Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές


  • Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2116 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 October 2012 - 13:36

Ναι δυστυχώς :(

xbJ3b2w.jpeg


#2117 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 12 October 2012 - 13:55

για ελληνικά έλεγα γιατί κάποια τα βλέπει και ο πατέρας μου. ερώτηση επειδή τώρα το ξεκίνησα το pretty little liars τελειώνει στην τριτη σεζον η συνεχίζεται?

#2118 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 12 October 2012 - 14:31

Εδώ, εδώ και εδώ. Εν ανάγκη κάνε search στο google με το όνομα του αρχείου και greek subs από δίπλα μήπως σου βγάλει κανα πιο άγνωστο site.

To pretty little liars είναι σε hiatus, δεν τελείωσε.

xbJ3b2w.jpeg


#2119 shinigami94

shinigami94

    wat

  • Members
  • 893 posts

Posted 12 October 2012 - 15:05

ερώτηση επειδή τώρα το ξεκίνησα το pretty little liars τελειώνει στην τριτη σεζον η συνεχίζεται?

Τι σύμπτωση. Και εγώ το ξεκίνησα πρόσφατα (μαζί με το Carnivale)
Το πρώτο επεισόδιο (του PLL) μου προκάλεσε πόνο!!! Συνδυάζει ΟΛΑ τα κλισέ που μπορείς να συναντήσεις σε YA σειρά. Τα υπόλοιπα απλά βλέπονται.
Η τρίτη season συνεχίζεται απο τις 23 Οκτωβρίου (επεισόδιο 13) και θα συνεχίσει και για τέταρτη.

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#2120 Erebos

Erebos

    Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

  • Members
  • 1,855 posts

Posted 12 October 2012 - 15:37

για ελληνικά έλεγα γιατί κάποια τα βλέπει και ο πατέρας μου.


http://www.subs4series.com/ ή http://www.tvsubtitles.net/
Posted Image
Posted Image

#2121 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 17 October 2012 - 21:16

το ξεκίνησα πρόσφατα (μαζί με το Carnivale)

Πολύ σωστό σε βρίσκω!

Εγώ έκανα catch up στο Once Upon A Time. Είναι ΕΠΙΚΟ. Εκεί που το είχα αφήσει (8ο επεισόδιο της 1ης σεζόν) δε μου είχε κάνει την τρομερή αίσθηση. Τώρα κάθισα να δω ένα επεισόδιο γιατί βαριόμουν και ξαφνικά μέσα σε 2 μέρες τα είδα όλα. Έχει πολύ κακά εφέ -δίνει άλλο νόημα στη φράση blue screen of death- και μερικές φορές γραφικό γράψιμο και ηθοποιία.

Αλλά έχει εξαιρετικές ιδέες. Πραγματικά πρωτότυπος ο χειρισμός των κλασσικών παραμυθιών (σχεδόν φτάνει το Fables σε αυτόν τον τομέα). Όλες οι ιστορίες δένουν μεταξύ τους, τα πάντα γίνονται για ένα λόγο, οι ανατροπές υπάρχουν ως απόρροια των χαρακτήρων και όχι το ανάποδο, έχει τρομερό καστ (και όταν το θυμούνται παίζουν και πολύ καλά) και κάθε 3ο επεισόδιο με κατάφερνε να δακρύζω. Atm είναι η πιο fun σειρά που βλέπω και η μοναδική για την οποία περιμένω με τόση αγωνία να βγει νέο επεισόδιο.
Δείτε την να έχω παρέα!

Καλή και η αρχή της 4ης σεζόν του Modern Family. Δεν έχει ξεφύγει εντελώς από τη χλιαρότητα της προηγούμενης σεζόν, αλλά αν συνεχίσει έτσι θα παραμείνει ευχάριστη.

Posted Image


#2122 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 17 October 2012 - 21:26

Εγώ το βλέπω το Once Upon a Time. :D Και με βάση το τελευταίο επεισόδιο έχω να κάνω μία παρατήρηση.

Spoiler:


#2123 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 17 October 2012 - 22:45

Αυτό είναι το μεγαλύτερο -και κατ' εμέ ίσως μοναδικό;- ψεγάδι σε δομή χαρακτήρα που εντόπισα στη σειρά. Δεν αφορά μόνο το τελευταίο επεισόδιο, αλλά και ολόκληρη την πρώτη σεζόν.

Posted Image


#2124 Leon

Leon

    Manga Oldbie

  • Members
  • 303 posts

Posted 29 October 2012 - 17:09

Ξεκίνησε και το Misfits. Καλή φαίνεται αυτή η σεζόν σε αντίθεση με την 3 που τη θεωρώ απαίσια. Κανούργιοι χαρακτήρες, συμπαθητικοί μέχρι στιγμής.
Posted Image

#2125 meidei

meidei

    大友組の一人

  • Members
  • 1,002 posts

Posted 29 October 2012 - 17:28

Γύρισε πίσω ο βρεττανός κλώνος του Μάικελ Σίρα;

#2126 WillOfTheD

WillOfTheD

    α ου α

  • Members
  • 731 posts

Posted 22 November 2012 - 22:45

Καλα αυτοι στο misfits δεν μπορουσαν να ειχαν αλλαξει ριζικα ολο το καστ απ'το να τους διωξουν εναν-εναν?? :bahhh:

Τεσπα γενικοτερα μπορω να πω πως απολαμβανω τον 4ο κυκλο,τωρα που συνηθισα τον rudy απλα λιωνω με την επικων διαστασεων καφριλα του.Και οι νεες προσθηκες συμπαθητικες.

#2127 Erebos

Erebos

    Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

  • Members
  • 1,855 posts

Posted 23 November 2012 - 00:08

Καλά, στο Dexter γίνονται πράματα και θάματα, και δεν λέει κανένας τίποτα?!? Μόνος μου το βλέπω??
Posted Image
Posted Image

#2128 Warchief

Warchief

  • Members
  • 2,042 posts

Posted 23 November 2012 - 00:10

Το βλέπω κι εγώ. Συναρπαστικές εξελίξεις, άνοιξε εστιατόριο ο Ανχέλ.

#2129 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 November 2012 - 00:16

Dexter μην ξεχνάτε και το thread!

Εγώ μόνο horror story, τα παραμύθια και ένα δυό σιτ κομς.

Θέλω να συνεχίζω Dexter/Breaking Bad αλλά δεν έχω χρόνο και κουράγιο. Άρχισα Good Wife. Fun.

Posted Image


#2130 Anelis

Anelis

    random frantic action

  • Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 28 November 2012 - 12:48

The Good Wife S02E15
Έχω καεί ρε γαμώτο. Εάν είχα κάνει τον κόπο να διαβάσω νωρίτερα την πλοκή θα την είχα ξεκινήσει εδώ και μήνες. Πριν την ξεκινήσω νόμιζα ότι είχε να κάνει αποκλειστικά με πολιτικά σκάνδαλα αλά Μόνικα-Κλιντον-Χίλαρι και για κάποιο λόγο δεν είχα πάρει πρέφα ότι είναι δικαστική σειρά.

Έχω κάποιες ενστάσεις (οι κυριότερες είναι η ανάπτυξη του Κάρι και το ότι αρχίζει να μοιάζει σιγά σιγά με το Damages) αλλά μου αρέσει και με διασκεδάζει πάρα πολύ. Ελπίζω να καταφέρω να φτάσω up to date χωρίς να παραμελήσω πλήρως τη σχολή και τις άλλες μου υποχρεώσεις (άη αμ στράγκλινγκ!).

Posted Image