Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1201 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 19 June 2010 - 23:51

Ας μου πει κάποιος που βλέπει τρου μπλαντ γιατί το βλέπει...:nanana::hot::deadga6:

Φορ δε σεξ... :hahaha:
j/k
Spoiler:

Posted Image
Posted Image

#1202 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 20 June 2010 - 00:23

Me loves True Blood... To πρώτο επεισόδιο της σαιζόν μου άρεσε πολύ! Και στη συζήτηση του Jason με τον αστυνομικό πέθανα στο γέλιο! Όποιος το είδε κατάλαβε...
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1203 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 20 June 2010 - 00:59

Eίδα αρκετά πραγματάκια αυτό τον καιρό. Ξεκίνησα με τις 3 τελευταίες season του Lost, μετά είδα το Chuck, τις δύο πρώτες season του Burn Notice, Firefly, the Pacifc, Band of Brothers, λίγα επεισόδια από το V και τώρα True Blood. Που και να μην είχα εξεταστική....

To Τrue Blood χάνει imo γιατί το κεντρικό romance δεν πολυπείθει. Αλλά τα βαμπίρια, πέραν του Mπιλ δεν είναι φλώροι, έχει καλή σκηνοθεσία και ατμόσφαιρα. Και όπως είπε και ο Erebos οι side-characters είναι όλα τα λεφτά. Να προσθέσω και την Jessica στους αγαπημένους μου, που φαίνεται αστεράκι.

Όταν φτάσω up to date με το True Blood και το Burn Notice θα ξαναπιάσω το Dexter και το Supernatural.

#1204 Adventurer

Adventurer

Αιώνιος φοιτητής

• Members
  • 2,983 posts

Posted 20 June 2010 - 01:36

Ειπα να πιασω κι εγω μερικες προσφατες σχετικα σειρες οποτε ξεκινησα τα Lost και Big Bang Theory. Το πρωτο μετα απο 22 επεισοδια ειναι γενικα ωραιο, αν και εχει υπερβολικα πολλες συμπτωσεις και περιπτωσεις οπου συμβαινει κατι/καποιος λεει κατι ωστε μια απλη περιπτωση να γινεται υπερβολικα δραματικη χωρις λογο. Το δευτερο απλα τα σπαει :hahaha:
Posted Image

#1205 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 20 June 2010 - 01:38

Φορ δε σεξ... :hahaha:

This..+ έχει φάση γενικώς και είναι αρκετά στυλάτο και αρκετά κουλ.
Posted Image

#1206 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 20 June 2010 - 02:22

Είδα τα Breaking Bad, καλή φάση με εξαίρεση ίσως κάποια επεισόδια στην αρχή της τρίτης σεζόν. Εκτός των άλλων, έχει πανέξυπνο χιούμορ, σε φάση να γελάω περισσότερο από ό,τι σε sitcoms.

Σε λίγες μέρες ξεκινάει η δεύτερη σεζόν Hung, θα παρακολουθήσει κανείς;

Επίσης ενδιαφέρομαι για το Friday Night Lights, εντυπώσεις από όσους το έχουν δει;

#1207 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 20 June 2010 - 07:29

Επίσης ενδιαφέρομαι για το Friday Night Lights, εντυπώσεις από όσους το έχουν δει;

H πρώτη season είναι απλά επική. Η δεύτερη κόπηκε αρκετά απότομα λόγω της απεργίας των σεναριογράφων, οπότε δεν είναι και τόσο καλή. Το άφησα στην τρίτη, γιατί δε μου άρεσαν και κάποιες εξελίξεις.

#1208 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 20 June 2010 - 12:59

H πρώτη season είναι απλά επική.

Η πρώτη είναι αρκετά καλή, ξεκινάει λίγο σαν ambient βιντεοκλίπ, αλλά απλά παρουσιάζει τους χαρακτήρες με το πάσο της η σειρά, για τις υπόλοιπες σεζόν δεν μπωρώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν τις έχω δει ακόμα. Λίγο μου την σπάει όμως η όλη τεξανή φάση της σειράς, βέβαια επειδή ενοχλεί και πολλούς απ'τους χαρακτήρες δεν με πειράζει πάρα πολύ.

Εγώ τέλειωσα το The Wire, του οποίου η τρίτη σεζόν είναι απλά θεϊκή, ότι καλύτερο έχω δει σε σειρά.

#1209 reppakos

reppakos

Narutard!

• Members
  • 28 posts

Posted 20 June 2010 - 13:54

Ειπα να πιασω κι εγω μερικες προσφατες σχετικα σειρες οποτε ξεκινησα τα Lost και Big Bang Theory. Το πρωτο μετα απο 22 επεισοδια ειναι γενικα ωραιο, αν και εχει υπερβολικα πολλες συμπτωσεις και περιπτωσεις οπου συμβαινει κατι/καποιος λεει κατι ωστε μια απλη περιπτωση να γινεται υπερβολικα δραματικη χωρις λογο. Το δευτερο απλα τα σπαει :hahaha:

Απο το sig μ τα ειδες κ τα ζηλεψες ? :P
Κ εγω αυτα τα δυο βλεπω.
οποιος θελει να δει big bang theory σημερα σε κανενα διωρο ολοι star!

#1210 kyoshuke

kyoshuke

Retrovertigo

• Members
  • 155 posts

Posted 20 June 2010 - 23:40

Freaks and Geeks:Πολύ ομορφη σειρά,πιθανοτατα στο top-3 μου..εγκληματικό να την κόψουν στη μια season,πιθανότατα θα πέσει rewatch.

Undeclared:το...ξαδερφάκι του Freaks and Geeks,ενδιαφέρον μέχρι στιγμής,αν και λείπεί ο x-factor που έκανε το προηγούμενο να λάμψει..αρτιότατο still.

Garth Marenghi's Darkplace:To ξεκίνησα έχοντας εντελώς λάθος ιδέα,μα με κέρδισε στη συνέχεια.Πρωτότυπο,σατηρίζει cliches του horror genre της 70s-80s era.

#1211 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 20 June 2010 - 23:56

Ζούμε σε έναν κόσμο που κόβεται το Freaks and Geeks ενώ το Two and a Half Men πηγαίνει για 8η season... *sigh*

Anyway, το ξεκίνησα το FNL, πάει αργά αλλά δεν με πειράζει... κάτι σκηνές που θύμιζαν ελαφρώς σαπουνόπερα με ψιλοχάλασαν. Τέλος πάντων, ακόμα νωρίς είναι.

#1212 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 20 June 2010 - 23:57

Θελω να δω Supernatural μολις βρω χρονο.Απο ολλες τις american series που εχουν πεχτει στην ελληνικη tv ηταν η μονη που μου αρεσε τοσο πολυ.

qzMHWHd.png

#1213 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 21 June 2010 - 00:09

Θελω να δω Supernatural μολις βρω χρονο.Απο ολλες τις american series που εχουν πεχτει στην ελληνικη tv ηταν η μονη που μου αρεσε τοσο πολυ.

Aμα έχεις δει την σειρά απο την ελληνικη τηλεόραση και σ άρεσε , τωρα που θα την δεις με την ησυχία σου ετοιμάσου για καψιμο.

Τελευταια μεταξυ του διαβάσματος και του mundial ξαναβλεπω υστερα απο 2 χρονια το Arrested Development.

Κατ εμέ είναι ισως η καλύτερη κωμωδια που εχω δει στην TV. Οποιος θελει κατι διαφορετικο απο τα αμετρητα sitcom που κυκλοφορούν ας της ρίξει μια ματιά

Edited by Strange Loop, 21 June 2010 - 00:17.

#1214 meidei

meidei

大友組の一人

• Members
  • 1,002 posts

Posted 22 June 2010 - 16:09

Με ειδοποίησαν ότι βγήκε IT Crowd SE04E01 (webrip).
Έφυγα.

#1215 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 22 June 2010 - 16:16

Εγώ εδώ και μια βδομάδα καίω τον εγκεφαλό μου με south park & true blood.
Posted Image