Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
333 replies to this topic

#136 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2012 - 22:24

Takenaka Hanbei

Posted Image

Πάλι με ξυπνάτε; Τι θέλετε από εμένα; Έναν ύπνο εδώ μέσα δεν πρόκειται να πάρουμε σωστά.

Δεσποινίς Ringo(ιριστέλλα), τα λόγια μου αναφέρονται στο γεγονός ότι από την στιγμή που εμφανιστήκατε δηλώσατε ότι μόνο ο Masao είναι ένοχος. Θα μπορούσα να κάνω ότι υποθέσεις ήθελα, με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Δεν είπα ποτέ ότι είστε σίγουρα. Οι υποθέσεις είναι υποθέσεις. Όπως το ίδιο σκέφτομαι και για το Patamon που καθόρισε τις ψήφους. Είναι άραγε συνεργός του Masao που απλά ήθελε να καλυφθεί ρίχνοντας την τελευταία ψήφο που θα έκρινε την έκβαση της ψηφοφορίας αφήνοντας τον σύμμαχό του στο έλεος μας;

Ο λόγος που πιστεύετε εσείς ότι είμαι δολοφόνος δεν μου γίνεται αντιληπτός. Οι υποθέσεις προς το παρόν είναι το μόνο που μπορώ να κάνω και αυτό κάνω. Δεν σας κατηγόρησα άμεσα, αλλά έμμεσα καθώς κάπως θα έπρεπε να μου αποδείξετε την αθωότητά σας. Επίσης, δεν είμαι γυναίκα. Έχει καταντήσει κουραστικό αυτό το πράγμα και ο Hanbei έχει αρχίσει να εκνευρίζεται. Παρόλα αυτά, δεν με ενοχλεί η ψήφος σας.

Μπορείτε να με στοχεύσετε και εσείς, όπως κάνει ο κύριος Satan(Babba), ο οποίος συνεχίζει και με αγνοεί προς το παρόν. Όταν έρθει η ώρα όμως πάλι θα προσπαθήσει να αποδείξει λάθη στα επιχείρηματά μου και να με θέσει ένοχο για τα εγκλάματα των δολοφόνων θέλοντας να γυρίσει τα βλέμματά πάνω μου, νίπτοντας τας χείρας του ο ίδιος. Εύγε, κύριε. Είστε πιο πονηρός από εμένα. Συνεχίζεται και μου κρατάτε το ενδιαφέρον πάντως.

Γιατί τέτοια αγάπη για τον Okama(Tsunade); Μου κινεί το ενδιαφέρον όλο αυτό. Συνεχίστε.

Είναι αργά πια. -χασμουριέται- Ο ύπνος με καλεί.

#137 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2012 - 22:41

Yuuko Ichihara

Posted Image

(έχει μπροστά της ένα πιάτο γεμάτο με taichazuke και hire sake, αγνοεί το φαγητό και πίνει ένα ποτήρι sake)
Λοιπόν από την μια ευτυχώς βγάλαμε εκτός έναν δολοφόνο αλλά από την άλλη δυστυχώς είχαμε και άλλη δολοφονία.
Ο χαμός του King Bradley (Osama) είναι πραγματικά τραγικός! Προσπαθώ και να καταλάβω τους σκοπούς των δολοφόνων αλλά οι υποθέσεις είναι πολλές. Άραγε το να σκοτώσουν τον Bradley ήταν ένας τρόπος εκδίκησης επειδή ο Bradley ήταν ένας από αυτούς που ψήφισαν τον Kamui?? ή μήπως έπαιξε ρόλο ότι πριν τον Kamui o Bradley είχε ψηφίσει την Lady Bernkastel (John Crabs)?? και σε αυτή την περίπτωση άραγε οι δολοφόνοι θέλανε να προστατέψουν την Lady Bernkastel επειδή είναι δικιά τους ή μήπως είναι αθώα και ο σκοπός τους είναι να την ενοχοποιήσουνε?? Οι υποθέσεις και τα ερωτήματα είπαμε είναι πάρα πολλά!

(πίνει και άλλο Sake να πάνε κάτω τα φαρμάκια)
Όσο για την περίπτωση του Kamui το πλήθος δεν έκανε λάθος και έβγαλε εκτός έναν δολοφόνο έτσι και τώρα ελπίζω το πλήθος να μην κάνει λάθος και ψηφίζω Bon Clay (Tsunade-sama). Τον κύριο λόγο που με οδηγεί σε αυτή μου την ψήφο θα τον εξηγήσω παρακάτω....

(στρέφει την προσοχή της στον mr.Σατανόπουλο/Babba και πριν προλάβει να αρχίσει πάλι να μιλάει του λέει)
Mr.Satan βέβαια και εσένα σε κυνηγάει το πλήθος αλλά στην περίπτωση σου δεν μου τραβάς τόσο την προσοχή όσο ο Clay, ένας λόγος είναι ότι πιστεύω πως μέχρι αποδείξεως του εναντίον το μόνο που μπορείς να <<σκοτώσεις>> είναι ο χρόνος κάποιου με την πολυλογία σου! Αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι προς το τέλος που εξέφρασες ότι ο Bon Clay (Tsunade-sama) άλλαξε την ψήφο του από τoν Frankenstein(F_A_I) σε εσένα για να καλύψει τον Kamui είναι μια σκέψη που την έχω κάνει και εγώ πριν καν την αναφέρεις εσύ. Και εδώ όπως ανέφερα νωρίτερα ότι θα κάνω εξηγώ τον κύριο λόγο που με οδηγεί να ψηφίσω Bon Clay (Tsunade-sama). Την προηγούμενη ημέρα είχα ψηφίσει και πάλι Clay με αφορμή την αδικαιολόγητη απάθεια που έδειξε για τον άδικο χαμό του φαρμακοτρίφτη και της μαγείρισσας Hanada αλλά εκείνος(Tsunade-Sama) δεν ασχολήθηκε καν να υπερασπιστεί τον εαυτό του! Πιστεύω λοιπόν πως ο Bon Clay είναι δολοφόνος και βλέποντας το κύμα πλήθους να κλείνει προς τον Kamui και του λόγου σου mr.Satan πάνω στον πανικό να υπερασπίσει τον συνάδελφο του αγνόησε ότι τον ψήφισα και δεν υπερασπίστηκε καν τον εαυτό του. Από εκεί και πέρα όμως Satan(babba) οι δυο τελευταίες ομιλίες σου είναι τόσο xxxlarge που σε συνδυασμό με το sake μου δημιουργούν πονοκέφαλο...

(αφήνει κάτω το sake και απευθύνεται στον Kaburagi Kotetsu/Theodore)
αγαπητέ Kaburagi ελπίζω να σου έχουν μείνει κάποια από αυτά τα εξωγήινα χαπάκια γιατί αυτή την στιγμή με τόσο πονοκέφαλο όντως τα χρειάζομαι!

edit: διόρθωση του Don Clay σε Bon Clay
έτσι για την τιμή του Bon Clay :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από d.neko-angel: 27 Αύγουστος 2012 - 00:48

rrmr.png

#138 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2012 - 22:50

Oginome Ringo (iristella)

Posted Image

Aγόρι είσαι; *shock* H μοίρα σου έπαιξε άσχημο παιχνίδι ε?. Αλλά μην ανησυχείς όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Tουλάχιστον ξέρεις να κάνεις όμορφο crossdress. Ίσως να είσαι η μοιραία αφορμή ώστε και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου.

Για να καταλάβω όμως Τakenaka Hanbei (Zura). Είμαι ύποπτη επειδή είπα ότι μόνο ο Masao Kirishima είναι ενοχος; Θα ήταν καλύτερο να κατηγορούσα πεντακόσια άτομα και να αποπροσανατολιζα τους υπόλοιπους ειδικά μάλιστα που δεν είχα εκείνη τη στιγμή λόγο και αφορμή να πω κάτι τέτοιο; Kαι επειδή είπα ότι ένας είναι ένοχος στηρίζω κάποιον άλλο με τον οποίο εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχε κάποια αντιδικία; Δεν μιλάς λογικά.

Οι υποθέσεις δεν είναι μόνο υποθέσεις ειδικά όταν την ίδια αβάσιμη υπόθεση κάνουν τρία άτομα από το πουθενά. Και είναι αυτές ακριβώς οι υποθέσεις που έστρεψαν το βλεμμα μου επάνω σου όπως και στον Jon Clay (Tsunade) και στον Hamdo (Dante 80). To αν θα επιβεβαιωθώ η όχι είναι κάτι το οποίο θα αποφασίσει η μοίρα.

#139 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2012 - 23:07

Posted Image

Takenaka Hanbei

Η αλήθεια είναι ότι εμφάνιση μου με βοηθάει. Γι' αυτό άλλωστε ο Saito ξεγελάστηκε τόσο εύκολα από εμένα και του πήρα το κάστρο. Δυστυχώς για εσάς, δεσποινίς, μάλλον η κομμώτρια δεν είχε έμπνευση όταν σας κούρευε.

Με κάνετε και επαναλαμβάνομαι, Ringo. Η ψήφος σας έπεσε σε σημείο που υπήρχε διχασμός για το ποιος είναι ο ένοχος, ποιος από τους δύο άνδρες. Εσείς σπεύσατε να ψηφίσετε τον Masaο, προφανώς δεν σας κατηγορώ γι' αυτό φέρνοντας πράγματα από το παρελθόν του. Θα μπορούσα να μιλήσω και εγώ για την εμμονή σας. Άλλωστε ο πρίγκιπας μάλλον κινδυνεύει περισσότερο από εσάς, παρά από τους δολοφόνους που θέλουν να τον ξεκάνουν. Επιστρέφοντας στα λεγόμενά μου, απλά θεωρώ ότι η ψήφος έγινε πολύ καθοριστική. Θα μπορούσαστε να είσασταν συνεργός του κύριου Satan, όχι συνεργός του Masao. Προς το παρόν, οι υποθέσεις μου είναι αυτές. Παρατηρώ και τις υποθέσεις των άλλων, αλλά προτιμώ να παραμένω στο δικό μου ένστικτο και στην δική μου σκέψη. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά αυτό θα μου το αποδείξετε εσείς. Χαίρομαι πάντως που δεν αγνοείται τίποτα και κάνετε συζητήσεις. Νομίζω ότι είναι αξιοθαύμαστο αυτό και αρκετά ενδιαφέρον. Αν είσαι όντως αθώα, όπως υποστηρίζεις, τότε το ένστικτό σου ήταν πολύ καλό. Θα έλεγα ότι τώρα όμως έχεις δεν έχεις πιάσει λαβράκι. Μου κάνει εντύπωση που γυρίσατε σ' εμένα έτσι. Παρόλα αυτά, η αθωότης μου δεν χρειάζεται να αποδειχθεί. Τα προφανή μπορούν να μην σκαλίζονται.Προς το παρόν, δεν είστε στις προταιρεότητές μου για να ασχοληθώ. Το μαξιλάρι νομίζω είναι πιο σημαντικό.

Την ίδια δουλειά έχει και το Patamon. Να αποδείξει την αθωότητά του. Βλέπω τον Lui που το κατηγορεί παθιασμένα. Αγαπητό πλασματάκι, μήπως σκοπεύετε και εσείς να βγείτε σε παιχνίδι με την αυτού εξοχότης μου; Τα Pokemon δεν ήταν αρκετά για εμένα. Κάνω μόνο guest εμφάνιση.

Η ψήφος μου παραμένει στον "Τρίχα για Πουλόβερ" (Babba)

#140 Tsunade-sama

Tsunade-sama

Special Attack: Chombo

• Members
  • 309 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Αύγουστος 2012 - 23:16

Bon Clay

Posted Image

Αχμ...εντελώς τυχαία?Κατακαημένε Σατανικέ (Babba) καθόλου τυχαία.Άλλαξα την ψήφο μου γιατί κάνατε ΚΡΑ από μακριά για το πόσο ένοχος είστε.Το θέμα δεν είναι πώς σας βρήκα...αλλά σας βρήκα!Α!Και για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους δεν προσπάθησα να σώσω κανέναν Masao (Kamui).Ανατρέξτε ξανα στα λόγια μου και βρείτε τυχόν ελαφρυντικά και δείξτε τα μου.Επίσης, πολύ σημαντικό, όταν ψήφιζα εσάς Mr Κατσαρωτή Μαύρη Τρίχα προηγούσασταν ήδη με 1 ψήφο παραπάνω.Και άμα υπολογίσουμε κάποια άτομα που δεν είχαν ψηφίσει ακόμα μέχρι τότε η κατάσταση δεν ήταν καθόλου κρίσιμη.Όταν δεν είμαι σίγουρος/η για κάποιον απλά δεν τον ψηφίζω.Για εσάς ήμουν 100% σίγουρος/η.Σπάνια θα με δείτε εξάλλου σε τέτοιες εξάψεις σιγουριάς.Γιατί η ψήφος κύριε Σατανικέ είναι πολύτιμη σαν τις πουέντ μου.

Στη συνέχεια μας...Ακόμη πιο ΚΡΑ έγινε η κατάσταση, όταν στείλατε την Featherine Aurora (Tragic Prince) *hint το άτομο που δεν είχε ψηφίσει hint* να καταψηφίσει τον Masao αφότου ψήφισε τον ίδιο και ο μακαρίτης Bradley.To πιο βολικό για εσάς θα ήταν άμα θεωρούσα ύποπτους τους Hamdo (Dante80) και Patamon (Badboy).Αυτό βέβαια θα σήμαινε ότι οι δολοφόνοι που μας περιτριγυρίζουν είναι παντελώς ανεγκέφαλοι και αφήνουν να φανούν οι καθοριστηκές τους ψήφους με το πέσιμο της νύχτας.Ετσι όμως τους υποτιμάμε και τους δίνουμε το πάνω χέρι για αιφνιδιασμό.

Με τον ίδιο τρόπο υποτιμάτε και εσείς Yuuko Ichihara (D.neko-angel) τους δολοφόνους.Είστε αθώα όσο sake και να πίνετε.Για ακριβώς αυτό το λόγο δεν θα υπερασπιστώ για άλλη μια φορά τον εαυτό μου για του λόγου σας.

Miss Ringo (Iristella) κάνατε την κίνηση ματ που περίμενα.Ξέρετε πολύ καλά να αποπροσανατολίζεται κόσμο τελικά...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Tsunade-sama: 26 Αύγουστος 2012 - 23:17

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg

#141 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2012 - 00:01

Takasugi Shinsuke

Posted Image

ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΪΩΜΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΡΟΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΕΜΕΝΑ? ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΩΝ KIHEITAI !!

Fufufu....έρε κάτι πράματα που συμβαίνουν !!

έχετε πολυ πλάκα τελικά κυριε Σατανίδη...και συνεχίζεται να ρίχνετε τις ευθύνες των πράξεών σας τρυγύρω...θέλω πραγματικά να δω που
θα καταλίξει αυτη η ιστορία. Ελπίζω να μη πάρει η μπάλα και αθώους μόνο, όχι πως έχει και ιδιαίτερη σημασία για μένα, fufu.

*αρχίζει και γελα δυνατά τραβόντας τη προσοχή όλου του κάστρου*

*ανάβει τη πίπα του και σινεχίζει να γέλα πιο σιγα*

Πάντος για να καταλαβαινόμαστε, δεν εψαξα μόνο τα αρχεία των Bon clay και του μακαρίτη Masao, αλλά όλων όσον παρεβρήσκονται εδω μέσα...fufu~

Μόνο γιαυτόν το **** τον πρίγκιπα δε μπόρεσα να βρω πληροφορίες...τσσ~

ΚΑΙ RINGO, dammit, ωστε εσύ ευθυνεσαι για την εξαφάνιση του Potamon τελικα !! θα πρεπε να το καταλάβω...δε δίνεις λίγο απ'το φίλτρο στο φίλο μας το Σατανίδη, ηρακλη, Satan και δε ξέρω γω πόσα ονόματα εχουν να βγουν στη φόρα μέχρι το τέλος του "παιχνιδιού" ? .. Ισος να δει τα πράματα και πιο ξέκαθαρα ετσι...οχοχοχο~

*αρχίζει τις γριμάτσες και παράξενα γέλια*

Posted Image

αν το καλοσκευτούμε σαν επαγκελματιας τρομοκράτης ή πράκτορας που προσπαθει να κρύψει το πραγματικό του πρόσωπο αρχίζει να μου ακούγεται τελικα ...χμμ~

edit: forgot colour

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 27 Αύγουστος 2012 - 00:13

フカフカ

#142 John Crabs

John Crabs

Chessmaniac

• Members
  • 398 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2012 - 00:13

Lady Bernkastel

Posted Image

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LsGr8V1Q_1U&feature=related[/youtube]

(εμφανιζεται μια μαυρη γατα απο το πουθενα, πλησιαζει το κεντρο του δωματιου και μεταμορφωνεται στη Bernkastel)

Ας βαλει καποιος φιμοτρο στον κλοουν, εχει αρχισει να γινεται πολυ βαρετος. Λοιπον, τοση ωρα σας παρακολουθω και θα επαναλαβω παλι αυτο που ειπα. Ειστε ολοι σας ενοχοι η τουλαχιστον μπλεγμενοι με καποιο τροπο στη δολοφονια. Αν υπαρχει καποιος που βγαζει ματι οτι ειναι δολοφονος, αυτος εισαι εσυ Bon Clay. Οσο αναφορα τον Satan μπορει να ειναι και αυτος φονιας. Νομιζω οτι το σχεδιο του Satan εχει μια τεραστια τρυπα η οποια θα τον καταπιει. Το να βαλεις τους φονιαδες να τσακωνονται, ενω δεν εχει ηδη ξεκαθαριστει το αν εισαι ενας απο αυτους ειναι οτι πιο γελοιο εχω ακουσει σε αυτον εδω τον κοσμο.

(γυριζει στη Yuuko)

Μου αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι, ομως θα μπορουσε καλιστα αυτο να ειναι το σχεδιο σου. Αν ηθελε καποιος να με ενοχωποιησει τοτε θα σκοτωνε εσενα και οχι τον Bradley. Βεβαια υπαρχει παντα και η πιθανοτητα να εισαι και εσυ δολοφονος. Για την ωρα ομως δεν εχω λογο να σε φοβαμαι. Για την ακριβεια δεν φοβαμαι κανεναν σας (ψαχνει να δει αν ειναι στο δωματιο η Featherine) ειστε ολοι πιονια του Game Master που μας καλεσε εδω.

(χανετε στο σκοταδι)

#143 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

名前のない怪物

• Review Team
  • 2.153 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2012 - 02:01

Sakon to Ukon

Posted Image

Sakon: Να ξέρετε πως, όπως οι πατημασιές σε ένα βασανισμένο από το χιόνι έδαφος αφήνουν πατημασιές, έτσι και οι κατηγορίες αφήνουν ίχνη, στίγματα.
Το μυαλό μου, άθελα ή μη, με αναγκάζει να μπαίνω σε σκέψεις και να κοιτώ όλες τις πιθανές λύσεις.

Είναι πολύ πιθανό ο Σατανάς να είναι στη δεύτερη ομάδα των δολοφόνων. Αυτό εξηγεί τα πάντα. Με τις παρούσες δηλώσεις του, έχει το τέλειο "άλλοθι". Δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Αυτό μας οδηγεί στο γεγονός, ότι μπορεί και η δίδα Ringo να ανήκει στην ίδια ομάδα. Ποιος είναι σίγουρος όμως;

Παράλληλα, μπορεί να είμαστε σίγουροι πως ο Bon Clay ανήκει στην πρώτη ομάδα δολοφόνων, όπως επίσης και ο κύριος Hanbei.

Posted Image

Ukon: Γι'αυτό πρέπει να έχετε τα μάτια σας 14! Να μην επαναπαύεστε και να υποπτεύεστε τους πάντες! Ακόμα κι εμάς που σας μιλάμε...

Sakon: Γιατί μόνο ενωμένοι θα λύσουμε το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα...

Ukon: Και θα σώσουμε την τιμή του φίλου μας, ώστε να αναπαυθεί εν ειρήνη!

Sakon: Όπως έχω πει ξανά...

Posted Image

Beware and remain vigilant...

Εις το επανιδείν

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.

#144 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2012 - 08:34

Frankenstein

Posted Image

Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν εδώ! Ένα μπάνιο πήγα να κάνω και ωωω,πόσοι πολλοί άνθρωποι μίλησαν! Αρχικά θα ήθελα να πω ένα μεγάλο συγχαρητήρια στη δεσποινίς Ringo και τον κύριο Hanbei πουμας κρατάνε πάντα διασκεδασμένους με την ευστροφία τους. Τα επιχειρήματά σας μπορούν να θεωρηθούν σωστά, μα και σωτήρια...αν υποθέσουμε πως είστα αθώοι και οι δύο ή τουλάχιστον δεν έχετε βάψει τα χέρια σας με το αίμα του Φαρμακοτρίφτη μας, της μαγείρισσας ή ακόμα και του αγαπητού εκλιπόντος βασιλιά.

*καθαρίζει τον λαιμό του*

Όμως αυτός δεν είναι ο λόγος της επανεμφάνισής μου. Θέλω να ξέρετε πως δεν κάνω τίποτα που δεν είναι απολύτως απαραίτητο με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αυτή τη στιγμή λοιπόν είμαι δω για να σας πληροφορήσω πως η έρευνά μου απέδωσε καρπούς. Ας κοιτάξω τα κιτάπια μου λοιπόν και να ω και πόσος χρόνος μου έμεινε για να βγάλω τα δείγματα. Χμ...όχι πολύς. Γι αυτό θα έιμαι όσο πιο σύντομος μπορώ.

Posted Image

Με λύπη μου θέλω να υπενθυμίσω στον αγαπητό κύριο με το αξύριστο πόδι(Tsunande-sama) πως εχει κάνει ένα λάθος. Συνολικά, από τα 30 άτομα πουψήφισαν συν τις 11 αλλαγές ψήφου που έγιναν, συνολικά 41 ψήφοι οι οποίοι είτε ανταλλάχθηκαν είτε έμειναν ατόφιοι, εσείς αλλλάξατε την ψήφο σας εως το νούμερο 37. Αυτό ήταν μια άκρως επικύνδινη κίνηση εφόσον είχαν μείνει μόνο τρία άτομα ακόμα, κι όχι πολλά να ψηφίσουν, συν έναν κύριο με καλυμμένο μάτι που μας άφησε χρόνους που άλλαξε την ψήφο του προς τον νεαρό δολοφόνο. Μέχρι όμως να γίνει αυτό κι εν τέλη να πάρει συν τέσσερις ψήφους ο Masao κι από 4 να πάει στους θεαματικούς 8, τότε ομολογώ πως το μόνο που κάνατε ήταν να ρίξετε το τελευταίο καρφί στην κάσα του κυρίου Satan.

Δεν αθωώνω τον ίδιο εφόσον έχω τις αμφιβολίες μου, μα εσείς μου φαίνεστε ακόμα πιο επικίνδυνος, ή επικίνδυνη όπως το προτιμάτε. Βλέπετε δεν έμεναν πολλοί να ψηφίσουν και πώς θα ξέρετε πως ξαφνικά ο Βασιλιάς θ'αλλάξει γνώμη και οι τρεις εναπομείναντες θα ψήφιζαν τον ίδιο? Με άλλα λόγια αλλάξατε την ψήφο σας σ'ένα κρίσιμο σημείο, εκεί που θεωρούσατε πως ο κύριος Ηρακλής Satan δεν είχε άλλη αντοχή κι ελπίδα.

Όχι, στα μάτια μου κύριε με το κραγιόν είστε πολύ ένοχος, όπως κι άλλοι κύριοι και κυρίες, που καλό είναι να μην κατονομαστούν ακόμα.

Θα επιστρέψω κάποια στιγμή να δω τι γίνεται, μα τώρα πρέπει να σας αφήσω και ν'ασχοληθώ με τα πειράματα μου και τα δείγματα που με τόση καλοσύνη συνεχίζει να μου επιτρέπει να έχω ο καλός μας οικοδεσπότης...

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai

#145 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2012 - 11:50

Παιδια συγνωμη για την λιγοστη συμμετοχη. Τις τελευταιες μερες ετρεχα πολυ. Ελπιζω απο δω και περα να μπορω να ασχολουμαι παραπανω.

Patamon (Badboy)

Posted Image

HOOOOOORAY!!!!!!!!
*Κανει εναν κυκλο πανω απο ολους στο τραπεζι*
Βρηκα τον δολοφονο!!!! Και οχι μονο αυτο! Αλλα τον εστειλα και απο κει που ηρθε! Και οταν λεω οτι τον εστειλα μιλαω για ΕΜΕΝΑ!! Χοχοχοχο! Παρτα

σιχαμενε δολοφονε! μπρρρρρρρρ *βγαλσιμο γλωσσας*

Αλλα τι ακουω?? Με κατηγορειτε?? Επειδη σας εβγαλα τον δολοφονο??? ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Ο ΤΚ!!! *κλαψ*
Εγω σας βοηθησα και εσεις με κατηγορειτε... ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟΙ!!!!!!!
Εγω καθομουν μεχρι τελευταια στιγμη με τον κυριο Frankestain (μπορει να σας το επιβεβαιωσει και ο ιδιος) *sob* και κοιτουσα με ολη μου την προσοχη το τι λεγατε και το τι κανατε... *sob* ετσι ωστε... *sob* να μην πεθανει αθωος...
Αλλα βγηκε αυτος ο αχαριστος ο πριγκιπας Λουις (Nozomu) χωρις λογο και με κατηγορισε! Οπως και αλλοι! Ντροπη σας!!! Θελετε να με σκοτωσετε!!!!
ΝΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!
*παει και καθεται πανω στο μαξιλαρι και διπλα στην γατα που συχναζει στο δωματιο εχοντας καλυψει το προσωπο με τα αυτια*
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ!!! ΜΠΡΡΡΡΡΡ *βγαλσιμο γλωσσας*
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#146 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2012 - 12:35

Gilgamesh
Posted Image
Xaxaxaxa... Θα πάω για τον κύριο-a Bon Clay(Tsunade-Sama). Πέρα από τι συμφωνώ με όσα είπε ο κύριος Hercules (babba) το ότι πέθανε ο κύριος Bradley (Οσάμα) είναι ακόμα πιο ύποπτο.

Edit for color

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Cloud1234: 27 Αύγουστος 2012 - 12:35

Δημοσιευμένη  εικόνα

#147 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2012 - 12:42

Onizuka Eikichi

Posted Image

Καλή η προσπάθεια σας κύριε Satan (Babba) να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα σας και με φαινομενικώς ωραία λόγια να προσπαθείτε να ξεφύγετε, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω με όλα όσα έχω ακούσει από όλους μέχρι τώρα ότι μπορεί να είστε αθώος. Εγώ ο Onizuka Eikichi, 22 χρονών, σας καταδικάζω.

#148 Nozomu

Nozomu

Haino haino haino~

• Members
  • 317 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2012 - 12:47

Prince fear-my-fierceness Ludwig (or Lui)

Posted Image

Σε ευχαριστω για την κατηγορια σου απαισιο πλασμα(BadBoy)... Ευχομαι η ομορφια μου να στολιζει τον υπνο σου. Επισης αθελα σου μου επιβεβαιωσες και κατι...

Χοχοχο~ Μικρη ασχημη μαγισσα τελικα εισαι πιο σαπια απο οτι φαινεσαι... Και εχω συναντησει σαπιες μαγισσες σαν χαρακτηρα αλλα σιγουρα ειχαν φινετσα σε αντιθεση με εσενα... Bernkastel(John Crabs), γιατι το lady πρεπει να το κερδισεις, σε κατηγορω ανοιχτα και χωρις φοβο... Γιατι ο φοβος ειναι για τους ασχημους και εγω ειμαι κουκλος!

*κανει κινησεις απο το Vogue της Madonna*

Style~

Δημοσιευμένη  εικόνα

Spoiler:

#149 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2012 - 13:29

Sakata Gintoki

Posted Image

Όχι και ο καλύτερος τρόπος να ξυπνήσω σήμερα... Εδώ έχουμε έναν τύπο που η ομιλία του μου θυμίζει το θόρυβο της ηλεκτρικής σκούπας που βάζει κάθε πρωί ο Shinpachi... Πιο σιγά, Ηρακλή Σατανίδη. Όσο και να χτυπιέσαι, οι πιθανότητες για σένα είναι ακόμα fifty-fifty. Σε αντίθεση βέβαια με τον Βοn Clay (tsunade) που είναι πολύ περισσότερες. Στήριξε απροκατάλυπτα τον Masao με τις προηγούμενες ψήφους του, και τώρα χτυπιέται αλλά με επιχειρήματα που μπάζουν από παντού και με πείθουν ακόμα περισσότερο για την ενοχή του, όπως με λανθασμένες μετρήσεις ψήφων και άρνηση να εξηγήσει γιατί ψηφίζει τον Satan. Κάνει κρα λέει, αλλά το πώς το ξέρει δεν έχει σημασία. Πόσο πιο πολύ να κάνεις 'κρα' ότι μας δουλεύεις, Οkama GWay. Μακριά απ' τον Toushi τώρα! Στα κομμάτια να πάει η φωτογραφία!

Επίσης Ringo, λυπάμαι που στο λέω αλλά το φίλτρο δε θα λειτουργήσει. Σωστά, ο Toushi δεν είναι παρθένος. Επίσης, ούτε εγώ είμαι παρθένος Toushi, το ξέρεις πολύ καλά αυτό. Το 'χουμε εξηγήσει επανειλλημένως στα επεισόδια 1, 229 και 240... Αλλά μη μου πεις ότι ξέχασες κι εκείνη τη νύχτα κάτω από τ' αστέρια...

(edit για εικόνα)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DiamondsofBlood: 27 Αύγουστος 2012 - 13:31

#150 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

Aku soku zan

• Members
  • 1.889 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Αύγουστος 2012 - 13:39

Frankenstein

Posted Image

Εδώ ας κάνω παρακαλώ πολύ δύο παρατηρήσεις που θα είναι χρήσιμες για το μέλλον. Κύριε Onizuka Eikichi, που το βρίσκεται φρόνιμο να μας υπενθυμίζεται κάθε φορά την ηλικία σας χωρίς όμως ιδιαίτερο, αφήστε με να σας πληροφορήσω πως όχι μόνο δεν τον καταδικάζετε, αλλά ακόμα και με τη δική σας την ψήφο, τη στιγμή που τη δώσατε και πάλι "σώζεται" εφόσον ο κύριος Okama έχει περισσότερες. Γιατί τέτοιο σθένος να υπερασπιστείτε αυτόν τον κύριο αναρωτιέμαι...καταλαβαίνετε τι υπαινίσσομαι να φανταστώ οπότε προχωρώ.

Posted Image

Το γλυκούλι μικρό Patamon καλά θα κάνει να μη μπερδεύει τις διακιολογιες του. Τη μια λέει πως κοιμόταν, την άλλη πως ήτανε μαζί μου. Η αληθινή διακιολογία είναι η νούμερο δύο αν και καταλαβαίνω προς τη η σύγχηση εφόσον του είχα αναθέσει να επιβλέψει το πως είχα δειγματίσει τον Φαρμακοπωλητή. Αλλά καλό θα ήταν να μη μπερδεύεται όλη την ώρα και να μπερδεύει και τους άλλους. Αλλιώς δίνεις πολλά πατήματα μικρό ιπτάμενο πλασματάκι - που όσο εσύ κοιμόσουν κατάφερα να πάρω λίγα είγματα και από σένα ώστε να εξακριβώσω πως ένα ζωάκι έχει αρκετή ευφυία για να παράγει όχι απλές λέξεις αλλά προτάσεις ολόκληρες -.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg

Set by Kai