Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1576 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 29 May 2011 - 11:41

Αν αναφερεσαι στο doctor who ε ναι το αγαπω ( εκει πηγαινε το happy endings).

Αν λες για το happy endings την καινουρια κωμικη σειρα εχω δει τα 2 πρωτα επεισόδια. Καλη χαζομαρα για να περνας την ώρα σου όταν τρως ή πλένεις πιάτα.

Για το θεμα του community που ανοιξατε, εγω που το κεφάλι μου ειναι πουρες απο pop culture overdose και δεν εχω κομπλεξ να ασχολουμαι και με "mainstream" πραγματα, απολαμβάνω καθε λεπτο της σειράς και γουσταρω τις απειρες αναφορες στην συγχρονη ποπ κουλτουρα.
Τωρα αν δεν ξερεις τι ειναι το glee, το the cape, το cougar town (επειδη δεν ειναι ψαγμενα) δε θα εκτιμησεις τα αστεια για αυτα.

To community δεν ειναι arrested development αλλα οπως ξαναπει ειναι το μονο που μπορει να το φτάσει.

Posted Image

Edited by Strange Loop, 29 May 2011 - 11:58.

#1577 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 29 May 2011 - 11:55

Ξεκίνησα το "Wire in the blood".
Καλό φαίνεται, το έχει δει κανένας άλλος;

Επίσης, τελείωσα το "The IT crowd" το οποίο μου φάνηκε σαν "one shot" συγκριτικά με όλες τις υπόλοιπες σειρές, από θέμα διάρκειας. Ήταν πολύ καλό πάντως.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1578 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 29 May 2011 - 12:00

αρκετα καλη η σειρα. αν σ αρεσει το ειδος θα περασεις καλα.

Αυτο που ειπες για το ΙΤ Crowd ετσι ειναι oι αγγλικες σειρες. Οι περισσοτερες έχουν 6 επεισόδια για σεζόν. Μερικες 3-4 :P

#1579 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 29 May 2011 - 14:29

Δεν βρίσκω κάτι μη-σωστό στα παραπάνω που λες, εκτός το ότι πιστεύεις ακράδαντα ότι το target group του Community είναι αυτό. Αλλά και το target market να είναι όντως αυτό, δε σημαίνει ότι η σειρά είναι διαμορφωμένη αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο "γκρουπ", ή ότι όσοι απολαμβάνουν τη συγκεκριμένη σειρά πέφτουν στην "παγίδα" που αναφέρεις (αν και ξέρω ότι δεν εννοούσες κάτι τέτοιο).

Δεν διαφωνούμε. Αν διαβάσεις αυτά που έγραψα θα δεις πως αναφερόμουν (στο πρώτο ποστ) σε συγκεκριμένα επεισόδια, και συμφωνούμε και σ'αυτό που έχω κάνει bold.

#1580 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 03 June 2011 - 19:00

το τελος 12ου&13ου επεισοδιου 3ου κυκλου στο breaking bad δεν υπαρχει.Οχι.

θελω meth ρεεεε

τι σειραρα.

ο ενας κυκλος καλυτερος απο τον αλλο.

τι ΣΕΙΡΑΡΑ.

απο σεναριογραφο των φακελων-Χ,τυχαιο?

Δεν νομιζω.

τελη ιουλη τωρα να δουμε ποσο πιο σαπια μπορουν να γινουν τα πραγματα.

#1581 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 03 June 2011 - 19:07

Εγώ έχω 2 παράπονα από το breaking bad.
Ένα η βλακεία με το αεροπλάνο(έχασε πολύ σε ρεαλιστικότητα η σειρά), και 2 η βλακεία επεισόδιο με την μύγα. Αλλά γενικώς είναι γαμάτη η σειρά.
Posted Image

#1582 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 03 June 2011 - 19:15

Tο με το αεροπλανο ηταν φανταστικό, και περα απο περα ρεαλιστικό. ( μη μου πεις οτι ειναι απιστευτο να συμβει κάτι τετοιο, απλα το breaking bad τολμησε να βαλει τον παραγοντα του τυχαίου )

Για το fly, well απο πολλους θεωρείται το καλύτερο επεισόδιο του breaking bad.

Youtube Video

#1583 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 03 June 2011 - 19:18

E oκ, από αρκετό ρεαλισμό και λίγο badassery, τώρα έχουμε λιγότερο ρεαλισμό αλλά περισσότερο badassery. Παραμένει κορυφαία σειρά.
Το The Fly ούτε μου άρεσε πολύ, ούτε με χάλασε.

#1584 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 posts

Posted 03 June 2011 - 19:31

το fly ηταν ψιλοfiller και παραξενο,αλλα ηταν καλο,σε πιο χαλαρους ρυθμους,καθως ο 3ος κυκλος δεν σε αφηνει να ησυχασεις λεπτο.

το badassery του walter αρχιζει να χτυπαει κοκκινο και η σειρα(ρα) απογειωνεται σε απιστευτα υψη.

εδιτ-επεισης αυτο με το αεροπλανο ηταν απροσμενο καθως ολοι ειχαμε κατι τελειως διαφορετικο στο μυαλο μας για το τι θα παιχτει,και μας την εφεραν καλα,και πολυ καλα εκαναν.

#1585 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 13 June 2011 - 21:07

Χθες τελειωσα το Community και μπορω να πω πως ηταν ωραιο!!
Τι αλλο να δω??
Κατι πραγματικα αστειο θελω :)

Edit: Μην εχει τις απειρες σαιζον:D

#1586 nikki2010

nikki2010

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 14 June 2011 - 20:00

Τελειώσα το lost!! ήταν πολύ καλό αν και με μπέρδεψε η τελευταία season...

#1587 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 14 June 2011 - 20:29

Άρχισα Cougar town και atm βλέπω μόνο αυτό, My little Pony και Game of Thrones....Σε ένα επεισόδιο τελειώνει και το GoT και τότε να δω με τι μούτρα θα βγαίνω στην κενωνία....

Και κανείς δε με πιστεύει, ούτε για το Cougar town ούτε για τα πόνυ ότι είναι υπεργ@μάτες σειρές....άη σάφερ!

Monesias δες Spaced, I.T. Crowd, τις πρώτες σεζόν του Scrubs, Cougar Town, 30 Rock.

Posted Image

#1588 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 15 June 2011 - 01:31

Τελειώσα το lost!! ήταν πολύ καλό αν και με μπέρδεψε η τελευταία season...

Το ότι οι άλλες βγάζαν το απίστευτο νόημα και μόνο η τελευταία σε μπέρδεψε:hihi2:

Μonesias δες και το arrested development αν δεν το χεις δει(must see) και το The League είναι επίσης πολύ καλό
Posted Image

#1589 monesias

monesias

Get the Varisteis ready..

• Members
  • 56 posts

Posted 15 June 2011 - 01:54

Άρχισα Cougar town και atm βλέπω μόνο αυτό, My little Pony και Game of Thrones....Σε ένα επεισόδιο τελειώνει και το GoT και τότε να δω με τι μούτρα θα βγαίνω στην κενωνία....

Και κανείς δε με πιστεύει, ούτε για το Cougar town ούτε για τα πόνυ ότι είναι υπεργ@μάτες σειρές....άη σάφερ!

Monesias δες Spaced, I.T. Crowd, τις πρώτες σεζόν του Scrubs, Cougar Town, 30 Rock.

το IT crowd το κατεβασα ειδα τα πρωτα 15 λεπτα του πρωτου επεισοδιου και το διεγραψα.. Εγγλεζικο χαζο χιουμορ..
κατι σε αμερικανικο χιουμορ ψαχνω!!:):)

#1590 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 15 June 2011 - 07:41

To IT Crowd είναι από τις τοπ κωμωδίες, χάνεις. Κοίταξε όλα τα άλλα που σου είπα.

Posted Image