Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 19 January 2008 - 19:41

Posted 20 January 2008 - 00:22
Το Heroes Κατεβαινει αυτη τη στιγμη μου μιλαμε.
Στο CALIFORNICATION παιζει ο David Duchovny (Χ files) drama role να και κατι ενδιαφερον!!!
Επισης εχει κανενας σας δει το Burn Notice? Φενεται καλο.
Posted 20 January 2008 - 04:00
Στο CALIFORNICATION παιζει ο David Duchovny (Χ files) drama role να και κατι ενδιαφερον!!!
πηρε golden globe σαν best actor in a comedy series...φοβερη σειρα...
αλλη σειρα που βγαζει τρομερο γελιο ειναι το how i met your mother...
barney 8εος....
Posted 20 January 2008 - 13:47

ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΠΑΛΙ....
Posted 20 January 2008 - 14:43
αλλη σειρα που βγαζει τρομερο γελιο ειναι το how i met your mother...
barney 8εος....
καλά το HIMYM είναι η καλύτερη κωμωδία που παίζεται αυτήν την στιγμή
It's gonna be legen... wait for it... dary!!! Legendary

Posted 21 January 2008 - 18:43
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NiqTCiIpxmU[/youtube]
Οντως, αν και gay στην προσωπικη του ζωη, ο Neil Patrick Harris, στον ρολο του Barney, υποδυεται τον πιο αστεο γυναικα που χει περασει απο τα πλατο.
Παντως, κατ'εμε, καμια αλλη κωμικη/σατιρικη σειρα δεν προκειται να ξεπερασει το Arrested Development η το Βρετανικο The Office.
Βεβαια να μου πειτε, ακομη δεν εχω δει και πολλα απο τον θρυλο seinfeld, οποτε δεν ειναι και πολυ σταθερη η αποψη μου ακομη.
Posted 21 January 2008 - 18:48
Arrested Development.
Youtube Video
Οντως, αν και gay στην προσωπικη του ζωη, ο Neil Patrick Harris, στον ρολο του Barney, υποδυεται τον πιο αστεο γυναικα που χει περασει απο τα πλατο.
Παντως, κατ'εμε, καμια αλλη κωμικη/σατιρικη σειρα δεν προκειται να ξεπερασει το Arrested Development η το Βρετανικο The Office.
Βεβαια να μου πειτε, ακομη δεν εχω δει και πολλα απο τον θρυλο seinfeld, οποτε δεν ειναι και πολυ σταθερη η αποψη μου ακομη.
χμ ναι.
πολυ καλο χιουμορ.
αλλα.
αυτη η καμερα....
αχ αυτη η καμερα.
οποτε το βλεπα μετα ενιωθα λες και ταξιδευα με 10 μποφορ νοτια.
Συμφωνω ομως απολυτα για το The Office..
Posted 22 January 2008 - 10:01
To AD κορυφή. Το Greek το νλέπει κανείς; Ξέρετε πότε ξαναξεκινά;
γιατί να δεις μια σειρά με αμερικανους φοιτητές, η οποια θα έχει το όνομα greek???
Posted 22 January 2008 - 12:12

Posted 22 January 2008 - 12:35
το californication οντως ολα τα λέφτα, το dexter μεχρι εκει που εχω δει δν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση, ωραιο το κονσεπτ δλδ δλδ, αλλα οι διαλογοι... λες κ ειναι 12 χρονων. τεσπα. (εχει γαμάουα εισαγωγή ομως) ωραιο κ το τελευταιο Prison break.
παμε απ'την αρχη το californication 7/10, το dexter 9/10 και το prisonbreak(στην παρουσα φαση 2/10), στο τελευταιο πρισον για πες μου που ειναι το ωραιο το σημειο γιατι δεν τον προσεξα, φιλικα παντα.

Posted 22 January 2008 - 13:47
Prison Break, που αρχίζει και το τραβάει από τα μαλλιά το πράγμα
Heroes, που δε με ενθουσίασε (πολυ Αμερικανία ρε παιδί μου

Lost, που μου φαίνεται πως έπεσε λίγο στην 3η season
Battlestar Galactica αρκετά καλό
Deadwood, που έχει απίστευτο cast , με χαρακτήρες που θυμίζουν ταινίες Pacino De Niro κτλ..
Rome, που μόνο και μόνο από την ανάμειξη του BBC στα γυρίσματα οφείλεις να το δείς

The Shield που είναι 6 seasons σειρά (πάει για 7η

Τhe Wire που είναι λίγο διφορούμενη σειρά γενικά , ωστόσο για μένα είναι κορυφή
John Doe, επίσης καλό , πρωταγωνιστεί ο Purcell , που παίζει τον Lincoln Burrows στο Prisonbreak
Αυτές νομίζω είναι όσες μου άρεσαν.. Οι υπόλοιπες που είδα είναι μέτριες και κάτω , οπότε δεν τις αναφέρουμε

Eye for an eye, and the whole world goes blind...
Posted 22 January 2008 - 14:33

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations
Posted 22 January 2008 - 17:35
παμε απ'την αρχη το californication 7/10, το dexter 9/10 και το prisonbreak(στην παρουσα φαση 2/10), στο τελευταιο πρισον για πες μου που ειναι το ωραιο το σημειο γιατι δεν τον προσεξα, φιλικα παντα.
δν 3ερω αμα θα δω την 2η απο το californication, μου άρεσε ετσι πως τελείωσε η 1η. lol, νομιζα πως είναι ημερομηνίες αυτα τα 7/10. τέσπα δν καταλαβαίνω τι έχουν πάθει ολοι με το dexter, μπορει να γίνετε κάτι υπεργαματο μετα δν 3έρω, πάντως μέχρι το επεισόδιο 5 δν γίνετε κάτι. το αφησα στη μέση το 5. ουτε καν το ειδα όλο.Για το PB το 9 ή το 10?