Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 12 October 2012 - 13:36

Posted 12 October 2012 - 13:55
Posted 12 October 2012 - 15:05
Τι σύμπτωση. Και εγώ το ξεκίνησα πρόσφατα (μαζί με το Carnivale)ερώτηση επειδή τώρα το ξεκίνησα το pretty little liars τελειώνει στην τριτη σεζον η συνεχίζεται?
Το πρώτο επεισόδιο (του PLL) μου προκάλεσε πόνο!!! Συνδυάζει ΟΛΑ τα κλισέ που μπορείς να συναντήσεις σε YA σειρά. Τα υπόλοιπα απλά βλέπονται.
Η τρίτη season συνεχίζεται απο τις 23 Οκτωβρίου (επεισόδιο 13) και θα συνεχίσει και για τέταρτη.
Posted 12 October 2012 - 15:37
για ελληνικά έλεγα γιατί κάποια τα βλέπει και ο πατέρας μου.
http://www.subs4series.com/ ή http://www.tvsubtitles.net/
Posted 17 October 2012 - 21:16
Πολύ σωστό σε βρίσκω!το ξεκίνησα πρόσφατα (μαζί με το Carnivale)
Εγώ έκανα catch up στο Once Upon A Time. Είναι ΕΠΙΚΟ. Εκεί που το είχα αφήσει (8ο επεισόδιο της 1ης σεζόν) δε μου είχε κάνει την τρομερή αίσθηση. Τώρα κάθισα να δω ένα επεισόδιο γιατί βαριόμουν και ξαφνικά μέσα σε 2 μέρες τα είδα όλα. Έχει πολύ κακά εφέ -δίνει άλλο νόημα στη φράση blue screen of death- και μερικές φορές γραφικό γράψιμο και ηθοποιία.
Αλλά έχει εξαιρετικές ιδέες. Πραγματικά πρωτότυπος ο χειρισμός των κλασσικών παραμυθιών (σχεδόν φτάνει το Fables σε αυτόν τον τομέα). Όλες οι ιστορίες δένουν μεταξύ τους, τα πάντα γίνονται για ένα λόγο, οι ανατροπές υπάρχουν ως απόρροια των χαρακτήρων και όχι το ανάποδο, έχει τρομερό καστ (και όταν το θυμούνται παίζουν και πολύ καλά) και κάθε 3ο επεισόδιο με κατάφερνε να δακρύζω. Atm είναι η πιο fun σειρά που βλέπω και η μοναδική για την οποία περιμένω με τόση αγωνία να βγει νέο επεισόδιο.
Δείτε την να έχω παρέα!
Καλή και η αρχή της 4ης σεζόν του Modern Family. Δεν έχει ξεφύγει εντελώς από τη χλιαρότητα της προηγούμενης σεζόν, αλλά αν συνεχίσει έτσι θα παραμείνει ευχάριστη.
Posted 17 October 2012 - 21:26

Posted 17 October 2012 - 22:45
Posted 29 October 2012 - 17:28
Posted 22 November 2012 - 22:45

Τεσπα γενικοτερα μπορω να πω πως απολαμβανω τον 4ο κυκλο,τωρα που συνηθισα τον rudy απλα λιωνω με την επικων διαστασεων καφριλα του.Και οι νεες προσθηκες συμπαθητικες.
Posted 23 November 2012 - 00:10
Posted 28 November 2012 - 12:48
Έχω καεί ρε γαμώτο. Εάν είχα κάνει τον κόπο να διαβάσω νωρίτερα την πλοκή θα την είχα ξεκινήσει εδώ και μήνες. Πριν την ξεκινήσω νόμιζα ότι είχε να κάνει αποκλειστικά με πολιτικά σκάνδαλα αλά Μόνικα-Κλιντον-Χίλαρι και για κάποιο λόγο δεν είχα πάρει πρέφα ότι είναι δικαστική σειρά.
Έχω κάποιες ενστάσεις (οι κυριότερες είναι η ανάπτυξη του Κάρι και το ότι αρχίζει να μοιάζει σιγά σιγά με το Damages) αλλά μου αρέσει και με διασκεδάζει πάρα πολύ. Ελπίζω να καταφέρω να φτάσω up to date χωρίς να παραμελήσω πλήρως τη σχολή και τις άλλες μου υποχρεώσεις (άη αμ στράγκλινγκ!).