Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 05 April 2011 - 21:35
Posted 05 April 2011 - 23:01
Τις τελευταίες μέρες, αφού με έπρηξε μια φίλη μου λέγοντας κάθε φορά που την έβλεπα πως είναι τέλειο και πως δεν πιστεύει πως δεν το έχω δει ακόμα τόσο τέλειο που είναι, βλέπω το "the good wife". Εντάξει τέλειο δεν είναι σε καμία περίπτωση όμως είναι αρκετά συμπαθητικό για αμερικάνικη σειρά του "κλασσικού" (βαρετού θα έλεγα εγώ, γιατί πρέπει τόσες σειρές να βασίζονται σε αυτή την φόρμουλα;;; ) δικηγορικού στυλ που έχει μια υπόθεση κάθε επεισόδιο και λίγο απ'την ζωή της πρωταγωνίστριας ως background.
Really? Θα 'λεγα ότι αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο το format "case of the week/personal life/Chicago politics", συν το ότι βρίσκω το χαρακτήρα της Alicia πολύ καλογραμμένο (και αρκετά ρεαλιστικό, I dare say).
Αυτό τον καιρό ξαναβλέπω Veronica Mars (αχ CW, γιατί να κόψεις έτσι άγαρμπα μια τόσο γαμάτη σειρά) και Castle. Kαι πασχίζω ακόμα να τελειώσω εκείνη την πατάτα το Moonlight.
Καμιά πρόταση για mystery/crime; Female detectives are always a bonus :3
Posted 05 April 2011 - 23:41
Λιγό αργο αλλα ανταμείβει με ωραίο στορυ (εχω δει το δανεζικο που είναι βασισμένο)
Posted 06 April 2011 - 00:42
Εντάξει τέλειο δεν είναι σε καμία περίπτωση όμως είναι αρκετά συμπαθητικό...
Really? Θα 'λεγα ότι αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο το format "case of the week/personal life/Chicago politics", συν το ότι βρίσκω το χαρακτήρα της Alicia πολύ καλογραμμένο (και αρκετά ρεαλιστικό, I dare say).
Δεν πιστεύω πως διαφωνούμε όσο νομίζεις, όπως έγραψα μου φαίνεται αρκετά συμπαθητικό γι'αυτό που είναι. Επίσης, και'μενα μου αρέσει αρκετά ο χαρακτήρας της Αλίσια, απλά για'μενα κάτι που μπαίνει σε ένα συγκεκριμένο καλούπι (πες το format εσύ) δύσκολα μπορεί να αγγίξει το τέλειο, και δεν δέχομαι να το κρίνω μόνο σχετικά με τα άλλα που είναι στο ίδιο καλούπι, η σε κάποιο καλούπι γενικότερα.

Posted 06 April 2011 - 23:19

Luther και Sherlock αρκετά καλές σειρές αλλά πολύ μικρές (το Luther κάπου έγινε μονότονο στη μέση).
Camelot και Good Wife (και το the Event) ongoing και αναμένω Game of Thrones, True Blood και Burn Notice.
Posted 06 April 2011 - 23:21
οχι κοπηκαν και τα δυο, δεν επιστρεφει κανενα. δυστυχως.
Posted 10 April 2011 - 17:38
Posted 11 April 2011 - 11:33
misfits fans :
Spoiler:
TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII????????????????
Χωρις Nathan δεν υφισταται Misfits....Αρνουμαι να το δω Τ_Τ
Ενταξει θα το δω να δω τον καινουριο αλλα σκοτωσαν τη σειρα

Posted 11 April 2011 - 13:53
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝΝΝ!!!
ΟΧΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Posted 11 April 2011 - 14:14

Εχω δει ολα τα επεισοδια απο
The big bang theory
Blue mountain state
Friends
Σχεδον ολα απο
Detective Monk
Dr House
Prison break
Sex and the city
Supernatural
και αρκετα απο
CSI
NCIS
LOST
Desparate Housewives
Heroes
Θελω να δω
How i met your mother
Two and a half men
και ο,τι αλλο καλο μου προτεινετε
Edited by monesias, 11 April 2011 - 16:14.
Posted 11 April 2011 - 14:17
Skins
The Walking Dead
Αυτά να δεις

Posted 11 April 2011 - 14:19
Posted 11 April 2011 - 14:28
Θα μπορούσες να δεις και μερικά επεισόδια από το The IT Crowd για να κρίνεις αν είναι καλό. Κωμωδία βρετανική είναι με τέσσερις σαιζόν.
ωραια! εσυ το εχεις δει?
ειναι αστειο??
Posted 11 April 2011 - 14:41