Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1411 red pyramid

red pyramid

Revolutionary Fanboy

• Members
  • 1,655 posts
  • LocationThe city upon the hill

Posted 29 January 2011 - 15:13

Αυτές τις μέρες βλέπω τη σειρά John Adams. Μόλις την τελειώσω θα ανοίξω σχετικό τόπικ, αλλά δεν κρατιέμαι να μην το γράψω και εδώ: είναι ότι καλύτερο έχω δεί από τηλεοπτικές σειρές.
Posted Image

#1412 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 29 January 2011 - 15:20

Μόλις τελειώσει η εξεταστική θα δω και τα 6 επεισόδια της σειράς Luther. Έχω ακούσει μόνο καλά λόγια γι αυτήν.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1413 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 29 January 2011 - 15:20

Εξαιρετικό το John Adams.

Aπο τα καλύτερα miniseries που έχω δει.
Φοβερός o Paul Giamatti

Edited by Strange Loop, 29 January 2011 - 15:26.

#1414 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 30 January 2011 - 13:43

Σπάρτακους Γκοντς οφ δε αρίνα δεύτερο επεισόδια βγήκε.Τρεχάτε.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image

#1415 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 30 January 2011 - 13:46

Σαββατο πρωί βγαινει. Το είδαμε ήδη.. xD
Eπικ πρίκουελ ιζ ΕΠΙΚ

#1416 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 30 January 2011 - 14:07

το fringe ειναι τοοοσο γαματο oh god μακαρι να μην ακυρωθει!!!!!!!!!!!

#1417 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 30 January 2011 - 14:18

Σπάρτακους Γκοντς οφ δε αρίνα δεύτερο επεισόδια βγήκε.Τρεχάτε.

Ο Gannicus έσπειρε πάλι! :hero:
Αυτή τη φορά κυριολεκτικά xD

PS. Η φάτσα του όταν τον χούφτωσε ο Varus πρέπει να γίνει meme :hahaha:

Posted Image

Edited by Erebos, 30 January 2011 - 14:32.

Posted Image
Posted Image

#1418 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 18 February 2011 - 23:02

Είπα μετά από 2 περίπου χρόνια να δω την τρίτη και την τέταρτη σεζόν των Heroes.
Η πρώτη μου άρεσε αρκετά ενώ η δεύτερη ήταν μέτρια, αν και σε αυτό είχε παίξει ρόλο η απεργία των σεναριογράφων εκείνης της χρονιάς που χάλασε την αρχική πλοκή που ήθελαν να φτιάξουν και τελικά κάνανε τα μισά επεισόδια.
Είδα το πρώτο επεισόδιο και μετά ψάχνοντας για μία περίληψη της δεύτερης σεζόν, για να θυμηθώ καλύτερα κάποια γεγονότα, ανακάλυψα ότι η σειρά κόπηκε λόγω χαμηλής τηλεθέασης και δεν θα έχει πέμπτη σεζόν.
Η ερώτηση είναι, αξίζει άραγε να δω αυτές τις δύο σεζόν και να ελπίζω για κάποιο special επεισόδιο που πιθανόν να ολοκληρώνει την υπόθεση που μάλλον θα έχει αφήσει η 4η σεζόν στο τέλος της;
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1419 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 18 February 2011 - 23:59

H τρίτη σαιζόν σχεδόν δεν μου άρεσε. Ειδικά κάποια επεισόδια δε βλεπότανε. Η τέταρτη το σωσε λίγο, και στο τέλος φτάνει σε μια κατά κάποιο τρόπο κατάληξη η σειρά. Πάντως Heroes όλα τα λεφτά είναι η Πρώτη Σαιζόν και μακάρι όλη η σειρά να ήταν το ίδιο epic...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1420 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 19 February 2011 - 00:00

δεν κερδίζεις τίποτα να το δεις.
κράτα στο μυαλό σου την πολυ καλή πρώτη και άστο εκει.

Τωρα αν θες να την συνεχισεις, οχι δεν έχει ακουστει κάτι για συνέχεια και η 4η κλείνει σαν season finale με cliffhanger.

It's up to you

#1421 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 19 February 2011 - 00:11

waste of time dude.....

πολυ γαματες τελικα οι βρετανικες σειρες skins και misfits ftw!!!!!!!!!

#1422 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1,434 posts

Posted 19 February 2011 - 08:11

Όπως το φαντάστηκα δηλαδή.
Το πρώτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν δεν μου πολυάρεσε. Ο Σάιλερ προσπαθούσε 2 σεζόν να πιάσει την Κλαιρ και την τρίτη μέσα σε ένα επεισόδιο την πιάνει ανετότατα. Ο καθηγητής αλλάζει τελείως σαν προσωπικότητα και γίνεται ματαιόδοξος θέλωντας να αποκτήσει κι αυτός υπερδυνάμεις.
Τζάμπα το τρελό downloading που έκανα, αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσω τις άπειρες ώρες που θέλουν τόσα πολλά επεισόδια για να τα δω.
Posted Image
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Posted Image .aNiMe//GR IRC channel Posted Image

#1423 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 21 February 2011 - 11:30

Άλλο ένα έμεινε για το ΣΠΑΡΤΑΚΟΥΣ. Και μετά άντε καλό Οκτώβριο.

Να δω τώρα τι θα κάνω χωρίς την εβδομαδιαία δόση σπλατεριάς.

Posted Image

#1424 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 posts

Posted 24 February 2011 - 19:35

Ξεκεινησα και εγω Skins , γιατι ειχα ακουσει καλα λογια απο παρα πολλους!Η πρωτη σεσον ηταν τρομερη!Εχω παρα πολλες σειρες στα υποψην μου οπως το Nip Tuck το ειχα ξεκεινησει πριν καιρο αλλα δεν το τελειωσα ( δεν θυμαμαι τον λογο :P ) και το Misfits που ειχα δει καποια αποσπασματα και μου φανηκε πολυ φαση!
Και ειμαι και στην 6 σεσον του weeds που εχει πολυ φαση!!!!!!:himitsu:

Posted Image

Fascea My Manga!

#1425 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 24 February 2011 - 19:52

A για τους STARZ καμμένους. Μετά το τελευταίο επεισόδιο του Γκόντς οφ δε αρένα θα παίξει το πρώτο επεισόδιο του ΚΑΜΕΛΟΤ, της νέας σειράς του Σταρζ με θέμα ,εεεμ το Κάμελοτ;

Posted Image