Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2386 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 02 April 2014 - 21:21

Ντι Τζέι Κοτρόνα

Ντι Τζέι Κοτρόνα

Ντι Τζέι Κοτρόνα

Ντι Τζέι Κοτρόνα

Ντι Τζέι Κοτρόνα

xbJ3b2w.jpeg

#2387 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 02 April 2014 - 21:21

Υπάρχει κι άλλος λόγος εκτός απ' αυτόν; :P

Παρ' όλο που δεν ενθουσιάζομαι, μέχρι στιγμής κάθε επεισόδιο μου είναι ευχάριστο.

ddl as we speak

Posted Image

#2388 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 02 April 2014 - 21:23

Ντι Τζέι Κοτρόνα

Ντι Τζέι Κοτρόνα

Ντι Τζέι Κοτρόνα

Ντι Τζέι Κοτρόνα

Ντι Τζέι Κοτρόνα

too good to be true από κάθε άποψη το παλικάρι

(α, δεν ήξερα ότι θα είχε τέτοια επιτυχία, να συντονιζόμαστε καλύτερα ρε κορίτσια!)

6dqFccT.gif

#2389 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 posts

Posted 02 April 2014 - 22:14

Τρελή φόλα το τελευταίο επεισόδιο του How i met your mother, ξεπετάξανε δύο-τρία θέματα που κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε να τους αφιερώσουν λίγο παραπάνω χρόνο όπως

Spoiler:

Pic Related:

Spoiler:

Spoiler:

Edited by WillOfTheD, 02 April 2014 - 22:17.

#2390 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 16 April 2014 - 15:23

Είδα το πρώτο επεισόδιο του Fargo που από ότι λέει εμπνεύστηκαν από την ομώνυμη ταινία.

Spoiler:

#2391 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 April 2014 - 00:38

To πρώτο επεισόδιο του Salem ήταν επιεικώς εξοργιστικό. Νόμιζα ότι το American Horror Story έσπαγε νεύρα αλλά πραγματικά η συγκεκριμένη σειρά το τερμάτισε με το να παρουσιάζει τα θύματα μίας από τις γνωστές θηριωδίες ως τους θύτες. Prolife ρητορική και γενικά όλη η δεξιά προπαγάνδα που έχω παρατηρήσει στην Αμερική συμπυκνωμένα σε ένα και μόνο επεισόδιο. Ειδική μνεία στην καταβαράθρωση της φωνής της λογικής ,με το και καλά plot twist..

Επώδυνο πραγματικά με άφησε με εξαιρετικά κακό aftertaste. Νομίζω δεν είναι γραφτό να δούμε καμια πραγματικά καλή σειρά με μάγισσες.

EΠίσης μπορει ο ντόρος να γίνει για το GoT αυτήν την περίοδο αλλά εγώ έχω καταπορωθεί με το Vikings. Για αρχή shieldmaidens fuck yeah. Θα ήθελα λίγο μεγαλύτερους γυναικείους ρόλους αλλά πραγματικά είδα την πρώτη season μονορούφι σχεδόν και ετοιμάζομαι για τη δεύτερη.

#2392 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 25 April 2014 - 22:15

Season finale του Parks and Recreation, ΘΕΟΊ ήταν υπέροχο! Τόσο καλό που δε θα με πείραζε να τελειώσει και έτσι όλη η σειρά! Θα επεκταθώ πιθανότατα όταν πάω σε πισι αλλά ΦΑΚ ΓΙΈΑ!

Posted Image

#2393 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 25 April 2014 - 22:55

Elementary S2 E 21

S:We might come to an arrangement of shared custody
W: Shared Custody? OF ME?
S: Don't be bothered by it, its a term of "art".
W. It's a term of "dont use it ever again or i ll kick you in your soft parts"

ΕΧΩ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ?

#2394 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 26 April 2014 - 19:57

ααααααα και μόλις τελείωσα τον πρώτο κύκλο!!! it's a really good series!θα περιμένω να τελειώσει ο 2ος για να κάνω μαραθώνιο.

Ξεκίνησα δυο μινι-σειρές: "Pillars of the earth" και "World with no end", βασισμένες σε ιστορικά μυθιστορήματα. Και οι δύο εκτυλίσσονται στη μεσαιωνική Αγγλία, με το πρώτο να είναι στις αρχές του μεσαίωνα και το άλλο τον 14ο αιώνα. Νομίζω το World with no end έχει καλύτερη ιστορία.

Η έκπληξη της προηγούμενης βδομάδας: το S.H.I.E.L.D. ήταν πολύ καλό! Ειλικρινά, θα μπορούσε κάποιος να δει τα πρώτα 4-5 επεισόδια με τα artifacts, να προσπεράσει τα υπόλοιπα, και να δει τα 2-3 των τελευταίων εβδομάδων χωρίς να χάσει και πολλά από την ιστορία. Ελπίζω τα υπόλοιπα μέχρι το τέλος της σεζόν να είναι σε παρόμοιο επίπεδο.

Also: CLONES! ...seestra...

Edited by ma_foteini, 26 April 2014 - 19:57.

#2395 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 April 2014 - 21:16

Η έκπληξη της προηγούμενης βδομάδας: το S.H.I.E.L.D. ήταν πολύ καλό! Ειλικρινά, θα μπορούσε κάποιος να δει τα πρώτα 4-5 επεισόδια με τα artifacts, να προσπεράσει τα υπόλοιπα, και να δει τα 2-3 των τελευταίων εβδομάδων χωρίς να χάσει και πολλά από την ιστορία. Ελπίζω τα υπόλοιπα μέχρι το τέλος της σεζόν να είναι σε παρόμοιο επίπεδο.

QFT

Βέβαια...

Spoiler: S.H.I.E.L.D + Captain America

xbJ3b2w.jpeg

#2396 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 26 April 2014 - 22:16

προφανώς έπρεπε να κρατηθεί μια γραμμή για να μην κάνουν σπόιλερ τα Θορ2 και Κάπτεν Αμέρικα2, αλλά το παρατράβηξαν σε κάποια σημεία.

qft? what is this? μιλάς με γρίφους γέροντα.

Spoiler: part1

Spoiler: part2

Edited by ma_foteini, 26 April 2014 - 22:18.

#2397 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 April 2014 - 22:55

qft=quoted for truth :P

Spoiler:

xbJ3b2w.jpeg

#2398 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts

Posted 26 April 2014 - 23:15

learn a new acronym everyday!

γλυκούλης και λίίίγο disturbing ταυτόχρονα. also Simmons:

Spoiler:

αυτά τα δυο τα αγαπάω! plus οι προφορές τους  :lovulovu: ειδικά του Fitz!

(όλη η θεωρία μου, στηρίζεται στο τρελό υφάκι της mama-May και το smirk της May. As bright as day! εξ ντι)

Edited by ma_foteini, 26 April 2014 - 23:15.

#2399 Aena

Aena

Anime Freak

• Members
  • 284 posts
  • LocationUp in the sky searching for the brightest star

Posted 30 April 2014 - 22:53

Από σειρές, που έχουν τελειώσει, μου άρεσε το Charmed, Merlin (τη λάτρεψα), Lie to me (επίσης πολύ καλή και αρχίζεις και συ μετά να παρατηρείς και να καταλαβαίνεις τους άλλους), Legend of the Seeker (ενταξει, τρωγόταν. Μου άρεσε περισσότερο η 1η σεζον από τη 2η), Robin Hood (BBC) (αρκετά καλή διασκευή του γνωστού θρύλου της Αγγλίας), The Secret Circle (κρίμα που το έκοψαν στον 1ο κύκλο).

Από τα ongoing Supernatural (τη θεωρώ από τις καλύτερες, αν και έχουν τραβήξει τη σειρά και σκέφτομαι "μα πότε επιτέλους θα τελειώσει", The Vampire Diaries (καλή θα την έλεγα, αν και με έχει κουράσει κάπως), The Originals (το θεωρώ καλύτερο από το Vampire Diaries. Έχει περισσότερη δράση και αγωνία), Game of Thrones (η τοπ σειρά, ό,τι και να πώ λίγο θα είναι για αυτή).

Περιμένω να βγει το καινούριο επεισόδιο από το True Blood, αν και κάπου κουράστικα και με αυτό. Έκοψα τα Arrow, Beauty and the Beast, Once Upon a Time, γιατί βαρέθηκα τη ζωή μου ειδικά στα δυο τελευταία.

30w46c0.jpg

#2400 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 05 May 2014 - 20:14

Είδα πρώτο επ Penny Dreadful. Ξεκινάει ωραία αλλά γίνεται γελοίο πολύ γρήγορα. Κρίμα γιατί παίζουν γνωστοί και σχετικά καλοί ηθοποιοί και θα ήθελα κάτι Extraordinary Gentlement-esque με πιο horror στοιχεία. Τουλάχιστον δεν είναι το απόλυτο trainwreck που ήταν το Dracula οπότε θα το συνεχίσω.

Mad Men is on again, UGH. Παραμένει από τις καλύτερες σειρές αλλά ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΌΧΙ ΆΛΛΟΣ ΝΤΡΈΗΠΕΡ.

αυτά

Posted Image