Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2146 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8.656 Δημοσιεύσεις:
  • Locationbetween the frets

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2013 - 03:32

Άθλια λογάκια όπως ότι το GoT είναι σε χαμηλότερο επίπεδο είναι απλά λoγάκια ανθρώπων που ποτέ δεν είδαν λίγο αίμα και γαμήσι στη ζωή τους και τους φαίνεται ακραίο.

Το γράφεις στα σοβαρά τώρα εσύ αυτό...

Λοιπόν, κοιτάξτε. Επειδή δεν έχω όρεξη να μπαίνω σε αντιπαραθέσεις πάνω στο θέμα, απλά θα σας προειδοποιήσω άπαντες, για μία και τελευταία φορά, να γράφετε σαν Παναγίες από τούδε και στο εξής σ' αυτό το thread. Θέλετε να φαγωθείτε μεταξύ σας επειδή "my tastes > your tastes" κτλ; Βρεθείτε εκτός .aNiMe//GR και βγάλτε τα μάτια σας. Εδώ μέσα όμως θα γράφετε σαν πολιτισμένα όντα.

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#2147 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2013 - 13:44

Το να βάζεις το Mad Men και το 24 vol 2 πάνω από breaking Bad και GoT είναι προσβολή για το ανθρώπινο είδος φυσικά εσύ τώρα μπορεί να νομίζεις ότι αυτό που λες είναι διαφορετικό από την άποψη της μάζας δηλαδή ότι το BrBa είναι η καλύτερη σειρά αλλά δεν παύει είναι λάθος. Επίσης η καλή νοικοκυρά και τα κορίτσια δεν είναι καν άξια σύγκρισης με όλες τις προαναφερθέντες σειρές και για αυτός δεν τις ανάφερα καν btw το homeland είναι οκ αλλά με 2 κύκλους δεν μπορείς να το συγκρήνεις με σειρές 4-5 κύκλων ιδικά όταν είναι όλοι φοβερή ή τουλάχιστον αξιοπρεπείς όπως του BrBa.

Anw για το SoA καλή σειρά καλές ερμηνείες αλλά όσο πάει πέφτει νομίζω ιδικά ο 5ος κύκλος ήταν αρκετά κακός .

Ας τα πάρουμε με τη σειρά.

Το ανθρώπινο είδος δεν θα μπορούσε να ενδιαφέρεται λιγότερο για το ποιά σειρά είναι καλύτερη και με μεγαλύτερη απήχηση στις μάζες. Ως συνέπεια το θεωρώ απίθανο να προσβαλόταν. Αλλά έστω ότι προσβαλόταν ή έστω ότι προσβάλεσαι εσύ. Το πρόβημα είναι καθαρά δικό σου που θεωρείς την αντίθετη άποψη προσβλητική. Δεν νομίζω ότι είναι και πολύ καλή βάση για μία συζήτηση... Κοινώς μετά από αυτό απορώ πως έχεις την απαίτηση να σου απαντήσει κάποιος με την απαραίτητη σοβαρότητα όταν η βάση που θέτεις είναι ότι οποιοσδήποτε έχει αντίθετη άποψη με σένα ή την επικαλούμενη πλειοψηφία είναι προσβλητικός.

Αλλά θα κάνω μία απόπειρα.

Το homeland ελάχιστη σχέση έχει με το 24 πέρα από κοινούς παραγωγούς. Επειδή εσύ επικαλέστηκες την ομοιότητα, την οποία αδυνατώ να εντοπίσω ανάμεσα σε ένα ψυχολογικό δράμα με ελάχιστα στοιχεία δράσης και μία σειρά καθαρά δράσης, βαραίνει και εσένα το βάρος απόδειξης.

Αναφέρεις πάλι χωρίς απολύτως κανένα επιχείρημα ότι το Girls και το The Good wife δεν είναι καν άξια σύγκρισης και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί δύο σειρές πανέξυπνες που δίνουν μαθήματα για το πώς πρέπει να γίνονται οι τηλεοπτικές σειρές βγαίνουν εκτός κούρσας επειδή δεν έχουν ανθρώπους να σφάζονται και να εκρύγνυνται. Και τα δύο χτίζουν κόσμους από το μηδέν σε έναν πολύ δυσκολότερο καμβά, αυτόν της καθημερινής ζωής. Σε αντίθεση με το GoT και το Breaking Bad που βασίζονται ολοκληρωτικά στο suspension of disbelief και ως εκ τούτου είναι αρκετά πιο έυκολο να καταφύγουν σε υπερβολές (ειδικά το Breaking Bad). Αν τα κρίνεις βασιζόμενος αποκλειστικά στην θεματολογία τότε αυτό αφορά αποκλειστικά την δική σου προδιάθεση και όχι αυτούσια την ποιότητα της κάθε σειράς.

Η επίκληση στις μάζες στη λίστα με το βάρος επιχειρημάτων είναι στον πάτο πάτο και κάνει παρέα με την επίκληση στο συναίσθημα πολλώ δεν μάλλον όταν είναι υποθετική και ατεκμηρίωτη.

Ενώ εσύ έδωσες μια καταπληκτική απάντηση που με έκανε να καταλάβω τι ακριβώς εννοούσες λέγοντας αυτά που είπες στο προηγούμενο post σού ,όχι δεν έμεινες σε προσβολές και καυστικά σχολιάκια του στυλ γραφείς ελληνικά σαν καθυστερημένος ( 1. ναι το κάνω το ξέρω ότι το κάνω είμαι ανορθόγραφος ήταν αυτό το θέμα όμως ; 2. Έχω πρόγραμμα αυτόματης διόρθωσης με το google chrome ώστε να μην κάνω πολλά λάθη όποτε βλέποντας το κείμενο είδα ότι όντως δεν είχα πολλά λάθη ) ξεκαθάρισες την γνώμη σου και μου έδωσες να καταλάβω αφήνοντας μου κανέναν τρόπο να σου απαντήσω ααα στάσου δεν το έκανες αυτό ,έκανες αυτό που λες ότι έκανα εγώ αλλά με σωστή σύνταξη και ορθογραφία οπότε well done! Άφησες όμως και ένα σχόλιο γεμάτο σοφία που με έβαλε στην θέση μου:
" Το Mad Men θεωρείται ευρέως μία από τις καλύτερες σειρές όλων των εποχών, όπως ακριβώς και το Breaking Bad, οπότε τα σχόλια περί μάζας είναι ανόητα και φανερώνουν πλήρη άγνοια επί του θέματος (και ίσως έναν διαταραγμένο ψυχισμό) " " .Ναι επειδή εγώ είπα ότι το Mad Men δεν είναι κακή σειρά ; Απλώς χάνει σε σύγκριση με τον Br Ba και ναι αυτό με τις μάζες που είπα έχει βάση αν είσαι ψυχάκιας σαν και με ένα την βλέπεις αρκετά καλύτερα κάτσε να σου την εξηγήσω , το mad men είναι μια πολύ καλή σειρά που οι κρητικοί δοξάζουν τα τελευταία χρόνια αλλά τα τελευταία δύο χρόνια το breaking bad παίρνει καλύτερες κρητικές και από επαγγελματίες κρητικούς αλλά και από απλούς θεατές οπότε αυτήν την εποχή το να κατατάξεις το mad men σε υψηλότερο επίπεδο από br bad είναι έξω από την μάζα και σίγουρα ισχύει αν το κάνεις και με το GoT .

Δεν πρόκειται να επιτεθώ στην ορθογραφία, τη γραμματική και το συντακτικό σου. Όμως θα σου πω ότι επειδή βασιζόμαστε στον γραπτό λόγο, οι ιδέες και οι απόψεις που θες να μεταφέρεις έχουν ως μοναδικό όχημα την ικανότητα σου να συντάσσεις σωστά το λόγο σου γραπτά. Ως εκ τούτου όταν ένα μεγάλο μέρος του κειμένου σου είναι δυσνόητο και μη προσεγμένο μειώνεται αυτόματα η βαρύτητα του κειμένου σου.

Και πάλι επίκληση στις μάζες και την αυθεντία βλέπω χωρίς καμία περαιτέρω τεκμηρίωση. Θα περίμενα από κάποιον που μπάινει εδώ και είναι τόσο σίγουρος για την άποψη του ώστε να διακυρήσσει πως το αντίθετο είναι προσβολή κατά ολόκληρου του ανθρώπινου είδους να μπορεί να συνεισφέρει στην συζήτηση με κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει πολλάκις, όπως την ίδια την κριτική του για αυτές τς σειρές.

Παίδες ηρεμία το GoT είναι,ήταν και θα είναι η καλύτερη σειρά ever.Άθλια λογάκια όπως ότι το GoT είναι σε χαμηλότερο επίπεδο είναι απλά λoγάκια ανθρώπων που ποτέ δεν είδαν λίγο αίμα και γ****ι στη ζωή τους και τους φαίνεται ακραίο.

Αυτά είχα να πω.

Άλλη μία βαρύγδουπη διακύρηξη με νουθετικά στοιχεία αυτή τη φορά και μπόλικη συγκατάβαση. Άλλη μία σωστή βαση διαλόγου είναι να αποκαλείς την άλλη άποψη άθλια λογάκια και μάλιστα προκαταλαμβάνοντας την ως συντηρητική και πουριτανική. Τόσο πια σας έθιξαν την αγαπημένη σας σειρά που αισθάνεστε την ανάγκη να την υποστηρίξετε με όρους γηπέδου?

Αλλά για χάρη της συζήτησης SANDOKANTHANOS θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ούτε ένα άτομο σε αυτό το φόρουμ δεν έχει σοκαριστεί από το αίμα και το γ****σι στο GoT και ούτε πρόκειται. Και αν το αίμα και το γ*****σι είναι αυτά που θεωρείς εσύ κυρίαρχα στοιχεία στο GoT τότε μάλλον δεν το εκτιμάς και ιδιαίτερα.

Εμένα προσωπικά η λίστα του Warchief με βρίσκει πάνω κάτω σύμφωνη και το Got είναι από τις αγαπημένες μου σειρές. Αν διαφωνείτε είστε ευπρόσδεκτοι να εκφράσετε τη διαφωνία σας με όρους διαλόγου και όχι όρους αλάνας γιατί τότε θα πάρετε και ανάλογες απαντήσεις.

xbJ3b2w.jpeg

#2148 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2013 - 14:37

η μαζα, όταν είναι αξιόλoγη, μπορεί να δώσει μια γραμμή στο τι είναι καλό πάντως.

πχ, αυτές οι 2 λίστες:
http://www.avclub.com/articles/the-best-tv-of-2012,90177/
http://www.metacritic.com/feature/top-ten-lists-best-tv-shows-of-2012

κατά τ άλλα προφανώς είναι λογικό να διαφωνούμε με άλλους, ο καθένας ικανοποιείται διαφορετικά ενώ σίγουρα έχει διαφορετικές απαιτήσεις

το δικο μου top10 για περυσι πιχι είναι αυτό:

Mad Men
Luck
Girls
Thick of It
Breaking Bad
Parks and Recreation
Community
Awake
American Horror Story Asylum
Boss

#2149 Draculino

Draculino

Pillar Man

• Members
  • 59 Δημοσιεύσεις:
  • LocationKing's Landing

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2013 - 16:04

Γενικά πέρσι ήταν πολύ καλή σεζόν για την ξενόγλωσσες σειρές θα μπορούσα να πω 20 σειρές με αρκετά καλές σεζόν αλλά θα μείνω σε αυτές που κάναν την διαφορά για εμένα.
Breakinng Bad
Homeland
Sherlock
Game of Thrones
Once Upon a Time
Dexter
Community
το αδικοχαμένο Awake
The Walking Dead
True Blood
Bob's Burgers
Justified και αρκετά άλλα .

Απογοητεύτηκα από τα :
Fringe κρίμα πραγματικά ήταν πολύ κατώτερο των προσδοκιών.
New Girl
Ηοw i met your mother αν εξαιρέσεις το midseason finale η σειρά συνεχίζει την πτωτική πορεία που έχει αρχίσει από την 6η σεζόν .

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Draculino: 13 Ιανουάριος 2013 - 16:06

#2150 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2013 - 17:24

η μαζα, όταν είναι αξιόλoγη, μπορεί να δώσει μια γραμμή στο τι είναι καλό πάντως.

πχ, αυτές οι 2 λίστες:
http://www.avclub.com/articles/the-best-tv-of-2012,90177/
http://www.metacritic.com/feature/top-ten-lists-best-tv-shows-of-2012

Δεν θεωρώ χαρακτηριστικά παραδείγματα δύο λίστες από κριτικούς για την γραμμή που υποτίθεται πως δίνει η "μάζα"... Να σημειώσω ότι επειδή είμαι junkie των reviews του avclub παρακολουθώ εβδομαδιαίως τουλάχιστον 20 στήλες και τους έχω σε υψηλή εκτίμηση αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ και με τα πάντα. Παρόλαυτα αξιόλογες λίστες και οι δύο αλλά δεν είναι από το κοινό αλλά από κριτικούς.

Από κει και πέρα και μόνο ο χαρακτηρισμός ενός πολυεθνικού, πολυπολιτισμικού και εν γένει ποικιλόμορφου κοινού ως "μάζα" λες και πρόκειται για ένα ομοιογενές πλήθος με βρίσκει αντίθετη.

Draculino μου κάνει εντύπωση ότι δεν απάντησες σε τίποτα από όσα είπα δεδομένης της έντασης με την οποία εξέφρασες τη γνώμη σου στα παραπάνω posts.

xbJ3b2w.jpeg

#2151 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2013 - 17:42

χρησιμοποιήσα το "αξιόλογη" γιατί ακριβώς αναφερόμουν σε άτομα που ξέρουν καλυτερα από τους υπόλοιπους αυτόν τον τομέα και "μάζα" γιατί μιλάμε για μεγάλο μέρος αυτού του κλάδου.
Το αν συμφωνω με τις 2 αυτές λίστες δεν έχει να κάνει, έδωσα την δική μου που προφανως μπορεί να είναι αρκετά διαφορετική από καποιου άλλου, και απολύτως λογικό. Αλλά αν τις πάρεις όλες αυτές μαζί μπορείς να πάρεις μια ιδέα του ποιες σειρές θεωρούνται καλές.

Βρήκα απίστευτα μέτρια το δεύτερο μισό της δευτερης σεζόν Χομλαντ. Οπότε γελάω σε οποιαδήποτε λίστα κι αν το δω. Αλλά αυτός είναι και ο σκοπός του να έχεις προσωπικό τοπ10 και διαφορετικό γούστο.

Επειδή φέτος λόγω χρόνου απέχω από σειρές (τουλάχιστον τις καινούριες) μας άρεσε τίποτα; Το μόνο που συνέχισα απο Σεπτεμβρη ήταν το Elementary, το οποιο αγαπώ, λόγω εξαιρετικού διδύμου και ωραίων υποθέσεων.

ps: έπρεπε και κάπου να πατήσω για να δώσω τις 2 αυτές λίστες οπότε το "μαζα" ήταν το πρώτο ευκαιρο στις παραπάνω συζητήσεις.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Strange Loop: 13 Ιανουάριος 2013 - 17:46

#2152 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2013 - 18:02

Το Bunheads μου άρεσε πολύ και μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος της πρώτης σαιζόν. Από κει και πέρα μου άρεσε και το Last Resort το οποίο ακυρώθηκε αλλά συνεχίζεται μέχρι να κλείσει τον κύκλο του. Βέβαια δεν είναι μία σειρά που προτείνω πόσο μάλλον ανεπιφύλακτα γιατί ενώ έχει μερικά πολύ καλά επεισόδια, έχει επεισόδια που σου προκαλούσαν από γέλιο μέχρι θυμό. Μόνο και μόνο για τις παραλλαγές του "cut my life into pieces, this is my last resort" στα σχόλια στο avclub το απόλαυσα :P

Go on πολύ πολύ πολύ μέτριο και με κωμωδίες όπως happy endings, cougar town και community απορώ γιατί έχει τόσο κοινό αλλά συμπαθώ πάρα πολύ τον Mathew Perry και δεν μου πάει καρδιά να το σταματήσω.

Καλά το revolution που έστειλε το NBC από τον πάτο στην πρώτη θέση των τηλεοπτικών δικτύων είναι ένα φαινόμενο που ακόμα και οι πιο ενημερωμένοι κριτικοί αδυνατούν να εξηγήσουν. Αν θες κάτι παντελώς χαζό και αδιάφορο σε post apocalyptic setting με στοιχεία adventure, ηλίθιους καλούς και γαμάτους vilains θα σου αρέσει. Εγώ είμαι στο τσακ να το παρατήσω πάντως.

Δεν είδα τίποτε άλλο καινούριο φέτος γιατί ήδη βλέπω υπερβολικά πολλές σειρές αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για Ben and Kate και δεύτερη σαιζόν American Horror Story.

edit : Α, βλέπω και Arrow αλλά δεν ξέρω γιατί πραγματικά :/

xbJ3b2w.jpeg

#2153 yami

yami

神速

• Retired Staff
  • 3.707 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2013 - 18:09

το Elementary, το οποιο αγαπώ, λόγω εξαιρετικού διδύμου και ωραίων υποθέσεων.

eeee~ I thought I was the only one around here :congrats:

#2154 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2013 - 18:13

Το Bunheads μου άρεσε πολύ και μόλις ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος της πρώτης σαιζόν. Από κει και πέρα μου άρεσε και το Last Resort το οποίο ακυρώθηκε αλλά συνεχίζεται μέχρι να κλείσει τον κύκλο του. Βέβαια δεν είναι μία σειρά που προτείνω πόσο μάλλον ανεπιφύλακτα γιατί ενώ έχει μερικά πολύ καλά επεισόδια, έχει επεισόδια που σου προκαλούσαν από γέλιο μέχρι θυμό. Μόνο και μόνο για τις παραλλαγές του "cut my life into pieces, this is my last resort" στα σχόλια στο avclub το απόλαυσα :P

Go on πολύ πολύ πολύ μέτριο και με κωμωδίες όπως happy endings, cougar town και community απορώ γιατί έχει τόσο κοινό αλλά συμπαθώ πάρα πολύ τον Mathew Perry και δεν μου πάει καρδιά να το σταματήσω.

Καλά το revolution που έστειλε το NBC από τον πάτο στην πρώτη θέση των τηλεοπτικών δικτύων είναι ένα φαινόμενο που ακόμα και οι πιο ενημερωμένοι κριτικοί αδυνατούν να εξηγήσουν. Αν θες κάτι παντελώς χαζό και αδιάφορο σε post apocalyptic setting με στοιχεία adventure, ηλίθιους καλούς και γαμάτους vilains θα σου αρέσει. Εγώ είμαι στο τσακ να το παρατήσω πάντως.

Δεν είδα τίποτε άλλο καινούριο φέτος γιατί ήδη βλέπω υπερβολικά πολλές σειρές αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα για Ben and Kate και δεύτερη σαιζόν American Horror Story.

edit : Α, βλέπω και Arrow αλλά δεν ξέρω γιατί πραγματικά :/

To Asylum φέτος είναι φοβερό, αλλά για να πω την αλήθεια και πέρυσι από την μέση και μετά που βρήκε τα πατήματα του άρχισε να μ αρέσει (παρότι είχα θάψει τα πρώτα του δύο επεισόδια)

Το Last Resort το παράτησα στο δευτερό επεισόδιο γιατί δεν ήταν αυτό που περίμενα απο τον Shawn Ryan (Λατρευω οσο τίποτα Terriers και Shield). Καπου πήρε το μάτι μου twitter οτι είχε στη συνέχεια κανα 2 φοβερά επεισόδια. Οπότε σκεφτομαι μόλις τελειώσει να τσεκάρω μόνο αυτά.

Στο twitter πάλι λένε τα καλύτερα για Go On το οποίο δε με κέρδισε στα 2 πρώτα τον Σεπτεμβρη που τσέκαρα.

Bunheads μόνο πιλότο το καλοκαίρι αλλά σίγουρα θα το δώ γιατι αγαπάμε Paladino και Gilmore Girls.

@yami μα είναι τόσο γούτσου :P οι δύο τους ρε. Και το τελευταίο επεισόδιο ήταν φανταστικό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Strange Loop: 13 Ιανουάριος 2013 - 18:16

#2155 SANDOKANTHANOS

SANDOKANTHANOS

Starting...

• Members
  • 25 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2013 - 20:29

Και αν το αίμα και το γ*****σι είναι αυτά που θεωρείς εσύ κυρίαρχα στοιχεία στο GoT τότε μάλλον δεν το εκτιμάς και ιδιαίτερα.

Δεν είπα ότι μου αρέσει μόνο για αυτά τα δύο.Απλά είναι τα μόνα που μπορώ να σκεφτώ που μπορεί κάποιον να χαρακτηρίσει την σειρά χαμηλού επιπέδου.

#2156 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2013 - 20:37

Καλά, καταρχάς δεν διάβασες καν τι γράφτηκε πριν ποστάρεις. Αυτό που γράφτηκε ήταν η προσωπική γνώμη κάποιου ότι το GoT είναι μεν στις κορυφαίες σειρές αλλά πιο χαμηλά σε κατάταξη από σειρές όπως το Mad Men ή το Louie και δεν θυμάμαι και ποιές άλλες. Ούτε χαμηλού επιπέδου ούτε τίποτα παρόμοιο.

Επομένως την επόμενη φορά που θα τρέξεις να ποστάρεις σχετικά με τη γνώμη κάποιου μπες στον κόπο να τη διαβάσεις πρώτα.

xbJ3b2w.jpeg

#2157 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 13 Ιανουάριος 2013 - 21:19

Ποντάρω στο γεγονός ότι όλοι προσπαθούν να εξηγήσουν το τέλειο χτένισμα της πιτσιρίκας σε post apocalyptic setting. Περιμένουν το επεισόδιο που θα αποκαλύψει το αλά vidal sasoon (ή όπως γράφεται) μυστικό της. That or they agree with the weapon propaganda.

#2158 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 14 Ιανουάριος 2013 - 00:23

Εμένα μου αρέσει το Red Green Show μια κωμική Καναδική σειρά:
http://www.redgreen.com/

Κάνει και live shows ενώ έχει ένα κάρο βιντεάκια στο youtube

#2159 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 15 Ιανουάριος 2013 - 13:40

Βγήκε και το The Carrie Diaries και πραγματικά δεν το περίμενα αλλά είναι ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

Σε μεταφέρει πολύ επιτυχημένα στο κλίμα της δεκαετίας του 80 (ρούχα, μουσική, συμπεριφορά), έχει δραματικές σκηνές χωρίς να γίνεται μελό, έξυπνη και δυναμική πρωταγωνίστρια και παρόλο που πρόκειται ουσιαστικά για prequel στέκεται άνετα μόνο του. Δεν το περίμενα από το CW και έχω ενθουσιαστεί.

xbJ3b2w.jpeg

#2160 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Ιανουάριος 2013 - 10:06

Εμένα πάλι δε μου φάνηκε πολύ πολύ καλό, αλλά εξακολουθεί να είναι μια ευχάριστη έκπληξη και δυστυχώς θα πρέπει να εναποθέσω σε άλλη σειρά τον τίτλο της ένοχης απόλαυσης.
Ήταν...μέτριο με κάποιες καλές στιγμές τσιχλόφουσκας και θύμισε πολύ τις καλές στιγμές και το χαρούμενο κλίμα που είχε το sex and the city.

Βρήκα στιγμές που έγινε μελό και ένιωσα ότι η απώλεια της Κάρι υπήρχε για να της δώσει....βάθος ~όπως σχολιάζει για την queen bee του σχολείου~ με ευχάριστο ατύχημα το σμίλευμα της ομολογουμένως πιο ενδιαφέρουσας ~και εκνευριστικής!~ αδερφής της, που όμως στο τέλος κάπως το τσαλακώνει.
Δεν ξέρω πώς θα συνεχίσει, ούτε και πώς θα ήθελα να συνεχίσει. Η αλήθεια είναι ότι δε θέλω να δω άλλη μία teen romcom αλά 90210, ούτε κάτι ανάλογο του Jane by Design ~ανήλικη προσποιείται ότι είναι ενήλικη~ το οποίο ντρόπαρα στο 2ο επεισόδιο. Από την άλλη δεν ξέρω πόσο και αν θα στεκόταν ένας κλώνος του sex and the city εφόσον έχουμε να κάνουμε με 16χρονα.

Ωραία η μουσική ~είμαι τρελή φαν της μουσικής των 80s~ και πολύ ύπουλη η μικρή μετατροπή της εμετικής μόδας της εποχής με αποτέλεσμα να γλιτώνεις την επιληψία. Χαίρομαι που ξεκίνησε, ατυχές το ότι το είδα πλάτη πλάτη με το Girls, αλλά ευτυχώς χρειαζόμουν μια πιο πχιοτική τσιχλόφουσκα για τις δύσκολες μέρες.

Δημοσιευμένη  εικόνα