Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2101 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2012 - 14:41

Ας μου πει λίγο ένας καλός άνθρωπος.

Spoiler: 2 and a half men

Μην την ξαναρχισεις απο το τοτε που εφυγε ο Σιν η σειρα ειναι μια αηδια που δεν βλεπετε

#2102 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Σεπτέμβριος 2012 - 14:42

Σε αντίθεση με πότε;

#2103 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Σεπτέμβριος 2012 - 15:02

To imdb έβγαλε λίστα με όλες τις πρεμιέρες. Για όσους ενδιαφέρονται εδώ.

mono baby i'm so in love with you\!!!! Please marry me.

#2104 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2012 - 01:00

Bλέποντας κάποιες από τις σειρές που ξεκίνησαν/συνεχίζονται αυτό το φθινόπωρο έχω να πω ότι

> Aφενός το Once Upon A Τime έκανε ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα on par με τον τρόπο με τον οποίο έληξε η σειρά πέρυσι. Μπορεί να είχε τις καλές και τις λιγότερο καλές έως οριακά κακές στιγμές της η σειρά αλλά ενίοτε δίνει την εντύπωση ότι μπορεί να φτάσει σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο. Το επεισόδιο αυτό ήταν μία από αυτές τις στιγμές δείχνοντας ότι η σειρά μπορεί να προχωρήσει και να μην αναλωθεί σε ανακυκλωση προηγούμενων themes.

> Το Last Resort μου άφησε επίσης πάρα πολύ θετικές εντυπώσεις ως πρώτο επεισόδιο. Ατμόσφαιρα αλληλεπίδραση χαρακτήρων εξελίξεις όλα ήταν απίστευτα τοποθετημένα. Χωρίς να πλατιάζει η σειρά σε αφήνει να καταλάβεις πάρα πολλά για τους χαρακτήρες και τις περιστάσεις ενώ το μυστήριο και η αγωνία ανεβαίνουν κατακόρυφα. Σίγουρα Must watch.

> Αν και δεν το περίμενα ωραίο ξεκίνημα έκανε και το 666 Park Avenue. Μου έφερε στο μυαλό το Devils Advocate the Architect edition . Kαι οκ μπορεί να μην έχει Paccino μέσα αλλά το μυστήριο και η ατμόσφαιρα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά για τους fan του horror είδους.

> Λιγότερο καλή εντύπωση μου άφησε το "Revolution". Ιn fact φτάνει derp επιπεδα Terra Nova ενίοτε. Ένα πολύ καλό premise το οποίο κυριολεκτικά αναλώνεται στην πιο επιφανειακή προσέγγιση που είναι δυνατόν να κάνει κανείς σε αυτό το concept. Η δε πολιτική προπαγάνδα με εκνεύρισε. Δεν τους πειράζει που μία πολιτοφυλακή κάνει κουμάντο χωρίς καμία αρμοδιότητα και χωρίς να την έχει εκλέξει κανείς, που θεωρέι ότι έχει την αρμοδιότητα να απαιτεί φόρους και να επανεγκαθιδρύει την δουλεία ΟΧΙ το θέμα είναι γιατί παίρνουν τα όπλα από τους πολίτες. Γιατί το όπλο=ελευθερία. Γι αυτό και σε όλα τα παραπάνω έγινε μία τυπική αναφορά ενώ το θέμα των όπλων το τρώμε στη μάπα ανά δεκάλεπτο. Από την άλλη όμως θρήνος και σπαραγμός κάθε φορά που κάποιος ψυχάκιας θερίζει κόσμο σε σινεμά,σχολεία σουπερ μάρκετ επειδή ξύπνησε στραβά εκείνη την ημέρα.Υπάρχουν κάποιοι ενδιαφέροντες χαρακτήρες (κυρίως οι anti heroes/villains) αλλά η πρωταγωνίστρια είναι τόσο εκνευριστική όσο η Cassie από το Secret Circle αν έκανε gattai με την Kristen Stewart. Δεν αντέχεται η τύπισσα σοβαρά. Ομολογώ πάντως ότι το setting θα με κάνει να παρακολουθήσω κάποια επεισόδια ακόμη και αν δω ότι δεν παλεύεται πάει για drop.

Περιμένω να δω τα Elementary και το The New Normal. Κάπου πήρε το μάτι μου και ένα Beauty and the beast for the lulz.

#2105 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Οκτώβριος 2012 - 09:48

Posted Image

Dexter is back!
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#2106 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2012 - 13:01

> Λιγότερο καλή εντύπωση μου άφησε το "Revolution". Ιn fact φτάνει derp επιπεδα Terra Nova ενίοτε. Ένα πολύ καλό premise το οποίο κυριολεκτικά αναλώνεται στην πιο επιφανειακή προσέγγιση που είναι δυνατόν να κάνει κανείς σε αυτό το concept. Η δε πολιτική προπαγάνδα με εκνεύρισε. Δεν τους πειράζει που μία πολιτοφυλακή κάνει κουμάντο χωρίς καμία αρμοδιότητα και χωρίς να την έχει εκλέξει κανείς, που θεωρέι ότι έχει την αρμοδιότητα να απαιτεί φόρους και να επανεγκαθιδρύει την δουλεία ΟΧΙ το θέμα είναι γιατί παίρνουν τα όπλα από τους πολίτες. Γιατί το όπλο=ελευθερία. Γι αυτό και σε όλα τα παραπάνω έγινε μία τυπική αναφορά ενώ το θέμα των όπλων το τρώμε στη μάπα ανά δεκάλεπτο.

Είδα εχθές το πρώτο επεισόδιο και δεν μπορώ να πω πως εντόπισα πολιτική προπαγάνδα, τουλάχιστον στον βαθμό στον οποίο αναφέρεσαι. Ακόμα και έτσι, το όλο θέμα με τα όπλα δεν συμβαίνει απαραίτητα επειδή θέλει ο σεναριογράφος να "δώσει γραμμή" υπέρ της οπλοκατοχής. Απλά, η κατοχή ενός όπλου στον κόσμο τον οποίο διαδραματίζεται η σειρά, είναι πράγματι εξέχουσας σημασίας. Πράγματι είναι big deal να σου αφαιρούν το όπλο αφού σε έναν τόσο άγριο κόσμο το να κατέχεις ένα είναι αναλογικά σαν να κατέχεις πολλά λεφτά στον πραγματικό. Ούτε νομίζω να μας έδωσε η σειρά πουθενά την εντύπωση πως τους πολίτες δεν τους πειράζει που υπάρχει κάποιος ο οποίος επιβάλλει φόρους ή κυβερνά δίχως να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Άλλο το δεν κάνουν τίποτα.

Στον κόσμο του Revolution, πράγματι το όπλο=ελευθερία και πολλά άλλα πράγματα. Αλλά το να αφαιρέσουν οι συντελεστές αυτό το στοιχείο επειδή κάποιοι-κάπως θα το χρησιμοποιήσουν για να περάσουν τις "γραμμές" τους, θυσιάζουν και πλήττουν την ρεαλιστικότητα της σειράς. IMO σε σειρές οι οποίες διαδραματίζονται σε φανταστικό κόσμο και με εξω-πραγματικές συνθήκες (γιατί δεν υπάρχει κανένας γνωστός τρόπος να σβήσουν τα "πάντα" σε μια μέρα) πρέπει να είμαστε λιγάκι πιο ανεχτικοί σε τέτοια θέματα. Κατά τα άλλα, ναι. Εκνευριστική πρωταγωνίστρια αλλά ενδιαφέρον setting.

#2107 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2012 - 13:28

Δες και τα άλλα δύο επεισόδια και παρατήρησε λίγο την έμφαση την οποία δίνεται στην οπλοκατοχή και σε όλα τα υπόλοιπα ζητήματα. Δεν αντιλέγω ότι το να έχεις όπλο σε ένα καθεστώς αναρχίας εξασφαλίζει την ασφάλειά σου σε πολύ μεγάλο βαθμό αλλά δεν είναι το μοναδικό ζήτημα ύψιστης σημασίας. Και το ίδιο το φαγητό είναι ένα θέμα το οποίο αναφέρεται ως πρόβλημα μόνο στα flashbacks, τα φάρμακα είναι επίσης ένα θέμα όπως και οι ιατρικές γνώσεις και γενικά εξοπλισμός ο οποίος μπορεί να κάνει την ζωή των ανθρώπων ευκολότερη. Υπάρχουν χίλια και δύο μείζονα ζητήματα ασφαλείας τα οποία θα μπορούσαν να είχαν εξεταστεί αλλά δεν εξετάζονται. Και αυτό με όση επιείκεια και αν την δεις την σειρά ώς προς τον ρεαλισμό της δεν παύει να αποτελεί πολιτική θέση. Σε έναν τέτοιο κόσμο το ότι θα σου πάρει κανείς μεγάλη μερίδα του φαγητού και ανθρώπινο δυναμικό που χρειάζεσαι για να επιβιώσεις είναι ίσως πιο σημαντικό από το να σε κάνει να χρησιμοποιείς τόξα και σπαθιά/μαχαίρια αντί για όπλα.

Spoiler: minor spoiler

#2108 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2012 - 13:44

Ο ρεαλισμός της σειράς είναι ανύπαρκτος παρεμπιπτόντως,
Spoiler:

#2109 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Οκτώβριος 2012 - 13:54

Ναι οκ είπαμε κάνουμε ορισμένες παραδοχές. xD

Spoiler:

#2110 mirana_neko

mirana_neko

Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

• Members
  • 508 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2012 - 15:14

Ξεκίνησα και εγώ κάποιες καινούριες σειρές. Το Elementary ας πουμε το οποίο σε γενικές γραμμές μου άρεσε. Μου θύμισε λίγο το Μόνκ. Απογοητευτηκα αρκετά απο το go on. Μπορώ να πω οτι είδα 3 επεισόδια με το ζόρι. Απο καινούρια μέχρι στιγμής αυτά κοιταξα, εχω αρκετα ακόμα κατευασμένα δεν τα έχω δει ακόμα, αλλά αντιμετωπίζω πρόβλημα με τους υπότιτλους. Και με το bsplayer και χειροκίνητα που έψαξα για κάποιες σειρές δεν μπορω να βρω υποτιτλους. Όπως για το the mob doctor, the mindy project, guys with kids και ενα δυο ακόμα που δεν θυμάμαι. εχετε αντιμετωπισει παρόμιο θέμα?

#2111 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2012 - 17:15

Υπότιτλους στα ελληνικά ή στα αγγλικά? Γιατί στα αγγλικά βρίσκω τα πάντα εδώ

xbJ3b2w.jpeg

#2112 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Οκτώβριος 2012 - 18:12

Το Revolution μέχρι τώρα έχει τη πλάκα του
Spoiler:

Είδα και το πρώτο Arrow, εντάξει μέχρι τώρα μου θυμίζει κάτι από Οδύσσεια και Μπατμαν μαζί, δεν με εξέπληξε με αυτά που έδειξε, δεν είναι με τίποτα πρωτότυπο όμως αυτό που μετράει είναι ότι έχει πλάκα.

#2113 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2012 - 10:15

To arrrow είναι κάτι ανάμεσα σε Ροβινσώνα Κρούσο, Ρομπέν των δασών και Μπάτμαν XD Αλλά όντως παρόλο που δεν μπόρεσε να αποφύγει όλων των ειδών τα κλισέ, ήταν διασκεδαστικό. Επίσης έκανε θραύση στο γυναικείο κοινό εκτοξεύοντας τα νούμερα του CW στα ύψη. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι μαζί μας για άλλες δέκα σαιζόν ~τουλάχιστον!~

Το Revolution είναι πολύ πιο απολαυστικό από όσο το περίμενα και βελτιώνεται με σταθερό ρυθμό. Έχει ακόμα αρκετά προβλήματα αλλά έχει απομακρυνθεί από τη σαχλαμαρα του πρώτου επεισοδίου.

To last resort το περίμενα πως και πως αλλά μετά από ένα καλό πιλότο με έχει απογοητεύσει...

Και εκεί που ήμουν σε τρομερό δίλημμα για το αν θα δω το beauty & the beast, το άλλο πόνημα του CW, το οποίο όμως μου φάνηκε απαίσιο ήδη από το trailer διάβασα τα απολύτως χειρότερα για την πάρτη του οπότε τώρα πρέπει να το δω γιατί με έχει φάει η περιέργεια XD

Ακυρώθηκε και το made in Jersey μετά από μόλις 2 επεισόδια. Για να λέμε την αλήθεια ήταν απαίσιο σε πολλά επίπεδα και δεν νομίζω να λείψει σε κανέναν.

xbJ3b2w.jpeg

#2114 Yojimbo

Yojimbo

Yokai enthusiast

• Members
  • 151 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2012 - 10:33

Την μόνη καινούργια σειρά που βρίσκω συμπαθητική είναι το The mindy project.

Το revolution δεν είναι κακό αλλά δεν το βλέπω να οδηγεί πουθενά.

#2115 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 12 Οκτώβριος 2012 - 12:23

αυτό ισχύει?
http://www.denofgeek.com/tv/community/22961/community-season-4-delayed

Δημοσιευμένη  εικόνα