Looking ep. 01 Awkwaaaaaaaaard. Πολύ όμως, αν δεν ήταν και ο Groff θα το είχα κλείσει σε 10 λεπτά.
Συνεχίζω με Suburgatory season 3 και θα ξαναπέσω στα βαριά με Walking Dead.
Posted 16 February 2014 - 16:18
Looking ep. 01 Awkwaaaaaaaaard. Πολύ όμως, αν δεν ήταν και ο Groff θα το είχα κλείσει σε 10 λεπτά.
Συνεχίζω με Suburgatory season 3 και θα ξαναπέσω στα βαριά με Walking Dead.
Posted 16 February 2014 - 16:23
Βλέπω το True Detective και μου αρέσει αρκετά ειδικά το 4ο επεισόδιο ήταν πολύ καλό.
Arrow αν και είναι πολύ μέτριο και The Shield που αν είχα περισσότερο χρόνο θα το 'χα τελειώσει φοβερή αστυνομική σειρά.
Posted 21 February 2014 - 08:21
Pretty Little Liars (4x20): ARIA KNOOOOOOOWSSSS!!!
Super Fun Night: ελπίζω να υπάρξει και δεύτερη σεζόν. Παρ'όλα τα προβλήματά της, ήταν καλή σειρά στο σύνολο.
blast from the (recent) past -> Dollhouse. Mind, BLOWN! Τι ωραία σειρά;!;!! Scifi, 2 σεζόν 13 επεισοδίων. Πραγματεύεται τα γεγονότα που εκτυλίσσονται σε ένα "Κουκλόσπιτο", έναν χώρο με εθελοντές οι οποίοι βάσει 5ετούς συμβολαίου συμφώνησαν στο να αφαιρεθεί η προσωπικότητά τους και να τους "φορτώνεται" μια νέα την οποία θα ζητά ο εκάστοτε πάμπλουτος και καρα-συνδεδεμένος πελάτης. Αλλά ένας πράκτορας του FBI το έχει κάνει σκοπό ζωής να τους ξεσκεπάσει.
Καλογυρισμένη, ωραίες ερμηνείες/διάλογοι, πολυδιάστατοι χαρακτήρες και δεν πέφτει στην παγίδα του επαναλαμβανόμενου Plot να σου δείχνει συνέχεια τις "αποστολές". Βοηθάει βέβαια και ο μικρός αριθμός επεισοδίων, αν πήγαινε για 3σεζόν, σίγουρα θα είχαμε πολλά τέτοια plot. Ο πράκτορας μου την έσπαγε στην αρχή γιατί ήταν πολύ white-knight-out-to-save-the-damsel-in-distress αλλά μετά στρώνει.
Αναμένω το Penny Dreadful εναγωνίως! Είδα το τρέιλερ και ή θα είναι πολύ καλό, ή θα είναι τόσο κακό - που θα είναι καλό!
Άντε, να τελειώσει το επιτέλους το hiatus των ongoing... ουφ!
Posted 21 February 2014 - 13:47
Super Fun Night: ελπίζω να υπάρξει και δεύτερη σεζόν. Παρ'όλα τα προβλήματά της, ήταν καλή σειρά στο σύνολο.
blast from the (recent) past -> Dollhouse. Mind, BLOWN! Τι ωραία σειρά;!;!! Scifi, 2 σεζόν 13 επεισοδίων. Πραγματεύεται τα γεγονότα που εκτυλίσσονται σε ένα "Κουκλόσπιτο", έναν χώρο με εθελοντές οι οποίοι βάσει 5ετούς συμβολαίου συμφώνησαν στο να αφαιρεθεί η προσωπικότητά τους και να τους "φορτώνεται" μια νέα την οποία θα ζητά ο εκάστοτε πάμπλουτος και καρα-συνδεδεμένος πελάτης. Αλλά ένας πράκτορας του FBI το έχει κάνει σκοπό ζωής να τους ξεσκεπάσει.
Καλογυρισμένη, ωραίες ερμηνείες/διάλογοι, πολυδιάστατοι χαρακτήρες και δεν πέφτει στην παγίδα του επαναλαμβανόμενου Plot να σου δείχνει συνέχεια τις "αποστολές". Βοηθάει βέβαια και ο μικρός αριθμός επεισοδίων, αν πήγαινε για 3σεζόν, σίγουρα θα είχαμε πολλά τέτοια plot. Ο πράκτορας μου την έσπαγε στην αρχή γιατί ήταν πολύ white-knight-out-to-save-the-damsel-in-distress αλλά μετά στρώνει.
Αναμένω το Penny Dreadful εναγωνίως! Είδα το τρέιλερ και ή θα είναι πολύ καλό, ή θα είναι τόσο κακό - που θα είναι καλό!
Άντε, να τελειώσει το επιτέλους το hiatus των ongoing... ουφ!
Θα ήθελα να συνεισφέρω κάτι, αλλά συμφωνώ με όλα όσα είπες!
Θα το τσεκάρω τον αληθινό ντετέκτιβ, αν και δυστυχώς έπεσα σε ένα review του τις προάλλες σε ένα ποντκαστ και μου έκοψε τη χαρά.
Posted 23 February 2014 - 14:59
Ανακοινώθηκε το Heroes Reborn! So excited! Ελπίζω να κρατήσουν κάποιος από τους παλιους (και να μην ξαναδω Σαιλαρ -_- τον μισωωωω).
Posted 24 February 2014 - 14:34
το αστείο @ma_foteini με το Dollhouse είναι πως είναι με διαφορά η πιο αδύναμη σειρά του Whedon.
Ωστόσο έχει επικά season finales.
True Detective είναι αρκετά καλό, αν και προσωπικά δεν είμαι όσο ενθουσιασμένος είναι όλοι οι άλλοι γύρω μου.
Posted 24 February 2014 - 14:41
Πιο αδύναμη και από το agents of shield? Για κάποιο λόγο και χωρίς να έχω δει το dollhouse αμφιβάλλω XD
Posted 24 February 2014 - 14:49
Πιο αδύναμη και από το agents of shield? Για κάποιο λόγο και χωρίς να έχω δει το dollhouse αμφιβάλλω XD
νομίζω πως δεν έχει ενεργή συμμετοχή και ας την πούλησαν για δική του.
παράτησα το agents of shields μετά το 4ο επεισόδιο, δεν είχε τίποτα που είχα λατρέψει στον Whedon για να μπορέσω να τη συνεχίσω.
επίσης δεν έχει τελειώσει ακόμα. Η buffy είχε μια μέτρια προς κακή πρώτη σεζόν και μετά είχε τη φανταστική δεύτερη.
Edited by Strange Loop, 24 February 2014 - 14:54.
Posted 24 February 2014 - 15:05
Εντάξει, η Μπάφυ όμως είναι και σειρά 15αετίας πλέον, ενώ η σύγκριση Dollhouse-Agents, μιας και είναι αρκετά πρόσφατα, νομίζω οδηγεί σε πιο καθαρά συμπεράσματα για το τι κάνει ο Wendon τώρα.
To Dollhouse είχε ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενο πρέμις αλλά πολύ αδέξιο χειρισμό it's true. Το Agents προσωπικά μου φαίνεται αδιάφορο, οπότε θα συμφωνήσω με mono, αν είναι να χρίσουμε κάποια τη λιγότερο καλή σειρά του Wendon θα διάλεγα το Agents in a heartbeat.
Posted 24 February 2014 - 15:05
Για αυτό το συνεχίζω άλλωστε. Δεν είναι απελπιστικά κακό ώστε να το παρατήσω και στο πίσω μέρος του μυαλού μου υπάρχει η ελπίδα ότι θα γίνει καλύτερο
Posted 24 February 2014 - 15:13
@anelis
Tο agents δεν είναι ολοκληρωμένη σειρά, επίσης η marvel ήταν αυτή που την ήθελε περισσότερο και όχι ο ίδιος ο whedon.
H συγκριση είναι με ό,τι άλλο δικό του είναι ολοκληρωμένο. Ε σε αυτά το πιο αδυναμό είναι το Dollhouse.
Αν το Agents γίνει καλή σειρά, σφυρίξτε το. Για την ώρα , το ρόλο του Agents, το παίζει το Arrow σε μένα.
Kαι επειδή εδώ προτείνουμε σειρές, η νέα των Shearsmith και Pemberton είναι φοβερη.
Edited by Strange Loop, 24 February 2014 - 15:22.
Posted 24 February 2014 - 15:59
@anelis
Tο agents δεν είναι ολοκληρωμένη σειρά, επίσης η marvel ήταν αυτή που την ήθελε περισσότερο και όχι ο ίδιος ο whedon.
Δεν είμαι της άποψης ότι ένα καλό φινάλε σώζει μια καταστροφική σειρά. Εξ΄άλλου τα πρώτα επεισόδια να συγκρίνεις η διαφορά φαίνεται. Και οκ, αγαπάμε τον Wendon αλλά αναγνωρίζουμε ότι δεν είναι έρμαιο κανενός. Από τη στιγμή που αναλαμβάνει επιμέλεια ενός πρότζεκτ, είναι υπεύθυνος, τέλος.
On another note όλες οι σειρές είναι σε hiatus? Σχεδόν άδειο είναι το calendar μου πλέον.
Posted 24 February 2014 - 16:08
Δεν είμαι της άποψης ότι ένα καλό φινάλε σώζει μια καταστροφική σειρά.
Μα δεν ειπα για φιναλε σεζον ή σειράς, άσε που η σειρά (δεν εχω ιδεα τα νουμερα της) μπορεί να έχει 6 7 σεζόν ακόμα. Αλλά γενικότερα πως δεν μπορώ να κρίνω μια σειρά που είναι θεωρητικά ακόμα στην αρχή της γιατί μετά μπορεί να κάνει παπάδες, ποιος ξέρει. Κρίνοντας πάντως από τα 4 5 πρώτα που είδα, η σειρά είναι κακή.
Λίγο το hiatus, λίγο οι χειμερινοί ολυμπιακοί, μεσοβδόμαδα δεν υπάρχει τίποτα να δεις :/
σήμερα ωστόσο έχω γεμάτη μέρα με girls, looking, true detective και walking dead από χθες.
Posted 24 February 2014 - 16:46
Μόλις τελείωσα και το Firefly. Ωραίο το feeling του καουμπόικου-στο διάστημα (cowboy bebop, anyone?), περνάει ευχάριστα η ώρα. Τρελή μ$#€κία το τέλος της στο 14ο επεισόδιο. Φάνηκε ότι δεν δόθηκε χρόνος να κάνουν το ελάχιστο wrap-up στην ιστορία.
Να ρωτήσω, μια ταινία που γύρισε μετά ο Whedon, το "serenity" είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη σειρά αυτή; Τύπου, συνεχίζει από εκεί που αφήσαμε τη σειρά; Διάβασα κάπου μια σύνοψη (όσο πιο πεταχτά μπορούσα προς αποφυγή σπόιλερ) αλλά δεν πολυκατάλαβα.
Το Dollhouse σαφώς και θα μπορούσε να είναι τάξεις ανώτερο αν είχαν πέσει περισσότερα μπικικίνια σε όλους τους τομείς. Προσωπικά, τη βρίσκω αρκετά αξιόλογη και αν κάνω μια κατάταξη με τις 4 σειρές* του που έχω δει, σίγουρα δεν είναι η λιγότερο καλή. Το agents μέχρι στιγμής είναι πράγματι πολύ μέτριο, αλλά στα τελευταία δύο πριν το hiatus απέκτησε καλύτερο ρυθμό και ιστορία. Υποθέτω θα περίμεναν το τελικό ΟΚ για 24 επεισόδια για να δουν τι θα κάνουν με το plot.
*με μια μικρή ζαβολιά, το Buffy δεν το έχω ολοκληρώσει, είμαι ακόμα στον 5ο κύκλο. Στον οποίο έκανα παύση εδώ και μήνες γιατί σπάστηκα με την εμφάνιση
The amount of series on hiatus, is too damn high! Ευτυχώς, από το τέλος του μήνα και την επόμενη βδομάδα αρχίσουν σιγά-σιγά να επανέρχονται. Με πρώτο-πρώτο το αγαπημένο σαπούνι/μαζοχισμός grey's anatomy. buuuuuurnnn
Posted 24 February 2014 - 17:02
Μόλις τελείωσα και το Firefly. Ωραίο το feeling του καουμπόικου-στο διάστημα (cowboy bebop, anyone?), περνάει ευχάριστα η ώρα. Τρελή μ$#€κία το τέλος της στο 14ο επεισόδιο. Φάνηκε ότι δεν δόθηκε χρόνος να κάνουν το ελάχιστο wrap-up στην ιστορία.
Να ρωτήσω, μια ταινία που γύρισε μετά ο Whedon, το "serenity" είναι άμεσα συνδεδεμένη με τη σειρά αυτή; Τύπου, συνεχίζει από εκεί που αφήσαμε τη σειρά; Διάβασα κάπου μια σύνοψη (όσο πιο πεταχτά μπορούσα προς αποφυγή σπόιλερ) αλλά δεν πολυκατάλαβα.
Το Dollhouse σαφώς και θα μπορούσε να είναι τάξεις ανώτερο αν είχαν πέσει περισσότερα μπικικίνια σε όλους τους τομείς. Προσωπικά, τη βρίσκω αρκετά αξιόλογη και αν κάνω μια κατάταξη με τις 4 σειρές* του που έχω δει, σίγουρα δεν είναι η λιγότερο καλή. Το agents μέχρι στιγμής είναι πράγματι πολύ μέτριο, αλλά στα τελευταία δύο πριν το hiatus απέκτησε καλύτερο ρυθμό και ιστορία. Υποθέτω θα περίμεναν το τελικό ΟΚ για 24 επεισόδια για να δουν τι θα κάνουν με το plot.
*με μια μικρή ζαβολιά, το Buffy δεν το έχω ολοκληρώσει, είμαι ακόμα στον 5ο κύκλο. Στον οποίο έκανα παύση εδώ και μήνες γιατί σπάστηκα με την εμφάνιση
Spoiler:
The amount of series on hiatus, is too damn high! Ευτυχώς, από το τέλος του μήνα και την επόμενη βδομάδα αρχίσουν σιγά-σιγά να επανέρχονται. Με πρώτο-πρώτο το αγαπημένο σαπούνι/μαζοχισμός grey's anatomy. buuuuuurnnn
1. Ναι απ' ό,τι θυμάμαι το Serenity συνεχίζει τη σειρά και εξηγεί τα πάντα. Προσωπικά δε μου άρεσε (αν και έχει καλά κομμάτια), αλλά δίνει ένα κλείσιμο στη σειρά και απαντήσεις.
2. Και εγώ είχα φρικάρει σε εκείνο το σημείο της Buffy αλλά μετά το χειρίζονται καλά, να το συνεχίσεις!
3. Εντωμεταξύ παραπονέθηκα για το hiatus και μετά ξανακοίταξα το calendar και είδα ότι από αύριο πάλι θα έχω 5 σειρές τη μέρα. Χα, μάλλον με περίμεναν να τελειώσω την εξεταστική τα χρυσά μου!