Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1441 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 07 March 2011 - 03:57

Ξεκίνησα εκτός προγράμματος In Treatment (επειδή παίζει η Wasikowska βασικά και εν αναμονή του Jane Eyre) και είδα τα έξι πρώτα μονορούφι, μόνο το ζευγάρι με την έκτρωση δε μου άρεσε. Cool show.

#1442 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 07 March 2011 - 11:43

Human Target είδα μερικά επεισόδια. Μιλάμε για τελείως μα τελείως άμυαλο action. Στο πρώτο επεισόδιο ανατινάζεται τρένο και στο επόμενο ανατινάζεται αεροπλάνο...

Νομίζω ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχουμε ανατινάξει κάποιον ηλιακό πλανήτη.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1443 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 07 March 2011 - 19:02

πολυ καλη η πρεμιερα του breakout kings!!!!!!

#1444 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 07 March 2011 - 19:08

Η πιο εθιστικη σειρα στον κοσμο ειναι : The Vampire Diaries....!!!!! ειναι τελεια.....

Φυσικα και το Ghost Whisperer ειναι απιθανο οπως και το Castle..... ή το ξεκαρδιστικο Scrubs..... ή το τελειο Desperate Housewives, ή το Detroit 1-8-7, το Law and Order και το υπεροχο Criminal Minds......!!!

Βεβαια και η πρεμιερα του No ordinary Family??? καλη......!!!!
Posted Image
The Dream Has Ended....

#1445 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 11 March 2011 - 18:31

Spartacus και ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ! Κ ήμουν από αυτούς που γελούσαν με τα video που σατίριζαν τη σειρά, έχοντας δει μόνο λίγο από το πρώτο επεισόδιο..
Το μόνο που με ψιλοχάλασε ήταν τα slow motion στα πρώτα επεισόδια. Μέτα τα ελάττωσαν ή εγώ τα συνήθισα..

Πάω βουρητός για God of the Arena.

Ξέρουμε κάτι για το αν το παλικάρι είναι καλά και αν θα επιστρέψει;

#1446 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 March 2011 - 18:48

Kάποια στιγμή ακούστηκε πως ο Whitfield ήταν καλύτερα και θα επέστρεφε. Μετά όμως η υγιεία του χειροτέρεψε και τελικά έκαναν recast τον Σπάρτακους σε έναν άλλο ηθοποιό που δεν θυμάμαι το όνομά του.

Πάντως ένας φίλος μου έχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα θεωρία.Επειδή όλοι όσοι παίζουν στο Σπάρτακους παίρνουν αναβολικά ,μάλλον αυτά δημιούργησαν στον Whitfiled τον καρκίνο. Είναι πολύ σπάνιο να αντιδρά έτσι ο οργανισμός σε αναβολικά, αλλά μπορεί κάλλιστα να συμβεί.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#1447 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 11 March 2011 - 19:09

Θελω να μου μιλησει και για τους εξωγηινους αυτός ο φίλος σου. χο χο

Αρχίζει το game of thrοnes τον άλλο μηνα.

Τελειωσε το episodes και ηταν αρκετα καλουλι.

Το Chicago Code ανεβάζει ρυθμους και ο duncan εκανε άλλο ενα εξαιρετικο opening theme

Το Gods of the Arena ηταν πολυ καλό σικουελ αλλα οχι τόσο awesome οσο το blood and sand

To Mad Dogs ηταν γαμάτο.

Doctor Who 23 απριλίου. Στο TARDIS θα κάνω ανάσταση

Aυτά

#1448 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 11 March 2011 - 19:10

Τελειωσε το episodes και ηταν αρκετα καλουλι.

Το Chicago Code ανεβάζει ρυθμους και ο duncan εκανε άλλο ενα εξαιρετικο opening theme

Το Gods of the Arena ηταν πολυ καλό σικουελ αλλα οχι τόσο awesome οσο το blood and sand

To Mad Dogs ηταν γαμάτο.

Doctor Who 23 απριλίου. Στο TARDIS θα κάνω ανάσταση

Aυτά

#1449 Giorgosdbz

Giorgosdbz

Κάποιος

• Members
  • 307 posts

Posted 11 March 2011 - 19:29

prison break φανατικός...έχει κανείς link...για subs...(private message)
"Love the Life you Live, Live the Life you Love"

#1450 MisaYoshiko

MisaYoshiko

Anime Professional

• Members
  • 792 posts

Posted 11 March 2011 - 19:48

υπαρχει καποιο site σαν myanimelist για series?

#1451 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 11 March 2011 - 20:29

Ο φίλος μου παίρνει αναβολικά και διαβάζει γι αυτά τουλάχιστον 2 ώρες τη μέρα,οπότε αν και δεν συμφωνώ με τη θεωρία του, μάλλον έχει βάση.Αρκετά στέρεη.

Φυσικά ο καλύτερος τρόπος είναι να δοκιμάσω ο ίδιος για να το επιβεβαιώσω.

Αυτό ΘΕΛΩ να το δω. Αν και παίζει απέναντι στο Camelot του Starz ,οπότε δύσκολα θα δω και τα δύο.

Posted Image

#1452 VampireGirlization

VampireGirlization

VampireGirlization

• Members
  • 64 posts

Posted 13 March 2011 - 21:17

prison break φανατικός...έχει κανείς link...για subs...(private message)

χμμμ στην αρχη σνομπαρα το prison break αλλα το καλοκαιρι (προπερσι μαλλον) που το ειχε και δεν ειχα κατι να κανω το εβλεπα και νταξει καλο ηταν... αλλα αυτος ο miller σαν το ταμπο το ελεφαντακι ειναι με τα πεταχτα αυτακια του..... (αποψη μου) παντος ειναι κουκλος και με τελειο σωμα..... δεν καταφερα να το δω ολο..... αλλα δεν ημουν και φανατισμενη
Posted Image
The Dream Has Ended....

#1453 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 21 March 2011 - 13:25

Για πείτε τίποτα καλό να ξεκινήσω. Χωρίς πολλές σεζόν, να μην είναι άμυαλο αλλά όχι κάτι slice of life.
Τελευταία είδα το the Good Wife, τον Σπάρτακο και το Pillars of the Earth. Κάτι Dexter, κάτι Chuck τα αφήνω για πριν το καλοκαίρι, ενώ το Boardwalk Empire το άφησα στο δεύτερο επεισόδιο..
Τώρα βλέπω το the Event αλλά δεν με πολυτραβάει..

#1454 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 21 March 2011 - 13:37

Breaking Bad?
Sons of Anarchy?

#1455 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts