Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2416 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 11:15

(αποδειξη οτι βλεπω ακομα glee,αν εισαι θεος).

Δεν είμαι θεός μεν αλλά σε νιώθω. Το Glee κατέστρεψε ακόμα και τις καλύτερες οικογένειες. Κάθε νέο επεισόδιο πονάει όλο και παραπάνω αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μπορώ να το σταματήσω.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2417 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 12:13

Άμα ποστάρεις μεταξύ ύπνου και ξύπνιου αυτά παθαίνεις. Το παρακάτω ποστ το είχα ποστάρει αρχικά στο thread του community λόγω κεκτημένης ταχύτητας Τ_Τ

Ξεκίνησε η μεγάλη σφαγή... Ευτυχώς Παναγία μου το Dads πήρε πόδι. Επίσης ακυρώθηκαν τα enlisted (δεν ξέρω πώς νιώθω, είχα ακούσει πολύ καλά λόγια και σκεφτόμουν να το δω), the tomorrow people, star crossed και the carrie diaries. Το τελευταίο ήταν για να φύγει μιας και το CW πλέον έχει ρίξει βάρος στα sci fi/supernatural για τα άλλα δύο ανάμεικτα συναισθήματα. Περίμενα να κάνουν τουλάχιστον άλλη μια σαιζόν μιας και το CW συνήθως ανανεώνει σειρές αλλά δεν ήταν και ιδιαίτερα καλά ώστε να μου λείψουν κιόλας. Προφανώς το CW έχει μία ατελείωτη αποθήκη που φυλάει σεναριογράφους για teen "angst" supernatural drama μαζί με ηθοποιούς - μοντέλα οπότε σου λέει έχουμε πράμα να δείξουμε κάθε χρόνο, ακυρώστε ό,τι δεν πάει καλά, κάτι που δεν έκανε παλιότερα όταν ήταν πιο low profile κανάλι για teen "angst" drama χωρίς το supernatural μέσα.

xbJ3b2w.jpeg

#2418 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 12:26

KOΨΑΝΕ ΤΟ STAR CROSSED ΟΙ ΚΑΝΑΓΙΕΣ?

#2419 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 12:41

Το tonorrow people με ξενερωσε που θα κοπει . Βασικα δεν ξερω καν πως περιγραφεται το παρακατω συναισθημα: εχεις μια σειρα που δε σε τρελαινε αλλα βρεποταν πολυ ευχαριστα συνηθως. Καποια στιγμη αρχιζουν και την τραβολογανε ενω θα μπορουσε να εχει τελειωσει σε μια σαιζον χωρις πολλα ερωτηματικα. Και τελικα δεν τελειωνει καν και ανακοινωνουν το κοψιμο.
Αντε βγαλε ακρη.

Μονο ο λιουκ θα μου λειψει απο πλευρας ηθοποιιας και ελπιζω να τον δω σε καποια αλλη δουλεια. Νομιζω πως εχει μελλον. Τα υπολοιπα αταλαντα μοντελακια ολο και καποια σειρα θα βρουν να κουνανε τα κωλαρακια τους.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 10 Μάιος 2014 - 12:45

stasou%2520mygdala.jpg

#2420 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 12:51

Δεν είμαι θεός μεν αλλά σε νιώθω. Το Glee κατέστρεψε ακόμα και τις καλύτερες οικογένειες. Κάθε νέο επεισόδιο πονάει όλο και παραπάνω αλλά για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μπορώ να το σταματήσω.

Στην περιπτωση μου μαλλον φταιει οτι μενει μονο μια σεζον πονου ακομα.Ισως να παιζει ρολο και η περιεργεια για το ποσο ακομα θα το διαλυσουν.Παντως ο τροπος που δημιουργουν subplots μονο και μονο για να τα ξεχασουν η να τα ξεφτιλισουν ειναι αξιοθαυμαστος.Btw τους 4 χαρακτηρες της "νεας γενιας" τους εχουν τοσο διακοσμητικους και underdeveloped που σκαω στα γελια,τους εχουμε 2 σεζον στη μαπα και προσωπικα ακομα δεν εχω μαθει τα ονοματα τους   :terror2:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από WillOfTheD: 10 Μάιος 2014 - 12:52

#2421 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 12:52

Τί να πούνε και οι fans του firefly δηλαδή XD

Σε νιώθω πάντως, ακριβώς έτσι αισθάνομαι για tomorrow people και star crossed. Τώρα περιμένω να ακούσω νέα για revolution, δεν θέλω να κοπεί ρε γαμώτο, η δεύτερη σαιζόν ήταν τόσο μα τόσο καλή αλλά τα σκάτωσαν τόσο πολύ οι executives ~ως συνήθως~ που το πιο πιθανό είναι να κοπεί ~σνιφ σνιφ~

xbJ3b2w.jpeg

#2422 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 12:56

^^Μεσα επεσες http://uk.ign.com/articles/2014/05/09/revolution-cancelled-by-nbc

#2423 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 13:14

Ούτε ο άγγελος του θανάτου να μουνα... Ματώνει το κόκορο ρε φίλε...

xbJ3b2w.jpeg

#2424 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 14:42

Τί να πούνε και οι fans του firefly δηλαδή XD

Ε, τι να πούμε; Τόσα χρόνια το συνηθίσαμε πιά, πήραμε το dvd boxset και το πεθαίνουμε στα ριγουότς. Δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. (Το pushing daisies όμως ακόμα το κλαίω.)

Εγώ θα ανάψω ένα θλιμμένο κεράκι για το Carrie Diaries όμως. Ήταν η τέλεια τσιχλόφουσκα. Η παρουσία του με έσωσε από το να δω πάμπολες παρόμοιας θεματολογίας ταινίες, αφού με φούσκωνε με τη φανταχτερή βλακεία του κάθε βδομάδα. Ήταν πολύ κοντά σε αυτό που ήταν παλιά το Glee και είχε πλάκα.

Κρίμα για το star crossed. Δεν έχω ξαναγελάσει τόσο με πιλότο """δραματικής""" σειράς.

Ό,τι και να πεις για το Glee είναι λίγο πάντως. Θησαυρός για κράξιμο απλά. Δεν ξέρω γιατί δεν το κόβουν φέτος. Τα τελευταία επεισόδια τα βλέπω στο fast forward.

Τουλάχιστον έχουμε Hannibal season 3. Κάτι είναι και αυτό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2425 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 Δημοσιεύσεις:
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 16:01

In other news, βγήκε το trailer του Gotham.

Νεαρή cat-woman, nyaaaa! <3

Youtube Video

ψήθηκα κατευθύαν!! Πότε βγαίνει;

30w46c0.jpg

#2426 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 16:36

Αργεί. Θα βγει το φθινόπωρο οπότε δεν έχουν βγάλει το release date ακόμα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2427 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 18:47

Έχω μείνει άναυδη. Το CW ετοιμάζει διασκευή του "Χουάνα η Παρθένα". This is the darkest timeline.

xbJ3b2w.jpeg

#2428 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 19:39

Wat

#2429 valadorn

valadorn

Fantasiac

• Members
  • 378 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 20:02

penny-dreadful-poster-2.jpg

Αποψε (αυριο) λεμεεεεεεεε!!!!
Εχω υψηλες προσδοκιες γι αυτη τη σειρα :)
Παιζει και η προσωπικη λατρεια Eva green :lovulovu:

Δημοσιευμένη  εικόνα
"Life is spherical, investigate the other side..."

#2430 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2014 - 20:34

*το ξέρεις ότι ο πιλότος έχει βγει ήδη εδώ και μια βδομάδα και μπορείς να τον δεις  ε; το λέγαμε στην προ-προηγούμενη σελίδα του θρεντ!*

Δημοσιευμένη  εικόνα