Είδα το πρώτο επεισόδιο του φετινού Dracula.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 26 Οκτώβριος 2013 - 20:36
Καταχωρήθηκε 26 Οκτώβριος 2013 - 20:36
Είδα το πρώτο επεισόδιο του φετινού Dracula.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 26 Οκτώβριος 2013 - 20:36
Καταχωρήθηκε 27 Οκτώβριος 2013 - 12:44
Δύο πρώτα επεισόδια The Crazy Ones. Robin Williams in a TV show! Πιο πολλά puns και μιμήσεις, πεθαίνεις! Μέχρι στιγμής, ήταν δυο ευχάριστα εικοσάλεπτα.
Το S.H.I.E.L.D. έχει καλυτερέψει αρκετά από το πρώτο επεισόδιο χωρίς ακόμα να είναι στα επίπεδα "ουάου - συνωμοσίες - kickass" που θα ήθελα.
Καταχωρήθηκε 10 Νοέμβριος 2013 - 10:15
2 εβδομάδες μείνανε μόνο!!!! Τα trailer είναι φανταστικά, πιστεύω θα είναι το καλύτερο special episode!
Καταχωρήθηκε 18 Νοέμβριος 2013 - 14:58
Το Almost Human είναι σαν το Psycho Pass αν θελήσω να το παρομοιάσω με anime ή σαν το Deus Ex αν θέλω να το παρομοιάσω με video game. Άκαρδα ρομπότ βοηθάνε στο έργο της αστυνομίας, εγκληματικά συνδικάτα με σχεδόν απεριόριστη ισχύ έχουν τον έλεγχο των δρόμων, μπόλικα μαραφέτια που καθιστούν δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ της μαγείας και της τεχνολογίας.
Σχετικά καλή παρουσίαση αν και μάλλον αναμενόμενη υπόθεση με ελάχιστες εκπλήξεις. Ακολούθησαν κάθε στερεότυπο που βρήκαν. Θα το συνεχίσω αν καταφέρουν να βρουν άλλη ατραξιόν όταν χάσουν την αίγλη τους οι σκεπτόμενες μηχανές (κάτι που αναπόφευκτα θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο).
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 18 Νοέμβριος 2013 - 14:59
Καταχωρήθηκε 28 Νοέμβριος 2013 - 13:13
Το Almost Human είναι σαν το Psycho Pass αν θελήσω να το παρομοιάσω με anime ή σαν το Deus Ex αν θέλω να το παρομοιάσω με video game. Άκαρδα ρομπότ βοηθάνε στο έργο της αστυνομίας, εγκληματικά συνδικάτα με σχεδόν απεριόριστη ισχύ έχουν τον έλεγχο των δρόμων, μπόλικα μαραφέτια που καθιστούν δυσδιάκριτα τα όρια μεταξύ της μαγείας και της τεχνολογίας.
Σχετικά καλή παρουσίαση αν και μάλλον αναμενόμενη υπόθεση με ελάχιστες εκπλήξεις. Ακολούθησαν κάθε στερεότυπο που βρήκαν. Θα το συνεχίσω αν καταφέρουν να βρουν άλλη ατραξιόν όταν χάσουν την αίγλη τους οι σκεπτόμενες μηχανές (κάτι που αναπόφευκτα θα συμβεί στο επόμενο επεισόδιο).
Το 1ο επεισόδιο έπασχε αρκετά, αλλά το 2ο και το 3ο ήταν διασκεδαστικά.
Δεν έβγαζε νόημα για ποιο λόγο να βάλουν με το ζόρι τον John back on duty, τη στιγμή που είναι ο πιο ύποπτος για την αποτυχία της αποστολής στο 1ο ep.
Καταχωρήθηκε 12 Ιανουάριος 2014 - 23:24
Άρχισα το Shield(όχι Agents of Shield) πριν κάνα δυο βδομάδες (μπορεί και παραπάνω) και αν και το βλέπω σχετικά αργά κυρίως επειδή δεν έχω χρόνο και όχι επειδή δεν με κρατάει η σειρά ώστε να βλέπω το ένα επεισόδιο μετά το άλλο ,το αντίθετο μάλιστα ,και είμαι αισίως στο τέλος του δεύτερου κύκλου δεν έχω να πω πολλά ,πραγματικά εξαιρετική σειρά με φοβερή ατμόσφαιρα ,τρομερό ρεαλισμό ,ενδιαφέρον διαλόγους και χαρακτήρες και φυσικά τρομερή ένταση κατά την διάρκεια τον επεισοδίων .
Πραγματικά έχω να δω τέτοια σειρά από το Breaking Bad μόλις με το καλό τελειώσω το Shield σκέφτομαι να αρχίσω το Suits για κάτι πιο light .
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Draculino: 13 Ιανουάριος 2014 - 21:34
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2014 - 22:25
Ψήφο στο Suits. Καλή σειρά, με υπέροχους χαρακτήρες. Το Shield που λες, είναι αυτό;
Αυτό το Brooklyn Nine-nine που πήρε 2 χρυσές σφαίρες και ήταν υποψήφιο για ακόμη καναδυό, το έχει δει κανείς; Εγώ πάντως πρώτη φορά το είδα σαν τίτλο σήμερα που διάβαζα τα αποτελέσματα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 13 Ιανουάριος 2014 - 22:25
Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2014 - 23:00
Ναι αυτό το Shield είναι
Αυτό το Brooklyn Nine-nine ούτε και εγώ το είχα ακουστά μέχρι σήμερα που το είδα στις Χρυσές Σφαίρες ,παρατήρησα όμως ότι παίζει ο Andy Samberg από τους Lonely Island σε αυτό οπότε μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να το τσεκάρω πάντως για να νικήσει το Modern Family (που είναι φοβερό) κάτι θα λέει.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Draculino: 13 Ιανουάριος 2014 - 23:00
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2014 - 16:17
Εαν θυμαμαι καλα, το Τhe Shield το εδειχνε και στο STAR πριν κατι φεγγαρια.
Καλη σειρα,την εβλεπα. Ισως να την ολοκληρωσω καποτε.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 14 Ιανουάριος 2014 - 16:18
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2014 - 16:23
Είδα το πρώτο επεισόδιο από το True Detective. Αφορά δυο αστυνομικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών(ή όπως αλλιώς λέγονται αυτοί που κυνηγάνε τους δολοφόνους) και μια υπόθεση την οποία ερεύνησαν.
Θυμίζει λίγο Hannibal αν και φαίνεται ότι προσπαθούν να δώσουν μια πιο αληθοφανή εκδοχή αυτού του τομέα εργασίας.
Οχτώ επεισόδια συνολικά βλέπω στο imdb, μου φαίνεται ότι θα είναι από τις μικρές και προσεγμένες τηλεοπτικές παραγωγές.
Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2014 - 17:04
Game of thrones - Supernatural - Walking dead παλια ειχα δει και ολο το Lost.
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 00:24
Αυτό το Brooklyn Nine-nine που πήρε 2 χρυσές σφαίρες και ήταν υποψήφιο για ακόμη καναδυό, το έχει δει κανείς; Εγώ πάντως πρώτη φορά το είδα σαν τίτλο σήμερα που διάβαζα τα αποτελέσματα.
Λοιπόν το B99 ΔΕΝ άξιζε για ΚΑΝΕΝΑ λόγο κανένα από τα βραβεία που πήρε (λολ να νικήσει το parks&rec γελοιότητες τώρα, για να μη μιλήσω για το GG που νίκησε ο πρωταγωνιστής), ΑΛΛΑ είναι fun και έχει κάποια δυνατά στοιχεία. Το βλέπω και θα συνεχίσω να το βλέπω, αλλά για κανένα λόγο δεν μπορώ να το βάλω στο πλάι των Parks, Community, Cougar etc.
Btw τις προάλλες είδα όλη την απονομή των golden globes. Σκέτη απογοήτευση ρε παιδιά.
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 11:40
heh, εγώ από την άλλη βρήκα την τελετή αρκετά γαμώ και κλασικά πιο fun από αυτή που θα είναι η αντιστοιχή των oscars.
τωρα για τα βραβεία, δεν έχουν έτσι κι αλλιώς κάποια σημασία, 85 ξένοι ανταποκριτές που αρκετές από τις ταινίες/σειρες δεν τις εχουν δει και απλά ψηφίζουν για το γκλαμορους της υποθεσης.
για το μπρουκλυν, ο,τι λεει αυτο το τουητ https://twitter.com/poniewozik/status/422569294925283331
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Strange Loop: 15 Ιανουάριος 2014 - 11:42
Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2014 - 11:54