Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2446 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2014 - 23:28

Ήρθα να ποστάρω για το How to get away with murder...

Youtube Video

sign. me. up.

Αλλά εκεί που κοιτούσα το πρόγραμμα του ABC για του χρόνου, συνέβη το εξής καταπληκτικό:

Youtube Video

Ιατροδικαστής που έχει τον απέθαντο.

thank you, ABC, I'll never forget this :nanana:

Ω ναι, ο Henry μας είναι απλώς ένα ακόμα μέλος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Νέας Υόρκης... μόνο που είναι αθάνατος (κάθε φορά που πεθαίνει, επιστρέφει, αλλά χωρίς τα ρούχα του) και δουλεύει εκεί για ν' ανακαλύψει γιατί είναι αθάνατος. (Μπράβο Henry, εξαιρετική επιλογή ειδικότητας, makes perfect sense.)

Και αν καταλαβαίνω καλά, ο τύπος εξιχνιάζει τον τρόπο θανάτου αναπαριστώντας τις συνθήκες θανάτου των θυμάτων, πεθαίνει, επιστρέφει... boom, case solved! Δηλαδή, όχι πείτε μου, δεν είναι το πιο υπέροχο πράγμα που έχετε δει ποτέ;

Φυσικά, σαν κάθε procedural που σέβεται τον εαυτό του, ο Henry έχει εξαιρετικές ικανότητες στην εξιχνίαση εγκλημάτων, είναι εμφανίσιμος, ιδιοφυής και ταυτόχρονα ανυπόφορος (200 χρόνια νεκροζώντανος, το μόνο που δεν έμαθε είναι τρόπους) αλλά όλοι τον συγχωρούν γιατί είναι ~τόσο έξυπνος, καταλαβαίνει τα πάντα για τους άλλους αναλύοντας μικρές λετπομέρειες της εμφάνισής τους, διαφαίνεται ένα will-they-won't-they με την αστυνόμο... αλλά, ενώ περίμενα angst και manpain, το trailer θυμίζει περισσότερο ανάλαφρη κωμωδία.

Γενικά φαίνεται τόσο διασκεδαστικά κακό που μάλλον με το ζόρι θα φτάσει τα 13 επεισόδια, αλλά δε με νοιάζει. Και μόνο η ύπαρξη του trailer με χαροποιεί τόσο πολύ! Δόξα και τιμή σε όποιον έδωσε green light σ' αυτή τη σειρά <3

6dqFccT.gif

#2447 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2014 - 00:13

Αχαχαχα πολλά σχετικά μαζεύτηκαν τώρα τελευταία με νεκροτομία και νεκροζώντανους, φίλες θα περάσουμε ωραία!

Δε με νοιάζει να είναι καλό, αρκεί να βγάζει γέλιο και να μην είναι τίγκα προβληματικό.

Viola Davis queen of everything MOAR PLZ.

Ας ελπίσουμε η Σόντα να μη μας τα σκατώσει αυτή τη φορά.

Πολλά μαζεύονται, πάλι καλά που το Σάλεμ είναι τραγικό και μου αποφόρτισε το πρόγραμμα.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2448 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 Δημοσιεύσεις:
  • Location2.09km off the City Walls

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2014 - 11:58

also, this is happening: φαραώ, γαλαζοαίματοι, παρατρεχάμενοι, παλάτια, ζέστη, άμμος... βαμπίρια;;;

Youtube Video

από τον σεναριογράφο του Pacific Rim (yey!) και του Clash of the Titans (i don't know what to make of this). Θα το αρχίσω βέβαια επειδή ΑΡΧΑΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ αλλά οι προσδοκίες μου είναι σε σημαντικά χαμηλά επίπεδα.

Bonus: find here promo artwork for iZombie, Agent Carter(!!!!insta-wallpaper!!!), Hieroglyph, Gotham, Flash, Constantine, Orange is the new black (Sophia girl, you ain't Ariel!)

Το SHEILD μας έκανε τη χάρη και τέλειωσε χτες. Καλό επεισόδιο, με τον διάλογο που περίμενα μια σεζόν να δω: ατάκες, μπηχτές, αστειάκια, όλα σε ρυθμό συζήτησης κοινών θνητών. Και βέβαια μια-δυο καφρίλες που ήθελες να δεις να συμβαίνουν.

Spoiler:

#2449 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2014 - 14:36

Don't look back.

Youtube Video

:thumbup:

#2450 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2014 - 15:21

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

Μικρουλίνκας τρέιλερ για το Flash και την περισσότερη ώρα βλέπουμε το αγγούρι τον Amell γιατί είναι τόσο καλός ηθοποιός. Α ρε CW τα τιμάς τ' "αστέρια" σου.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2451 ice_hime

ice_hime

and the livin's (not) easy

• Moderators
  • 1.396 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2014 - 19:17

Youtube Video

#2452 Tristessa

Tristessa

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2014 - 22:04

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

Μικρουλίνκας τρέιλερ για το Flash και την περισσότερη ώρα βλέπουμε το αγγούρι τον Amell γιατί είναι τόσο καλός ηθοποιός. Α ρε CW τα τιμάς τ' "αστέρια" σου.

Η καλύτερη ερμηνεία του απ' όλη τη δεύτερη σεζόν όμως!

OK, συμπαθητικό το trailer (θα το ήθελα πιο light-hearted και με πιο θερμά χρώματα βέβαια)...

Spoiler:

6dqFccT.gif

#2453 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2014 - 22:23

Μην με βαρέσετε που δεν μου άρεσε και πολύ ε; Αφήστε που ουσιαστικά είδαμε και το πρώτο επεισόδιο more or less.

#2454 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2014 - 11:11

οντας πατημενα 30's μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην αρεσει  μια σειρα σαν το arrow?(εγω προσωπικα εχω κολλησει σαν ψαρι στο αγκιστρι)

βεβαια μου δινω σαν ελαφρυντικο το οτι προλαβα στην ελληνικη tv να παιζονται αυτα οποτε :canthelp:

Youtube Video

Youtube Video

εξαιρω το μπατμαν με τα kapaw smpam smak και λοιπα εφε στα κλοτσομπουνιδια γιατι οταν το εβλεπα εγω ηταν η 300η επαναληψη της επαναληψης

οπως εχω πει και παλιοτερα το να μην ειναι μια ερμηνια τοσο καλη σε ενα superhero series δεν με πειραζει καθολου...γιατι ειναι πολυ απλα ενα superhero series..!!!το βλεπεις για πολλα αλλα εκτος απο τις ερμηνειες...που εν παση περιπτωση δεν ειναι κακιες..

οσο για τον flash θα το δω και θα πω αργοτερα...το τρειλερ απλα ηταν οκ....παντως η ιδεα των mash up των seiries με arrow και flash εμενα προσωπικα μου αρεσει...αλλωστε εχει και νοιμα για το cw ...ενωνει τους fans...αρα εχει τηλεθεαση

γενικα απο οτι εχω κοιταξει στο νετ το CW ΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ SUPERHERO CHANNEL....κατι το οποιο επισης μου αρεσει....

με τετοιο μπασιμο στον κινηματογραφο απο την marvel καπως επρεπε να αντιδρασει και η DC...

#2455 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2014 - 11:35

Γιατι εισαι nostalgiafag. Τι σου φταιει η νεολαια ρε και τους πρηζεις, ε;

Περα απο την πλακα παντως, και γω στα ιδια ειμαι πανω κατω, αλλα απο την αλλη δες το και αλλιως. Αμα τα καταπιουμε και ολα χωρις να δινουμε και ενα feedback της προκοπης στο τελος θα παρουν ακομα και τους ηρωες που ειχαν βαθος σαν χαρακτηρες (δεν ηταν και λιγοι) και θα τα μετατρεψουν ολα σε κωλαρακια εκρηξεις και σαπουνοπερες.  Καπου στη μεση θα ηταν καλα, γιατι αμα ξαναζησω αυτο που επαθα με την ταινια Spawn 2-3 φορες θα βγω στην ταρατσα και θα κανω τον κοκορα αλα Κωνσταντινου.

Επισης ευελπιστω οτι μεσα απο την σαβουριτσα θα ξεπηδησουν ταλεντακια οπως ο Roy(speedy). Αν και προσωπικα ειμαι περισσοτερο επηρρεασμενος απο την ερμηνεια του στο την γουλφ. Εδω δεν εδειξε τοσα πολλα.

stasou%2520mygdala.jpg

#2456 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2014 - 12:15

Γιατι εισαι nostalgiafag. Τι σου φταιει η νεολαια ρε και τους πρηζεις, ε;

σαν γερος πρεπει να πρηζω την νεολαια....αμ πως?θα αλλαξουμε τα εθιμα τωρα?

τωρα σοβαρα..

δεν μιλησα για το feedback...λογικο και αναγκαιο...αλλα μην τα ριχνουμε ολα στον καιαδα..?

στις ερμηνειες οντως ο roy ειναι πολυ καλος..ο amell μου αρεσει...και για καποιον αγνωστο λογο μου αρεσει που οταν μιλαει σε αλλον σοβαρα σαν arrow η σαν oliver για δευτερολεπτα κοιταει λιγο αλλου και δεν κανει καταμετωπο eye contact...

εν αντιθεση με την λορελ που την πυροβολαγα ανετα....ισως και η σαρα να με χαλαει αλλα ποιο πολυ οταν ειναι σε hero mode ...

λογικο για το βαθος τον χαρακτηρων αλλα για σκεψου....το fox κανει το gotham ..το cw εχει στα σκαρια seiries me hourman και  με wonder woman..ποσα κολαρακια και εκρηξεις να μαζεψεις και να κανεις κατι ποιο dark και badass..οταν το main υλικο σου ειναι μια μελαχρινη super amazon chic με μαστιγιο μποτες και κορσε !??!!!!!λογικο οτι το fanbase θα παει συννεφο και ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....!

στο gotham οκ το παει καλα μεχρι στιγμης το υλικο που εχω δει...

Youtube Video

το hourman αναθεμα και αν μπορω να καταλαβω ποιος ειχε αυτη την ιδεα και δεν τον πεταξαν απο το παραθυρο....???

και για σβησιμο γιατι γιατι γιατι η marvel βγαζει seiries με την agent carter......????????

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 16 Μάιος 2014 - 12:26

#2457 Tristessa

Tristessa

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2014 - 12:23

οντας πατημενα 30's μερικες φορες δεν μπορω να καταλαβω γιατι να μην αρεσει  μια σειρα σαν το arrow?(εγω προσωπικα εχω κολλησει σαν ψαρι στο αγκιστρι)

οπως εχω πει και παλιοτερα το να μην ειναι μια ερμηνια τοσο καλη σε ενα superhero series δεν με πειραζει καθολου...γιατι ειναι πολυ απλα ενα superhero series..!!!το βλεπεις για πολλα αλλα εκτος απο τις ερμηνειες...που εν παση περιπτωση δεν ειναι κακιες..

Γιατί είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικά γούστα, που θέλουμε διαφορετικά πράγματα από τις σειρές που βλέπουμε;

Spoiler:

That said, το ότι δεν μου αρέσει η σειρά και ασκώ κριτική δεν σημαίνει ότι κρίνω όσους έχουν αντίθετη άποψη. More power to you, καλά κάνετε και σας αρέσει. Αλλά διατηρώ το δικαίωμα να διαφωνώ και να περιμένω καλύτερα πράγματα από τους συντελεστές.

ETA: oh man, τον είχα ξεχάσει τον Hourman, lol. Δεν έχουμε νέα εδώ και καιρό γι' αυτό όμως.

Όσο για τη Wonder Woman, υπήρχε το Amazon (origin story με την Diana έφηβη or sth) αλλά το παράτησαν.

To Gotham είναι σε άλλο κανάλι (Fox, I stand corrected!) και έχει διαφορετικούς συντελεστές απ' το Arrow, btw.

6dqFccT.gif

#2458 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2014 - 12:28

Γιατί είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι, με διαφορετικά γούστα, που θέλουμε διαφορετικά πράγματα από τις σειρές που βλέπουμε;

That said, το ότι δεν μου αρέσει η σειρά και ασκώ κριτική δεν σημαίνει ότι κρίνω όσους έχουν αντίθετη άποψη. More power to you, καλά κάνετε και σας αρέσει. Αλλά διατηρώ το δικαίωμα να διαφωνώ και να περιμένω καλύτερα πράγματα από τους συντελεστές.

ETA: oh man, τον είχα ξεχάσει τον Hourman, lol. Δεν έχουμε νέα εδώ και καιρό γι' αυτό όμως.

Όσο για τη Wonder Woman, υπήρχε το Amazon (origin story με την Diana έφηβη or sth) αλλά το παράτησαν.

To Gotham είναι σε άλλο κανάλι (NBC) και έχει διαφορετικούς συντελεστές απ' το Arrow, btw.

δεν εθιξα τους ανθρωπους που ασκουν κακη κριτικη η σε αυτους που δεν αρεσει η σε αυτους που εχουν αλλα γουστα....αν φανηκε ετσι sorry δεν ειχα τετοια προθεση το εγραψα ποιο πολυ χιουμοριστικα και ξεδιπλωσα μια απορια-γνωμη....και την αναλυσα απο την δικια μου 30's geek ματια...

για το gotham εκανα ενα edit μολις ποσταρα το κομματι μου αλλα μαλλον το διαβασες πριν το αλλαξω..εγω ειδα παντως οτι ειναι  απο το fox και οχι απο το nbc

οσο για το hourman αλλα και για αλλα project του CW εδω βρηκα οτι ποιο προσφατο.....

http://www.adweek.com/news/television/how-many-dc-comics-shows-are-we-getting-next-couple-years-anyway-156032

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 16 Μάιος 2014 - 12:44

#2459 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2014 - 13:09

So in other news έχει αρχισει αυτο  [εγω ποτε θα γινω μανα] ενω στις τριαντα του μηνα ξεκινα αυτο με τον John Malkovich.

#2460 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2014 - 09:11

Ξεκίνησα Golden Girls θεοί είναι Η ΤΕΛΕΙΑ ΣΕΙΡΑ.

Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο, αλλά τελικά κόλλησα. Είναι γλυκό και χαριτωμένο, και όλα τα αστεία αλλάζουν όταν λέγονται από ανθρώπους μεγάλης ηλικίας (πχ όταν πειράζουν τη μία γιατί πάει με πολλούς άντρες, αντί να με εκνευρίσει το slut shaming αντίθετα με κάνει να χαμογελάω γιατί φέρονται στη σεξουαλικότητα ως κάτι φυσιολογικό -που σπάνια βλέπουμε σε άτομα μεγάλης ηλικίας στην τιβί- και αντί για shaming είναι empowering). Επίσης είναι υπέροχο να βλέπεις σειρά με πρωταγωνιστές που υποτίθεται πως είναι 50, 60 και 80 χρονών και να τους γράφουν κανονικά ως ανθρώπους με επιθυμίες, ελαττώματα και συναισθήματα και όχι ως ξεμωραμένους/σοφούς που είναι το στάνταρ για αυτές τις ηλικίες. Το αγαπώ.

Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα