Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#916 Darkchilde

Darkchilde

Jedi Master

• Members
  • 915 posts

Posted 18 September 2008 - 17:29

Supernatural, έχω δεί όλα τα επεισόδια και είναι αρκετά καλό. Όπου να'ναι αρχίζει και η τέταρτη σαιζόν στην Αμερική.

#917 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 posts

Posted 20 September 2008 - 10:14

Aκυρώθηκε το "preacher " σύμφωνα με αυτά που γράφονται EΔΩ .
Μια σειρά περίμενα όλη κι όλη , πάει κι αυτή τώρα ,γιατί κάποιος ανόητος αποφάσισε ότι είναι πολύ επίμαχο το θέμα που πραγματεύεται . Αντε να δούμε τώρα αν θα υπάρξει κάτι που θα αξίζει να παρακαολυθήσω. Καμία πρόταση;

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Posted Image
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#918 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 20 September 2008 - 10:56

Είδα το πρώτο του Fringe και φαίνεται ενδιαφέρον. Αν το χει δει κανείς άλλος, τα ηχητικά που χρησιμοποιούν είναι ίδια με του Λοστ ή είναι η ιδέα μου;
Posted Image

#919 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 23 September 2008 - 17:14

Ξεκινησε και το Heroes με ενα διπλο επεισοδιο και ενα concept που φαινεται σαν μια μεγαλη αναβαθμιση απο την απογοητευτικη season 2. Το πρωτο μισο δεν ειναι κατι το εντυπωσιακο αλλα το δευτερο θημιζει στιγμες season 1.
Spoiler: Spoiler

Εντυπωσιακο season opener ειχε και το Supernatural που μονο καλυτερο γινεται απο τοτε που ξεκινησε η σειρα.
Posted Image

#920 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 23 September 2008 - 18:30

Εγώ τώρα παρακολουθώ (με την Αμερική πάντα) τα

Supernatural (Α ρε Deeeaaan!!!:nbleed: )
Pushing Daisies

Heroes

Prison Break

Jericho (άκαρδο παλιοκάναλο που το ακύρωσε 2 φορές!) αλλά είμαι ακόμα στο 14 της πρώτης σεζόν.

και όποτε το πετύχω απο τη φινλανδική τηλεόραση, Numb3rs, αλλά δε με πολυκαίει κιόλας...

Σε όσους αρέσουν τα Shaun of the Dead και Hot Fuzz, να δείτε το "Spaced". Του τρίου Pegg/Wright/Frost. Μεγάλο γέλιο μιλάμε. Κάπως σα sitcom, αλλά γεμάτη homages! Απο Star Wars μέχρι Scrooby Doo!!!

Ορίστε ένα κομματάκι απο το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Εγώ τη φόρτωσα και μου άρεσε τόσο που την έχω αγοράσει (τη περιμένω any day now). 14 επεισόδια. Αν θέλει κανείς links, ας μου πει να ποστάρω.

[youtube]http://hk.youtube.com/watch?v=OxlYahN9Wiw[/youtube]

#921 Leon

Leon

Manga Oldbie

• Members
  • 303 posts

Posted 23 September 2008 - 19:33

Πρεμιέρα χθες για την 4η σεζόν του "How I met your mother":wooi2: και τη 2η του "Bing Bang Theory"

It's gonna me de...wait for it...lightful. DELIGHTFULL:nanana:
Posted Image

#922 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 25 September 2008 - 23:01

Ξεκινησε πολυ δυναμικα και ο House.
Posted Image

#923 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 29 September 2008 - 22:19

Tελειωσα προσφατα το The 4400. Παρα πολυ καλη σειρα την οποια το heroes εχει ξεσκισει στην αντιγραφη. Δεν εχει τη γκλαμουρια και τα εφε του heroes αλλα σε story ειναι καλυτερο. Κριμα που ακυρωθηκε στη τεταρτη season.
Posted Image

#924 digitaltracker

digitaltracker

i live on ABINGDON Road

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 September 2008 - 23:29

Ξεκινησαν για τη νεα σαιζον Family Guy και Αmerican Dad
Posted Image

#925 sefiroth

sefiroth

Anime Professional

• Members
  • 537 posts

Posted 30 September 2008 - 18:17

Ξεκινησα την νεα σαιζον Heroes, καλη ηταν αλλα πανε παλι να τα μπουρδουκλωσουν,παλι πολλες σεναριακες τρυπες υπαρχουν....

Ξεκινησα και την 5η σαιζον Desperate Housewives: κλασσικη αξια.ΠΟΛΥ γελιο.

Εν αναμονη τωρα του 24 και το Lost απο Ιανουαριο.
Posted Image

#926 Chasapos

Chasapos

Ninja in training

• Members
  • 379 posts

Posted 01 October 2008 - 20:03

Ξεκινησα την νεα σαιζον Heroes, καλη ηταν αλλα πανε παλι να τα μπουρδουκλωσουν,παλι πολλες σεναριακες τρυπες υπαρχουν....

Ξεκινησα και την 5η σαιζον Desperate Housewives: κλασσικη αξια.ΠΟΛΥ γελιο.

Εν αναμονη τωρα του 24 και το Lost απο Ιανουαριο.

Heroes ξεκίνησε δυνατά αλλά περίπλοκα. Πολλοί χαρακτήρες και πολλές ιστορίες... Και ναι οι τρύπες είναι παρούσες. Αλλά από την άλλη και τα κόμικς πχ X-men κλπ έχουν και αυτά τρύπες γιατί να μην έχει μια σειρά εμπνευσμένη από αυτά; Τέσπα μακάρι να είναι καλή η σαιζόν.
The only thing that we need to decide is what to do with the time that is given to us

#927 neo^

neo^

Anime Freak

• Members
  • 424 posts

Posted 03 October 2008 - 15:48

Παιδια δεν ξρω αμα εχετε παρατηρηση,αλλα η Καμερον δεν εχει εμφανιστει για 2ο συνεχομενο επειδοσιο.
Posted Image

#928 Casshern

Casshern

Ειναι Απλα Cool

• Members
  • 691 posts

Posted 03 October 2008 - 22:53

Ποτε βγαινει η 4 season απο το supernatural?

Posted Image

#929 Orion19

Orion19

Merciless, with love.

• Members
  • 1,095 posts

Posted 04 October 2008 - 23:43

Already out. 3 επεισόδια μέχρι στιγμής και είναι ΠΟΛΥ καλή. Μπορεί και η καλύτερη (μέχρι στιγμής).

#930 Alarenon

Alarenon

Anime Amateur

• Members
  • 74 posts

Posted 05 October 2008 - 08:05

Το Supernatural εγραψε παλι με το τριτο ep.
Spoiler: Spoiler

Με το house ειμαι πολυ απογοητευμενος μεχρι στιγμης. Λειπει αυτο το plot point που θα το κανει να ξεχωρισει, αφηνωντας μια αισθηση μετριοτητας και βαρεμαρας.
Posted Image