Sakon: Χρόνια τακτική μου είναι να μην ανησυχώ για τη σωματική μου ακεραιότητα, κατά την τέλεση του κρυφού μου καθήκοντος.
Κύριε Satan μην σας ταράζει η στάση μου. Καταλαβαίνεται πως σε μια μάχη μυαλών, όλα είναι πιθανά. Με τις κατηγορίες μπορείς είτε να στριμώξεις έναν ένοχο είτε να αποκαλύψεις έναν αθώο. Στην παρούσα περίπτωση, δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά ο κύριος Masao μπήκε πρώτος στη λίστα μου και πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις μου.
Αυτός μπορεί να εκμεταλλεύτηκε φανερά τη ψήφο σας και να δημιουργήσει ρεύμα.
Επίσης, νομίζω κάποια ηθελημένα παραβλέπουν το γεγονός ότι υπάρχουν 3 πηγαδάκια.

Ukon: Σίγουρα ο κύριος Λουντβιχ τραβάει προσοχή με τις πράξεις του και η αλλαγή ψήφος του, τη στιγμή που εμείς υποδείξαμε κάποιον αθώο, lured him out. Είναι πολύ ύποπτος σίγουρα.
Sakon: Πολύ μπορεί να αμφισβητούν την τακτική μου, αλλά με την προηγούμενη πράξη μου, είδα τρία άτομα να ψηφίζουν τον δικό μου "ένοχο".
Φυσικά και δεν το θεώρησα με απόλυτη σιγουριά ένοχο. Σκοπός μου ήταν να χρησιμοποιήσω ένα από τα 3 πηγαδάκια και να βγάλω ακόμα ένα συμπέρασμα.
Ένα από τα τρία άτομα ήταν ο κύριος Ludwig, κάτι το οποίο τον κάνει διπλά ένοχο, αφού ήδη άνηκε σε ένα από τα πηγαδάκια. Είναι σαν να προσπαθείτε να πιαστείτε από άθώο σε αθώο. Έχετε κάτι να κρύψετε;
Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι μπορεί να βρήκαμε δύο δολοφόνους. Ο Masao, ο οποίος δεν έχει απαντήσει στις ερωτήσεις, και ο Ludwig που βρωμάει, όσο και οι νεκροφιλικές του τάσεις.
Ukon: Έτσι μπράβο παιδί μου! Δείξ΄τους τι θα πει Sakon!
Sakon: Ukon, νομίζω υπερβάλλεις. Δε θα έκανα τίποτα λιγότερο για να σώσω την τιμή του φίλου μας. Και θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το συνάδελφο Hanbei, που μπέρδεψα την αριστοκρατική και στρατιωτική του φύση. Φυσικά και δεν είστε διατεθειμένος να με πιστέψετε. Εγώ παλεύω για την τιμή του φίλου.
Εις το επανιδείν.