Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2341 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 15 January 2014 - 12:38

εγω δεν ειχα παράπονα από τους νικητές φέτος. κέρδισε το her σενάριο και ο λίο επιτέλους κάτι. αν εξαιρέσεις το american hustle, είμαι οκέι με όλα τα άλλα. 

woody allen <3. 

#2342 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 07 February 2014 - 12:14

speaking of Parks and Rec, το ξεκίνησα στις διακοπές θέλοντας να κάνω ένα διάλειμμα απ' το Luther (καλό χρυσό, αλλά πόσες νεκρές γυναίκες ανά επεισόδιο ν' αντέξω) και μετά από τη χλιαρή πρώτη σεζόν, το ερωτεύτηκα <3 Το είδα όλο σερί και χαίρομαι που και σ' αυτή τη σεζόν τα πάει εξαιρετικά.

(Ben Wyatt, δεν ξέρω αν σ' αγαπώ περισσότερο επειδή είσαι geek ή επειδή είσαι ο Henry απ' το Party Down, αν ήταν λογιστής κι όχι πρώην ηθοποιός/σερβιτόρος.)

Από mid-season, περιμένω να τελειώσει το πρωτάθλημα και τα βραβεία και ό,τι τέλος πάντων δείχνει το CBS ούτεπουμενοιάζει, για να δω το επόμενο επεισόδιο Good Wife (μας υποχρέωσες με την αλλαγή, CBS, gj). Η πέμπτη σεζόν, μετά από τα ψιλοατοπήματα της τέταρτης, είναι τόσο άψογη και καλογραμμένη και την αγαπώ <3

Επίσης συνεχίζω το House of Lies (θυσία #94826 που κάνω για την Kristen Bell) το οποίο παραδόξως, μετά από δύο αντιπαθητικές σεζόν γεμάτες με αδιάφορα subplots, κατάφερε να γίνει watchable στην τρίτη σεζόν. Όχι αρκετά για να υποστείς τις δύο πρώτες, αλλά βλέπεται.

Τέλος, ξεκίνησα και τους Musketeers του BBC. Απογοητεύτηκα λίγο όταν είδα το "based on the characters by Alexandre Dumas", καθώς ήλπιζα ν' ακολουθήσει έστω και λίγο την πλοκή του βιβλίου, αλλά τουλάχιστον οι επιλογές των ηθοποιών είναι καλές και οι χαρακτήρες είναι αρκετά πιστοί στο πρωτότυπο. Κι έχοντας υποστεί την ταινία του 2011, είμαι εξαιρετικά ευγνώμων γι' αυτό. (Βέβαια, αν και ο Tom Burke είναι πολύ καλός Άθως, εγώ το 'χω καημό να δω Άθω όπως περιγράφεται στο βιβλίο. Literary crushes are serious business.)

Πάντως, αν και δεν είναι πολύ πρωτότυπο, βελτιώνεται με κάθε επεισόδιο. Μένει να δούμε πώς θα συνεχίσει, κι αν η δεύτερη σεζόν που πήρε είναι τελικά καλή ιδέα.

6dqFccT.gif

#2343 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 February 2014 - 12:29

speaking of Parks and Rec, το ξεκίνησα στις διακοπές θέλοντας να κάνω ένα διάλειμμα απ' το Luther (καλό χρυσό, αλλά πόσες νεκρές γυναίκες ανά επεισόδιο ν' αντέξω) και μετά από τη χλιαρή πρώτη σεζόν, το ερωτεύτηκα <3 Το είδα όλο σερί και χαίρομαι που και σ' αυτή τη σεζόν τα πάει εξαιρετικά.

(Ben Wyatt, δεν ξέρω αν σ' αγαπώ περισσότερο επειδή είσαι geek ή επειδή είσαι ο Henry απ' το Party Down, αν ήταν λογιστής κι όχι πρώην ηθοποιός/σερβιτόρος.)

...

Τέλος, ξεκίνησα και τους Musketeers του BBC. Απογοητεύτηκα λίγο όταν είδα το "based on the characters by Alexandre Dumas", καθώς ήλπιζα ν' ακολουθήσει έστω και λίγο την πλοκή του βιβλίου, αλλά τουλάχιστον οι επιλογές των ηθοποιών είναι καλές και οι χαρακτήρες είναι αρκετά πιστοί στο πρωτότυπο. Κι έχοντας υποστεί την ταινία του 2011, είμαι εξαιρετικά ευγνώμων γι' αυτό. (Βέβαια, αν και ο Tom Burke είναι πολύ καλός Άθως, εγώ το 'χω καημό να δω Άθω όπως περιγράφεται στο βιβλίο. Literary crushes are serious business.)

Πάντως, αν και δεν είναι πολύ πρωτότυπο, βελτιώνεται με κάθε επεισόδιο. Μένει να δούμε πώς θα συνεχίσει, κι αν η δεύτερη σεζόν που πήρε είναι τελικά καλή ιδέα.

Oh DUDE! Δεν είχα καταλάβει ότι δεν είχες δει P&R τόσο καιρό! Θα συμφωνήσω πλήρως. Μετά την πρώτη σεζόν γίνεται εξαιρετικό. Αυτή τη στιγμή είναι η αγαπημένη μου κωμωδία στην αμερικάνικη τιβί των τελευταίων χρόνων.

Πάντως εγώ τους σωματοφύλακες τους έχω ακούσει μόνο ως σειρά-φανσέρβις μόνο. Αν γίνει καλό θα το τσεκάρω και αυτό.

Posted Image

#2344 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 07 February 2014 - 12:45

btw although i doubt anyone cares το Supernatural εχει καταντησει Charmed τελευταιων season.

And speaking of charmed any news on the remake?

#2345 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 07 February 2014 - 12:49

εντάξει, όχι και σκέτο fanservice μωρέ :P

ofc they are easy on the eyes (ο Santiago Cabrera ως Άραμης είναι, για ευνόητους λόγους, η καλύτερη απόφαση που έλαβε ποτέ casting director) αλλά οι ερμηνείες είναι όντως καλές. Το θέμα της σειράς είναι στο σενάριο imo, προσωπικά μου θυμίζει λίγο κατασκοπικό procedural, αν διαδραματιζόταν στο Παρίσι του 1600. Χαριτωμένο αν σ' αρέσουν τα κοστούμια εποχής και οι ξιφομαχίες, αλλά αν δεν πεθαίνεις για swashbuckling και Σωματοφύλακες, δεν χάνεις τίποτα (ακόμα τουλάχιστον).

6dqFccT.gif

#2346 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 07 February 2014 - 14:05

btw although i doubt anyone cares το Supernatural εχει καταντησει Charmed τελευταιων season.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII! You shut your mouth! Ιερόσυλη. Ακούς εκεί.

Τίποτα, ΤΙΠΟΤΑ, δε συγκρίνεται με τις τελευταίες σεζόν του Charmed. Μέχρι το μοντάζ κάθε επεισοδίου να γίνεται στο πεντάλεπτο, ο φωτισμός να γίνεται με πορτατίφ, οι ατάκες να είναι από ρομάντζα του Φάμπιο, οι J2 να κυκλοφορούν με φάσιοναμπολ δερμάτινα χαμηλοκάβαλα παντελόνια ενώ είναι καλυμμένοι στο λάδι με braids και tribal ταττού, σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ να λες ότι κατάντησε σαν τις τελευταίες σεζόν του Charmed. Όχι girl, too much. ΟΧΙ.

Καλά εδώ βλέπω το Reign [no comment] και το Arrow (δύο σειρές που επίσης δε συγκρίνονται με τις τελευταίες σεζόν του Charmed). Έτσι όπως τα περιγράφεις το Musketeers φαντάζει αριστούργημα μπροστά τους.

Posted Image

#2347 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1,194 posts
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Posted 07 February 2014 - 15:22

Και 'γω άρχισα το The Musketeers του BBC και μπορώ να πω πως μου αρέσει. Ομολογώ πως δεν είχα διαβάσει ούτε το βιβλίο, ούτε είχα δει καμία ταινία βέβαια, οπότε δεν μπορώ να το κρίνω σε σχέση με το ορίτζιναλ στορι, αλλά κάθε επεισόδιο είναι πολύ ευχάριστο. Ισχύει βέβαια πως το καστ είν' ωραίο είν' καλό (επίσης συμφωνώ με Tristessa όσον αφορά Άραμη, όσο δεν πάει, α και επίσης υπέροχος κι ο Capaldi ως Καρδινάλιος) αλλά έχει και πράμα πέρα απ'αυτό. 

Από την αρχή μέχρι τώρα, το κάθε επεισόδιο που βγαίνει έχει να πει κάτι, και δεν έχω βαρεθεί καθόλου, οπότε επίσης κι αυτό είναι θετικό.

#2348 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 posts

Posted 08 February 2014 - 12:08

η δευτερη σεζόν arrow είναι αρκετά καλή (αν και το σαπούνι της σειράς είναι εκνευριστικό). από το agents of SHIELD είναι κλάσεις ανώτερο.

επίσης πρώτο επεισόδιο inside no9: <3. 

#2349 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 15 February 2014 - 16:49

Το Ravenswood γιατι το καναν cancel?> Ημουν περιεργη να δω που στο καλό θα καταλήξει όλη αυτη η ιστορια.... -.-

#2350 ma_foteini

ma_foteini

definately busy

• Members
  • 240 posts
  • Location2.09km off the City Walls

Posted 15 February 2014 - 17:50

ματαιώθηκε το Ravenswood? και τι θα βλέπω μόλις τελειώσει η σεζόν στο Pretty little Liars?? Αυτός ο Caleb, κομμάτια την έκανε την καρδιά της Hanna. τσκ τσκ

#2351 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 posts

Posted 15 February 2014 - 18:07

http://tvline.com/2014/02/14/ravenswood-cancelled-abc-family/

#2352 Mr. Brightside

Mr. Brightside

Le secret du Roi

• Members
  • 425 posts

Posted 16 February 2014 - 00:59

And speaking of charmed any news on the remake?

:o Apparently i've been living in a cave.

Τώρα δεν ξερω να ενθουσιαστω ή οχι; Μιλάμε για καθαρό ριμέικ ή πρόκειται να βγάλουν την 9η σεζόν του κόμικ; (Which from what i read is pretty fucked up)

#2353 Draculino

Draculino

Pillar Man

• Members
  • 59 posts
  • LocationKing's Landing

Posted 16 February 2014 - 01:15

Τον τελευταίο καιρό βλέπω Community είμαι στον τέταρτο κύκλο είναι πάρα πολύ καλό ,αυτό.

Edited by Draculino, 16 February 2014 - 01:15.

#2354 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3,374 posts

Posted 16 February 2014 - 09:57

:o Apparently i've been living in a cave.

Τώρα δεν ξερω να ενθουσιαστω ή οχι; Μιλάμε για καθαρό ριμέικ ή πρόκειται να βγάλουν την 9η σεζόν του κόμικ; (Which from what i read is pretty fucked up)

Απ' ό,τι ξέρω μιλάνε για ριμπουτ. Τα κόμικς συνήθως πάντα είναι κάνον όσο δεν υπάρχει σειρά, τα έχουν του πεταματού όποτε δε νομίζω να δούμε τα πράματα που υπάρχουν εκεί.

Κομιούνιτι, φακ γιέα. Άντε να δούμε πώς θα είναι τώρα με -1.

Posted Image

#2355 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 16 February 2014 - 10:35

True detective βλέπει κανείς? Είδα τα δυο πρώτα επεισόδια και προτείνω να αποφύγετε το binge watching γιατί θα πάθετε κατάθλιψη.

Η σειρά είναι κινηματογραφικά γυρισμένη, με το αγροτικό τοπίο της Λουιζιάνα να παίζει τον ίδιο ρόλο στην εξιστόρηση της ιστορίας όσο και οι εξαιρετικοί πρωταγωνιστές του. Αν μπορούσε κάποιος να αναμείξει το Hannibal με το Rectify και το winters bone κάπως έτσι θα ήταν το αποτέλεσμα. Πραγματικά μία σειρά που μόνο ένα συνδρομητικό κανάλι θα μπορούσε να δημιουργήσει, σε κάνει να εκτιμήσεις εκ νέου τις δυνατότητες της τηλεόρασης.

Προσοχή στις μεγάλες ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει από αποστροφή στο ανθρώπινο είδος μέχρι τάση για κουαντρουπλ σλάλομ από τον έκτο.

xbJ3b2w.jpeg