Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 18:00
αμα δε σου αρεσε απο την αρχη μαλλον δεν ειναι του γουστου σου τετοιες σειρες
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 18:06
θα γουσταρα να ειχα κ κανα torrent να το κατεβασω...αλλα damn..
το καλυτερο π βρηκα ειχε seeds 1.. μια π το εβαλα να κατεβαινει κ μια π το εβγαλα γτ δεν κατεβαινε ουτε μισο byte..πφφ
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 18:08
εγω εβλεπα πιο παλια το california teens...μ αρεσε αρκετα..δεν ξερω αν το βαζει πλεον σε καποιο καναλι.
το καλυτερο π βρηκα ειχε seeds 1.. μια π το εβαλα να κατεβαινει κ μια π το εβγαλα γτ δεν κατεβαινε ουτε μισο byte..πφφ
είναι καλύτερα για το iq σου να μη βλέπεις αυτή την σειρά.
αν και ο seth μου αρέσει πολύ.
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 18:47
εγω εβλεπα πιο παλια το california teens...μ αρεσε αρκετα..δεν ξερω αν το βαζει πλεον σε καποιο καναλι.
Γιατι τα κατεβαζεις σε torrent? Πιο ευκολο να το κατεβασεις σε Warez forums, αν φυσικα εχεις Rapidshare account:wis:
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 18:53
dexter ειναι η καλυτερη σειρα των τελευταιων 2 χρονων....
αμα δε σου αρεσε απο την αρχη μαλλον δεν ειναι του γουστου σου τετοιες σειρες
τι παει να πει 'τετοιες' , θελω ορισμο.
lol, στην πάντως είχε πλακα την 1η σεζον. το σταρ το εδει3ε όλο νομιζω.
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 19:02
κανα link:congrats:?
Μακαρι να σου εβρισκα κανα λινκ να σε γλυτωσω αλλα.... δεν βρηκα πουθενα

Δεν υπαρχει κανεις που να την εχει ανεβασει
Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 19:06
δν 3ερω αμα θα δω την 2η απο το californication, μου άρεσε ετσι πως τελείωσε η 1η. lol, νομιζα πως είναι ημερομηνίες αυτα τα 7/10. τέσπα δν καταλαβαίνω τι έχουν πάθει ολοι με το dexter, μπορει να γίνετε κάτι υπεργαματο μετα δν 3έρω, πάντως μέχρι το επεισόδιο 5 δν γίνετε κάτι. το αφησα στη μέση το 5. ουτε καν το ειδα όλο.Για το PB το 9 ή το 10?
για το 9 βεβαια.
το ντεξτερ οντως αρχιζει μουδιασμενα, μετα το 6-7 τις πρωτης σιζον γινεται εκπληκτικο και τελειωνει ιδανικα.

Καταχωρήθηκε 22 Ιανουάριος 2008 - 19:24
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 00:08
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 00:22
βασικα το pb επιτελους μετα απο την πολυ μετρια δευτερη σεζον και μια επισης πολυ μετρια 3η,εδειξε ενα επεισοδιο που "ειχε κατι απο τα παλια".
Συμφωνω απολυτα μαζι σου

Επιτελους ενα καλο επεισοδιο.
Καταχωρήθηκε 23 Ιανουάριος 2008 - 01:41
το σταρ εδειξε ολες τις season , πριν 3-4 εβδομαδες εδειξε και τα τελευταια επς...
μεχρι ποια season εχεις δει? να ξερω τι λινκς να σου δωσω...