Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#601 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 24 January 2008 - 02:14

το 10 το pb ηταν πατατοειδες!
u still fail to amuse me....

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#602 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 24 January 2008 - 03:26

το 10 το pb ηταν πατατοειδες!

αν λες για το 10 της δευτερης σεζον,ναι.
γιατι το 10 που ειδα εγω,στην τριτη ηταν αρκετα πανω απο πατατοειδες.

Posted Image

#603 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 24 January 2008 - 11:27

αν λες για το 10 της δευτερης σεζον,ναι.
γιατι το 10 που ειδα εγω,στην τριτη ηταν αρκετα πανω απο πατατοειδες.

δε νομιζω να εχει παρει χαμπαρι οτι βγηκε 10 και θα εχει μεινει στο 9 και γι'αυτο θα λεει πατατοειδες. σχεδον ειμαι σιγουρος.
Posted Image

#604 jeffhardy

jeffhardy

Imagi-Knight

• Members
  • 1,117 posts

Posted 24 January 2008 - 16:59

και λιγο ειναι το πατατοειδες πιο χαλια και αργα δεν μπορει να παει το pb πλεον ειδα και το 10 καλα τα πηγε παλι 40 λεπτα επεισοδιο και η δραση ηταν 1 λεπτο

god damn the fisherman :@

#605 Aldarion

Aldarion

Anime Fan

• Members
  • 157 posts

Posted 24 January 2008 - 17:03

και λιγο ειναι το πατατοειδες πιο χαλια και αργα δεν μπορει να παει το pb πλεον ειδα και το 10 καλα τα πηγε παλι 40 λεπτα επεισοδιο και η δραση ηταν 1 λεπτο

god damn the fisherman :@

Δλδ εσύ τι ήθελες να γίνει? Εντάξει σίγουρα δεν συγκρίνεται με τα eps του πρώτου κύκλου αλλά εγώ το βρήκα μια χαρά. Και μας έδειξε και το ότι ο Scofield έχει αλλάξει.
Spoiler:

Posted Image

#606 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 24 January 2008 - 17:16

δε νομιζω να εχει παρει χαμπαρι οτι βγηκε 10 και θα εχει μεινει στο 9 και γι'αυτο θα λεει πατατοειδες. σχεδον ειμαι σιγουρος.

πολυ αστειος...:emptyonexg1:

Spoiler:

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#607 Megemele

Megemele

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 24 January 2008 - 18:27

Ναι ρε toxas υποστ'ηριξε λίγο ακόμη το pb στο φοχ δεν το εχουν πάρει ακόμη χαμπάρι πως είσαι ο μεγαλύτερος φαν του. ιμο ό,τι και να κάνουν τα πλία μεγαλεία της σειράσ δεν τα φτάνουν ποτέ τώρα αν εσύ θες να βλέπεις μέτριες πατάτες και όχι μεγάλες πατάτες είναι άλλο θεμα :/

#608 toXas

toXas

Emperor's Favourite

• Members
  • 107 posts

Posted 25 January 2008 - 03:56

Ναι ρε toxas υποστ'ηριξε λίγο ακόμη το pb στο φοχ δεν το εχουν πάρει ακόμη χαμπάρι πως είσαι ο μεγαλύτερος φαν του. ιμο ό,τι και να κάνουν τα πλία μεγαλεία της σειράσ δεν τα φτάνουν ποτέ τώρα αν εσύ θες να βλέπεις μέτριες πατάτες και όχι μεγάλες πατάτες είναι άλλο θεμα :/

αμφιβαλω αν εχεις καταλαβει κ ο ιδιος τι εγραψες κ αμα διαβασες τι γραφω απο πανω...

<3 Μρ Αγιου-Μανια

#609 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 26 January 2008 - 00:38

Επειδή μ' αρέσουν αυτά με απάτες και τα σχετικά, το Hustle είναι καλό;
Posted Image

#610 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 26 January 2008 - 00:42

Πράγματι και εγώ θεωρώ το #10 episode του Prison Break το κορυφαίο της season. Το One Tree Hill έχει αρχίσει λίγο --έως πολύ-- να ξεχειλώνει!

Posted Image

#611 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 27 January 2008 - 12:58

Πράγματι και εγώ θεωρώ το #10 episode του Prison Break το κορυφαίο της season. Το One Tree Hill έχει αρχίσει λίγο --έως πολύ-- να ξεχειλώνει!

ΛΟΛ, οχι οτι ολοι έχουν παρθεί με όλους. έγω είδα 1η-2η σεζον house τα επισοδεια που δν είχα δει στην τιβι.

#612 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 27 January 2008 - 20:28

Παιδιά, αυτή τη βδομάδα θα δούμε 3 επεισόδια House. Βασικά, θα προβληθεί ένα την Τρίτη, ένα την Κυριακή και ένα την επόμενη Τρίτη. Αυτά άκουσα θα είναι τα τελευταία... Δηλαδή μετά τέρμα το House;;

Επίσης, διάβασα ότι η τρίτη season Heroes θα παιχτεί το φθινόπωρο... Είναι εξακριβωμένο αυτό;;

#613 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 27 January 2008 - 20:30

Παιδιά, αυτή τη βδομάδα θα δούμε 3 επεισόδια House. Βασικά, θα προβληθεί ένα την Τρίτη, ένα την Κυριακή και ένα την επόμενη Τρίτη. Αυτά άκουσα θα είναι τα τελευταία... Δηλαδή μετά τέρμα το House;;

Επίσης, διάβασα ότι η τρίτη season Heroes θα παιχτεί το φθινόπωρο... Είναι εξακριβωμένο αυτό;;

ετσι φαινεται.
συμφωνα παντα με το tv.com.
καλα τοσο πολυ σου αρεσει το Heroes?

Posted Image

#614 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3,707 posts

Posted 27 January 2008 - 20:39

3?and then over? :\
why? D:

#615 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 27 January 2008 - 20:42

3?and then over? :\
why? D:

Κλασικα.
απεργια.
να καταλαβεις το ενα που θα δειξουν ειναι το "παραδοσιακο"
χριστουγενιατικο επεισοδιο.

φετος κυριολεκτικα -να μου επιτραπει η εκφραση -οι απεργιες μας "μαμησαν".

επισης.
μην ξεχνατε οτι θα χουμε LOST συντομα!!!!!:wooi2:

Posted Image