Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1801 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 17:29

Ενα review για τον πιλοτο του American Horror Story που λέει αυτα που θέλει να πει μάλλον ο nikos1451

http://www.hitfix.com/blogs/whats-alan-watching/posts/review-fxs-american-horror-story-an-overwrought-mess

#1802 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 18:06

Shevliaskovic ναι αυτό είναι το Καρναβάλι. Το review που έβαλε ο Strange Loop όντως λέει αυτά που ήθελα να πω, σωστά και οργανωμένα!

#1803 Hanzo

Hanzo

Relief Pitcher

• Members
  • 943 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 22:34

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.

#1804 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2011 - 00:30

Προβλήθηκε και το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σαιζόν του Misfits. Δυστυχώς λείπει ο μπούκλας και φαίνεται να ανακυκλώνουν την ίδια ιστορία αλλά θα φανεί πώς θα το προχωρήσουν.

#1805 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2011 - 08:36

Youtube Video

Μου θυμίζει μπάσταρδο Game of thrones-Spartacus. Το τρέιλερ μου φάνηκε απαίσιο, αλλά περιέργως έχει μαζέψει ενδιαφέρον καστ. Δε νομίζω να έχει και πολύ σχέση με το κόμικ.

Είδα once upon a time. Ψιλοαπαίσιο και εθιστικό. Cheezy στα όρια του γελοίου τα flashbacks από την παραμυθοχώρα, και περίεργη η πλοκή στον κανονικό κόσμο. Δε με χαλάει.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1806 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2011 - 13:31

περισσότερο σε Spartacus φέρνει παρά σε GOT.

Αλλά το καστ είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή από πολεμοτεχνίτες (martial artists). Μichael Jai White, Scott Adkins (θεός) , Matt Mullins & Darren Shahlavi. Ελπίζω να βγει καλό με τέτοιο καστ ειδάλλως θα είναι Η χαμένη ευκαιρία.

BTW δεν θα είναι όλη η σειρά έτσι. Από όσο άκουσα κάθε επεισόδιο θα έιναι διαφορετικό και θα διαδραματίζεται σε άλλο setting απλά θα βασίζεται σε κάποια ιστορί του περιοδικού hevy metal .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1807 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2011 - 18:34

είδα το πρώτο επεισόδιο american horror story. Παρόλο που δεν με πόρωσε,δεν μπορώ να πω πως το βαρέθηκα.

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#1808 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 10:11

Αρκετά καλό το Once Upon a Time στα δυο πρώτα του επεισόδια. Ευχαριστη εκπληξη η σειρα, νόμιζα θα χαθει κάπου στο cheesiness των εφε και της ιστορίας αλλα τελικά δεν. Νάις.

#1809 chihirototoro

chihirototoro

like a daydream or fever

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 12:28

Πολύ καλό το Dexter φέτος. Σίγουρα καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά.

Spoiler:

Το Ντέξτερ τα σπάει φέτος! Αν και ξεκίνησε λίγο ρηχά το 1ο επεισόδιο απο το 2ο και 3ο ξεκίνησε η δράση!
Spoiler:

#1810 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2011 - 18:15

Λοιπόν τι έχω δει μέχρι τώρα συνοπτικά:

Once upon a time: Ήρωες παραμυθιών που επιβιώνουν και για κάποιον λόγο μεταφέρονται στη σύγχρονη εποχή = Fables της VERTIGO που το ΛΑΤΡΕΥΩ!!! Δεν μπόρεσα να δω ούτε λεπτό της συγκεκριμένης σειράς χωρίς να κάνω συγκρίσεις με το comic στο μυαλό μου. Ξέρω, δεν έχουν καμία σχέση. Και πάλι όμως το concept είναι τόσο κοντά που οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες... Δε με εντυπωσίασε, παρόλα αυτά θα δω 1-2 επεισόδια ακόμα για να αποφασίσω.

American Horror Story: Πιάσε μια οποιαδήποτε αμερικάνικη horror movie, κάν'τη από 2 ώρες να διαρκεί 45 λεπτά και έχεις το American Horror Story! Στο πρώτο επεισόδιο όλα γίνονται τόσο γρήγορα που μοιάζει οι ίδιοι οι παραγωγοί να μην πίστευαν πως θα υπάρξει δεύτερο. Σου παρουσιάζουν ένα μάτσο χαρακτήρες που κάτω από κανονικές συνθήκες οι χαρακτήρες τους θα έπρεπε να αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια της σειράς. Έχοντας δει τα πρώτα δύο επεισόδια δε μου κάνει καμία αίσθηση να δω τα επόμενα. Έχω κατεβάσει μέχρι το τέταρτο. Αν ποτέ ξεμείνω και δεν έχω κάτι άλλο να δω, ίσως...

Boardwalk Empire: Σταθερά καλό. In HBO we trust!

Bored to Death: Αγαπημένη σειρά!!! Ξεκίνησε απίστευτα καλά και δεν έχω λόγο να αμφισβητώ ότι θα συνεχίσει έτσι. Ιδιαίτερο, δεν είναι για όλους. Αν σας αρέσει ρίξτε και μια ματιά και στα βιβλία του Jonathan Ames. Του κανονικού, του σεναριογράφου/συγγραφέα της σειράς, όχι του πρωταγωνιστή.

The Big Bang Theory: Έχει χαθεί ο ενθουσιασμός. Μου αρέσει αλλά δεν απολαμβάνω πλέον τα επεισόδια όσο των προηγούμενων seasons. Ελπίζω κάτι να αλλάξει.

The Walking Dead: Χάρη στον φίλο μου τον Άρη μυήθηκα στον χώρο του Walking Dead από το πρώτο κιόλας τεύχος της σειράς. Την μεταφορά την περίμενα πως και πως, έχοντας όμως πάντα τις επιφυλάξεις μου. Το ότι στην ομάδα παραγωγής θα ήταν και ο Kirkman ήταν παρήγορο. Η πρώτη season μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Ok, να δεχτώ πως θα βασίζεται στο comic αλλά θα είναι κάτι διαφορετικό. Κανένα πρόβλημα. Έχει γίνει όμως τόσο αργό που ακόμα κι εγώ βαριέμαι! Κρίμα.

The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret: Εδώ κλέβω. Η σειρά προβλήθηκε πριν έναν χρόνο, εγώ όμως τώρα την ανακάλυψα. Και αν θέλετε να δείτε μια πραγματικά αστεία σειρά με εντελώς ηλίθιες καταστάσεις, εδώ είστε. Ο David Cross είναι απλά απολαυστικός! Έξι εικοσάλεπτα επεισοδιάκια που κυλάνε νερό και βλέπονται με την μία.

Σειρά έχουν τα Boss, Death Valley, Grimm, Man Up και The Fades. Οπότε... to be continued

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1811 chihirototoro

chihirototoro

like a daydream or fever

• Members
  • 3 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2011 - 12:51

The Big Bang Theory: Έχει χαθεί ο ενθουσιασμός. Μου αρέσει αλλά δεν απολαμβάνω πλέον τα επεισόδια όσο των προηγούμενων seasons. Ελπίζω κάτι να αλλάξει.

Συμφωνώ, ο μόνος λόγος που συνεχίζω να τον βλέπω είναι από σύνήθεια..

Bored to Death: Αγαπημένη σειρά!!! Ξεκίνησε απίστευτα καλά και δεν έχω λόγο να αμφισβητώ ότι θα συνεχίσει έτσι. Ιδιαίτερο, δεν είναι για όλους. Αν σας αρέσει ρίξτε και μια ματιά και στα βιβλία του Jonathan Ames. Του κανονικού, του σεναριογράφου/συγγραφέα της σειράς, όχι του πρωταγωνιστή.

Μαρέσει , αρκετά ιδιαίτερη σειρά όντως, τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει πάιζει να είναι σαφώς ανώτερα

#1812 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Νοέμβριος 2011 - 21:36

Doctor Who series 4 goodies! Αργήσαμε 2 χρόνια να τα δούμε αλλά τελικά άξιζαν!

The song is about Russell T. Davies and Julie Gardner and gives thanks to them for all their hard work on the series.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=giaMRyn47Xg

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3s4Czla6tXc
αααααχ, i missed them <3

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1813 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 02:48

Tι ο,τι να ναι ήταν το 4ο επισόδειο από Misfits?:borednn9:
BTW μ αρέσει ο καινούργιος τύπος που έχουνε. Μακάρι να παιζε παραπάνω:riiight:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1814 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Νοέμβριος 2011 - 23:30

Tι ο,τι να ναι ειναι η 3η season από Misfits?:borednn9:
BTW μ αρέσει ο καινούργιος τύπος που έχουνε. Μακάρι να παιζε παραπάνω:riiight:

fixed

#1815 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Νοέμβριος 2011 - 00:17

nip//tuck πρωτη σαιζον ...παλι.
γ-α-μ-α-τ-η σειρα.
δενξερωτιναπω//εχωμεινειαφωνος
Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]