Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1066 melkior

melkior

may the force be with you

• Members
  • 863 posts

Posted 01 June 2009 - 13:47

melkior πες μου πού βρήκες καλό torrent για το arrested development γιατί το ψάχνω εδώ και μήνες!!

είδα preview του glee νέα σειρά που θα αρχίσει να προβάλλεται το Σεπτέμβρη και ξετρελάθηκα ('ντάξ έχουμε και μια αδυναμία στα musical)
ξαναέπιασα το λατρεμένο psych
και άρχισα και το reaper το οποίο μου φάνηκε αρκετά fun σειρά

άντε να βρούμε πώς θα γεμίσουμε το κενό του supernatural!

Την σειρα την κατεβασε απο εδωhttp://torrents.thepiratebay.org/3525493/Arrested_Development_Season_1_-_2_-_3.3525493.TPB.torrentμονο προσεξε γιατι απο τι μου ειπε μερικα επεισοδια στην 3 σεζον ηταν ανακατεμενα.
Τωρα απο τι ειδα στα http://thepiratebay.org/ και http://isohunt.com/ ειχε αλλα αν δεν σου κανει αυτο.

#1067 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 24 July 2009 - 14:29

Μπορεί κανείς να μου πει (με ΠΜ) πού μπορώ να βρω 720p (ή και 1080p αν υπάρχουν) releases από αγγλόφωνες σειρές;

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1068 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 19 August 2009 - 16:18

Έγινε leak το 1ο επεισόδιο της 4ης σεζόν του Dexter. Τελειώνει με cliffhanger όμως. 27 Σεπτεμβρίου η επίσημη έναρξη.

#1069 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 24 August 2009 - 14:35

Αντε , ελπίζω τη σεζόν που έρχεται να βρούμε τον διάδοχο των tales From The Crypt ! Λέγεται Nite Tales και κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο αν και έχουν ήδη παίξει μερικά επεισόδια. Θα το ψάξω να δω τι παίζει .

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1070 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 26 August 2009 - 10:03

glee, θα βγει τον Σεπτέμβρη και είναι θεϊκό!!
musicas ftw...right?!! :wooi2:

Posted Image

#1071 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 07 September 2009 - 00:42

Για τρελά κέφια.
[media]http://www.youtube.com/watch?v=19sRUvPlO0I[/media]

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1072 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 12 September 2009 - 01:11

Το Supernatural επεστρεψε δυναμικα γεματο δαιμονες και αγγελους.:kill4u:
Βεβαια περισσοτερες αποριες μου δημιουργησε αυτο το επεισοδιο παρα το τελευταιο της προηγουμενης season.
Spoiler:

Posted Image
PLACE YOUR BETS PLEASE!

#1073 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 22 September 2009 - 18:51

Season premiere για Big Bang Theory και How I Met Your Mother. Ειδικά στο 2ο πέθανα στο γέλιο:hahaha: Marsall απλά θεός......NOT GOOD ENOUGH!!!!!!!!!!
Posted Image

#1074 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 22 September 2009 - 23:11

ειδες κανεις το τελευταιο επεισοδιο house md;
εγω το ειδα πολυ ωραιο μπλα μπλα μπλα
εχω ομως μια απορια
Spoiler:

Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#1075 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 23 September 2009 - 23:47

Λοιπόν, είδα τα νεα επεισόδια απο HIMYM, Big Bang και House.
Οι δυο πρώτες σειρές ήταν σε αρκετά καλό επίπεδο. Οχι κάτι super συγκλονιστικά ξεχωριστό, αλλά σίγουρα αρκετά αστεια πρώτα επεισόδια. Ευχομαι να συνεχίσουν έτσι καλά.

Απο την αλλη, το House μπορώ να πω ότι έδωσε μια πιο δυνατή πρώτη εντύπωση! Δεν περιμενα να προχωρήσει υστερα απο 5 ολόκληρες season του ίδου παραμυθιου με τον miserable House. Πολυ ευχάριστη έκπληξη! :D

Spoiler:

#1076 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 24 September 2009 - 03:05

οσον αφορα το house
Spoiler:

Because, when you are miserable you need someone ever more miserable...than yourself. The ones who aren't human ARE YOU [Lucy - Elfen Lied]
Males are creatures that express their emotions through actions rather than words. It is usually preferred not to have anyone bear their suffering. [Maes Hughes - FMA]
I can have food or drinks spilled on me, or even be spit at and I'll laugh about it. However, if for any reason you hurt a friend of mine... I won't forgive you! [Shanks - One Piece

#1077 papadevil

papadevil

Anime Freak

• Members
  • 374 posts

Posted 24 September 2009 - 07:13

εμενα μονο το bing bang theory μου τραβηξε την προσοχη....ειδα ΟΛΑ τα επς εως τωρα και ανυπομονο για την 3η σεαζον!!!ειναι καταπληκτικο και πανεξυπνο το συνιστω!!!!!!!!:riiight:
Posted Image

#1078 Vash Zoro

Vash Zoro

20th century Boy

• Members
  • 603 posts

Posted 25 September 2009 - 14:10

Σωστούς ελληνικούς υπότιτλους για house season 3 έχει κανείς? ΤΑ γνωστά σάιτς έχουν με τρομερή καθυστέρηση.

#1079 AndroGhost

AndroGhost

Wth do you think I am ?

• Members
  • 383 posts

Posted 25 September 2009 - 15:22

tvsubtitles.net δοκιμασες;

#1080 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 25 September 2009 - 16:19

Κορυφαίο το καινούριο House. Vash Zoro όντως υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τα υπάρχοντα torrents και υπότιτλους. Εγώ κατέβαζα για κάθε επεισόδιο και τους έφτιαχνα με το Subtitle workshop. Και μετά οι φίλοι μου τους πήραν έτοιμους από μένα οι άτιμοι!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us