Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1786 6Greed9

6Greed9

Solid Duck

• Members
  • 233 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Οκτώβριος 2011 - 23:57

εγω συνεχιζω με ντεξτερ...

αυτο το breaking bad τι πλοκη εχει?

γαματh.ασε το ντεξτερ κ πιασε το breaking bad,θα δεις προς τι τοσος χαμος γυρω απο το ονομα της σειρας.

#1787 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2011 - 00:51

Bλέποντας ένα τυχαίο trailer αποφάσισα να ξεκινήσω το Grimms. Είδα τον πιλότο που με άφησε με ανάμεικτα συναισθήματα. Στην αρχή ξεκίνησε πάρα πολύ καλά. Δυναμικά με μυστήριο και μάλιστα με έκανε και πετάχτηκα κανά δυο φορές. Κάπου μετά την μέση του επεισοδίου όμως του ****** τα μπρέκια.

Spoiler:

Παρόλαυτά σε κανά δυο σημεία έπεσε κανά lol και με τραβάει πολύ το setting οπότε λέω να το συνεχίσω όσο αντέξω. Τι στο καλό εδώ αντέχω ακόμη το Terra Nova.

#1788 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2011 - 23:06

Πολύ καλό το Dexter φέτος. Σίγουρα καλύτερο από την προηγούμενη χρονιά.

Spoiler:

#1789 Pirate King

Pirate King

Anime Freak

• Members
  • 429 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Οκτώβριος 2011 - 23:58

Game of Thrones

Youtube Video

μια από τις καλύτερες παραγωγές που έχω δει ποτε μου!!

#1790 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 13:11

Είμαι up to date με το American Horror Story. It's not so bad not so bad at all. Αρκετά ανατριχιαστικό ώρες ώρες.

Να έβγαζα και λίγο άκρη καλά θα ήτανε. :P

#1791 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 13:27

Είμαι up to date με το American Horror Story. It's not so bad not so bad at all. Αρκετά ανατριχιαστικό ώρες ώρες.

Να έβγαζα και λίγο άκρη καλά θα ήτανε. :P

το έχω ακούσει κάπου αυτό.
Αξίζει να το αρχίσω?

I can't stop from just smiling
When that damn sun is shining on

#1792 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 13:30

Όχι.

#1793 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 13:33

Tόσο μούφα?

#1794 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 13:36

Δεν θα το έλεγα μούφα με την έννοια του ότι μια χαρά περνάει η ώρα σου καθώς το βλέπεις και λίγο πολύ έχει οσα themes δεν χορταινουμε να βλέπουμε σε horror stories. Έχει μυστήριο, τις απαραίτητες scare scenes, φαίνεται προσεγμένη παραγωγή και τo cast είναι καλό. Τώρα για βαθύ προβληματισμό και super σοβαρό σενάριο πιάσε το Homeland καλύτερα. Το συγκεκριμένο είναι ότι πρέπει για μια βραδιά με ποπ κορν μπροστά από την τηλεόραση.

#1795 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 13:49

Το Carnival κατάφερνε να τρομάξει κι επομένως δικαιολογούσε τον χαρακτηρισμό του ως horror. Ε λοιπόν στο πρώτο επεισόδιο του Story δεν τρόμαξα ούτε μια φορά. Ήταν τόσα πολλά τα κλισέ, ήταν τόσο παράλογη η συμπεριφορά των χαρακτήρων(κυρίως των δευτερευόντων) που καταλάβαινες ότι ήθελε να ταράξει τον θεατή με ακραίες σκηνές και διαλόγους.

Προσπαθεί υπερβολικά πολύ να γίνει τρομακτικό και αυτό είναι που με ενόχλησε περισσότερο.

#1796 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 13:57

Tελείως άλλη φάση το Carnival από το American Horror Story. Δεν νομίζω ότι επιδιώκει το δεύτερο να βαδίσει στα χνάρια του πρώτου.

Όσο το γιατί δεν βγάζουν νόημα συμπεριφορές και αντιδράσεις, πιθανότατα φταίει ότι έμεινες στο πρώτο επεισόδιο. XD Kαλά όχι ότι βγάζουν πολλά πράγματα νόημα αργότερα αλλά δείχνει ότι είναι ιntentional σε αρκετές περιπτώσεις.

Btw you say cliches I say references. :P

#1797 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 14:31

Δεν είχα σκοπό να υποβαθμίσω ή να υποβιβάσω τη σειρά. Απλά κατέθεσα την ειλικρινή μου γνώμη. Τελικός κριτής για το αν αξίζει ή όχι θα είναι ο ίδιος ο Shevliaskovic φυσικά.

#1798 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 14:40

Εννοείται ότι αυτός που θα αποφασίσει θα είναι ο ίδιος ο Shevliaskovic. Από εκεί και πέρα συζήτηση κάνουμε όσοι την έχουμε δει και ο καθένας αντιπαραβάλλει επιχειρήματα. :)

#1799 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 14:46

Ίσως να φταίνε οι προσδοκίες μου. Όταν διάβασα για τη σειρά ανέμενα κάτι που βαδίζει σε horror μονοπάτια. Βασικό μου επιχείρημα παραμένει η ανικανότητά της να τρομάξει. Αν τελικά δεν είναι horror τότε κακώς τα έγραψα όλα αυτά.

#1800 Shevliaskovic

Shevliaskovic

Smoke two joints.

• Members
  • 204 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 31 Οκτώβριος 2011 - 16:47

κατέβασα ενα-δύο επεισόδια. Θα κάτσω το βράδυ να τα δω και θα σας ενημερώσω. To carnival που λέτε είναι αυτό?

Αυτό το έχω κατεβάσει,αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα να το αρχίσω