Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2326 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2013 - 20:36

Είδα το πρώτο επεισόδιο του φετινού Dracula.

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 26 Οκτώβριος 2013 - 20:36

#2327 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2013 - 12:44

Δύο πρώτα επεισόδια The Crazy Ones. Robin Williams in a TV show! Πιο πολλά puns και μιμήσεις, πεθαίνεις! Μέχρι στιγμής, ήταν δυο ευχάριστα εικοσάλεπτα.

Το S.H.I.E.L.D. έχει καλυτερέψει αρκετά από το πρώτο επεισόδιο χωρίς ακόμα να είναι στα επίπεδα "ουάου - συνωμοσίες - kickass" που θα ήθελα.

#2328 eleospleon

eleospleon

Anime Fan

• Members
  • 169 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη (προς το παρόν)

Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2013 - 10:15

2 εβδομάδες μείνανε μόνο!!!! Τα trailer είναι φανταστικά, πιστεύω θα είναι το καλύτερο special episode!

Youtube Video

ezgif-save.gif

#2329 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2013 - 14:58

Το Almost Human είναι σαν το Psycho Pass αν θελήσω να το παρομοιάσω με anime ή σαν το Deus Ex αν θέλω να το παρομοιάσω με video game. Άκαρδα ρομπότ βοηθάνε στο έργο της αστυνομίας, εγκληματικά συνδικάτα με σχεδόν απεριόριστη ισχύ έχουν τον έλεγχο των δρόμων, μπόλικα μαραφέτια που καθιστούν δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ της μαγείας και της τεχνολογίας.

Σχετικά καλή παρουσίαση αν και μάλλον αναμενόμενη υπόθεση με ελάχιστες εκπλήξεις. Ακολούθησαν κάθε στερεότυπο που βρήκαν. Θα το συνεχίσω αν καταφέρουν να βρουν άλλη ατραξιόν όταν χάσουν την αίγλη τους οι σκεπτόμενες μηχανές (κάτι που αναπόφευκτα θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 18 Νοέμβριος 2013 - 14:59

#2330 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2013 - 13:13

Το Almost Human είναι σαν το Psycho Pass αν θελήσω να το παρομοιάσω με anime ή σαν το Deus Ex αν θέλω να το παρομοιάσω με video game. Άκαρδα ρομπότ βοηθάνε στο έργο της αστυνομίας, εγκληματικά συνδικάτα με σχεδόν απεριόριστη ισχύ έχουν τον έλεγχο των δρόμων, μπόλικα μαραφέτια που καθιστούν δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ της μαγείας και της τεχνολογίας.

Σχετικά καλή παρουσίαση αν και μάλλον αναμενόμενη υπόθεση με ελάχιστες εκπλήξεις. Ακολούθησαν κάθε στερεότυπο που βρήκαν. Θα το συνεχίσω αν καταφέρουν να βρουν άλλη ατραξιόν όταν χάσουν την αίγλη τους οι σκεπτόμενες μηχανές (κάτι που αναπόφευκτα θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο).

Το 1ο επεισόδιο έπασχε αρκετά, αλλά το 2ο και το 3ο ήταν διασκεδαστικά.

Δεν έβγαζε νόημα για ποιο λόγο να βάλουν με το ζόρι τον John back on duty, τη στιγμή που είναι ο πιο ύποπτος για την αποτυχία της αποστολής στο 1ο ep.

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2331 Draculino

Draculino

Pillar Man

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKing's Landing

Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2014 - 23:24

Άρχισα το Shield(όχι Agents of Shield) πριν κάνα δυο βδομάδες (μπορεί και παραπάνω) και αν και το βλέπω σχετικά αργά κυρίως επειδή δεν έχω χρόνο και όχι επειδή δεν με κρατάει η σειρά ώστε να βλέπω το ένα επεισόδιο μετά το άλλο ,το αντίθετο μάλιστα ,και είμαι αισίως στο τέλος του δεύτερου κύκλου δεν έχω να πω πολλά ,πραγματικά εξαιρετική σειρά με φοβερή ατμόσφαιρα ,τρομερό ρεαλισμό ,ενδιαφέρον διαλόγους και χαρακτήρες και φυσικά τρομερή ένταση κατά την διάρκεια τον επεισοδίων .
Πραγματικά έχω να δω τέτοια σειρά από το Breaking Bad μόλις με το καλό τελειώσω το Shield σκέφτομαι να αρχίσω το Suits για κάτι πιο light .

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Draculino: 13 Ιανουάριος 2014 - 21:34

#2332 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2014 - 22:25

Ψήφο στο Suits. Καλή σειρά, με υπέροχους χαρακτήρες. Το Shield που λες, είναι αυτό;

Αυτό το Brooklyn Nine-nine που πήρε 2 χρυσές σφαίρες και ήταν υποψήφιο για ακόμη καναδυό, το έχει δει κανείς; Εγώ πάντως πρώτη φορά το είδα σαν τίτλο σήμερα που διάβαζα τα αποτελέσματα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 13 Ιανουάριος 2014 - 22:25

#2333 Draculino

Draculino

Pillar Man

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKing's Landing

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2014 - 23:00

Ναι αυτό το Shield είναι :rolleyes: 

Αυτό το Brooklyn Nine-nine ούτε και εγώ το είχα ακουστά μέχρι σήμερα που το είδα στις Χρυσές Σφαίρες ,παρατήρησα όμως ότι παίζει ο Andy Samberg από τους Lonely Island σε αυτό οπότε μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να το τσεκάρω πάντως για να νικήσει το Modern Family (που είναι φοβερό) κάτι θα λέει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Draculino: 13 Ιανουάριος 2014 - 23:00

#2334 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2014 - 16:17

Εαν θυμαμαι καλα, το Τhe Shield το εδειχνε και στο STAR πριν κατι φεγγαρια.

Καλη σειρα,την εβλεπα. Ισως να την ολοκληρωσω καποτε.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 14 Ιανουάριος 2014 - 16:18

2bbd14fc.jpg

#2335 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2014 - 16:23

Είδα το πρώτο επεισόδιο από το True Detective. Αφορά δυο αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών(ή όπως αλλιώς λέγονται αυτοί που κυνηγάνε τους δολοφόνους) και μια υπόθεση την οποία ερεύνησαν.

Θυμίζει λίγο Hannibal αν και φαίνεται ότι προσπαθούν να δώσουν μια πιο αληθοφανή εκδοχή αυτού του τομέα εργασίας.

Spoiler:

Οχτώ επεισόδια συνολικά βλέπω στο imdb, μου φαίνεται ότι θα είναι από τις μικρές και προσεγμένες τηλεοπτικές παραγωγές.

#2336 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 Δημοσιεύσεις:
  • Locationearth

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2014 - 17:04

Game of thrones - Supernatural - Walking dead παλια ειχα δει και ολο το Lost.

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#2337 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2014 - 18:38

Archer is back και η καινούργια σεζόν φαίνεται τέλεια!!!!!!

Archer-S5-poster.jpg

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Leon: 14 Ιανουάριος 2014 - 18:42

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2338 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 00:24

Αυτό το Brooklyn Nine-nine που πήρε 2 χρυσές σφαίρες και ήταν υποψήφιο για ακόμη καναδυό, το έχει δει κανείς; Εγώ πάντως πρώτη φορά το είδα σαν τίτλο σήμερα που διάβαζα τα αποτελέσματα.

Λοιπόν το B99 ΔΕΝ άξιζε για ΚΑΝΕΝΑ λόγο κανένα από τα βραβεία που πήρε (λολ να νικήσει το parks&rec γελοιότητες τώρα, για να μη μιλήσω για το GG που νίκησε ο πρωταγωνιστής), ΑΛΛΑ είναι fun και έχει κάποια δυνατά στοιχεία. Το βλέπω και θα συνεχίσω να το βλέπω, αλλά για κανένα λόγο δεν μπορώ να το βάλω στο πλάι των Parks, Community, Cougar etc.

Btw τις προάλλες είδα όλη την απονομή των golden globes. Σκέτη απογοήτευση ρε παιδιά.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2339 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 11:40

heh, εγώ από την άλλη βρήκα την τελετή αρκετά γαμώ και κλασικά πιο fun από αυτή που θα είναι η αντιστοιχή των oscars.

τωρα για τα βραβεία, δεν έχουν έτσι κι αλλιώς κάποια σημασία, 85 ξένοι ανταποκριτές που αρκετές από τις ταινίες/σειρες δεν τις εχουν δει και απλά ψηφίζουν για το γκλαμορους της υποθεσης. 

για το μπρουκλυν, ο,τι λεει αυτο το τουητ https://twitter.com/poniewozik/status/422569294925283331

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Strange Loop: 15 Ιανουάριος 2014 - 11:42

#2340 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 11:54

Οι Fey-Poehler (νομίζω ξέχασα πώς γράφεται) ήταν εξαιρετικές όπως και πέρυσι. Η τελετή ήταν ένα μάτσο χάλια. Από τους προτεινόμενους, στους άκυρους νικητές, στο αφιέρωμα στον Γούντι που τα πάει τόσο καλά με τις γυναίκες αφού κακοποίησε μόνο μια, στο ότι όλοι ήταν καθισμένοι τόσο μακριά που έτρεχαν για να φτάσουν στην σκηνή στην ώρα τους, στη μουσική που έκοβε τους πάντες, στην απίστευτη κανονικοτητα και ασπριδεροτητα των νικητών και φυσικά στην εμφάνιση του σιχαματος που ονομάζεται Bono.
Ναι... Όχι.

Η περσινή ήταν πολύ καλύτερη αν και θα συμφωνήσω σε αυτό για τα Όσκαρ.

Επίσης όχι στο τουητ. Το b99 έχει κοινό. Έχει κομμάτι του mainstream και την υποστήριξη από κομμάτια των lgbt & poc κοινοτήτων. Πόσο παραπάνω πια; Το pitty fuck globe το χρειάζονταν άλλες καλύτερες σειρές.

Δημοσιευμένη  εικόνα