Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2014 - 17:10
Θα είναι 100% σειρά, κάθε παρασκευή, καρατσεκαρισμένο. Αυτό που έδειξες μάλλον θα είναι το πιλοτικό που θα είναι σαν τηλεταινία.
Για να το σχολιάσω και εγώ: Κρίνοντας από την εμφάνιση ηθοποιού που μιμείται πιστά τον χαρακτήρα, συμπεραίνω.ότι αυτή η προσπάθεια θα είναι περισσότερο για τους fan της σειράς παρά για να μάθει ο κόσμος τον χαρακτήρα, αυτό το έκανε η ταινία. Οπότε, ναι, θα χαϊδέψουν λίγο τα αφτιά των fan με πολλά στοιχεία από το comic που δεν είναι αναγκαία.
Η ειρωνεία είναι πως ολόκληρο trailer δεν έδειξε ένα τσιγάρο, ενώ ακόμα και η ταινία ήταν τίγκα σε αυτά.
Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η πολλή δράση που έδειξε η οποία δεν είναι σήμα κατατεθέν, αλλά μάλλον μάζεψαν ότι γρήγορο κομμάτι υπήρχε σε 3 λεπτά για να έχει ενδιαφέρον. Να ξέρετε το comic αφιερωνε 2-3 σελίδες το πολύ σε καθαρόαιμη δράση, οπότε περισσότερο θα έχει κουβέντα και creepy σκηνικά παρά τρέξιμο, φωτιές και μάχες.
Δεν μου άρεσε επίσης ο δαίμονας που είπε φίλος από πάνω, ελπίζω να είναι ένας και μοναδικός. Χίλιες φορές να είναι σαν άνθρωποι τα διαβόλια παρά να μου έχουν τον Balrog σαν μορφή... Αυτή την αλλαγή θα την θεωρούσα σωστή.
Ό,τι και να κάνει θα υπάρχει ομοιότητα με το Supernatural. Πλυθώρα κοινών στοιχείων.
Επίσης χαίρομαι που είδα έντομα στο trailer, να θυμάστε "έντομα στο Constantine= γαμάτο story".
Η κοπελιά με φοβίζει κάπως και το πόσο θα την κρατήσουν γιατί ο John είναι μοναχικός στις περιπέτειες του συνήθως, άρα ναι για.ένα arc, όχι για όλη την season μαζί του.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018