Takenaka Hanbei
Πάλι με ξυπνάτε; Τι θέλετε από εμένα; Έναν ύπνο εδώ μέσα δεν πρόκειται να πάρουμε σωστά.
Δεσποινίς Ringo(ιριστέλλα), τα λόγια μου αναφέρονται στο γεγονός ότι από την στιγμή που εμφανιστήκατε δηλώσατε ότι μόνο ο Masao είναι ένοχος. Θα μπορούσα να κάνω ότι υποθέσεις ήθελα, με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Δεν είπα ποτέ ότι είστε σίγουρα. Οι υποθέσεις είναι υποθέσεις. Όπως το ίδιο σκέφτομαι και για το Patamon που καθόρισε τις ψήφους. Είναι άραγε συνεργός του Masao που απλά ήθελε να καλυφθεί ρίχνοντας την τελευταία ψήφο που θα έκρινε την έκβαση της ψηφοφορίας αφήνοντας τον σύμμαχό του στο έλεος μας;
Ο λόγος που πιστεύετε εσείς ότι είμαι δολοφόνος δεν μου γίνεται αντιληπτός. Οι υποθέσεις προς το παρόν είναι το μόνο που μπορώ να κάνω και αυτό κάνω. Δεν σας κατηγόρησα άμεσα, αλλά έμμεσα καθώς κάπως θα έπρεπε να μου αποδείξετε την αθωότητά σας. Επίσης, δεν είμαι γυναίκα. Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό το πράγμα και ο Hanbei έχει αρχίσει να εκνευρίζεται. Παρόλα αυτά, δεν με ενοχλεί η ψήφος σας.
Μπορείτε να με στοχεύσετε και εσείς, όπως κάνει ο κύριος Satan(Babba), ο οποίος συνεχίζει και με αγνοεί προς το παρόν. Όταν έρθει η ώρα όμως πάλι θα προσπαθήσει να αποδείξει λάθη στα επιχείρηματά μου και να με θέσει ένοχο για τα εγκλάματα των δολοφόνων θέλοντας να γυρίσει τα βλέμματά πάνω μου, νίπτοντας τας χείρας του ο ίδιος. Εύγε, κύριε. Είστε πιο πονηρός από εμένα. Συνεχίζεται και μου κρατάτε το ενδιαφέρον πάντως.
Γιατί τέτοια αγάπη για τον Okama(Tsunade); Μου κινεί το ενδιαφέρον όλο αυτό. Συνεχίστε.
Είναι αργά πια. -χασμουριέται- Ο ύπνος με καλεί.