Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Αγγλόφωνες σειρές
Posted 31 October 2011 - 17:29
http://www.hitfix.com/blogs/whats-alan-watching/posts/review-fxs-american-horror-story-an-overwrought-mess
Posted 31 October 2011 - 18:06
Posted 31 October 2011 - 22:34

This is the sig I have prepared for myself and if you don't like it don't be rude about it.
Posted 01 November 2011 - 00:30
Posted 01 November 2011 - 08:36
Μου θυμίζει μπάσταρδο Game of thrones-Spartacus. Το τρέιλερ μου φάνηκε απαίσιο, αλλά περιέργως έχει μαζέψει ενδιαφέρον καστ. Δε νομίζω να έχει και πολύ σχέση με το κόμικ.
Είδα once upon a time. Ψιλοαπαίσιο και εθιστικό. Cheezy στα όρια του γελοίου τα flashbacks από την παραμυθοχώρα, και περίεργη η πλοκή στον κανονικό κόσμο. Δε με χαλάει.
Posted 01 November 2011 - 13:31
Αλλά το καστ είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή από πολεμοτεχνίτες (martial artists). Μichael Jai White, Scott Adkins (θεός) , Matt Mullins & Darren Shahlavi. Ελπίζω να βγει καλό με τέτοιο καστ ειδάλλως θα είναι Η χαμένη ευκαιρία.
BTW δεν θα είναι όλη η σειρά έτσι. Από όσο άκουσα κάθε επεισόδιο θα έιναι διαφορετικό και θα διαδραματίζεται σε άλλο setting απλά θα βασίζεται σε κάποια ιστορί του περιοδικού hevy metal .
Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.
Posted 01 November 2011 - 18:34
I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on
Posted 02 November 2011 - 10:11
Posted 02 November 2011 - 12:28
Πολύ καλό το Dexter φέτος. Σίγουρα καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά.
Spoiler:
Το Ντέξτερ τα σπάει φέτος! Αν και ξεκίνησε λίγο ρηχά το 1ο επεισόδιο απο το 2ο και 3ο ξεκίνησε η δράση!
Posted 02 November 2011 - 18:15
Once upon a time: Ήρωες παραμυθιών που επιβιώνουν και για κάποιον λόγο μεταφέρονται στη σύγχρονη εποχή = Fables της VERTIGO που το ΛΑΤΡΕΥΩ!!! Δεν μπόρεσα να δω ούτε λεπτό της συγκεκριμένης σειράς χωρίς να κάνω συγκρίσεις με το comic στο μυαλό μου. Ξέρω, δεν έχουν καμία σχέση. Και πάλι όμως το concept είναι τόσο κοντά που οι συγκρίσεις είναι αναπόφευκτες... Δε με εντυπωσίασε, παρόλα αυτά θα δω 1-2 επεισόδια ακόμα για να αποφασίσω.
American Horror Story: Πιάσε μια οποιαδήποτε αμερικάνικη horror movie, κάν'τη από 2 ώρες να διαρκεί 45 λεπτά και έχεις το American Horror Story! Στο πρώτο επεισόδιο όλα γίνονται τόσο γρήγορα που μοιάζει οι ίδιοι οι παραγωγοί να μην πίστευαν πως θα υπάρξει δεύτερο. Σου παρουσιάζουν ένα μάτσο χαρακτήρες που κάτω από κανονικές συνθήκες οι χαρακτήρες τους θα έπρεπε να αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια της σειράς. Έχοντας δει τα πρώτα δύο επεισόδια δε μου κάνει καμία αίσθηση να δω τα επόμενα. Έχω κατεβάσει μέχρι το τέταρτο. Αν ποτέ ξεμείνω και δεν έχω κάτι άλλο να δω, ίσως...
Boardwalk Empire: Σταθερά καλό. In HBO we trust!
Bored to Death: Αγαπημένη σειρά!!! Ξεκίνησε απίστευτα καλά και δεν έχω λόγο να αμφισβητώ ότι θα συνεχίσει έτσι. Ιδιαίτερο, δεν είναι για όλους. Αν σας αρέσει ρίξτε και μια ματιά και στα βιβλία του Jonathan Ames. Του κανονικού, του σεναριογράφου/συγγραφέα της σειράς, όχι του πρωταγωνιστή.
The Big Bang Theory: Έχει χαθεί ο ενθουσιασμός. Μου αρέσει αλλά δεν απολαμβάνω πλέον τα επεισόδια όσο των προηγούμενων seasons. Ελπίζω κάτι να αλλάξει.
The Walking Dead: Χάρη στον φίλο μου τον Άρη μυήθηκα στον χώρο του Walking Dead από το πρώτο κιόλας τεύχος της σειράς. Την μεταφορά την περίμενα πως και πως, έχοντας όμως πάντα τις επιφυλάξεις μου. Το ότι στην ομάδα παραγωγής θα ήταν και ο Kirkman ήταν παρήγορο. Η πρώτη season μου άφησε ανάμικτα συναισθήματα. Ok, να δεχτώ πως θα βασίζεται στο comic αλλά θα είναι κάτι διαφορετικό. Κανένα πρόβλημα. Έχει γίνει όμως τόσο αργό που ακόμα κι εγώ βαριέμαι! Κρίμα.
The Increasingly Poor Decisions of Todd Margaret: Εδώ κλέβω. Η σειρά προβλήθηκε πριν έναν χρόνο, εγώ όμως τώρα την ανακάλυψα. Και αν θέλετε να δείτε μια πραγματικά αστεία σειρά με εντελώς ηλίθιες καταστάσεις, εδώ είστε. Ο David Cross είναι απλά απολαυστικός! Έξι εικοσάλεπτα επεισοδιάκια που κυλάνε νερό και βλέπονται με την μία.
Σειρά έχουν τα Boss, Death Valley, Grimm, Man Up και The Fades. Οπότε... to be continued
Posted 03 November 2011 - 12:51
The Big Bang Theory: Έχει χαθεί ο ενθουσιασμός. Μου αρέσει αλλά δεν απολαμβάνω πλέον τα επεισόδια όσο των προηγούμενων seasons. Ελπίζω κάτι να αλλάξει.
Συμφωνώ, ο μόνος λόγος που συνεχίζω να τον βλέπω είναι από σύνήθεια..
Bored to Death: Αγαπημένη σειρά!!! Ξεκίνησε απίστευτα καλά και δεν έχω λόγο να αμφισβητώ ότι θα συνεχίσει έτσι. Ιδιαίτερο, δεν είναι για όλους. Αν σας αρέσει ρίξτε και μια ματιά και στα βιβλία του Jonathan Ames. Του κανονικού, του σεναριογράφου/συγγραφέα της σειράς, όχι του πρωταγωνιστή.
Μαρέσει , αρκετά ιδιαίτερη σειρά όντως, τα βιβλία δεν τα έχω διαβάσει πάιζει να είναι σαφώς ανώτερα
Posted 20 November 2011 - 21:36
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=giaMRyn47XgThe song is about Russell T. Davies and Julie Gardner and gives thanks to them for all their hard work on the series.
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3s4Czla6tXc
αααααχ, i missed them <3
Posted 24 November 2011 - 23:30
fixedTι ο,τι να ναι ειναι η 3η season από Misfits?
BTW μ αρέσει ο καινούργιος τύπος που έχουνε. Μακάρι να παιζε παραπάνω
Posted 25 November 2011 - 00:17
γ-α-μ-α-τ-η σειρα.
δενξερωτιναπω//εχωμεινειαφωνος