Κατ'αρχήν σόρρυ για το όνομα,το ξέχασα τελείως και όταν το θυμήθηκα είχαν περάσει αρκετά λεπτά για να κάνω edit.
Πρώτα απ' όλα να ξέρεις Gintoki(Diamondsofblood) πως τα περισσότερα κορίτσια προσβάλλονται όταν κάποιος υπονοεί πως έχουν μικρό στήθος.Βέβαια θα μου πεις,ποιος έχασε την ευγένειά του για να την βρεις εσύ?Θα μπορούσα και γω να σχολιάσω που χώνεις κάθε λίγο και λιγάκι το δάχτυλο παύλα εκσκαφέα στα λαγούμια,αλλά εγώ ξέρω να συμπεριφέρομαι.
Επί του θέματος,να πω μόνο ότι θα σε είχα αφήσει προς στιγμήν αν επέμενες στην αρχική σου επιλογή,δηλαδή σε αυτά που έλεγες όταν σε κατηγορούσε ο Frankenstein(Fallen Mpougatsa)
To γεγονός ότι έσπευσες να αλλάξεις τακτική προτού καν μιλήσει ο Gaara,όπως είχες πει ότι θα έκανες,σε καθιστά στα μάτια μου περισσότερο ύποπτο απ' ότι πριν.
Πόσο μάλλον όταν όλα όσα είπες δεν ήταν τίποτα παραπάνω από μια απλή περιγραφή των γεγονότων.Εδώ αγαπητέ Gintoki(Diamondsofblood) ζητάμε γνώμες,όχι το δελτίο καιρού.Τουλάχιστον όλα αυτά τα ''μπορεί να είναι και αθώοι και ένοχοι,τυχαία ή επιτίδες δεν ξέρω,μ' αγαπά δεν μ' αγαπά'' μου προκαλέσανε γέλωτα,εκτός από την ενίσχυση όσων ήδη πίστευα.Βέβαια ''επιχερηματολόγησες'' όταν είπες πως θεωρείς ύποπτη την μαγεία του Ludwig...Οκ...

Αυτά τα ολίγα για σήμερα.
Edited by Zane, 24 August 2012 - 21:39.