Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
- - - - -

Αγγλόφωνες σειρές

• Please log in to reply
2788 replies to this topic

#1651 zade

zade

23/11/2016

• Members
  • 759 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2011 - 13:20

Από όλες τις σειρές μόνο το Alcatraz μου κινεί την περιέργεια. Αρκεί να μην φάμε καμιά φόλα όπως στο ΛΟΣΤ και μας πουν για καθαρτήρια και διαόλια. Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει.

Συστατικά: Κρέας ανθρώπινο 50%, Kόκκαλα 20% Αίμα ανθρώπινο: 10% ,μαλτοδεξτρίνη,άμυλο πατάτας ,πολυαμίδιο.Συντηρητικά:Βενζοϊκό Νάτριο,Σορβικό Κάλιο.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: Βλέπε Avatar.

#1652 D.Dragon

D.Dragon

kaido worldomination loll

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2011 - 13:23

Μπορεί να δω την κοινωνική παπαριούλα του CW με την Rachel Bilson :P
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1653 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Αύγουστος 2011 - 14:52

To 2 broke girls με είχε ενθουσιάσει μέχρι χθες που είδα το trailer. Από την άλλη το Apartment 23 και το I Hate My Teenage Daughter μου άρεσαν πολύ καλύτερα και παίζει να τα δω.
Alcatraz, Awake,A Gifted Man, Hart of Dixie, Up All Night θα ήθελα δω τα πρώτα επεισόδια αλλά δε νομίζω να με κρατήσουν.

Το Ringer με είχε απογοητεύσει. Και ήθελα να την ξαναδώ τη Sara Michel Gellar..

Once Upon a Time, Grimm, Secret Circle, Terra Nova, Pan Am, The River, The New Girl, Suburgatory είναι FUCK YEAH.

Είχα δει τον πιλότο του Bored to Death, δε μου είχε κινήσει καθόλου το ενδιαφέρον, αν και πάντα σκευτόμουν να τσεκάρω και το υπόλοιπα επεισόδια.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1654 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 00:35

Μόλις είδα τρέιλερ για νέα σειρούλα το "American Horror Story".
http://www.dreadcentral.com/news/46657/american-horror-story-creeps-fx-october-5th
Έχω τρελαθεί από τη χαρά μου. :kawaii:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1655 The_Sandman

The_Sandman

Rain Dog

• Members
  • 100 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 01:52

Όντως, ψαρωτικό...

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1656 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Αύγουστος 2011 - 02:23

"Your commercials they suck ass, I've seen better acting in a epileptic whore house"
"Is that the one your mom works at, is she still offering the 2 for 1 discount"
Breaking Bad epic quote
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1657 aboumonkey

aboumonkey

I love monkeys

• Members
  • 1.385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2011 - 10:09

Θέλω και άλλο the Chicago Code. Είχαν βρει φοβερή ισορροπία μεταξύ χαλαρής ατμόσφαιρας, δράματος και πολιτικών εξελίξεων. Όχι τόσο ρεαλιστικό όσο το the Shield ή το the Wire σε αυτούς τους τομείς, αλλά οι χαρακτήρες ήταν ένας και ένας. Κρίμας..
Θέλω και άλλες σειρές με μπάτσους:cry5:

#1658 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 00:16

Βγήκε το 1ο πρόμο από 5η γκόσιπ...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=tXmBlgtIXsc[/media]
DAIR DAIR DAIR DAIR DAIR και ας μην έδειξε τίποτες το πρόμο...
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1659 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 00:23

"Your commercials they suck ass, I've seen better acting in a epileptic whore house"
"Is that the one your mom works at, is she still offering the 2 for 1 discount"
Breaking Bad epic quote

Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#1660 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 00:41

^Γαμάτος :head:
Δημοσιευμένη  εικόνα

#1661 Warchief

Warchief

• Members
  • 2.042 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 01:17

Ο Hank είναι ο καλύτερος χαρακτήρας στην τέταρτη σεζόν. Ξέρετε ότι είναι αλήθεια.

Βγήκε σήμερα στο iTunes το πρώτο επεισόδιο του New Girl (κανονική πρεμιέρα 20 του μηνός). Μοντέρνα quirky κωμωδία, δεν μπορώ να πω ότι ήταν ιδιαίτερα καλό σε κάποιον τομέα, και γι'αυτό αναρωτιέμαι γιατί γέλασα τόσο πολύ. Κρίμα που ο Coach αποχωρεί από το δεύτερο επεισόδιο, ήταν ο πιο συμπαθητικός.

Θέλω και άλλο the Chicago Code. Είχαν βρει φοβερή ισορροπία μεταξύ χαλαρής ατμόσφαιρας, δράματος και πολιτικών εξελίξεων. Όχι τόσο ρεαλιστικό όσο το the Shield ή το the Wire σε αυτούς τους τομείς, αλλά οι χαρακτήρες ήταν ένας και ένας. Κρίμας..
Θέλω και άλλες σειρές με μπάτσους:cry5:

Ήμουν 2-3 επεισόδια πίσω όταν ανακοινώθηκε το κόψιμο και από το ξενέρωμα δεν είδα τα υπόλοιπα. Πολύ κρίμα, αν και θα προτιμούσα να σωθεί το Terriers για να είμαι ειλικρινής.

#1662 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 04:58

Βγήκε το 1ο πρόμο από 5η γκόσιπ...
[media]http://www.youtube.com/watch?v=tXmBlgtIXsc[/media]DAIR DAIR DAIR DAIR DAIR και ας μην έδειξε τίποτες το πρόμο...

Πάλι με 40άρες ο Nate? I see a pattern there!

Α, και να μη ξεχνιόμαστε..

DAIR DAIR DAIR DAIR DAIR DAIR DAIR DAIR DAIR

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1663 eyl

eyl

Elite Yuri Lover

• Members
  • 312 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2011 - 05:27

ακόμα κ αν μου πουν στο τέλος ότι ο Α είναι ο θεός, δεν θα τους πιστεψω. ο chuck noris μπορεί. κ ξεκίνησε τόσο ωραία, αλλά είναι αργά για drop τώρα, gotta see the bullshit 'till the end.
Δημοσιευμένη  εικόνα
girls with guns - babes with blades κ βεβαίως βεβαίως tenshi!

#1664 D.Dragon

D.Dragon

• Members
  • 3.599 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2011 - 14:09

Τελείωσα πρόσφατα το o.c , τι γαματο teen drama.
Youtube Video

Δημοσιευμένη  εικόνα

#1665 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2011 - 15:06

Το λάτρεψα το new girl! Δίνει αυτό το happy go lucky feeling, η Joey είναι αστεία και γλυκιά ταυτόχρονα, ο coach όλα τα λεφτά ~is he really leaving?~ και στο τέλος ήμουν απλά σε φάση ~awwwwwww~awwwwwwww~snif~awwwwww~

xbJ3b2w.jpeg