Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#571 trynksssj2

trynksssj2

Anime Elite

• Retired Staff
  • 1,368 posts

Posted 19 January 2008 - 19:41

House MD και Heroes ;)

#572 lordofblues

lordofblues

Back in business

• Members
  • 844 posts

Posted 20 January 2008 - 00:22

Ευχαριστο παιδια για τισ προτασεις.
Το Heroes Κατεβαινει αυτη τη στιγμη μου μιλαμε.
Στο CALIFORNICATION παιζει ο David Duchovny (Χ files) drama role να και κατι ενδιαφερον!!!
Επισης εχει κανενας σας δει το Burn Notice? Φενεται καλο.

Posted Image

#573 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 20 January 2008 - 04:00

Στο CALIFORNICATION παιζει ο David Duchovny (Χ files) drama role να και κατι ενδιαφερον!!!

πηρε golden globe σαν best actor in a comedy series...φοβερη σειρα...

αλλη σειρα που βγαζει τρομερο γελιο ειναι το how i met your mother...
barney 8εος....

#574 p@nouklas

p@nouklas

Starting...

• Members
  • 10 posts

Posted 20 January 2008 - 13:47

Εχετε τσεκάρει το shield of law? προσωπικά μου άρεσε. Επίσης μου άρεσε το twilight zone kai to X files αν και ειναι σχετικά παλιές σειρές. Και το αθάνατο Texas ranger με τον Chuck norris τα έσπαγε. Αν είστε φαν του Τσάκ δείτε το:thatsit::blingeye2:
ΦΙΓΟΥΡΑ ΕΞΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΗ,
ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ ΑΝΘΙΖΕΙ ΠΑΛΙ....

#575 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 20 January 2008 - 14:33

Εκείνο που μου αρέσει τελευταία πολύ είναι μία αγγλική σειρά ονόματι Primeval. Η πρώτη σαιζόν της είχε 6 επεισόδια, και η δεύτερη σαιζόν βρίσκεται στο 2ο επεισόδιο.

#576 crais

crais

the 5th cylon!

• Members
  • 256 posts

Posted 20 January 2008 - 14:43

αλλη σειρα που βγαζει τρομερο γελιο ειναι το how i met your mother...
barney 8εος....

καλά το HIMYM είναι η καλύτερη κωμωδία που παίζεται αυτήν την στιγμή

It's gonna be legen... wait for it... dary!!! Legendary :awww:
Posted ImagePosted Image

#577 xHatebreedx

xHatebreedx

Animeρος

• Retired Staff
  • 394 posts

Posted 21 January 2008 - 18:43

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RhjJoQiUOME[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NiqTCiIpxmU[/youtube]
Οντως, αν και gay στην προσωπικη του ζωη, ο Neil Patrick Harris, στον ρολο του Barney, υποδυεται τον πιο αστεο γυναικα που χει περασει απο τα πλατο.

Παντως, κατ'εμε, καμια αλλη κωμικη/σατιρικη σειρα δεν προκειται να ξεπερασει το Arrested Development η το Βρετανικο The Office.

Βεβαια να μου πειτε, ακομη δεν εχω δει και πολλα απο τον θρυλο seinfeld, οποτε δεν ειναι και πολυ σταθερη η αποψη μου ακομη.

#578 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 21 January 2008 - 18:48

Youtube Video

Οντως, αν και gay στην προσωπικη του ζωη, ο Neil Patrick Harris, στον ρολο του Barney, υποδυεται τον πιο αστεο γυναικα που χει περασει απο τα πλατο.

Παντως, κατ'εμε, καμια αλλη κωμικη/σατιρικη σειρα δεν προκειται να ξεπερασει το Arrested Development η το Βρετανικο The Office.

Βεβαια να μου πειτε, ακομη δεν εχω δει και πολλα απο τον θρυλο seinfeld, οποτε δεν ειναι και πολυ σταθερη η αποψη μου ακομη.

Arrested Development.
χμ ναι.
πολυ καλο χιουμορ.
αλλα.
αυτη η καμερα....
αχ αυτη η καμερα.
οποτε το βλεπα μετα ενιωθα λες και ταξιδευα με 10 μποφορ νοτια.
Συμφωνω ομως απολυτα για το The Office..

Posted Image

#579 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 22 January 2008 - 00:13

To AD κορυφή. Το Greek το νλέπει κανείς; Ξέρετε πότε ξαναξεκινά;
Posted Image

#580 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 22 January 2008 - 10:01

To AD κορυφή. Το Greek το νλέπει κανείς; Ξέρετε πότε ξαναξεκινά;

γιατί να δεις μια σειρά με αμερικανους φοιτητές, η οποια θα έχει το όνομα greek???

#581 BarbasSs

BarbasSs

NTEΘ ΜΕΤΑΛ ΙΖ ΔΕ ΛΟ

• Members
  • 783 posts

Posted 22 January 2008 - 12:12

Τα βαριεμαι πολυ τις νεανικες σειρες αυτη που πραγματικα αξιζε και νομιζω θα συμφωνειται ολοι ειναι τα φιλαρακια περα απο αυτο βλεπω μια αλλη αμερικανικη σειρα το my name is Earl
Posted Image

Posted Image

Spoiler: yarrr,yarrr

#582 keetharesh

keetharesh

Θρας Τζαζ Ασασιν

• Members
  • 43 posts

Posted 22 January 2008 - 12:35

το californication οντως ολα τα λέφτα, το dexter μεχρι εκει που εχω δει δν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση, ωραιο το κονσεπτ δλδ δλδ, αλλα οι διαλογοι... λες κ ειναι 12 χρονων. τεσπα. (εχει γαμάουα εισαγωγή ομως) ωραιο κ το τελευταιο Prison break.

παμε απ'την αρχη το californication 7/10, το dexter 9/10 και το prisonbreak(στην παρουσα φαση 2/10), στο τελευταιο πρισον για πες μου που ειναι το ωραιο το σημειο γιατι δεν τον προσεξα, φιλικα παντα.
Posted Image

#583 GorgiGR

GorgiGR

Gillian

• Members
  • 67 posts

Posted 22 January 2008 - 13:47

Dexter, που τα έσπασε άσχημα και στις 2 seasons
Prison Break, που αρχίζει και το τραβάει από τα μαλλιά το πράγμα
Heroes, που δε με ενθουσίασε (πολυ Αμερικανία ρε παιδί μου :P ) αλλά βλέπεται ευχάριστα
Lost, που μου φαίνεται πως έπεσε λίγο στην 3η season
Battlestar Galactica αρκετά καλό
Deadwood, που έχει απίστευτο cast , με χαρακτήρες που θυμίζουν ταινίες Pacino De Niro κτλ..
Rome, που μόνο και μόνο από την ανάμειξη του BBC στα γυρίσματα οφείλεις να το δείς :P
The Shield που είναι 6 seasons σειρά (πάει για 7η :D ) και ΔΕΝ κάνει κοιλιά (!!!)
Τhe Wire που είναι λίγο διφορούμενη σειρά γενικά , ωστόσο για μένα είναι κορυφή
John Doe, επίσης καλό , πρωταγωνιστεί ο Purcell , που παίζει τον Lincoln Burrows στο Prisonbreak

Αυτές νομίζω είναι όσες μου άρεσαν.. Οι υπόλοιπες που είδα είναι μέτριες και κάτω , οπότε δεν τις αναφέρουμε :Blissfull:
Posted Image
Eye for an eye, and the whole world goes blind...

#584 dragoness_crysta

dragoness_crysta

Hana Ishinomori

• Members
  • 480 posts

Posted 22 January 2008 - 14:33

Βλεπω αρκετα doctor house και θα κατεβασω επισης τις 2 πρωτες season του Prison Break.. αυτο που σιχαινομαι αφανταστα ειναι το OC...μουφα και οι ηθοποιοι ειναι αμφιβολου ποιοτητας ως προς την εκφραση του ρολου τους....πολυ μελο πεφτει....
Some of us fall...some of fly...most of live to try....'till the edge of forever....

Posted Image

Galbadia Hotel | Crysta's blog-handmade creations

#585 zolitas

zolitas

Anime Amateur

• Members
  • 98 posts

Posted 22 January 2008 - 17:35

παμε απ'την αρχη το californication 7/10, το dexter 9/10 και το prisonbreak(στην παρουσα φαση 2/10), στο τελευταιο πρισον για πες μου που ειναι το ωραιο το σημειο γιατι δεν τον προσεξα, φιλικα παντα.

δν 3ερω αμα θα δω την 2η απο το californication, μου άρεσε ετσι πως τελείωσε η 1η. lol, νομιζα πως είναι ημερομηνίες αυτα τα 7/10. τέσπα δν καταλαβαίνω τι έχουν πάθει ολοι με το dexter, μπορει να γίνετε κάτι υπεργαματο μετα δν 3έρω, πάντως μέχρι το επεισόδιο 5 δν γίνετε κάτι. το αφησα στη μέση το 5. ουτε καν το ειδα όλο.Για το PB το 9 ή το 10?