penny dreadful?στις 11 δεν ξεκινάει αυτό; did you travel in time??????
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2014 - 21:10
Βγήκε πριν από δύο μέρες το 1ο επεισόδιο αλλά ναι ξεκινάει κανονικά στις 11
~edit: ναι τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν εξήγησα τίποτα. βασικά απ' όσο κατάλαβα το βγάλανε στο ίντερνετ ολόκληρο για προμόσιο από το ίδιο το κανάλι, ή κάτι τέτοιο. όπως και να 'χει είναι αβέηλαμπολ να το δεις!~
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2014 - 21:23
αααααααααααααααα off to the internets!!!!!!!!!!!!!!!!!
gracias
in other series, Orphan Black is back, με σχετικά αργό ρυθμό γιατί "χτίζει" την ιστορία του νέου κύκλου. Το προχτεσινό επεισόδιο αφήνει καλές εντυπώσεις και αναμονή για τα επόμενα.
Τέλειωσα το Pillars of the Earth. Μίνι σειρά μεταφορά βιβλίου, που εκτυλίσσεται στη μεσαιωνική Αγγλία (περίπου 10ος αι.). Παρακολουθούμε τα παιχνίδια διαδοχής του θρόνου και τους εμφυλίους μέσω ενός μοναστηριού στοο Κινγκσμπριτζ και τις προσπάθειες των μοναχών να χτίσουν τον καθεδρικό τους. Ωραίο σενάριο, πολλές δολοπλοκίες, αλλά σχετικά μέτρια-προς καλή διότι δεν αναπτύσσει σε πολύ βάθος τους χαρακτήρες.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2014 - 21:28
Ρε φίλη πες δυό λόγια για το μαύρο ορφανό γιατί δεν αντέχω. Μου λένε από παντού να το δω, και είδα τα δύο πρώτα....και ήταν ακριβώς όσο αδιάφορο περίμενα. Πες δυό πράγματα μιας και το έχεις δει.
Καταχωρήθηκε 05 Μάιος 2014 - 22:34
Μμμ, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία σε τραβάει στο 3ο-4ο επεισόδιο. Μετά το 4ο, τον πρώτο κύκλο τον είδα σχεδόν μονορούφι.
Είναι λίγο δύσκολο να πω κάτι για τη σειρά χωρίς να κάνω πολλά σπόιλερ. Η ιστορία στηρίζεται πολύ στους κλώνους και στην ανάπτυξή τους ως χαρακτήρες (και στους συνοδευτικούς χαρακτήρες βέβαια). Παρότι αρχικά φαίνονται όλοι στερεότυπα (punk-outcast, soccermom, scientist, flamboyant gay male artist, cop) και καρικατούρες, γίνονται πολυδιάσταστοι με το πέρασμα των επεισοδίων. Και πολλή γυναικεία badassίλα.
Μεγάλο πλεονέκτημα είναι οι ερμηνείες, τόσο της πρωταγωνίστριας όσο και των υπόλοιπων βασικών ηθοποιών. Ειδικά η Maslany πετυχαίνει, εκτός από μεγάλη ποικιλία προφορών, το να υποδύεται διαφορετικούς κλώνους με μικρολεπτομέρειες που στην αρχή δεν προσέχεις, αλλά σε κάποια σημεία *not to be revealed because spoilers* ξέρεις τι βλέπεις χωρίς να πει λέξη.
Το τελευταίο μου το έθεσε σαν ένσταση μια φίλη που παρομοίασε την ερμηνεία της Maslany με την ερμηνεία της Dushku στο Dollhouse, λέγοντας ότι καλές ήταν μεν, αλλά έχουν και οι δυο μια "σκληράδα" στην ερμηνεία των πολλαπλών προσωπικοτήτων και "δεν σε πείθουν". Τώρα πια που έχω δει το Dollhouse, έχω να πω ότι καλή μεν η Dushku, αλλά η σκληράδα της ήταν εμφανής σε αρκετά σημεία, όπως άλλωστε και στο Buffy. Είναι το στυλ της τέτοιο. Η Maslany πετυχαίνει την αμεσότητα και την πειστικότητα, όχι βέβαια από το πρώτο επεισόδιο, και αυτό είναι μεγάλο plus για τη σειρά.
Άσχετο: αξιώθηκα να δω το short της Agent Carter από τον Κάπτεν Αμέρικα#1. Τόσο απλό και τόσο καλό! MAKE IT A TV-SERIES!!!!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από ma_foteini: 05 Μάιος 2014 - 22:35
Καταχωρήθηκε 06 Μάιος 2014 - 11:15
Thanks ρε συ, αυτό ακούω πολύ κυρίως, ότι παίζει καλά η πρωταγωνίστρια.
In other news, βγήκε το trailer του Gotham.
Νεαρή cat-woman, nyaaaa! <3
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2014 - 16:36
^ ...ΟΚ, ngl, μ' άρεσε. Πήρε και το Constantine series order, έχουμε και τον Flash, είμαι επιφυλακτικά αισιόδοξη.
Άσχετο: αξιώθηκα να δω το short της Agent Carter από τον Κάπτεν Αμέρικα#1. Τόσο απλό και τόσο καλό! MAKE IT A TV-SERIES!!!!
Praise the gods, our prayers have been answered! tbh, φοβόμουν ότι η συζήτηση για σειρά ήταν lip service παρά ο,τιδήποτε άλλο, οπότε χαίρομαι απίστευτα <3
ETA: ooh, και το iZombie επίσης! Το οποίο θα έβλεπα ούτως ή άλλως διότι Rob Thomas, αλλά...
iZOMBIE
A med student-turned-zombie takes a job in the coroner’s office to gain access to the brains she must reluctantly eat to maintain her humanity, but with each brain she consumes, she inherits the corpse’s memories. With the help of her medical examiner boss and a police detective, she solves homicide cases in order to quiet the disturbing voices in her head.
CAST: Rose McIver, Malcolm Goodwin, Alexandra Krosney, David Anders, Robert Buckley, Nora Dunn, Ruhul Kohli
Oh honey, you had me at "coroner's office"
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2014 - 17:21
Constantine,Flash,Gotham ενα απ'ολα θα πει κατι ρε γαμωτο δε γινεται.Απ'τα τωρινα dc-marvel projects βεβαια δεν εχω δει ουτε arrow ουτε agents of shield γιατι για το πρωτο ακουω μετριοτητες και για το δευτερο κακα λογια.
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2014 - 17:33
Constantine,Flash,Gotham ενα απ'ολα θα πει κατι ρε γαμωτο δε γινεται.Απ'τα τωρινα dc-marvel projects βεβαια δεν εχω δει ουτε arrow ουτε agents of shield γιατι για το πρωτο ακουω μετριοτητες και για το δευτερο κακα λογια.
Arrow δεν αξίζει να δει ούτε ο χειρότερος εχθρός σου! (ναι, το βλέπω ακόμα)
Το SHIELD από την άλλη γίνεται πολύ καλύτερο.
izombie!! To comic δε μου άρεσε τόσο και το είχα παρατήσει αλλά ΕΝΝΟ-και-ΕΙΤΕ ότι θα το βλέπω. Όμορφο νέο αυτό, δεν το ήξερα.
Κ εγώ ελπίζω σε Flash, Constantine & Gotham. Θα δούμε. Δεν μπορεί να είμαστε τόσο άτυχοι, κάποιο θα είναι καλό.
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2014 - 17:43
δεν εχω δει ουτε arrow ουτε agents of shield γιατι για το πρωτο ακουω μετριοτητες
Μην τους ακούς. Την σειρά την σώζει το πάθος και η ζωντάνια του πρωταγωνιστή. Δες την.
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2014 - 18:02
Και οι καλογραμμένοι διάλογοι, βεβαίως βεβαίως.
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2014 - 19:58
Arrow δεν αξίζει να δει ούτε ο χειρότερος εχθρός σου! (ναι, το βλέπω ακόμα)
Το SHIELD από την άλλη γίνεται πολύ καλύτερο.
izombie!! To comic δε μου άρεσε τόσο και το είχα παρατήσει αλλά ΕΝΝΟ-και-ΕΙΤΕ ότι θα το βλέπω. Όμορφο νέο αυτό, δεν το ήξερα.
Κ εγώ ελπίζω σε Flash, Constantine & Gotham. Θα δούμε. Δεν μπορεί να είμαστε τόσο άτυχοι, κάποιο θα είναι καλό.
Θα περιμενω καμια σεζον ακομα κ αν ακουσω οτι εχει βελτιωθει επαρκως σιγουρα θα το τσεκαρω.Μεχρι τοτε επιφυλασσομαι,γιατι αμα ξεκινησω ο ατιμος δεν μπορω να σταματησω(αποδειξη οτι βλεπω ακομα glee,αν εισαι θεος).
Μην τους ακούς. Την σειρά την σώζει το πάθος και η ζωντάνια του πρωταγωνιστή. Δες την.
Ξερω σιγουρα πως οτι και να λεει ποιοτικα η σειρα βλεπεται απο παρα πολλους,αλλα αν δε φτανει σε πολυ καλα επιπεδα και ειναι απλα μια σειρα ανεβοκατεβασματων τοτε ισχυει οτι ειπα πανω.
Παντως πιο hypeαρισμενος απ'ολα ειμαι για το flash,ειναι ενα κομικ με το οποιο εχω μηδαμινη επαφη και θα αξιζε αν η μεταφορα ηταν τουλαχιστον ακριβης.Απ'την αλλη το gotham δεν ξερω τι ακριβως μπορει να προσφερει,δηλαδη οκ θα δουμε τα origins πολλων villains του batman αλλα απο εκει και περα ειναι στο χερι των παραγωγων και μονο το ποσο ενδιαφερουσα θα την κανουν χωρις τον Batman.
Γιατι ρε γαμωτο να μην τα επαιρνε κανα καλωδιακο να ημασταν πιο ελπιδοφοροι?
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2014 - 20:05
Ξερω σιγουρα πως οτι και να λεει ποιοτικα η σειρα βλεπεται απο παρα πολλους,αλλα αν δε φτανει σε πολυ καλα επιπεδα και ειναι απλα μια σειρα ανεβοκατεβασματων τοτε ισχυει οτι ειπα πανω.
Σκέψου το σαν το σύνδρομο της Στοκχόλμης. Πονάνε τα μάτια από τα συνεχόμενα rolleyes αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορείς να σταματήσεις να βλέπεις.
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2014 - 20:17
Ρε παιδιά εμένα που μου αρέσει μη ειρωνικά το arrow έχω πρόβλημα έτσι? Εντάξει κανείς δεν είναι τέλειος Τ_Τ
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2014 - 23:09