Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2131 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 11 January 2013 - 17:08

Εdit by iristella: Η συζήτηση μεταφέρθηκε από το thread "Sons of Anarchy". Carry on ppl :3

Αδερφέ περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλα το '' σε χαμηλότερο επίπεδο...΄΄ είναι αυτό που λέμε... το μάμησες και ψόφησε...

Κατα τα άλλα μιλάμε πιθανώς για τη σειρά με την καλύτερη μουσική επένδυση τα τελευτά χρόνια... Μόνο αυτό να δεί κάποιος ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PbeIv39s04s[/youtube]

Ότι τις βάζω στις κορυφαίες δεν αρκεί; Πρέπει να πω και ότι προτιμώ παραμυθάκια από το Mad Men;

Edited by iristella, 11 January 2013 - 17:21.
διαφύλαξη της λογικής συνέχειας της συζήτησης

#2132 DforDonald

DforDonald

Starting...

• Members
  • 27 posts
  • LocationΠατρίδα είναι όπου αγαπάς και οπου σ' αρέσει...

Posted 11 January 2013 - 17:12

Ότι τις βάζω στις κορυφαίες δεν αρκεί; Πρέπει να πω και ότι προτιμώ παραμυθάκια από το Mad Men;

Μπορέις να προτιμάς κάτι άλλο , η κάθε άποψη είναι σεβαστή , αλλά λίγο εκτός λογικής το να να αναφέρεις όλες αυτές τις σειρές και μετά να να λές υπάρχουν και κάποιες χαμηλότερου επιπέδου όπως ...

Σαν να λές ότι εμένα μου αρέσει ο Μήτρογλου και ο Τζιμπούρ αλλά υπάρχουν και κάποιοι άλλοι χαμηλότερου επιπέδου όπως ο Μέσι , ο Ρονάλντο κτλ.

Edited by DforDonald, 11 January 2013 - 17:12.

Posted Image

#2133 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 11 January 2013 - 17:17

Αντί να μου λες μόνο ότι είμαι παράλογος, θέλεις να εξηγήσεις και γιατί; Πάω στοίχημα ότι έχεις δει όλες τις σειρές που αναφέρω πάνω ε.

Edited by Warchief, 11 January 2013 - 17:17.

#2134 DforDonald

DforDonald

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 11 January 2013 - 17:33

Όχι δεν έχω δεί (ολοκληρωμένα ) όλες αυτές τι σειρές που αναφέρεις αλλα έχω εικόνα απο όλες, το σχόλιο μου όμως δεν ήταν μομφή για τις σειρές που προτιμάς εσύ, γούστο και καπέλο σου ( σαν αυτα το ποζεράδικα που φοράνε στο MM) .

Εγώ αναφέρθηκα στο σχόλιο το οποίο έλεγε ότι υπάρχουν κάποιες σειρές χαμηλότερου επιπέδου όπως GoT και BB. Το να μην σου αρέσουν οι σειρές αυτές το καταλαβαίνω το να λές ότι είναι χαμηλότερου επιπέδου όμως θα επιμείνω ότι είναι παράλογο.

Μπορώ να σου αναφέρω τα επιχείρηματα μου αλλά μεταξύ μας , δεν θα σε πείσω (ούτε το έχω σκοπό) και ειλικρινά βαριέμαι να αναλύσω γιατί θεωρώ (εγώ και το 99% του πλανήτη) τις σειρές αυτές top επιπέδου.

Δεν είμαι όμως της άποψης ότι επειδή κάτι το υποστηρίζει η πλειοψηφία είναι απαραίτητα σωστό για αυτό δέχομαι ότι υπάρχει διάσταση απόψεων κα ι το λήγω εκεί.

Όχι τίποτα άλλο μετα η lady mod θα αναγκαστεί να μεταφέρει σε άλλο thread τη συζήτηση .
Posted Image

#2135 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 11 January 2013 - 17:43

Για το τι έχεις δει και για το τι εικόνα έχεις, επίτρεψέ μου να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου από τη στιγμή που δε σχολιάζεις κάτι συγκεκριμένο.

Το αντιλαμβάνεσαι ότι τις κατατάσσω στις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ σειρές; Ποτέ δεν είπα ότι δε μου αρέσουν. Αν απαγορεύεται να θεωρώ το Mad Men, που σε κάθε του επεισόδιο συγκεντρώνει το θεματικό βάρος και των άλλων δύο σειρών συνολικά μαζί καλύτερο, πες το μου.

Αφού δε θεωρείς καταλυτική την άποψη της πλειοψηφίας να μην την αναφέρεις, και αφού βαριέσαι να αναλύσεις να μη σχολιάζεις εξαρχής. Απλά τα πράγματα νομίζω.

Παρεμπιπτόντως, ξέχασα να σημειώσω και τα Treme και Louie ως ανώτερες σειρές, λάθος μου.

Edited by Warchief, 11 January 2013 - 17:52.

#2136 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 11 January 2013 - 17:43

Εννοούσε ότι είναι κορυφαίες και αυτές αλλά πιο χαμηλά από τις άλλες, ας μην κολλάμε στις λέξεις :P

Τώρα για το τί λέει το 99% του πλανήτη δεν ξέρω αλλά πάω στοίχημα ότι ούτε εσύ ξέρεις, ας μην είμαστε υπερβολικοί :P

xbJ3b2w.jpeg

#2137 DforDonald

DforDonald

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 11 January 2013 - 17:52

Για το τι έχεις δει και για το τι εικόνα έχεις, επίτρεψε μου να διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου από τη στιγμή που δε σχολιάζεις κάτι συγκεκριμένο.

Το αντιλαμβάνεσαι ότι τις κατατάσσω στις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ σειρές; Ποτέ δεν είπα ότι δε μου αρέσουν. Αν απαγορεύεται να θεωρώ το Mad Men, που σε κάθε του επεισόδιο συγκεντρώνει το θεματικό βάρος και των άλλων δύο σειρών συνολικά μαζί καλύτερο, πες το μου.

Αφού δε θεωρείς καταλυτική την άποψη της πλειοψηφίας να μην την αναφέρεις, και αφού βαριέσαι να αναλύσεις να μη σχολιάζεις εξαρχής. Απλά τα πράγματα νομίζω.

Παρεμπιπτόντως, ξέχασα να σημειώσω και τα Treme και Louie ως ανώτερες σειρές, λάθος μου.

You seem to take things more seriously than you should... especially for someone who believes this Girls > BB!

Και επαναλαμβάνω, δεν μιλάμε για προσωπικά γούστα γιατί και μένα αν με ρωτήσεις για τον Πικάσο θα σου πώ ότι προτιμώ τις ζωγραφίες που κάνει η βαφτισιμία μου , αλλά δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι είναι χαμηλότερου επιπέδου ο Παμπλο.

Η υπερβολή με το 99% νομίζω ήταν προφανής :gotit:

Edited by DforDonald, 11 January 2013 - 17:59.

Posted Image

#2138 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 11 January 2013 - 17:56

A μπράβο. Εδώ είμαστε. Σε είχα καταλάβει, μη νομίζεις.

Ε είναι δυνατόν ρε παιδιά μια σειρά με ζωές... γυναικών τώρα να συγκριθεί με ναρκωτικά και μπάτσους και ιστορίες;;;;;; Δε γίνονται αυτά!!

#2139 DforDonald

DforDonald

Starting...

• Members
  • 27 posts

Posted 11 January 2013 - 18:03

Επιτέλους με κατάλαβες ότι είμαι μισογύνης ! Να ειρωνευτώ και εγώ για το κληρονομικό χάρισμα η το ρίξαμε αρκετά το επίπεδο? :calm:
Posted Image

#2140 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 11 January 2013 - 18:03

και εγω προτιμώ girls απο breaking bad (τουλάχιστον στην παροούσα φάση που βρίσκονται) αλλά ενίοτε ο warchief το παρακάνει σε αυτά που θέλει να πει.
καλή χρονιά.

#2141 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 11 January 2013 - 19:30

Πολύ κακό για το τίποτα η παραπάνω συζήτηση. Από την στιγμή που δέχεστε και οι δύο ότι μία σειρά είναι καλή η κατάταξη είναι μάλλον προσωπικό και δευτερεύον θέμα. Θέλετε να συζητήσετε και να συγκρίνετε σειρές αν όχι για να συμφωνήσετε να κατανοήσετε ένα σκεπτικό? Be my guest αλλά τα strawman fallacies, τα ad populum και γενικότερα η κόντρα δεν ευνοούν την συζήτηση.

#2142 Draculino

Draculino

Pillar Man

• Members
  • 59 posts
  • LocationKing's Landing

Posted 13 January 2013 - 02:09

Mad Men, Girls, Enlightened, Parenthood, The Good Wife, Luck, Homeland, Shameless

Σε χαμηλότερο επίπεδο υπάρχουν και αρκετές ακόμα όπως Game of Thrones, Breaking Bad κτλ

Το να βάζεις το Mad Men και το 24 vol 2 πάνω από breaking Bad και GoT είναι προσβολή για το ανθρώπινο είδος φυσικά εσύ τώρα μπορεί να νομίζεις ότι αυτό που λες είναι διαφορετικό από την άποψη της μάζας δηλαδή ότι το BrBa είναι η καλύτερη σειρά αλλά δεν παύει είναι λάθος. Επίσης η καλή νοικοκυρά και τα κορίτσια δεν είναι καν άξια σύγκρισης με όλες τις προαναφερθέντες σειρές και για αυτός δεν τις ανάφερα καν btw το homeland είναι οκ αλλά με 2 κύκλους δεν μπορείς να το συγκρήνεις με σειρές 4-5 κύκλων ιδικά όταν είναι όλοι φοβερή ή τουλάχιστον αξιοπρεπείς όπως του BrBa.

Anw για το SoA καλή σειρά καλές ερμηνείες αλλά όσο πάει πέφτει νομίζω ιδικά ο 5ος κύκλος ήταν αρκετά κακός .

#2143 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 13 January 2013 - 02:23

Το Mad Men θεωρείται ευρέως μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών, όπως ακριβώς και το Breaking Bad, οπότε τα σχόλια περί μάζας είναι ανόητα και φανερώνουν πλήρη άγνοια επί του θέματος.

Δε θα σχολιάσω πιο εκτενώς, γιατί είναι φανερό από το ότι δε σχολιάζεις ουσιαστικά τίποτα και αναλώνεσαι σε προσβολές και αδικαιολόγητες δηλώσεις υπεροχής ότι δεν έχεις ιδέα.

Edited by Warchief, 13 January 2013 - 02:33.

#2144 Draculino

Draculino

Pillar Man

• Members
  • 59 posts
  • LocationKing's Landing

Posted 13 January 2013 - 02:54

Ενώ εσύ έδωσες μια καταπληκτική απάντηση που με έκανε να καταλάβω τι ακριβώς εννοούσες λέγοντας αυτά που είπες στο προηγούμενο post σού ,όχι δεν έμεινες σε προσβολές και καυστικά σχολιάκια του στυλ γραφείς ελληνικά σαν καθυστερημένος ( 1. ναι το κάνω το ξέρω ότι το κάνω είμαι ανορθόγραφος ήταν αυτό το θέμα όμως ; 2. Έχω πρόγραμμα αυτόματης διόρθωσης με το google chrome ώστε να μην κάνω πολλά λάθη όποτε βλέποντας το κείμενο είδα ότι όντως δεν είχα πολλά λάθη ) ξεκαθάρισες την γνώμη σου και μου έδωσες να καταλάβω αφήνοντας μου κανέναν τρόπο να σου απαντήσω ααα στάσου δεν το έκανες αυτό ,έκανες αυτό που λες ότι έκανα εγώ αλλά με σωστή σύνταξη και ορθογραφία οπότε well done! Άφησες όμως και ένα σχόλιο γεμάτο σοφία που με έβαλε στην θέση μου:
" Το Mad Men θεωρείται ευρέως μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών, όπως ακριβώς και το Breaking Bad, οπότε τα σχόλια περί μάζας είναι ανόητα και φανερώνουν πλήρη άγνοια επί του θέματος (και ίσως έναν διαταραγμένο ψυχισμό) " " .Ναι επειδή εγώ είπα ότι το Mad Men δεν είναι κακή σειρά ; Απλώς χάνει σε σύγκριση με τον Br Ba και ναι αυτό με τις μάζες που είπα έχει βάση αν είσαι ψυχάκιας σαν και με ένα την βλέπεις αρκετά καλύτερα κάτσε να σου την εξηγήσω , το mad men είναι μια πολύ καλή σειρά που οι κρητικοί δοξάζουν τα τελευταία χρόνια αλλά τα τελευταία δύο χρόνια το breaking bad παίρνει καλύτερες κρητικές και από επαγγελματίες κρητικούς αλλά και από απλούς θεατές οπότε αυτήν την εποχή το να κατατάξεις το mad men σε υψηλότερο επίπεδο από br bad είναι έξω από την μάζα και σίγουρα ισχύει αν το κάνεις και με το GoT .

#2145 SANDOKANTHANOS

SANDOKANTHANOS

Starting...

• Members
  • 25 posts

Posted 13 January 2013 - 03:15

Παίδες ηρεμία το GoT είναι,ήταν και θα είναι η καλύτερη σειρά ever.Άθλια λογάκια όπως ότι το GoT είναι σε χαμηλότερο επίπεδο είναι απλά λoγάκια ανθρώπων που ποτέ δεν είδαν λίγο αίμα και γ****ι στη ζωή τους και τους φαίνεται ακραίο.

Αυτά είχα να πω.

Edited by SANDOKANTHANOS, 13 January 2013 - 13:04.