Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#931 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 06 October 2008 - 23:53

λοιπον ξερεται απο που μπορω να κατεβασω σειρες?όπως τα house csi ktl?αν δε γινεται να ποσταρεται στειλτε κανα πμ γιατι στην τηλεοραση δε μπορω να τα βλεπω λογω χρονου διαφημησεων κτλ

#932 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 07 October 2008 - 17:57

λοιπον ξερεται απο που μπορω να κατεβασω σειρες?όπως τα house csi ktl?αν δε γινεται να ποσταρεται στειλτε κανα πμ γιατι στην τηλεοραση δε μπορω να τα βλεπω λογω χρονου διαφημησεων κτλ

Σε ολα τα torrent sites. mininova, isohunt, κτλ
Posted Image

#933 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 07 October 2008 - 18:40

Site ειδικά για σειρές, με καλές ταχύτητες και πολλά επισόδεια, είναι το eztv.it
Posted Image

#934 1oneiromono

1oneiromono

suicide with pixels....

• Members
  • 113 posts

Posted 08 October 2008 - 13:07

αρχησα 3 season heroes, τα 2 πρωτα επ εχω δει μεχρι στιγμης και μπορω να πω οτι ηταν καλα αν και λιγο κουραστικο γτ θελουν να τα χωρεσουν ολα(alternative future,super villan-syler and word domination, και η μυστικη φορμουλα) για αυτο και αρκετοι παραπονιονται για το σεναριο που τα μπουρδουκλονουν αλλα trust me αν εχει κανεις διαβασει comics(marvel,dc,dark horse ect..) παυει να τον ενοχλειται.
Θελω να δω τι γινεται με τον dr.Sourese και τις παρενεργειες του εμβολιου....
Posted Image

#935 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 08 October 2008 - 22:48

ευχαριστω παιδια βρηκα καποια ακρη

#936 Zabimaru

Zabimaru

ワン ピース!!

• Members
  • 860 posts

Posted 09 October 2008 - 13:02

βασικα στο eztv βλεπω εχει παρα πολυ λιγα επεισοδεια

#937 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 09 October 2008 - 15:02

Μόλις είδα το 5ο επεισόδιο του terminator - the sarah connor chronicles. Παίδες η σειρά τα σπάει. Μπορώ να πω ότι μ'αρέσει περισσότερο από τη νέα σαιζόν του Heroes.

Ακούγονται όμως κάτι φήμες ότι μπορεί να γίνει cancelled.. Μακάρι η Φοξ να συνετιστεί και να καταλάβει ότι οι καλές σειρές πρέπει να παίζονται!
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#938 koala21

koala21

I'm the best at what I do

• Members
  • 42 posts

Posted 13 October 2008 - 18:10

Το supernatural απλα τα σπαει.Σε καθε επεισοδιο σε αφηνει μ@λ@κ@.Πολυ δραση αγωνια και αφθονο γελιο χαρη στον Dean.κατα τη γνωμη μου η καλυτερη σειρα που παιζει τα τελευταια χρονια.ευτυχως που χτυπησα το ποδι μου και ειδα 3 season σε 1μιση βδομαδα loooooool.
Posted Image
1,2 freddy's coming for you
3,4 better lock your door
5,6 get a crussafix
7,8 better stay awake
9,10 never sleep again
Spoiler:

#939 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 13 October 2008 - 18:27

παιδια προχτες αρχισα supernatural και πορωθηκα!

αλλα την καλυτερη σειρα την ανακαλυψα σημερα, το pushing daisies
ειναι απλα υπεροχο, το εχω κατα αγαπησει!!
οπτικα ειναι κατι μεταξυ amelie/im burton με εντονα χρωματα, καθε σκηνη ειναι σαν ζωγραφια
και αν και το θεμα του ειναι μακαβριο εχει τρομερο χιουμορ και ειναι πολυ γλυκια σειρα!
Posted ImagePosted Image

Posted Image

#940 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 13 October 2008 - 23:07

ο mr monk μου αρεσει εμενα πολυ, τον εχει το start κα8ε κυριακη νομιζω

qzMHWHd.png

#941 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 14 October 2008 - 03:05

καμια σειρα φετο,ξεκινησε και να "λεει" τιποτα?
καλες αυτες που βλεπουμε 3-4-5 χρονακια αλλα ας δουμε και τιποτις αλλο.

Posted Image

#942 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 14 October 2008 - 07:41

Fringe. Aπό τον τύπο που έφτιαξε το Lost . Δείχνει αρκετά εθιστικό , μόνο μην καταλήξει χαοτικό σαν το λοστ.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#943 Melkor

Melkor

逸楽生活

• Members
  • 2,051 posts

Posted 14 October 2008 - 10:38

εγω περιμενω το Sword of Truth - Wizard's first rule αλλα αμφιβαλλω αν ειναι μεσα στα ενδιαφεροντα σου

1345977285497_zps066ae44a.jpg

#944 Pastor_Of_Muppets

Pastor_Of_Muppets

Παρλιακό του Σατανά.

• Members
  • 815 posts

Posted 15 October 2008 - 00:12

εγω περιμενω το Sword of Truth - Wizard's first rule αλλα αμφιβαλλω αν ειναι μεσα στα ενδιαφεροντα σου

αν εχει να κανει με μαγους,ηρωας ψαχνει δορι/σπαθι/παπουτσι/μαγικο φασολι που σε κανει σουπερ γκουφυ ,σκοτωνω βασιλια ,μαγειες και δρυιδιδες.ας το αφησουμε καλυτερα.
το Fridge θα ελεγχθει.
Sci-fi γαρ.

Posted Image

#945 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 posts

Posted 15 October 2008 - 12:14

καμια σειρα φετο,ξεκινησε και να "λεει" τιποτα?
καλες αυτες που βλεπουμε 3-4-5 χρονακια αλλα ας δουμε και τιποτις αλλο.

To Californication ειναι ωραια σειρουλα που νομιζω πως αρχισε να προβαλλεται το 2008, οσων αφορα αλλες ωραιες σειρες τις οποιες δεν βλεπει πολυ κοσμος δες τα προηγουμενα μου post σ'αυτο το thread.