Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 07 March 2011 - 03:57
Posted 07 March 2011 - 11:43
Νομίζω ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα έχουμε ανατινάξει κάποιον ηλιακό πλανήτη.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 07 March 2011 - 19:02
Posted 07 March 2011 - 19:08
Φυσικα και το Ghost Whisperer ειναι απιθανο οπως και το Castle..... ή το ξεκαρδιστικο Scrubs..... ή το τελειο Desperate Housewives, ή το Detroit 1-8-7, το Law and Order και το υπεροχο Criminal Minds......!!!
Βεβαια και η πρεμιερα του No ordinary Family??? καλη......!!!!

The Dream Has Ended....
Posted 11 March 2011 - 18:31
Το μόνο που με ψιλοχάλασε ήταν τα slow motion στα πρώτα επεισόδια. Μέτα τα ελάττωσαν ή εγώ τα συνήθισα..
Πάω βουρητός για God of the Arena.
Ξέρουμε κάτι για το αν το παλικάρι είναι καλά και αν θα επιστρέψει;
Posted 11 March 2011 - 18:48
Πάντως ένας φίλος μου έχει μια αρκετά ενδιαφέρουσα θεωρία.Επειδή όλοι όσοι παίζουν στο Σπάρτακους παίρνουν αναβολικά ,μάλλον αυτά δημιούργησαν στον Whitfiled τον καρκίνο. Είναι πολύ σπάνιο να αντιδρά έτσι ο οργανισμός σε αναβολικά, αλλά μπορεί κάλλιστα να συμβεί.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted 11 March 2011 - 19:09
Αρχίζει το game of thrοnes τον άλλο μηνα.
Τελειωσε το episodes και ηταν αρκετα καλουλι.
Το Chicago Code ανεβάζει ρυθμους και ο duncan εκανε άλλο ενα εξαιρετικο opening theme
Το Gods of the Arena ηταν πολυ καλό σικουελ αλλα οχι τόσο awesome οσο το blood and sand
To Mad Dogs ηταν γαμάτο.
Doctor Who 23 απριλίου. Στο TARDIS θα κάνω ανάσταση
Aυτά
Posted 11 March 2011 - 19:10
Αρχίζει το game of thrοnes τον άλλο μηνα.
Τελειωσε το episodes και ηταν αρκετα καλουλι.
Το Chicago Code ανεβάζει ρυθμους και ο duncan εκανε άλλο ενα εξαιρετικο opening theme
Το Gods of the Arena ηταν πολυ καλό σικουελ αλλα οχι τόσο awesome οσο το blood and sand
To Mad Dogs ηταν γαμάτο.
Doctor Who 23 απριλίου. Στο TARDIS θα κάνω ανάσταση
Aυτά
Posted 11 March 2011 - 19:29
Posted 11 March 2011 - 19:48
Posted 11 March 2011 - 20:29
Ο φίλος μου παίρνει αναβολικά και διαβάζει γι αυτά τουλάχιστον 2 ώρες τη μέρα,οπότε αν και δεν συμφωνώ με τη θεωρία του, μάλλον έχει βάση.Αρκετά στέρεη.Θελω να μου μιλησει και για τους εξωγηινους αυτός ο φίλος σου. χο χο
Φυσικά ο καλύτερος τρόπος είναι να δοκιμάσω ο ίδιος για να το επιβεβαιώσω.
Αυτό ΘΕΛΩ να το δω. Αν και παίζει απέναντι στο Camelot του Starz ,οπότε δύσκολα θα δω και τα δύο.Αρχίζει το game of thrοnes τον άλλο μηνα.
Posted 13 March 2011 - 21:17
prison break φανατικός...έχει κανείς link...για subs...(private message)
χμμμ στην αρχη σνομπαρα το prison break αλλα το καλοκαιρι (προπερσι μαλλον) που το ειχε και δεν ειχα κατι να κανω το εβλεπα και νταξει καλο ηταν... αλλα αυτος ο miller σαν το ταμπο το ελεφαντακι ειναι με τα πεταχτα αυτακια του..... (αποψη μου) παντος ειναι κουκλος και με τελειο σωμα..... δεν καταφερα να το δω ολο..... αλλα δεν ημουν και φανατισμενη

The Dream Has Ended....
Posted 21 March 2011 - 13:25
Τελευταία είδα το the Good Wife, τον Σπάρτακο και το Pillars of the Earth. Κάτι Dexter, κάτι Chuck τα αφήνω για πριν το καλοκαίρι, ενώ το Boardwalk Empire το άφησα στο δεύτερο επεισόδιο..
Τώρα βλέπω το the Event αλλά δεν με πολυτραβάει..
Posted 21 March 2011 - 13:37
Sons of Anarchy?
Posted 21 March 2011 - 13:47
Terriers.
τσεκαρε αυτα, ειναι τελειως διαφορετικά μεταξύ τους αλλα εξισου γαμάτα