Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#961 ichigo13

ichigo13

trelos CSDas

• Members
  • 995 posts

Posted 24 November 2008 - 19:49

Παιδιά να δείτε από κωμωδίες το How I met your Mother(παίζεται και στην Nova)!Μιλάμε η σειρά τα σπάει, βγάζει πολύ γέλιο και το σενάριο εξελίσσεται πρωτότυπα σε σχέση με άλλες κωμωδίες!XD

A..επίσης ένα ακόμα καλό είναι ότι τα επισόδεια είναι εικοσάλεπτα και χωράνε μόνο 60 mb οπότε η σειρά βλέπεται και γρήγορα και άνετα!
Φυσικά έχουν βγεί και ελληνικοί υπότιτλοι!
Posted Image

#962 BuNjI

BuNjI

contractor

• Members
  • 43 posts

Posted 27 November 2008 - 17:04

Aν και κινείται σε μέτρια επίπεδα η 4η season του Prison Break,το 12 είχε πολύ ωραίο twist
Spoiler:

Για το heroes η γνώμη μου είναι οτί πλέον απλά δεν βλέπεται.

#963 legeon

legeon

Anime Freak

• Members
  • 267 posts

Posted 27 November 2008 - 22:09

......................

Edited by legeon, 11 December 2008 - 02:48.

#964 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 12 December 2008 - 11:26

Ξεκίνησα το Fringe ωραίο φαίνεται... Επίσης είναι ιδέα μου ή το Heroes πάει να φτιάξει σιγά σιγά;
Καλά το The Sarah Connor Chronicles πλέον δεν παίζεται - το ένα επεισόδιο καλύτερο από το άλλο!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#965 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 12 December 2008 - 22:21

Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς πιο πριν αλλά πέρα από τα γνωστά Lost, Heroes, Prison break, πολύ καλή σειρά είναι το Psych. Είχε δείξει και κάποια επεισόδια στο Alter (Αλλά ποιος βλέπει Alter; :D )
Δεν έχω δει την τελευταία σεζόν ακόμα, αλλά οι δυο πρώτες μ' άρεσαν πολύ. Σαν είδος είναι αστυνομική - κωμωδία (Δημιούργησα καινούργιο είδος!):hahaha:
Σκεφτείτε κάτι σαν το Μονκ με πολύ πιο πλάκα.

Από βρετανικές σειρές αγαπημένη μου είναι το Jonathan Creek. Έχει μερικά χρόνια που βγήκε αλλά για μένα είναι η καλύτερη σειρά μυστηρίου που έχω δει ποτέ. (Όσοι/ες ενδιαφέρονται για οφθαλμόλουτρο τους παραπέμπω σε Lost, Heroes κτλ. Όχι. Οι πρωταγωνιστές δεν είναι μοντέλα.)

Αυτά για την ώρα.:bahhh:

Posted Image

Posted Image

#966 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 12 December 2008 - 23:53

Έχει μερικά χρόνια που βγήκε αλλά για μένα είναι η καλύτερη σειρά μυστηρίου που έχω δει ποτέ.

Μιλωντας για παλια σειρα μυστηριου, αυτη που βλεπω τωρα ειναι τα X-Files. Πηρα προ πολλου ολες τις σεζον αυθεντικες σε DVD και επιτελους εκατσα να τα δω και καιγομαι με τις ωρες. Το παρακολουθουσα οταν ακομα πρωτοπροβαλλοταν αλλα δεν ειχα δει ουτε τα μισα επεισοδια (και μαλιστα απολυτως τιποτα απο τις τρεις τελευταιες σεζον). Τωρα που τα ξαναβλεπω και περισσοτερα καταλαβαινω και επειδη τα βλεπω συνεχομενα μπορω να τα βαλω in context. Απο τις καλυτερες σειρες ever:nod:
Posted Image

#967 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 13 December 2008 - 01:16

Το παρακολουθουσα οταν ακομα πρωτοπροβαλλοταν αλλα δεν ειχα δει ουτε τα μισα επεισοδια (και μαλιστα απολυτως τιποτα απο τις τρεις τελευταιες σεζον).

Καλά, το X-files έχει αφήσει εποχή. Θυμάμαι είχα πάει να δω και τη ταινία που είχε βγει. Απλά για μένα είχε στο σύνολο τις 2 αρνητικά.
1) Τα περισσότερα, άνευ εξωγήινων και συνωμοσιών επεισοδίων δεν με ενθουσίασαν. Γενικά εγώ τη σειρά την έβλεπα για τους εξωγήινους (Ζήτω ο Ε.Τ.!:hahaha:)
2) Δεν ξέρω μήπως spoiler-αρο και στο χαλάσω οπότε θα το γράψω έμμεσα. Σε κάποια φάση, δεν είμαι σίγουρη σε ποια σεζόν φεύγει ένας χαρακτήρας της σειράς και έρχεται κάποιος άλλος. Δεν ξέρω αν ξαναεπιστρέφει αργότερα. Ειναι λογικό βέβαια σε σειρές που κρατάνε πολλές σεζόν να συμβαίνει αυτό.

Το αστείο είναι ότι κάτι τέτοιο συνέβη και στο Jonathan Creek. Το μόνο κοινό που έχουν μεταξύ τους πέρα από αυτό είναι ότι κι εδώ οι πρωταγωνιστές είναι ζευγάρι. Κατά τ' άλλα καμία σχέση. Πιστεύω πως αν το X-files κρατούσε λιγότερες σεζόν θα ήταν πολύ καλύτερο.

Πάντως κι εγώ ήθελα να ξαναδώ το X-files και ήθελα κάποια στιγμή να το νοικιάσω, αφού κι εγώ έμεινα στη μέση της ιστορίας, αλλά εδώ που μένω τα dvdάδικα δεν το έχουν και το κοντινότερο που το έχει είναι το seven της Επταπυργίου που είναι μισή ώρα με το λεωφορείο.:deadga6:

Posted Image

Posted Image

#968 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 13 December 2008 - 05:08

13 σε μισω.
με προδωσες ατιμη.
καρκινος στα κουλα του που σε πιασαν.

Posted Image

#969 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 13 December 2008 - 11:07

Τα Χ-Files τα πήρα και γω σιγά σιγά και μόλις τα τελείωσα! Adventurer επένδυσε άφοβα μιλάμε για την καλύτερη σειρά ever.
Τώρα βλέπω και Twin Peaks μόλις τέλειωσα τον πρώτο κύκλο. Πολύ καλό. Α ρε Λύντς τι μας κάνεις...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#970 miko-chin

miko-chin

Anime Professional

• Members
  • 732 posts

Posted 13 December 2008 - 20:41

Δεν ξέρω αν το ανέφερε κανείς πιο πριν αλλά πέρα από τα γνωστά Lost, Heroes, Prison break, πολύ καλή σειρά είναι το Psych. Είχε δείξει και κάποια επεισόδια στο Alter (Αλλά ποιος βλέπει Alter; :D )
Δεν έχω δει την τελευταία σεζόν ακόμα, αλλά οι δυο πρώτες μ' άρεσαν πολύ. Σαν είδος είναι αστυνομική - κωμωδία (Δημιούργησα καινούργιο είδος!):hahaha:

Τέλεια σειρά την έβλεπα κι εγώ...Βέβαια βγήκε και δεύτερη season αλλά δεν έβρισκα υπότιτλους και έτσι δεν ξανάδα:if::if::if::if:

tumblr_mv8x72aCZA1rbqh75o1_500.jpg

#971 Nighteyes

Nighteyes

Thinking backwards.

• Retired Staff
  • 1,667 posts

Posted 13 December 2008 - 22:44

Τώρα βλέπω και Twin Peaks μόλις τέλειωσα τον πρώτο κύκλο. Πολύ καλό. Α ρε Λύντς τι μας κάνεις...

Τι μου θύμησες τώρα! Θα ψάξω να τη βρω. :wooi2:

Τέλεια σειρά την έβλεπα κι εγώ...Βέβαια βγήκε και δεύτερη season αλλά δεν έβρισκα υπότιτλους και έτσι δεν ξανάδα:if::if::if::if:

Δυστυχώς Ελληνικοί δεν υπάρχουν από fans. Αλλά αν είναι καλά τα αγγλικά σου δοκίμασε να το δεις με αγγλικούς. Η μετάφραση από το λίγο που είδα στο Alter έχανε. :try:

Posted Image

Posted Image

#972 lana_fey

lana_fey

bloodrunk

• Members
  • 49 posts

Posted 13 December 2008 - 23:19

Κάποιε καλές κατα την γνώμη μου αλλά με "τραγικό" τέλος είναι:
kindred the embraced (1 season γιατί πέθανε ο πρωταγωνιστής)
moonlight(1 season γιατί ήταν σε "υψηλού" επιπέδου κανάλι και δεν έφερε την θεαματικότητα που περίμεναν)
blood ties (2 seasons μετά την ακύρωσαν γιατί τους ήρθε)
true blood(1 season και θα συνεχιστεί τον άλλο χρόνο αλλά είναι λίγο true αμερικάνικη)

Προειδοποιώ ότι είναι μόνο για όποιον είναι fan του είδους...:thatsit:

#973 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 December 2008 - 13:05

Κάποιε καλές κατα την γνώμη μου αλλά με "τραγικό" τέλος είναι:
kindred the embraced (1 season γιατί αν εννοείς τον χαρακτήρα ,βάλτο σε spoiler tag *εκτός αν εννοείς τον ηθοποιό*)
moonlight(1 season γιατί ήταν σε "υψηλού" επιπέδου κανάλι και δεν έφερε την θεαματικότητα που περίμεναν)
blood ties (2 seasons μετά την ακύρωσαν γιατί τους ήρθε)
true blood(1 season και θα συνεχιστεί τον άλλο χρόνο αλλά είναι λίγο true αμερικάνικη)
.

+ dead like me - 2 seasons
pushing daisies - 2 seasons
wonderfalls - 1 season
και οι 3εις σειρές του ίδιου σκηνοθέτη που τσεκουρώθηκαν λόγω θεαματικότητας, πολύ κρίμα
και να μην ξεχνάμε το ΘΕΙΚΌ carnivale που επίσης ακυρώθηκε μετά τις 2 πρώτες σεζόν για τον ίδιο λόγο + λόγω κόστους
α ρε άτιμοι αμερικάνοι κ οι θεαματικότητές σαααας!!!:if:

Edited by Anelis, 14 December 2008 - 13:10.

Posted Image

#974 lana_fey

lana_fey

bloodrunk

• Members
  • 49 posts

Posted 14 December 2008 - 18:36

Όχι anelis. Δυστυχώς δεν εννοώ τον χαρακτήρα αλλά τον ηθοποιό ο οποίος πέθανε στην πραγματικότητα σε ατύχημα με την μηχανή. Αν ήταν θα είχα βάλει spoiler... thanx

#975 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 posts

Posted 21 January 2009 - 15:53

Για ν'αναστηθεί το topic...!!!!
Ξαναρχίζει το LOST.