Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1186 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 20 May 2010 - 23:03

you never know, she could surprise us!!

Posted Image

#1187 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 20 May 2010 - 23:07

true, true

Posted Image

#1188 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 21 May 2010 - 00:39

Maggie Q. I have a crush on her...

Βέβαια εντάξει μικρός i Had a crush on Peta Wilson too. Μάλλον το έχει ο ρόλος...

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1189 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 May 2010 - 01:03

Εγώ πάλι θρηνώ για το season finale του Vampire Diaries. :if: Όχι πείτε μου τι guilty pleasure θα έχω εγώ τώρα ε?

Spoiler:

#1190 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 21 May 2010 - 01:06

you can try this..
Spoiler:

#1191 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 May 2010 - 01:10

Βασικά με τα βιβλία δεν έχω καταλάβει αν τα μεν είναι το cover της σειράς (αυτά που έχουν τους πρωταγωνιστές στο εξώφυλλο) και τα δε το original υλικο (αυτά των οποίων το στήσιμο έχει κατακλέψει το twishit). Anw έχω τα τέσσερα πρώτα και μάλλον εκεί θα στραφώ αν και καμία σχεση περα από το γενικό setting και τα ονόματα.

Spoiler: Vampire diaries

#1192 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 23 May 2010 - 10:03

woohooooo!! από Ιούνιο ξαναέχουμε The I.T. Crowd!!!!!
:joyful:

edit: Ξαναξεκίνησα Dexter και είδα όλη την 1η σεζόν σε μία μέρα, πραγματικά κρίμα που δεν την άρχισα νωρίτερα, αλλά τουλάχιστον τώρα έχω άλλες 3εις ολοκληρωμένες σεζόν να δω!! Αν και όλοι νομίζω συμφωνούν δεν μπορώ να μην πω πως Η ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΗ!! Ελπίζω οι άλλες σεζόν να μου αρέσουν εξίσου και να μην κάνει κοιλιά....
Έχω πορωθεί και με την κοπέλα του Dexter, παίζει να είναι από τους πιό καλογραμμένους και σωστά δομημένους γυναικείους χαρακτήρες που έχω δει σε σειρά! Και γουστάρω πολύ που αντί να την κάνουν ένα walking cliche (όπως πολύ εύκολα θα μπορούσαν) κάθισαν και τη δούλεψαν.
Spoiler:

Edited by Anelis, 26 May 2010 - 09:52.

Posted Image

#1193 karkas

karkas

Μελλοντικός Μονοσάνδαλος

• Members
  • 261 posts

Posted 30 May 2010 - 22:27

Ρε παιδιά, τι έγινε με το τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Big Bang Theory?? Δεν προβλήθηκε?? Αφού ήταν για τις 24 Μαιου και πάλι κάτι σαιτ με τα προγράμματα το γράφουν ως Aired! Δεν το βρίσκω πουθενά! (νοοοομιμαα)
[URL="http://roarus.mybrute.com/"]
[/URL]

#1194 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 30 May 2010 - 22:35

Ρε παιδιά, τι έγινε με το τελευταίο επεισόδιο της 3ης σεζόν του Big Bang Theory?? Δεν προβλήθηκε?? Αφού ήταν για τις 24 Μαιου και πάλι κάτι σαιτ με τα προγράμματα το γράφουν ως Aired! Δεν το βρίσκω πουθενά! (νοοοομιμαα)

προβληθηκε κανονικα. Τωρα για που θα το βρεις νομιμα δε ξερω. Σε trackers υπαρχει το επεισοδιο παντως

#1195 Azathoth

Azathoth

*Don't be like me*

• Banned
  • 1,136 posts

Posted 30 May 2010 - 22:35

εγώ το κατέβασα και το είδα πάντως, είναι και imba

Jeg drikker fra glemselens elv,
ror tørrskodd over hatets hav;
seiler med vinden i ryggen,
til maktenes ende, begynnelse og mening.

#1196 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 June 2010 - 01:35

Άρχισα τώρα True Blood..φάση έχει..μπορώ να πω πως βάζω τις σειρές των δορυφορικών μια κλάση πάνω από των άλλων, πχ σειρές όπως Dexter, True Blood, Entourage κτλ μου βγάζουν μια αίγλη.
Posted Image

#1197 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 19 June 2010 - 17:48

Spoiler: True Blood Season 3 Ep. 1

Posted Image
Posted Image

#1198 mishira nu nin

mishira nu nin

見知らぬ人

• Members
  • 113 posts

Posted 19 June 2010 - 18:12

Το true blood ειναι η μοναδικη σειρα που βλεπω.. περιμενοντας τωρα να βγει και η season 3 να δουμε τι παιζει και εκει...αν εχετε spoiler παρακαλω να τα πειτε:P
Simply addicted to japan...

Posted Image

#1199 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3,599 posts

Posted 19 June 2010 - 18:46

Σε δέκα μερούλες επιστρέφει και το entourage.
εν αναμονή τέτοιων στιγμών:wooi2:
Youtube Video

Posted Image

#1200 Glastenen

Glastenen

La Reine du Portatif

• Members
  • 727 posts

Posted 19 June 2010 - 23:13

Ας μου πει κάποιος που βλέπει τρου μπλαντ γιατί το βλέπει...:nanana::hot::deadga6:

Currently updating my sci fi knowledge (a.k.a. watching all the stuff greek tv never showed so I never had the chance to watch them with dad) :3 AND re-watching those of value xDD AND caressing fondly my ME2 dvd <3 (otaku spotted *rolls eyes*)

Plus, awaiting SO MANY new seasons :awww:

Posted Image