Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 17 May 2011 - 18:12
Τελείωσα το the Shield. Επική σειρά. Μόνο αρνητικό σημείο ήταν ότι θα προτιμούσα λιγότερες ανατροπές σε κάθε επεισόδιο, να ήταν πιο απλωμένες. Από ένα σημείο και μετά χάθηκε λίγο η μαγεία και η έντασή τους. Και γενικά άφησε μερικά storylines ανεκμετάλλευτα για να επικεντρωθεί στην Strike και στον Dutch και την Claudette.
Ξεκίνησα Justified. Απλά ο Walton Goggins είναι ο ιδανικός ηθοποιός για ρόλους redneck, ρατσιστή καράβλαχου, σταδιακά κλέβει την παράσταση από τον Olyphant.
Ότι έχω δει από FX γ@μει κωλι@ πάντως: Terriers, Lights Out, the Shield, Justified, Sons of Anarchy. Manly πράγματα.
Στις ανατροπες εισαι λαθος, επουδενι δεν είχε πολλες, cliffhangers στο τελος ειχε σε αρκετα αλλα ανατροπες όχι. Ηταν ενα τρομερο δραμα που στηριχτηκε περισσοτερο στους χαρακτηρες. Δε ξερω αν φταιει που το ειδες ολο μαζι, αλλα εγω δεν παρατηρησα τιποτα απο οσα λες και μαλιστα νομιζω δωθηκε σε ολα τα stories τέλος. 7 σεζόν ηταν.
Συμφωνω για FX, και εχει και φοβερες κωμωδιες, iasip (οι 4 πρωτες σεζον του ειναι απολαυση ), louie, the league
Posted 18 May 2011 - 00:27
Posted 18 May 2011 - 21:03
Το γουστάρω τρελά και για το setting και για 1-2 ενδιαφέροντες χαρακτήρες (Imp rulez).
Κατα την γνώμη μου προτείνεται για fantasy lovers (πολλοί εκ των φανατικών σίγουρα θα έχουν ρίξει μάτι και στα βιβλία).
Αν το καλοκαίρι έχω χρόνο ανάμεσα στην πτυχιακή θα πιάσω τα βιβλία αλλά μάλλον από Αγγλια γιατί στην Ελλάδα ζεματάνε οι τιμές.
Edit: Aaah έχουμε και thread...

ΘΑ περνάω και από εκεί κατά καιρούς.
Posted 25 May 2011 - 19:29
Καλό το επ, αλλά όχι αρκετά δυνατό για τελευταίο. Τουλάχιστον σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που μας συνήθησε η σειρά.
Τουλάχιστον δεν έχει κλιφφχάνγκερ ή κάτι να μας τρώει μέχρι το φθινόπωρο.
Posted 25 May 2011 - 20:45
Τέλος το Χάους για φέτο.
Καλό το επ, αλλά όχι αρκετά δυνατό για τελευταίο. Τουλάχιστον σε σύγκριση με τα υπόλοιπα που μας συνήθησε η σειρά.
η έβδομη σεζόν είναι καλή στο σύνολό της?
Posted 25 May 2011 - 20:48
Ήταν ικανοποιητική...η έβδομη σεζόν είναι καλή στο σύνολό της?
Posted 25 May 2011 - 21:19
Πάλι καλά που έχει επεισόδια ακόμα το Game of Thrones.
Καμιά άλλη καλή σειρά έπαιξε αυτή τη χρονιά για να την περιλάβω το καλοκαιράκι;
Έχω να κάνω και catch up σε Dexter και Mad Men βέβαια, αλλά ξέρω πως θα φύγουν πολύ γρήγορα αυτά.
Posted 26 May 2011 - 19:08

ν'αρχισω εγω λεγοντας δεν ξετρελαθηκα,αλλα κραταω στο μυαλο μου το ταξιδ το οποιο πραγματικα αξιζε!!!
Edited by WillOfTheD, 27 May 2011 - 09:02.
Posted 26 May 2011 - 19:36
Τέλος για φέτος σε Vampire Diaries, Supernatural, Community, Glee, Gossip Girl, Make it or Break it, ANTM και σε λίγο και σε Doctor Who (αν και θα τον ξαναέχουμε από φθινόπωρο)... Άη φιλ σαντ!
Πάλι καλά που έχει επεισόδια ακόμα το Game of Thrones.
Καμιά άλλη καλή σειρά έπαιξε αυτή τη χρονιά για να την περιλάβω το καλοκαιράκι;
Έχω να κάνω και catch up σε Dexter και Mad Men βέβαια, αλλά ξέρω πως θα φύγουν πολύ γρήγορα αυτά.
εχουμε τις καλοκαιρινες που επιστρεφουν: true blood, breaking bad, louie, curb your enthusiasm, entourage ( αν βλεπεις καποια απο αυτες πιστευω εισαι καλυμένη)
απο καινουριες θα ρίξω μια ματια σε wilfred και falling skies.
Του χειμώνα, οι μόνες καινούριες που μ άρεσαν ήταν το Terriers, το lights out, το Chicago Code.
κοιταξε και το raising hope, μπορει να σ αρεσει.
Posted 26 May 2011 - 23:57
ρε παιδια θελω να σας κανω μια ερωτηση μιας και προσφατα εκλεισε ενας χρονος απ'το φιναλε του lost και οσο και να'ψαξα δε βρηκα καποιο review σ'αυτο το thread μου λετε λιγο τελικα σας αρεσε η οχι(και αν δε βαριεστε κανα 2 λογια
)
Μήπως να κάνουμε και καννά τρισάγιο για να μην ξαναγυρίσει;;

ν'αρχισω εγω λεγοντας δεν ξετρελαθηκα,αλλα κραταω στο μυαλο μου το ταξιδι(το οποιο πραγματικα αξιζε!!!
Εξαρτάτε με τι το συγκρίνει ο καθένας, εγώ όταν το άρχισα δεν ήξερα και πολλές σειρές και είχα κατενθουσιαστεί, αργότερα έμαθα πολλές ακόμα σειρές και ταυτόχρονα διαπίστωσα πως μας κορόιδευαν και η σειρά δεν πήγαινε πουθενά. Προσωπικά για'μενα (και για πολλούς άλλους που γνωρίζω) το ταξίδι στην περίπτωση του lost ήταν συνδεδεμένο με το παρεάκι να είναι μαζεμένο σε ένα σπίτι και να χλαπακιάζει πίτσες/σουβλάκια, και να κάνει πλάκα. Ωραίο αυτό, δεν λέω, όμως αυτό θα μπορούσε να το κάνει το παρεάκι και με άλλες σειρές/ταινίες, δεν νομίζω πως το lost ήταν ο συνδετικός κρίκος.
Posted 27 May 2011 - 22:13
Ε κατέβασε και τα the office U.S. (τα πρώτα 5 επεισόδια είμαι μέτρια αλλά μετά απογειώνεται), arrested development.
το office U.S. ειδα σημερα μερικα επεισοδια δε μ αρεσε καθολου..:/
Posted 27 May 2011 - 22:20
Ναι,αλλά είχε επική καφρίλα !!Τέλος το Χάους για φέτο.