Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2431 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 21:10

*το ξέρεις ότι ο πιλότος έχει βγει ήδη εδώ και μια βδομάδα και μπορείς να τον δεις  ε; το λέγαμε στην προ-προηγούμενη σελίδα του θρεντ!*

Το ξερεις οτι αυτοπαλουκωθηκα ηδη ε? :P

Οτι να ναι πλεον με τα τορρεντ, γιναν πιο γρηγορα και απο τις πρεμιερες.... Και ναι φανταζομαι δικιο εχεις, οι ιδιοι το βγαλανε για προμοσιον..

Δημοσιευμένη  εικόνα
"Life is spherical, investigate the other side..."

#2432 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2014 - 14:50

tumblr_n5e6xn4ZrF1r38wn8o1_500.png

#2433 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2014 - 01:16

Ε-Ε-Έρχεται!!!
Youtube Video

Αν ακούσατε κάποιον να φωνάζει υστερικά από λατρεία, ήμουν εγώ.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2434 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2014 - 05:31

δυστυχως δεν μου αφησε καλη εικονα για τη σειρα γενικα.

ο constantine καλος φαινεται παντως στο ρολο, αν και θα βγαλουν οπως ειναι αναμενομενο πολλη καφριλα απο το κομικ ρε γαμωτο, μακαρι να το εβγαζε κανα HBO...

φοβομουν γενικα για φαση supernatural απο τη στιγμη που ανακοινωθηκε η σειρα, και δυστυχως φερνει πολυ απο το 1ο δειγμα.

ελπιζω να μου αλλαξει εντυπωση οταν ξεκινησει αλλα μαλλον χλωμο.

παντως λογικα θα ειναι καλυτερη μεταφορα απο αυτη της ταινιας.

#2435 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2014 - 05:43

Λίγο lame μου φαίνεται αυτός που είναι στον ρόλο του Constantine tbh. Ενδιαφέρον γενικά, όμως.

#2436 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2014 - 14:26

Βρετανός, ξανθό μαλλί, όχι ο Keanu, things are looking up already!

Spoiler:

seriously though, απ' όσο μπορώ να κρίνω απ' το trailer, μου φαίνεται τουλάχιστον ενδιαφέρον. Δεν κατάλαβα πού ακριβώς θα διαδραματίζεται (δε φαίνεται για Βρετανία, ίσως μεταφερθεί εκεί αργότερα; idk) και βλέπω τ' ονοματάκι του Goyer στο σενάριο, πράγμα που πάντα με αγχώνει, αλλά lbr, θα το δω.

6dqFccT.gif

#2437 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2014 - 14:40

Eγω ξενερωσα μονο στο 2:43 με τη φωνη και τη γελοια παρουσια του δαιμονα(η οτι ηταν),ευχομαι να μην εχουμε πολλες τετοιες καφριλες γιατι δεν παιζει να τ'αντεξω :P Κατα τ'αλλα μου φανηκε ενδιαφερον το τρειλερ,με το κομικ δεν εχω ασχοληθει αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια οποτε φανταζομαι οτι αν η μεταφορα ειναι πιστη θα δουμε κατι ωραιο.

Η συγκριση παντως με το supernatural θα ειναι αναποφευκτη.

#2438 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2014 - 16:28

εχμ...δεν ξερω αλλα στο imdb το αναφερει σαν tv movie και οχι σαν series......

http://www.imdb.com/title/tt3489184/?ref_=nv_sr_3

#2439 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2014 - 17:10

Θα είναι 100% σειρά, κάθε παρασκευή, καρατσεκαρισμένο. Αυτό που έδειξες μάλλον θα είναι το πιλοτικό που θα είναι σαν τηλεταινία.
Για να το σχολιάσω και εγώ: Κρίνοντας από την εμφάνιση ηθοποιού που μιμείται πιστά τον χαρακτήρα, συμπεραίνω.ότι αυτή η προσπάθεια θα είναι περισσότερο για τους fan της σειράς παρά για να μάθει ο κόσμος τον χαρακτήρα, αυτό το έκανε η ταινία. Οπότε, ναι, θα χαϊδέψουν λίγο τα αφτιά των fan με πολλά στοιχεία από το comic που δεν είναι αναγκαία.
Η ειρωνεία είναι πως ολόκληρο trailer δεν έδειξε ένα τσιγάρο, ενώ ακόμα και η ταινία ήταν τίγκα σε αυτά.

Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν η πολλή δράση που έδειξε η οποία δεν είναι σήμα κατατεθέν, αλλά μάλλον μάζεψαν ότι γρήγορο κομμάτι υπήρχε σε 3 λεπτά για να έχει ενδιαφέρον. Να ξέρετε το comic αφιερωνε 2-3 σελίδες το πολύ σε καθαρόαιμη δράση, οπότε περισσότερο θα έχει κουβέντα και creepy σκηνικά παρά τρέξιμο, φωτιές και μάχες.

Δεν μου άρεσε επίσης ο δαίμονας που είπε φίλος από πάνω, ελπίζω να είναι ένας και μοναδικός. Χίλιες φορές να είναι σαν άνθρωποι τα διαβόλια παρά να μου έχουν τον Balrog σαν μορφή... Αυτή την αλλαγή θα την θεωρούσα σωστή.
Ό,τι και να κάνει θα υπάρχει ομοιότητα με το Supernatural. Πλυθώρα κοινών στοιχείων.

Επίσης χαίρομαι που είδα έντομα στο trailer, να θυμάστε "έντομα στο Constantine= γαμάτο story".
Η κοπελιά με φοβίζει κάπως και το πόσο θα την κρατήσουν γιατί ο John είναι μοναχικός στις περιπέτειες του συνήθως, άρα ναι για.ένα arc, όχι για όλη την season μαζί του.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#2440 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2014 - 17:12

εχμ...δεν ξερω αλλα στο imdb το αναφερει σαν tv movie και οχι σαν series......

http://www.imdb.com/title/tt3489184/?ref_=nv_sr_3

Το κάνει για αρκετές σειρές που δεν έχουν ξεκινήσει officially, και το Gotham έτσι το 'χανε.

ΟΜΙΤΖΙ ΠΡΙΝΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΝΙΒΑΛΟ ΕΒΕΡ!

Tristessa, I loled!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2441 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2014 - 21:44

είδε κανείς άλλος το τελευταίο OUAT;

Spoiler:

Πρώτο επ Penny Dreadful: για πιλότος, νταξ συμπαθητικό ήταν. Είχε κάτι γελοιότητες αλλά παλευόντουσαν. Έντονο το vibe League of Extraordinary Gentlemen. Θα περιμένω ακόμα 2-3 για να σχηματίσω γνώμη.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 12 Μάιος 2014 - 21:46

#2442 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2014 - 21:56

Η ειρωνεία είναι πως ολόκληρο trailer δεν έδειξε ένα τσιγάρο, ενώ ακόμα και η ταινία ήταν τίγκα σε αυτά.

http://www.imdb.com/title/tt3489184/board/thread/229574947.

Κρίμα γιατί το τσιγάρο είναι σήμα κατατεθέν του John, συν το ότι ένα από τα πιο σημαντικά stories του Hellblazer είχε να κάνει με τον First of the Fallen και τον καρκίνο του Constantine (μέρος της οποίας έδειξε η ταινία).

Γενικά δεν έχω μεγάλη αισιοδοξία για το project. Παρότι μ' αρέσει που τελευταία η DC αρχίζει και επεκτείνεται στην τηλεόραση (Arrow, Constantine, The Flash, Gotham), δεν μπορώ να πω ότι επειδή οι σειρές της αποτελούν μεταφορές comics τις απολαμβάνω περισσότερο από original ones, όπως το Supernatural για παράδειγμα. Ειρωνικά, ίσως φταίει το ότι είναι μεταφορές comics που έχω ήδη διαβάσει και δεν μπορούν να μου προσφέρουν τα πράγματα που περιμένω από από αυτές...

#2443 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2014 - 22:07

OUAT SPoilers

Spoiler:

Μονο και μονο γι αυτο θα το ξαναξεκινησω και θα κανω marathon.

Tο Penny Dreadful ηταν καλουτσικο αλλα πληρως εθιστικο. Θα ομολογησω οτι τσιμπησα.

#2444 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 12 Μάιος 2014 - 22:33

OUAT: well, the outfit fits said character... Ελπίζω να έχει πολύ badassίλα η υπόθεση.  Ετοιμάσου για facepalms και υπομονή στο 1ο μισό της 3ης σεζόν.

Το Penny αναμένεται guilty pleasure. What can go wrong with Eva Green in victorian London setting?! Or Eva Green in anything??!!!

Υ.Γ.: Agent Carter tv series news reaction

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 12 Μάιος 2014 - 22:34

#2445 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2014 - 21:52

I WANT THIS!!!!!!!!!

Youtube Video