Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 26 July 2010 - 10:58
Jack Bauer.Τέλος.
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 26 July 2010 - 13:13
pssss τυχερος εισαι!!Σαν το lost και το prison break ομως καμια αλλη αμερικανικη σειρα!!ωραιο και το true blood!
24 ε; Η μοναδική σειρά που είδα ολόκληρο κύκλο μονοπανιά.Συγκεκριμένα την 4η σεζόν.
Jack Bauer.Τέλος.
Dexter Morgan. Τέλος.
Ξεκινάει η 5η season στις 26 Σεπτεμβρίου!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CUbCMbW-BRE[/YOUTUBE]
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Το προχθεσινό επεισόδιο Eureka είχε και Will Wheaton και zombies!!!11

Posted 26 July 2010 - 18:19
yes yes!!ΙΤ crowd κανείς;
I came here to drink milk and kick ass, and i've just finished my milk!
<3
Posted 26 July 2010 - 18:36
Posted 26 July 2010 - 18:37
Motherflipping yes.ΙΤ crowd κανείς;
Posted 26 July 2010 - 20:22
lawl
Posted 26 July 2010 - 20:57
και μιας και είμαι στη 2η σεζόν του doctor who
Spoiler:
lawl
lol A+
damn,I have to start on the seasons with the 10th..

*currently experiencing withdrawal symptoms while waiting for the new Christmas Special*
Posted 26 July 2010 - 21:43

Posted 27 July 2010 - 13:56

Η τρίτη σαιζόν ξεκίνησε ψιλοχαλαρά αλλά και τα τέσσερα επόμενα επισόδεια ήταν επικούρες...Στο πέμπτο με το ρομπότ έκανα βαρελάκια από τα γέλια...EPICNESS!
Κατά τάλλα τελείωσα nip/tuck δεν ξέρω αν το βλέπει κανας άλλος αλλά ειλικρινά έπαθα για μερικές μέρες ένα "μισώ την ανθρωπότητα"...Βέβαια φταίω και εγώ που έκανα marathon τρομάρα μου 3 ολόκληρες σαιζόν με αποτέλεσμα να συσσωρευτεί το disturbing και να γίνει το μυαλό μου πολτός...Από τις αγαπημένες μου σειρές και ας με έριχνε ψυχολογικά...
Ξεκίνησα και το pushing daisies,το ABC Family με εξέπληξε θετικά με τούτο δω, συνήθως βγάζει μόνο teenage dramedies...Μου θύμισε κάτι ανάμεσα σε Big Fish και Amazing Tenenbaums...Βέβαια Ι'll be damned αν ξαναπιάσω σειρά του ABC Family μιας και όπως λένε και οι fans στο εξωτερικό ABC stands for Always Being Cancelled...Έχω βαρεθεί να μας αφήνει αυτό το κανάλι με το πουλί στο χέρι...
Συνεχίζω το make it or break it ( Τσουυυυυύλα Lauren) και είμαι στο τσακ να ντροπάρω το pretty little liars...Επίσης σκέφτομαι να ξαναπιάσω τα entourage, friday night lights και greek ενώ περιμένω με ανυπομονεσία τη νέα σαιζόν του glee και του Big Bang theory...
also για τους fans ης περιπέτειας προτείνω με χίλια το alias, θυμάμαι που το είχα δει όλο σε μια βδομάδα, απίστευτη πόρωση...
Edited by mono, 27 July 2010 - 14:03.
Posted 27 July 2010 - 17:33