Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#2026 atB

atB

♥ I Love Chaos ♥

• Members
  • 83 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 16:50

Δεν ξερω αν το λες ειρωνικα παντως αυτο κανουν ολη μερα και απατανε τις γυναικες τους ,μεχρι στιγμης.Μου φαινεται πως δεν υπαρχει καποιο στορυ γιαυτο και αν ειναι ετσι μεχρι το τελος δεν προκειται να το συνεχισω.Και βασικα δεν εχω βρει καποιον χαρακτηρα απο ολη τη σειρα να μου αρεσει ,προσωπικα μου τη δινουν ολοι τους.Μακαρι να βγω λαθος και να φτιαξει στη συνεχεια...

Δημοσιευμένη  εικόνα

Fascea My Manga!

#2027 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 16:54

Στη δεύτερη σεζόν έρχονται οι εξωγήινοι, κάνε υπομονή

#2028 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 17:04

atB έτσι ήμουν και εγώ στην αρχή. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Τους αντιπαθούσα όλους και δεν καταλάβαινα το λόγο ύπαρξης της σειράς. Όμως επειδή είχα ακούσει πολύ καλά λόγια συνέχισα να βλέπω και δεν το μετάνιωσα καθώς πλέον είναι από τις πολύ πολύ αγαπημένες μου σειρές. Ειλικρινά στο λέω δώστου λίγο χρόνο. Αν από τα μέσα της δεύτερης σαιζόν και μετά συνεχίζεις να μην το αντέχεις, εντάξει τι να πω, γούστα είναι αυτά παράτα το :P

Α και μιας και έχεις χρόνο για να βλέπεις σειρές Friday Night Lights από τις καλύτερες σειρές της δεκαετίας!

xbJ3b2w.jpeg

#2029 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 21:39

Πριν απο λιγες μερες εμαθα οτι τον 5ο κυκλο του breaking bad θα τον χωρισουν σε 2 μερη των 8 επεισοδιων εκ των οποιων το 2ο θα προβληθει το καλοκαιρι του 2013.Η απολυτη ξενερα,τελικα οτι πουλαει τραβιεται και αυτο ισχυει παντου ακομα και στο bb που το επαιζαν ιστορια οτι εμεις τοσο σχεδιασαμε και τοσο θα δειξουμε γιατι δε θελουμε να χαλασει η σειρα.

Bullshit.

#2030 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 21:51

Όλα τα γνωρίζεις πώς συνέβησαν δηλαδή

#2031 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:05

Το αποτελεσμα παντως το ιδιο ειναι.

#2032 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:07

Ποιο δηλαδή; Ότι σκόπευε από την αρχή για τελευταία σεζόν δεκατριών επεισοδίων και πήρε 16;

ΤΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ

#2033 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:14

Οχι οτι αναβληθηκε ενα χρονο και εγω προσωπικα θα προτιμουσα να δω 13 επεισοδια μεσα σε 1 καλοκαιρι παρα να δω 8 αυτο και 8 το επομενο.

#2034 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:18

Τι σχέση έχουν οι προτιμήσεις σου με τα άλλα που μας αράδιασες πάνω δεν καταλαβαίνω όμως

#2035 Strange Loop

Strange Loop

Fabulous Boy

• Members
  • 595 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:18

Οχι οτι αναβληθηκε ενα χρονο και εγω προσωπικα θα προτιμουσα να δω 13 επεισοδια μεσα σε 1 καλοκαιρι παρα να δω 8 αυτο και 8 το επομενο.

η συνδρομη στο AMC πόσο πήγε; θέλω κι εγώ.

#2036 WillOfTheD

WillOfTheD

α ου α

• Members
  • 731 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:21

Περα απο το αρμεγμα για το οποιο τελικα δεν ευθυνονται οι παραγωγοι το αποτελεσμα παραμενει το ιδιο οτι ο 5ος κυκλος θα προβληθει σε 2 μερη,αυτο εξαρχης ηταν το προβλημα μου οτι το τραβαν 2 χρονιες ειτε ειναι για να μειωθουν τα εξοδα ειτε για οτιδηποτε.

#2037 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:35

Άλλο αυτό και άλλο ότι το τραβάνε γιατί ξεπουλήθηκαν και άλλα τέτοια. Άσε που από τη στιγμή που δεν πληρώνεις τίποτα για να τα δεις δεν έχεις δικαίωμα να παραπονιέσαι :P

xbJ3b2w.jpeg

#2038 Takahiro

Takahiro

Starting...

• Members
  • 13 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 10:05

East bound & Down Season I & II

Ο πρωταγωνιστής είναι κάφρος, ρετάλι κ τελευταίος.

Σατυρίζει την αμερικανοβλαχειά κ το star system.

Happy Endings?
http://www.imdb.com/title/tt1587678/

#2039 Johnyman

Johnyman

Clear Eyes,Full Hearts

• Members
  • 142 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 02:39

Πάνε δυό βδομάδες από τότε που τελείωσα το Friday Night Lights και από τότε μέχρι σήμερα είδα και τα Game of Thrones και Boardwalk Empire.
Το ΦΝΛ το αγάπησα,μου άρεσαν όλα μπορώ να πω,παρόλο που η σειρά ήταν αρκετά ''προβλέψιμη'' θέλοντας να πω πως μπορούσες να καταλάβεις πότε η ομάδα θα νικούσε ή πότε θα έπαιρνε τα πάνω της μετά από μια ομιλία του κόουτς στο ημίχρονο.Η όλη άποψή μου για τη σειρά ταυτίζεται με αυτό που είπε και ο Μπραντ Λίλαντ(Μπάντι Γκάριτι) '' Ο κόσμος αγάπησε το σόου,επειδή γνωρίζουν τις ιστορίες.Ξέρουν τι θα συμβεί,αλλά τους αρέσει να βλέπουν και να τα θυμούνται μέσα από τη δική τους ζωή επειδή τους ξέρουν αυτούς τους τύπους.Μεγάλωσαν μαζί τους.''
Μια τέτοια σειρά ήθελα να δω εδώ και αρκετό καιρό.Δηλαδή μια σειρά που να βασίζεται στην πραγματικότητα όσο παραπάνω γίνεται,να συμβαίνουν πράγματα που εύκολα να περνιούνται για αληθινές καταστάσεις.
Και φυσικά Τιμ Ρίγγινς FTW.

Το GoT από την άλλη είναι προφανώς τελείως διαφορετικό.Μου άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα να έχω όλη τη σειρά ολοκληρωμένη(παρόλο που ξέρω πως ούτε τα βιβλία έχουν ολοκληρωθεί ακόμα) και να καώ ελεύθερα.

Τέλος το Boardwalk Empire ενώ είναι πολύ καλή σειρά,πολύ προσεγμένη και καλοφτιαγμένη,μου φαίνεται πως κάτι της λείπει.Όταν πρωτοέμαθα το σενάριο,μου φάνηκε ενδιαφέρον και πίστευα πως θα δω μια από τις καλύτερες σειρές.Ωστόσο κάπου υστερεί..στο δέσιμο των χαρακτήρων..στο πως ξεδιπλώνεται το σενάριο..ίσως το ότι δεν φαίνεται να πηγαίνει κάπου το όλο πράγμα..το ότι μήνες ολόκληροι περνάνε χωρίς να το καταλάβεις..ωστόσο,το φινάλε με έκανε να ανυπομονώ χωρίς ουσιαστικό λόγο για τη συνέχεια(λογικά θα υπάρξει,δεν το έχω ψάξει το θέμα).

Τα μελλόντικα πλάνα μου περιλαμβάνουν τις σειρές:Wire,Oz,Six Feet Under,Sopranos,Deadwood,Carnivale,Twin Peaks,Rome(δεν είμαι ακόμα σίγουρος),Treme(ούτε γι'αυτό),Mad Men,Luck,Justified,Shield(not sure),Sons of Anarchy(not sure),Sherlock(maybe)

και από κωμωδίες:Seinfeld,Arrested Development,Community,Curb your Enthusiasm,Big Band Theory(από την αρχή),How I Met Your Mother,IT crowd και κανά Blackadder

Γνωρίζω πως θεωρούντε καλές σειρές και έχουν γενικά υψηλές βαθμολογίες,μάλλον γι'αυτό έγιναν γνωστές και σε μένα,αλλά έχετε να (αντί)προτέινετε κάτι?
Αύριο μάλλον ξεκινάω Deadwood και αμέσως μετά Community.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Johnyman: 27 Ιούνιος 2012 - 13:53

Δημοσιευμένη  εικόνα

#2040 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 10:00

Sherlock κάντο σίγουρο, πρόσθεσε breaking bad, homeland και ίσως ίσως damages αν δεν σε ενοχλεί η σκατοψυχιά.

Από κωμωδίες πρόσθεσε και cougar town (μην σε ξεγελάει το όνομα γιατί καμία σχέση).

Επίσης υπάρχει μία μινι σειρά του HBO το Mildred Pierce με την Kate Winslet αρκετά καλό.

Α και οπωσδήποτε τσέκαρε το louie.

xbJ3b2w.jpeg