Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1111 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 25 November 2009 - 14:16

εγω αρχισα το heroes εδω και λιγο καιρο μεχρι την 1 σεαζον τουλαχιστον μαρεσε πολυ

#1112 Ash_Pokemaster

Ash_Pokemaster

Anime Professional

• Members
  • 1,005 posts

Posted 26 November 2009 - 14:58

Αυτό το συμπέρασμα το έβγαλες από το τελευταίο επεισόδιο; Το τέλος ήταν αναμενόμενο απο τα μέσα του επεισοδίου. :erk:

Προσωπικά δεν περίμενα ακριβώς τέτοια εξέληξη,

Spoiler:

αλλά σε κάθε περίπτωση το επεισόδιο ήταν όχι απλώς ενδιαφέρον αλλά και με πολύ σασπένς. :if:

Γενικώς σε αυτή τη σεζόν το ένα επεισόδιο είναι καλύτερο από το προηγούμενο! :joyful:

oR4yYRl.gif

#1113 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 26 November 2009 - 21:37

Καλά, δεν έχεις κι άδικο. Αλλά ούτε και τελείως δίκιο.

Spoiler:

Όπως και νά'χει, και για τον sociopath και μόνο συνεχίζω τη σειρά ακάθεκτη. :congrats:

Εσύ μιλάς μάλλον για την 1η season που παίζεται στο Star, και οι άλλοι για την 4η που παίζεται στην Αμερική στο SHOwtime...

Φέτος, όλα τα λεφτά είναι The Big Bang Theory και ο Dexter.
House και How I Met Your Mother πάνε από το κακό στο χειρότερο, από πλευράς γραψίματος...
Όσο για την FINAL SEASON του LOST.... who FAKKEN cares?!?!?... Η σειρά έχει ξεφτιλιστεί εδώ και χρόνια... Άσε που φέτος έχουμε Flash Forward που φαίνεται πιο ενδιαφέρον (αν δεν το ξεχειλώσουν και αυτό...)
Posted Image
Posted Image

#1114 sunday

sunday

Anime Elite

• Members
  • 1,087 posts

Posted 26 November 2009 - 22:03

Το Dexter μετά το build-up που έκανε στα 3-4 πρώτα επεισόδια επέστρεψε στις δόξες του. Και πάλι όμως η δεύτερη σεζόν δε θα ξεπεραστεί.

Οι sitcoms καταντάνε βαρετές δυστυχώς. Ακόμα και το Big Bang Theory άρχισα να το βαριέμαι.

To Flash Forward είναι ξεχυλωμένο από το πρώτο επεισόδιο. Sci-fi σαπουνόπερα με emo soundtrack. Κάθε 2-3 επεισόδια κάτι ενδιαφέρον γίνεται.

Δέστε Misfits. \m/

Υ.Γ. Το Cougar Town είναι ηλιθιωδώς διασκεδαστικό. :)

Posted Image

#1115 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1,855 posts

Posted 26 November 2009 - 23:19

To Flash Forward είναι ξεχυλωμένο από το πρώτο επεισόδιο. Sci-fi σαπουνόπερα με emo soundtrack. Κάθε 2-3 επεισόδια κάτι ενδιαφέρον γίνεται.

Βασικός λόγος είναι το ότι υπογράψανε για 25 επεισόδια (omg...) αντί για γύρω στα 13...
Ντάξει, όχι πως το βλέπω για την υπόθεση (με spoilerησε η wikipedia...), αλλά κυρίως για τα υψηλά production values και για την ωραία φωτογραφία (ABC HD γαρ).

Υ.Γ. Το Cougar Town είναι ηλιθιωδώς διασκεδαστικό. :)

Αυτό λέω να το πιάσω γύρω στην άνοιξη, να έχουν μαζευτεί και αρκετά επεισόδια.
Courtney Cox = delicious MILF :nbleed:
Posted Image
Posted Image

#1116 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 01 December 2009 - 13:19

WTF? 9η σεζόν scrubs?! πάνε καλά ή μας δουλεύουν; δεν είχαν πει ότι η 8η ήταν η τελευταία κ ότι ο τύπος που παίζει τον JD δεν θα συνέχιζε το συμβόλαιό του;!
δεν ξέρω αν μόνο εγώ, που ζω κάτω από τις πέτρες, δεν το είχα πάρει χαμπάρι,
αλλά το είδα ξαφνικά και τα έπαιξα
οκ όχι ότι με χαλάει, το scrubs πάντα μου άρεσε (ακόμα και τα meh-έως-αφόρητα-meh episodes του με διασκέδαζαν) απλά είχε φτάσει σε ένα τέλμα, το κλιμάκωσαν ώστε να τελειώσει με κάποια αξιοπρέπεια, μας είπαν "τέλος" κ τώρα τσουυυυπ!

btw το ξαναείπα αλλά ΔΕΙΤΕ EASTWICK!!!

Posted Image

#1117 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 December 2009 - 14:29

η μοναδική σειρά που βλέπω ειανι το big bang theory
και με κάνει να θέλω να αρχίσω το Star Trek... (απο την αρχή)
και το babylo 5 το οποίο το έβλεπα παλιότερα
και το dro who Που τον έχω κλειδωμένο στην ντουλάπα μου
φακ δατ μέχρι και το lost in space Θέλω να ξαναδω...
πω μου έλειψαν όλα αυτά.

#1118 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1,385 posts

Posted 01 December 2009 - 15:22

η μοναδική σειρά που βλέπω ειανι το big bang theory
και με κάνει να θέλω να αρχίσω το Star Trek... (απο την αρχή)
και το babylo 5 το οποίο το έβλεπα παλιότερα
και το dro who Που τον έχω κλειδωμένο στην ντουλάπα μου
φακ δατ μέχρι και το lost in space Θέλω να ξαναδω...
πω μου έλειψαν όλα αυτά.

Δεν είσαι η μόνη...Eγώ ξεκίνησα το Galactica λόγω Big Bang Theory.

#1119 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 01 December 2009 - 16:42

καλά αυτό το ξέχασα...
και το stargate atlantis με ψήνει.

#1120 the_second_child

the_second_child

way cooler than you.

• Members
  • 325 posts

Posted 01 December 2009 - 16:51

Εσύ μιλάς μάλλον για την 1η season που παίζεται στο Star, και οι άλλοι για την 4η που παίζεται στην Αμερική στο SHOwtime...

Φέτος, όλα τα λεφτά είναι The Big Bang Theory και ο Dexter.
House και How I Met Your Mother πάνε από το κακό στο χειρότερο, από πλευράς γραψίματος...
Όσο για την FINAL SEASON του LOST.... who FAKKEN cares?!?!?... Η σειρά έχει ξεφτιλιστεί εδώ και χρόνια... Άσε που φέτος έχουμε Flash Forward που φαίνεται πιο ενδιαφέρον (αν δεν το ξεχειλώσουν και αυτό...)

βασικά τη ξεχειλωσανε και την εκαναν stringaki τη σειρά. i mean, παντα ειχε supernatural στοιχεία, αλλα last season ήταν στο χειρότερο WHAT. επιπεδο.

Posted Image

#1121 Keiki

Keiki

Your average weirdo

• Members
  • 280 posts

Posted 01 December 2009 - 18:19

Το Stargate Atlantis είναι πατάτα, ειδικά το 3ο και 3ο season. Το flashforward και το "V" είναι αυτά που μου άρεσαν αυτό το season, οι Heroes άρχισαν να γίνονται ρουτίνα πλέον.

Σειρές σαν το "Star Trek" και το "Babylon 5" δύσκολα θα ξαναδούμε, τα δίκτυα στην αμερική ψάχνουν για την γρήγορη μπάζα, οπότε αν μια σειρά δεν έχει ratings απο την αρχή την θάβουν. Κι ομως, το πρώτο season του Babylon 5 για παράδειγμα οι περισσότεροι το βρίσκουν βαρετό, αλλά μετά ξεσπάει ο χαμός. Αν παιζόταν σήμερα θα έιχε κοπεί απο τον πρώτο κύκλο. Τα ίδια και για το Star Trek: Deep Space 9.
Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

#1122 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 02 December 2009 - 10:20

Guys το Star Trek the original series λέει. Και μόνο η παρουσία του Spock φτάνει. Νταξ δεν είναι όλα τα επεισόδια καλά και τα εφέ είναι το λιγότερο ξεπερασμένα αλλά είναι υπερcult και αξίζει να το δεις και μόνο για την εγκυκλοπαιδική πλευρά του πράγματος. Τώρα βλέπω το next generation καλό και αυτό.

Το Battlestar Galactica λέω να το αρχίσω αλλά με χάλασε που διάβασα στο ΣΙΝΕΜΑ ότι το φινάλε ήταν απαίσιο. Όποιος το έχει δει ας με ενημερώσει αν ισχύει χωρίς spoilers please :D

Για την 5η σαιζον Lost θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω... μπορεί η πρώτη season να ήταν η καλύτερη για μένα και αντικειμενικά πρωτοποριακή αλλά μέχρι στιγμής δεν με έχει απογοητεύσει. Βέβαια η τελική ετυμηγορία θα βγεί φέτος με το τέλος της σειράς.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#1123 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 02 December 2009 - 21:28

Το χάρηκα πολύ που ο House πέταξε πάλι την αθεϊστική ατάκα του στο τελευταίο επεισόδιο.

Οσων αφορά το scrubs, ηταν μια απο τις αγαπημένες μου σειρές, το είχαν κουράσει όμως πολυ στις τελευταίες 2 seasons και θέλω να ελπίζω πως δεν θα είναι και αυτή έτσι.

Το Battlestar Galactica λέω να το αρχίσω αλλά με χάλασε που διάβασα στο ΣΙΝΕΜΑ ότι το φινάλε ήταν απαίσιο. Όποιος το έχει δει ας με ενημερώσει αν ισχύει χωρίς spoilers please :D

Το Battlestar Galactica στις τελευταίες 2 season του κάνει λίγο κυλια και το τέλος όντως δεν είναι και το καλύτερο δυνατό σχετικά πάντα με τις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ πρώτες seasons, όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση απαίσιο. Πάντως δεν υπάρχει θέμα, όπως και να'χει είναι τρομερή η σειρά απο τις καλύτερες ever,

Για την 5η σαιζον Lost θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω... μπορεί η πρώτη season να ήταν η καλύτερη για μένα και αντικειμενικά πρωτοποριακή αλλά μέχρι στιγμής δεν με έχει απογοητεύσει. Βέβαια η τελική ετυμηγορία θα βγεί φέτος με το τέλος της σειράς.

Εγώ είχα γίνει τρομερό lost fanboy στο τέλος της πρώτης season, όμως μετά πιστεύω πως έπεσε πάρα πολύ το lost, το σενάριο προχώραγε με ταχύτητα σαλιγκαριού και το format των επεισοδίων με το τραγουδάκι σχεδόν πάντα στο τέλος τους πριν το cliffhanger, και με πολύ άκυρο δράμα και έρωτες σε διάφορα σημεία μετέτρεψε την σειρά σε μια "blockbaster μετριότητα" πάρα πολύ γρήγορα. Ομως θα συμφωνήσω μαζί σου για την 5η season, υπήρχε μεγάλη βελτίωση στην σειρά.

#1124 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 03 December 2009 - 18:11

@ mchasap το battlestar είναι πολύ καλή σειρά, αλλά ναι, το τέλος είναι απαίσιο

Posted Image

#1125 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 03 December 2009 - 19:04

Το Battlestar Galactica πρεπει να το δεις οπωσδηποτε ασχετα αν θα σου αρεσει η οχι το τελος ειναι μια απο τις καλυτερες σειρες τα τελευταια χρονια.
Οσο για το Lost συμφωνο φετος θα δουμε τι ψαρια θα πιασει, αν και δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος εχουν να εξηγησουν πολλα τρελα.
[SIGPIC]Posted Image
Anime-Planet.com - anime | manga | reviews[/SIGPIC]