Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1261 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 13 August 2010 - 10:27

Big bang theory!

#1262 nikki2010

nikki2010

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 13 August 2010 - 10:52

καλα αυτο και αν ειναι πωρωση!!sheldon 4ever!!

#1263 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 13 August 2010 - 11:38

εννοείται!

#1264 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 13 August 2010 - 23:23

Big bang theory!

Δεν καταλαβαινω τον σαλο γυρω απο αυτη την σειρα. Οσες φορες προσπαθησα να το δω, κοντεψα να πεθανω απο τα βαρετα αστεια τους. Χωρις παρεξηγηση απλα βρισκω καπως χαζη αυτη την σειρα, συν το γεγονος οτι οχι μονο παρουσιαζει στερεοτυπα της Αμερικης αλλα τα προωθει κιολας.

Τωρα σειρες που βλεπω:
- Lost (βαριεμαι ναψαχνω στο ιντερνετ οποτε θα περιμενω απο φθινοπωρο που θα βαλει τον τελευταιο κυκλο η Νετ)
- Desperate Housewives
- Smallville (αν αξιωθω και βρω τον 8ο κυκλο ή τουλαχιστον τον βαλει το Σταρ)
- Θελω να βρω τον 2ο (και τελευταιο :sadist:) κυκλο του Pushing Daisies (ολες οι καλες σειρες κοβονται >.<)
- Bones
- Glee (βασικα θα το αρχισω καποια απο αυτες τις ημερες)
- Kyle XY (αν και τα 2 πρωτα επεισοδια ηταν καπως..., η σειρα εχει εξελιχθει καλα μεχρι τωρα. Κριμα που κοπηκε στον τριτο κυλο και παλι καλα που την εβαλε ο Αντ1, δεν την ειχα ξανακουσει)
- House M.D

#1265 nikki2010

nikki2010

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 14 August 2010 - 10:32

το lost,μου αρεσει πολυ,οπως και το desperate housewifes!δν ηξερα οτι υπαρχει 2ος κυκλος του pushing daisies...εισαι σιγουρος??

#1266 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 14 August 2010 - 11:48

Δεν καταλαβαινω τον σαλο γυρω απο αυτη την σειρα. Οσες φορες προσπαθησα να το δω, κοντεψα να πεθανω απο τα βαρετα αστεια τους. Χωρις παρεξηγηση απλα βρισκω καπως χαζη αυτη την σειρα, συν το γεγονος οτι οχι μονο παρουσιαζει στερεοτυπα της Αμερικης αλλα τα προωθει κιολας.

Ουστ απο δω. :P
The big bang theory rules οτι και να λετε!

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1267 shinigami94

shinigami94

wat

• Members
  • 893 posts

Posted 14 August 2010 - 12:07

Συμφωνώ.
Και απο 23 Σεπτεμβρίου καινούργια επεισόδια:joyful:(σύμφωνα με τη wiki).

3b2Ktcr.jpg

Spoiler:

#1268 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 14 August 2010 - 22:11

Meh, my opinion... Ξεχασα να ανφερω την χαζη ξανθια. Κι αλλο στερεοτυπο. Τεσπα

Καποια στιγμη πρεπει να δω και τους τελευταιους κυκλους του Gilmore Girls <.<

το lost,μου αρεσει πολυ,οπως και το desperate housewifes!δν ηξερα οτι υπαρχει 2ος κυκλος του pushing daisies...εισαι σιγουρος??

Yeap. Εχει 13 επεισοδια.

#1269 Jorg

Jorg

πηγκουίνοι

• Members
  • 1,280 posts

Posted 14 August 2010 - 23:22

Meh, my opinion... Ξεχασα να ανφερω την χαζη ξανθια. Κι αλλο στερεοτυπο. Τεσπα

Meh, I know. It's just that ο fanboy βγηκε απο μεσα μου. :P
Παντως αν οι geeks που διαβαζουν κομικς, παιζουν ηλεκτρονικα, και κανουν και καποιες αναφορες σε ανιμε θεωρουνται στερεοτυπα, τοτε ναι, μου αρεσουν τετοιου ειδους σειρες.

tumblr_mv7en0qUmN1ql1bd6o1_500_zpsf41245

*waving intensifies*

#1270 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 14 August 2010 - 23:40

BBT ,Chuck ,Greek & HimyM
Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis:

#1271 nikki2010

nikki2010

Starting...

• Members
  • 31 posts

Posted 15 August 2010 - 11:23

ok,thanks mr brightside!ελπιζω να τα βρω ,εκτος αν αξιωθει ο star και το βαλει...(αμφιβαλλω!)

#1272 ellesmira

ellesmira

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 15 August 2010 - 14:26

Αν είδες τη σειρά στο σταρ το καταλαβαίνω, γιατί οι υπότιτλοι την έχουν ψιλοσκοτώσει τη σειρά.
omg έχεις κάποιο δίκιο αλλά αμα προωθεί αυτό τα πρότυπα της αμερικής τότε το sex and the city τι κάνει;;

#1273 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 15 August 2010 - 16:10

Σόρυ κιολας,αλλά η πλειοψηφεία των δημοφιλών αγγλόφωνων σειρών ΕΙΝΑΙ Αμερικάνικες,οποτε το να προβάλλουν κάποια στερεότυπα της Αμερικής μου φαίνεται αρκετά αναμενόμενο.
Η λεγόμενη "αμερικανιά" υπάρχει σε όλες τις σειρές,από το House μέχρι το BBT, deal with it.

Τώρα το πως προωθεί το bbt στερεότυπα,αδύνατω να το καταλάβω είναι η αλήθεια.

#1274 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 17 August 2010 - 22:25

Meh, I know. It's just that ο fanboy βγηκε απο μεσα μου. :P
Παντως αν οι geeks που διαβαζουν κομικς, παιζουν ηλεκτρονικα, και κανουν και καποιες αναφορες σε ανιμε θεωρουνται στερεοτυπα, τοτε ναι, μου αρεσουν τετοιου ειδους σειρες.

Δεν ειναι ακριβως αυτο που με ενοχλει. Με εκνευριζει που παρουσιαζουν μια ομαδα ατομων συμφωνα με στερεοτυπα. Ειναι εξυπνοι, διαβαζουν κομικ, παιζουν βιντεοπαιχνιδια αρα δεν εχουν κοινωνικη ζωη, ραντεβου κτλπ. Κατι που συμφωνα με τα στερεοτυπα τους εντασει στην κατηγορια σπασικλας. Ρωταω. Τι ειναι ομως ο σπασικλας? Δεν θα μπορουσε να ειναι και ενας τρελος με το ποδοσφαιρο, μειωμενης νοημοσυνης κτλπ?

Και αλλωστε ακομη και τα αστεια με αναφορες τους τα βρισκω πολυ ψυχρα. Κανενα δεν με εχει κανει να γελασω.

ok,thanks mr brightside!ελπιζω να τα βρω ,εκτος αν αξιωθει ο star και το βαλει...(αμφιβαλλω!)

Καλυτερα να τα ψαξεις.

Σόρυ κιολας,αλλά η πλειοψηφεία των δημοφιλών αγγλόφωνων σειρών ΕΙΝΑΙ Αμερικάνικες,οποτε το να προβάλλουν κάποια στερεότυπα της Αμερικής μου φαίνεται αρκετά αναμενόμενο.
Η λεγόμενη "αμερικανιά" υπάρχει σε όλες τις σειρές,από το House μέχρι το BBT, deal with it.

Τώρα το πως προωθεί το bbt στερεότυπα,αδύνατω να το καταλάβω είναι η αλήθεια.

Δεν μιλαω για "αμερικανια". Αλλωστε οταν υπαρχει βγαζει ματι.

Παραδειγμα: Ο ινδος ιδιοφυια (κατι που εμφανιζεται ολο και πιο συχνα σε σειρες) που τον πειραζαν στο σχολειο, ειναι "σπασιλας' κτλπ. Απο οσο γνωριζω αυτη η ιδεα κυκλοφορει στην Αμερικη, στα σχολεια οποτε...

Αν είδες τη σειρά στο σταρ το καταλαβαίνω, γιατί οι υπότιτλοι την έχουν ψιλοσκοτώσει τη σειρά.
omg έχεις κάποιο δίκιο αλλά αμα προωθεί αυτό τα πρότυπα της αμερικής τότε το sex and the city τι κάνει;;

Ε κοιτα και απο το Σταρ που την δει, κουφος ξερεις δεν ειμαι, αλλωστε δεν δινω ποτε ιδιαιτερη σημασια στους υποτιτλους.

Το Sex and the City δεν το εχω δει ποτε αλλα νομιζω οτι εκει το θεμα δεν ειναι τοσο Αμερικανικα στερεοτυπα οσο γυναικεια στερεοτυπα.

Τελος παντων, δικη μου γνωμη ειναι οπως ειπα και προηγουμενως. Οτι αρεσει στον καθενα :thatsit:

#1275 alxdjo

alxdjo

*Don't be like me*

• Banned
  • 788 posts

Posted 17 August 2010 - 22:33

The It crowd s04 had my mind blown

Edited by alxdjo, 17 August 2010 - 22:47.

Posted Image

My 1st warn :hero: My 1st ban :riiight: 3rd Poster of the year:wis: