Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 28 March 2009 - 00:38
Posted 30 March 2009 - 05:00
τώρα δεν με συγκινούν τόσο [είναι μέχρι να ξανακολλήσω =D]
αυτή η σειρά που με έχει κερδίσει αν και έχω δει μόνο δυο επισόδεια[καταραμένε εξωτερικέ σκληρέ :'( ] είναι το Skins
"When you are in pain you can sleep.When you inflict pain you can never sleep" [f.m alchemist]
"Don't ask for it.Go out and win it.Do that and you will be rewarded!" [gurren lagann]
"The melody of reason will always play out the truth" [spiral]
Posted 30 March 2009 - 15:36
To Nightwalker: Midnight Detective λες;Μία άλλη σειρά με βρυκόλακες είναι το Moonlight όπου το βαμπίρι θέλει να γίνει χορτοφάγο κι αυτό ενώ είναι ιδιωτικός ντεντέκτιβ.
(κάποιο anime μου θυμίζει αυτή η υπόθεση)
Βασικά και τα δύο πρέπει να έχουν εμπνευστεί από τα Forever Knight και Angel
(αν και το concept του occult detective έχει μεγάλη πέραση και στη λογοτεχνία τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, βλ πχ και Anita Blake: Vampire hunter, Dresden Files, τα βιβλία της Lilith Scarecrow και πάει λέγοντας)
Posted 01 April 2009 - 06:53

Posted 01 April 2009 - 20:30
To Nightwalker: Midnight Detective λες;
Βασικά και τα δύο πρέπει να έχουν εμπνευστεί από τα Forever Knight και Angel
(αν και το concept του occult detective έχει μεγάλη πέραση και στη λογοτεχνία τα τελευταία χρόνια στις ΗΠΑ, βλ πχ και Anita Blake: Vampire hunter, Dresden Files, τα βιβλία της Lilith Scarecrow και πάει λέγοντας)
Ναι, το Nightwalker μου θύμισε σαν ιδέα λίγο (αν κι είναι στην μακροσκελή λίστα με anime που δεν έχω δει ακόμα). Το Forever Knight κάτι μου θυμίζει... είχε παιχτεί καθόλου στη ελληνική τηλεόραση; Το Angel το έβλεπα στο Ant1 πριν πολλά πολλά χρόνια όπως και την Buffy πριν ακόμα πιο πολλά χρόνια στο Mega αν θυμάμαι καλά. Τώρα κάποια στιγμή έχω στη λίστα μου να ξεκινήσω την Anita Blake να δω το στυλ της.
Πιστεύω πως με τόση πληθώρα "ηρώων" που υπάρχει για να ξεχωρίσουν κάποιοι δεν πρέπει απλά να είναι μονοδιάστατοι, όπως πριν 20-30 χρόνια ή και παλαιότερα, αλλά να είναι πολυδιάστατοι και γκρίζοι. Αυτό είναι μία μόδα των καιρών μας, στο μέλλον μπορεί να θέλουμε οι "ήρωες" μας να είναι πάλι οι αγαθοί, λευκοί ιππότες με την αστραφτερή πανοπλία που σώζουν τις παρθένες από τον κακό δράκο, τις παντρεύονται και μετά κάνουν πολλά παιδιά κι όλοι ζούνε ευτυχισμένοι (OK, OK, πλάκα κάνω, εξάλλου πρωταπριλιά είναι

ΥΓ: Πάντως το Moonlight όσο πάει και γίνεται καλύτερο

Deadly masters VS Incompetent student
Rule One: "Do not act incautiously when confronting a little bald wrinkly smiling man."
...
Rule Nineteen :"Remember Never to Forget Rule One. And always ask yourself: How come it was created in the first place?"
Links που προτείνω ανεπιφύλακτα: Δείτε anime online σε mobile συσκευές + Νόστιμες συνταγές για όλους
Posted 06 April 2009 - 10:54

Posted 07 April 2009 - 20:42

Posted 08 April 2009 - 10:38
Το Forever Knight το έδειχνε το Μακεδονία απέναντι από την 4η σαιζόν Angel (αυτή με την έγκυο σε κόμμα και την κόρη-μεσσία για να καταλάβεις) αν και πάντα προτιμούσα το Angel (γιατί άραγες; ).Το Forever Knight κάτι μου θυμίζει... είχε παιχτεί καθόλου στη ελληνική τηλεόραση; Το Angel το έβλεπα στο Ant1 πριν πολλά πολλά χρόνια όπως και την Buffy πριν ακόμα πιο πολλά χρόνια στο Mega αν θυμάμαι καλά. Τώρα κάποια στιγμή έχω στη λίστα μου να ξεκινήσω την Anita Blake να δω το στυλ της.
Anita Blake υπάρχει μόνο σε βιβλία/κόμιξ. Έχω διαβάσει 6 από τα βιβλία, τα 4 πρώτα είναι από καλά έως πάρα πολύ καλά, μετά η σειρά αρχίζει να πηγαίνει κατά διαόλου. Από ένα σημείο και μετά (κάπου στο 9ο βιβλίο) γίνεται απλά άρλεκιν με τέρατα. Τα τρία πρώτα κυκλοφορούν και στα Ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ.
Posted 09 April 2009 - 02:17
Posted 09 April 2009 - 20:55
Ας ελπίσουμε ότι το τέλος της σαιζόν θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!
Posted 20 April 2009 - 08:46

Posted 20 April 2009 - 11:08
Εγω βλεπω τον τεταρτο(εχουν βγει 18 επεισοδια μεχρι στιγμης και παιζεται ακομη)και γινεται ακομη καλυτερη αφου εμπλουτιζεται ακομα περισοτερο ο κοσμος της ενω γινονται και φοβερα σκηνικα,ανυπομωνω για τα τρια τελευταια επεισοδια.εγω μολις τελειωσα τον τριτο κυκλο! ειναι η καλυτερη σειρα που εχω δει...
Posted 20 April 2009 - 14:40
Posted 20 April 2009 - 15:01
Ναι και στην τριτη και τεταρτη σεζον υπαρχουν τετοια επεισοδια στην τεταρτη θυμαμαι ενα που παιζει ο Ted Raimi και εχει πολλυ γελιο.συγνωμη εκανα λαθος. εννοω 2 κυκλο. να σας ρωτησω θα υπαρξουν στο 3 κυκλο επεισοδια που να ειναι αστεια? οπως εκεινο με το χολιγουντ η εκεινο που τα 2 αδελφια διηγουνταν μια ιστορια στον μπομπυ και ο καθενας ειχε δικια του εκδοχη ... χαχαχαχα?