είχαν τελειώσει και από την προηγούμενη σεζόν
πάντως το προτιμώ που το τελειώνουν εδώ και δεν το συνεχίζουν χωρίς τον JD

Posted Image

#1002 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 20 February 2009 - 00:32

Καλά δε βλέπει κανείς πλέον Lost?:oo:

Spoiler:

Θεεική ατάκα
Spoiler:

Posted Image

#1003 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 20 February 2009 - 09:46

Σπόιλερ για το τελευταίο Lost...

Spoiler:

#1004 hyuga

hyuga

hey hey ningen sucker

• Members
  • 307 posts

Posted 20 February 2009 - 10:12

το lost το έβλεπα στην αρχή μετά μου φάνηκε πολύ κουραστικό και το παράτησα΄...Κόλλησα άγρια με HOUSE...Ο άνθρωπος είναι Θεός
[IMG]http://tbn3.google.com/images?q=tbn:1JiHUJkB7PQnPM:http://sexylep.user.stfunoob.com/House_MD___black_and_white_by_Melwasul.jpg[/IMG]
Posted Image

#1005 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 20 February 2009 - 16:43

το lost το έβλεπα στην αρχή μετά μου φάνηκε πολύ κουραστικό και το παράτησα΄...Κόλλησα άγρια με HOUSE...Ο άνθρωπος είναι Θεός
[IMG]http://tbn3.google.com/images?q=tbn:1JiHUJkB7PQnPM:http://sexylep.user.stfunoob.com/House_MD___black_and_white_by_Melwasul.jpg[/IMG]

+1
οι δύο πρώτοι κύκλοι Lost ήταν εκπληκτικοί με πολύ καλούς χαρακτήρες.Αλλά μετά άρχιζαν να σφάζουν όσους μου άρεσαν και ξενέρωσα.Άσε και τα αμέτρητα ερωτήματα που είχαν αφήσει.Δεν είχα άλλη αντοχή η κοπέλα να το συνεχίσω.Είδα μόνο 2 επεισόδια του 3ου κύκλου και δεν ξανάδα.Αντίθετα το House είναι πόρωση και οι χαρακτήρες έχουν κάτι το ξεχωριστό.

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg