Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 16:50
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 16:54
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 17:04

Α και μιας και έχεις χρόνο για να βλέπεις σειρές Friday Night Lights από τις καλύτερες σειρές της δεκαετίας!
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 21:39
Bullshit.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:05
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:07
ΤΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:14
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:18
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:18
η συνδρομη στο AMC πόσο πήγε; θέλω κι εγώ.Οχι οτι αναβληθηκε ενα χρονο και εγω προσωπικα θα προτιμουσα να δω 13 επεισοδια μεσα σε 1 καλοκαιρι παρα να δω 8 αυτο και 8 το επομενο.
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:21
Καταχωρήθηκε 25 Ιούνιος 2012 - 22:35

Καταχωρήθηκε 26 Ιούνιος 2012 - 10:05
Ο πρωταγωνιστής είναι κάφρος, ρετάλι κ τελευταίος.
Σατυρίζει την αμερικανοβλαχειά κ το star system.
Happy Endings?
http://www.imdb.com/title/tt1587678/
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 02:39
Το ΦΝΛ το αγάπησα,μου άρεσαν όλα μπορώ να πω,παρόλο που η σειρά ήταν αρκετά ''προβλέψιμη'' θέλοντας να πω πως μπορούσες να καταλάβεις πότε η ομάδα θα νικούσε ή πότε θα έπαιρνε τα πάνω της μετά από μια ομιλία του κόουτς στο ημίχρονο.Η όλη άποψή μου για τη σειρά ταυτίζεται με αυτό που είπε και ο Μπραντ Λίλαντ(Μπάντι Γκάριτι) '' Ο κόσμος αγάπησε το σόου,επειδή γνωρίζουν τις ιστορίες.Ξέρουν τι θα συμβεί,αλλά τους αρέσει να βλέπουν και να τα θυμούνται μέσα από τη δική τους ζωή επειδή τους ξέρουν αυτούς τους τύπους.Μεγάλωσαν μαζί τους.''
Μια τέτοια σειρά ήθελα να δω εδώ και αρκετό καιρό.Δηλαδή μια σειρά που να βασίζεται στην πραγματικότητα όσο παραπάνω γίνεται,να συμβαίνουν πράγματα που εύκολα να περνιούνται για αληθινές καταστάσεις.
Και φυσικά Τιμ Ρίγγινς FTW.
Το GoT από την άλλη είναι προφανώς τελείως διαφορετικό.Μου άρεσε πάρα πολύ και θα ήθελα να έχω όλη τη σειρά ολοκληρωμένη(παρόλο που ξέρω πως ούτε τα βιβλία έχουν ολοκληρωθεί ακόμα) και να καώ ελεύθερα.
Τέλος το Boardwalk Empire ενώ είναι πολύ καλή σειρά,πολύ προσεγμένη και καλοφτιαγμένη,μου φαίνεται πως κάτι της λείπει.Όταν πρωτοέμαθα το σενάριο,μου φάνηκε ενδιαφέρον και πίστευα πως θα δω μια από τις καλύτερες σειρές.Ωστόσο κάπου υστερεί..στο δέσιμο των χαρακτήρων..στο πως ξεδιπλώνεται το σενάριο..ίσως το ότι δεν φαίνεται να πηγαίνει κάπου το όλο πράγμα..το ότι μήνες ολόκληροι περνάνε χωρίς να το καταλάβεις..ωστόσο,το φινάλε με έκανε να ανυπομονώ χωρίς ουσιαστικό λόγο για τη συνέχεια(λογικά θα υπάρξει,δεν το έχω ψάξει το θέμα).
Τα μελλόντικα πλάνα μου περιλαμβάνουν τις σειρές:Wire,Oz,Six Feet Under,Sopranos,Deadwood,Carnivale,Twin Peaks,Rome(δεν είμαι ακόμα σίγουρος),Treme(ούτε γι'αυτό),Mad Men,Luck,Justified,Shield(not sure),Sons of Anarchy(not sure),Sherlock(maybe)
και από κωμωδίες:Seinfeld,Arrested Development,Community,Curb your Enthusiasm,Big Band Theory(από την αρχή),How I Met Your Mother,IT crowd και κανά Blackadder
Γνωρίζω πως θεωρούντε καλές σειρές και έχουν γενικά υψηλές βαθμολογίες,μάλλον γι'αυτό έγιναν γνωστές και σε μένα,αλλά έχετε να (αντί)προτέινετε κάτι?
Αύριο μάλλον ξεκινάω Deadwood και αμέσως μετά Community.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Johnyman: 27 Ιούνιος 2012 - 13:53
Καταχωρήθηκε 27 Ιούνιος 2012 - 10:00
Από κωμωδίες πρόσθεσε και cougar town (μην σε ξεγελάει το όνομα γιατί καμία σχέση).
Επίσης υπάρχει μία μινι σειρά του HBO το Mildred Pierce με την Kate Winslet αρκετά καλό.
Α και οπωσδήποτε τσέκαρε το louie.