Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World


  • This topic is locked This topic is locked
333 replies to this topic

#46 Night Wizard Seal

Night Wizard Seal

    名前のない怪物

  • Review Team
  • 2,153 posts

Posted 21 August 2012 - 16:37

SakonとUkon

Posted Image

Sakon:
Posted Image

Καλησπέρα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Ομολογώ πως αυτή η συνάντηση είναι περίεργη και γεμάτη μυστήριο, αλλά ποιος είμαι εγώ να μιλήσω. Μου αρέσουν πολύ αυτού του είδους τα συμβάντα και πιστεύω το αλλόκοτο κέντρο αναψυχής να ανταπεξέλθει των προσδοκιών μας. Ελπίζω να μην συμβεί κάτι δεινό.

Μα, τι αγένεια εκ μέρους μου. Ας συστηθώ. Είμαι ο Tachibana Sakon και αγαπώ τις μαριονέτες και το θέατρο bunraku. Από εδώ ο πολύτιμος φίλος και σύντροφος Ukon, μια puppet φτιαγμένη κατά την περίοδο Meiji.

Ukon:
Posted Image

Ooooi~! Sakon σταμάτα λίγο να μιλάς, είμαι κι εγώ εδώ. Γεια σας παίδες και παιδούλες, χάρηκα για τη γνωριμία. Ελπίζω να περάσουμε ωραία. Το μέρος είναι λίγο περίεργο και ο ξανθός ο μορφονιός μου φαίνεται λίγο ψώνιο. Και κάποιοι ομολογώ μου φαίνεστε περίεργοι (χεχε Sakon, ο τύπος εκεί έχει μπλε μαλλί, δες! *points at Gintoki* )

- Ukon, μην γίνεσαι αγενής. Ήρθαμε εδώ και θα κοιτάξουμε να περάσουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Μην είσαι φορτικός. (παράλληλα σερβιρίζεται με το ένα χέρι του τσάι.)

Το τσάι είναι εξαιρετικό.


- Ναι... Συγγνώμη Sakon.


(Μετά από κάποιες στιγμές, ο Ukon κάτι παρατήρησε...)

- Εεεεεε;! Ψιτ Sakon! ΣΤΑΜΑΤΑ να πίνεις και δες ποιος είναι εκεί στη γωνία και μας παρατηρεί!

(Ο Sakon σηκώνει το κεφάλι και σταματάει αγέρωχος να πίνει. Μπορούσες να διακρίνεις όμως ότι κοκκίνισε στα μάγουλα)


- Μα δεν είναι δυνατόν... Τι δουλειά έχει εδώ;


- Medicine Seller! Γιούχου!!! Εδώ καλέ, σε φωνάζω. Καλά ε, από κοντά μαναράκι είναι.


- Ukon μην ξεσηκώνεις τον κόσμο. Πιο σιγά.


Ωστόσο, ο Sakon έτρεξε κοντά του τόσο γρήγορα, που οι καλεσμένοι αναστατώθηκαν.

- Γεια σας κύριε Φαρμακοπωλητή. Ξαφνιάστηκα που σας είδα εδώ, αλλά είμαι μεγάλος φαν. Νομίζω ότι εμείς οι δύο έχουμε πολλά να πούμε.


- Χαιρετώ σε, όμορφε νέε. Με τιμά το ενδιαφέρον σου και βρίσκω το πνεύμα σου πολύ πολύπλευρο. Πρέπει να είσαι αρκετά έξυπνος. Φαίνεται πως έχεις πείρα σε περίεργες καταστάσεις, όπου η ακεραιότητα και η παρατηρητική ματιά μπορούν να επιβιώσουν.


- Sakon, του αρέσεις! Είσαι αχτύπητος δικέ μου!


-Ukon, σε παρακαλώ. Μην αναστατώνεις τον κόσμο και τον κύριο. Και μη με διακόπτεις. Καταλαβαίνετε κύριε Kusuri Uri, fanboys... Εε εννοώ, μπορείτε να μου πείτε για τις περιπέτειές σας; Το μυστήριο στη hanamachi με τα μωρά, το χειριστήκατε έξοχα.


Έτσι έκατσαν σε μια πολυθρόνα και μίλησαν για ώρα.

Ο Ukon σιγοψιθύριζε: Κάτι όμως δεν είναι σωστό εδώ. Νιώθω σαν κάτι δυσοίωνο να πλησιάζει. Γιατί άραγε;

Ξεχάστηκε αμέσως όμως, κοιτάζοντας το σκούφο και παίζοντας με το σπαθί του Medicine Seller.

Εεε, είναι λεβέντης, είπε πάλι σιγανά ο Ukon.
Έως τότε, είς το επανιδείν περίεργα πλάσματα.

Posted Image

84886513_zpsfd6f6e60.jpg

They sound like they are crying. Like wolves, howling for their dead masters.


#47 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 21 August 2012 - 16:48

Hijikata toshiro

Posted Image

(ενοχληθηκε από τν ηλιθιο τν gintoki..)


Κisama…..τολμησες και με κουνησες? …ΨΟΦΑ!!!!!! Την ορεξη σου ειχα να κανουμε ψυχικο !!! Επειδη δηλαδη δν βλεπεις την Ketsuno Ana στις ειδησεις θα την πληρωνουμε εμεις?

Τakasugi δν σε βλεπω καλα εδώ μεσα!!κανονισε να μην ψοφησεις προτου σε γυρισω πισω δεμενο χειροποδαρα(σε χριεαζομαι να βγαζει καπου ο okita τα σαδομαζοχιστικα του!)….Δν θα γινει ρεζιλι η Shinsnegumi επειδη εσυ δν μπορεις να κατσεις στα αυγα σου…

Κυριε Frankenstein τι να κανουμε δν εχω την υψηλη μορφωση και τα τροπους σας αλλα τι να κανουμε πολλοι τρελοι εδώ μεσα κι οι δικοι μου απο τoυς χειροτερους ,δν ξερω αν θα μπορουστε να τς κουμαντερετε ευκολα προσφεροντας τους ένα τσαι.. (αν και ο ενας είναι τοσο τζαμπατζης που είναι πιθανο…. )..Τελοσπαντων θα κρατησω ησυχο τονο μιας κι από ότι βλεπω η μια πηγη φασαριας διαβαζει κι η άλλη είναι αφαντη….

Παω να φαω αυτές οι συναναστροφες με τν ανεγκεφαλο ζηλιαρη-για-το-ισιο-μου μαλλι είναι κουραστικες… Μαγιονεζα here I come…

Posted Image Posted Image


που στο διαολο είναι κι ο yamazaki?damn it το ξεχασα δν είναι εδώ… ποιος θα μου παρει τσιγαρα …Oi oi oi yorozuya αιντε κανε τν εαυτο σου χρησιμο πανε αγορασε ένα πακετο!!

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#48 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 21 August 2012 - 16:59

Frankenstein

Posted Image


Ας τα πάρουμε απ'την αρχή...μικρέ κύριε Hanbei πρέπει να καταλάβετε πως όταν ο άνθρωπος υπερβεί κάποια συγκεκριμένα χρόνια ζωής και σοφίας, τότε δεν του είναι καθόλου δύσκολο να μονολογεί. Βλέπετε, τις περισσότερες φορές οι γνώσεις συσσωρεύονται, οι νέοι δεν ακούνε, οι συνομήλικοι είναι αδιάφοροι κι έτσι δεν έχεις κανέναν να κάνεις μια πραγματική συζήτηση. Είναι δύσκολο να είσαι μεγάλος ηλικιακά μα και νοητικά. Όλα σου φαίνονται πεπερσμένα και μουντά δίχως χρώματα...δεν είναι περίεργο λοιπόν να συνομιλεί με τον εαυτό του, το μόνο άτομο που θα ακόυσει και πραγματικά θα καταλάβει.


Μετά, ας ασχοληθώ με τον κύριο Gintoki, ο οποίος φαίνεται να έχει κάποια σοβαρά θέματα με τα υπέροχα σγουρά μαλλιά μου καθώς και την υπέροχη επιδερμίδα μου. Δε φταίω εγώ αν είμαι τέλειος κύριε...ή μάλλον φταίω. Χο χο χο, είμαι δικό μου δημιούργημα εξάλλου. Αχεμ, αυτό μου ξέφυγε.


Posted Image


Δεσποινίς, ο θεός να σας κάνει, Bernkastel πρέπει να καταλάβετε πως παρόλη την ανία σας, πρέπει να βρίσκετε καινούργια πράγματα για να σας τραβάνε την προσοχή. Εδώ αν κοιτάξετε αυτόν τον κόσμο γύρω σας και δεν ήσαστε τόσο εξαιρετικά στενόμυαλη, απογοητευμένη και γεροντοκόρη θα καταλαβαίνατε το μεγαλείο της επιστήμης και πόσο εύκολα αυτή μπορεί να φανεί σαν...μαγεία. Αυτή είναι η πραγματική, ειλικρινής μαγεία. Εξάλλου μη νομίζετε πως ένα άτομο με τη δική μου ανώτερη ευφυία και τα δικά μου έτη στην πλάτη του θα μπορούσε να βαριέται δυσκολότερα...όμως ο αφέντης πάντα καταφέρνει να με απασχολεί και να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Θα σας συνιστούσα το ίδιο.


Α, κύριε Hijikata, μην ανησυχείτε καθόλου. Γνωρίζω πως τα άτομα που ενισχύουν κι επιβάλλουν τον νόμο πρέπει να είναι ή μάλλον δικαιολογείται να είναι κάπως πιο...άμεσα. Βοηθάει στο να καταλάβει κι ο πλέον απλοϊκός άνθρωπος *κοιτάει τον Gintoki* το τι ζητάει ο εκάστοτε εκπρόσωπος της νόμιμης τάξης.


Kαι ας καλωσορίσω τα νέα άτομα εδώ. Κοπιάστε, πιείτε ένα τσάι κι απ'τα χεράκια μου. Μόνο το καλύτερο, όπως έχω συνηθίσει να το δίνω στον αφέντη. Παρεπιμπτόντως, αγαπητό ιπτάμενο πλάσμα, ο TK που αναζητείται δε βρίσκεται εδώ αυτή τη στιγμή.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#49 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 21 August 2012 - 18:09

Takenaka Hanbei


Posted Image



Κύριε με τις ξανθιές μπούκλες (Mpougatsa), που πιστεύω σου πηγαίνουν πάρα πολύ, παρεξηγείς τα λόγια μου και τις προθέσεις μου. Η σοφία προέρχεται προφανώς από την εμπειρία και τις γνώσεις και δεν αμφιβάλλω ότι ο κύριος (Osama Bin Laden) κατέχει πολύ από αυτήν. Μου φαίνεται αξιέπαινος στρατηγός, μόνο από την επιβλητική του εμφάνιση και δεν αμφισβήτησα ποτέ την σοφία του. Καταλαβαίνω την άνοια που νιώθει εδώ πέρα μέσα αυτός ο αξιόλογος άνθρωπος και συμπάσχω μαζί του. Προσπαθώ να πιάσω μια συζήτηση με τον μόνο άνθρωπο που φαίνεται έξυπνος εδώ μέσα, αν και φοράει παράξενα ρούχα, και εσείς προσπαθείτε να μου εξηγήσετε κάτι που είναι τόσο κατανοητό.


Μεγάλε στρατηγέ (Osama Bin Laden), εσείς τι έχετε να πείτε για όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας; Πιστεύω ότι έχω να μάθω πολλά από εσάς, κύριε.



#50 Tsunade-sama

Tsunade-sama

    Special Attack: Chombo

  • Members
  • 309 posts

Posted 21 August 2012 - 19:15

Bon Clay


Posted Image



Lady Bernkastel (John Crabs) με τόσο τσάι που πίνεις μαντεύω ότι το αγαπημένο σου μέρος στο σπίτι είναι αυτό με τον μπιντέ.Αλήθεια, πόσες φορές κατουράτε την ημέρα?Πρέπει να είναι διψήφιος ο αριθμός ε?Χαλάλι όμως...φτιάχνετε νεφρό! XD Σε αντίθεση με τον Hijikata Toshirou (redqueen) που με τόση μαγιονέζα που τρώει ο δείκτης χοληστερίνης του από κόκκινος πρέπει να έχει γίνει μοβ, ροζ ή μουσταρδί από την έλλειψη μουστάρδας.Ελάτε γλυκούλι Toshi-chan, ας ασκηθούμε παρέα.

*του δίνει ένα ζευγάρι ροζουλί πουέντ και μία τιάρα*

Πρώτη θέση και επαναλάβετε μετά από μένα...

Plie un, deux, trois και...ooooooookama wayyyyyyyyy πέταγμα!~

x51y7-cover2_zpsaec145a1.jpg
 


#51 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 21 August 2012 - 20:57

King Bradley


Posted Image


Κύριε Hanbei (Zura), δεν έχω τίποτα να πω για την τωρινή μας κατάσταση, προς το παρόν τουλάχιστον. Τα πάντα εδώ φαίνονται πολύ περίεργα στον κάτοικο ενός κόσμου βασισμένου στην λογική και όχι σε μαγείες ή υπερφυσικές δυνάμεις του οποίου οι κάτοικοι μετακινούνται ακόμα με τα τρένα. Στο κάτω κάτω, δεν ξέρουμε τίποτα για κανένα, καλεσμένο ή οικοδεσπότη, είτε πρόκειται για την φύση του, είτε για τον χαρακτήρα του, είτε για τις προθέσεις του. Και από την στιγμή που δεν μπορούμε να φύγουμε από εδώ, μπορούμε μόνο να περιμένουμε.


Όσο για το τι μπορώ να σου μάθω, με τόσους υπεραιωνόβιους τριγύρω μας, πιστεύω ότι ό,τι και να σου μάθω θα είναι λίγο μπροστά στους αιώνες σοφίας που έχουν μαζέψει αυτοί και ας μοιάζουν οι περισσότεροι με κομπλεξικά παιδαρέλια.


Μόνο καμιά τεχνική με το ξίφος ή στρατιωτικούς ελιγμούς μπορώ να σε διδάξω, αν σε ενδιαφέρει ο πόλεμος.


(μιλώντας στον εαυτό του και κοιτώντας τριγύρω)


Τώρα, που ακούμπησα εκείνο το τσάι;


(το βλέμμα του καρφώνεται στο τραπεζάκι δίπλα του)


Α, εδώ είναι.


Edited by Osama Bin Laden, 21 August 2012 - 21:14.


#52 d.neko-angel

d.neko-angel

    :: Dream ON ::

  • Members
  • 1,045 posts
  • Locationathens, greece

Posted 21 August 2012 - 22:02

Yuuko Ichihara

Posted Image

(τρώει ένα τσαμπί σταφύλι όταν ο Prince Ludwig πλησιάζει με δυο ποτήρια κρασί στο χέρι)
Σε ευχαριστώ αγαπητέ μου, πάντα εκτιμώ τους ανθρώπους που ξέρουν από καλό κρασί.
Κάθισε, και ναι δεν θα με χάλαγε να επισκεφτώ το κάστρο σου αλλά μόνο ως κομμάτι της δουλειάς μου,
δλδ αν υπάρχει κάποια ευχή σου να πραγματοποιήσω, με το κατάλληλο αντίτιμο ίσης αξίας φυσικά ως πληρωμή....
κάθε ευχή για να πραγματοποιηθεί έχει το κοστό της, τίποτα δεν κερδίζετε από μόνο του και τίποτα δεν είναι δωρεάν!

(κοιτάζει προς το cast του Gintama που κάνει παρέλαση και απευθύνει σε όλους τους τον λόγο)
και εσείς αγαπητοί μου βλέπω ότι διάθετε κάτι πολύ ωραία αξεσουάρ...
ελπίζω να είσαστε προητοιμασμένοι για την περίπτωση που θα χρειαστείτε τις υπηρεσίες μου

(τραβάει την προσοχή της η παράταξη από μάγισσες και σκέφτεται απο μέσα της)
witches and magic dot com
τόσες πολλές που έχουμε μαζευτεί μια ιστοσελίδα πρέπει να την ανοίξουμε οπωσδήποτε

(τελειώνει το ποτήρι κρασί που της πρόσφερε ο Prince Ludwig και ψάχνοντας για το επόμενο σκέφτεται)
μάλιστα ο Πρίγκιπας Baka λοιπόν μπορεί να μην του φαίνεται αλλά σκέφτεται αρκετά πονηρά.
Με έφερε μόνη μου εδώ χωρίς το λευκό Mokona έτσι φυσικά δεν έχω κάποιο μέσον για να έχω πρόσβαση
στην αποθήκη του μαγαζιού μου και στο περιεχόμενο της

(ρίχνει μια ακόμα ματιά τριγύρω)
τόσοι ενδιαφέρον άνθρωποι και πλάσματα μέσα σε μια τόσο μυστήρια κατάσταση,
ελπίζω η κατάληξη του πεπρωμένου όλων μας να είναι καλή και να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις...

rrmr.png


#53 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 21 August 2012 - 23:08

ハムド Hamdo

Posted Image

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ!!?

*κοιτάζει ιδρωμένος το πλήθος των καλεσμένων μέσα στο δωμάτιο. Το μάτι του πέφτει πάνω σε μια κανάτα με νερό, σε ένα τραπέζι στην γωνία.

νερό...νερό. το θέλω το θέλω τόσο πολύ, είναι δικό μου μόνο δικό μου είναι ναι είναι δικό μου νερό εκεί ναι κρύο ναι αμόλυντο ναι δικό μου νερό δικό μου ναι ΜΟΝΟ νερό ΜΟΝΟ δικό μου ΝΑΙ είναι μόνο είναι νερ

*πλησιάζει το τραπέζι

..ο νερό, θα - δικό μου ναι όλο, όλο του κόσμου, ναι δικό μου νερό όλο δικό μου ναι θα, θα,

* τρέχει προς το τραπέζι αγνοώντας τους πάντες. Με μια γρήγορη κίνηση, σηκώνει την κανάτα και αρχίζει να πίνει λαίμαργα εκεί που βρίσκεται. Το νερό πέφτει πάνω στο πρόσωπό του και κυλάει πάνω στον ιδρωμένο του λαιμό. πνίγεται και βήχει αλλά συνεχίζει να πίνει λαίμαργα, βγάζοντας μικρούς, παιδικούς σχεδόν ήχους και πλαταγίσματα άναρθρης ικανοποίησης. τα μάτια του δακρύζουν από την προσπάθεια, το πρόσωπό του γυαλίζει από τον ιδρώτα και το χυμένο νερό, η ανάσα του ακανόνιστη σαν συριγμός.

*αδειάζει την κανάτα, και χωρίς να πάρει ανάσα αρπάζει μια άλλη γεμάτη από το τραπέζι. Κατευθύνεται σε μια γωνία χωρίς κόσμο. Δεν κοιτάει κανέναν, δεν επιδιώκει καν το βλέμμα κάποιου. Ακουμπάει το κεφάλι του ακριβώς στην γωνία του τοίχου και σκύβει κοιτώντας την γεμάτη κανάτα που αγκαλιάζει σφιχτά και με τα δύο του χέρια. τα δάκτυλα του έχουν ασπρίσει από την πίεση.

βάζει τα κλάματα.

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#54 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 22 August 2012 - 01:52

Sakata Gintoki

Posted Image


Γνωρίζω πως τα άτομα που ενισχύουν κι επιβάλλουν τον νόμο πρέπει να είναι ή μάλλον δικαιολογείται να είναι κάπως πιο...άμεσα. Βοηθάει στο να καταλάβει κι ο πλέον απλοϊκός άνθρωπος *κοιτάει τον Gintoki* το τι ζητάει ο εκάστοτε εκπρόσωπος της νόμιμης τάξης.


Mόλις με είπε ηλίθιο, έτσι; Μόλις με είπε ηλίθιο. I'll kill you, you bastard.

Διαμαρτύρομαι στο σύμπαν. Γιατί τα δικά του σγουρά μαλλιά πρέπει να είναι δυο στυλιζαρισμένες μεταξένιες μπούκλες και τα δικά μου να πετάνε λες και θέλουν να δραπετεύσουν απ' το κεφάλι μου; Όλοι ίσοι γεννηθήκαμε! Απαιτώ ίση μεταχείριση απ' τους Θεούς που μοιράζουν μαλλιά!

Έλα Toushi, κάνε πλιέ και ρελεβέ με τον κύριο Bon Klay κι εγώ θα σου τα πάρω τα τσιγάρα... Και μια φωτογραφική μηχανή για να απαθανατίσω τη στιγμή!

#55 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 22 August 2012 - 12:41

Craft (NPC)


Posted Image


*μπαίνει με δίσκο στα χέρια*


Ελάτε-ελάτε, τέρμα η ψιλή κουβεντούλα, έχουμε και δουλειές να κάνουμε. Εσύ εκεί που με το πράσινο καπελάκι, μην πειράζεις διάφορα, νομίζω πως σας είπα ήδη ότι το κάστρο είναι γεμάτο παγίδες. Τα δωμάτιά σας είναι πλέον έτοιμα. Επιλέξτε ένα από τα αριθμημένα κλειδιά που θα βρείτε στον δίσκο και κατευθυνθείτε προς το αντίστοιχο δωμάτιο. Αν χρειαστείτε το οτιδήποτε, πατήστε το κουμπάκι της υπηρεσίας.
_________________________________
Έπεσε η νύχτα
Η μέρα θα πέσει αύριο στις 15:00. Οι ρόλοι θα μοιραστούν μέσα στην επόμενη ώρα.

ySss0UF.jpg


#56 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 August 2012 - 13:12

Takasugi Shinsuke


Posted Image


Craft, ώστε εμφανίστηκες επιτέλους. Ο ΒΛΑΚΑΣ Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??


*τρυγυρνάει γυρο στο καστρο και κατευθύνεται προς το μέρος με τα κλειδιά γελώντας*

*ψαχουλεύει τα κλειδιά για λίγο και πέρνει ένα παράξενο κλειδι που του κανε εντύπωση*


Posted Image


χμμ, ενδιαφέρον...fufu~ ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ...δε μπορώ να το ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ..το μάυρο θυρίο μέσα μου φωνάζει, ΦΩΝΑΖΕΙ !! ΑΗΑΗΑ...

ΕΗ? gintoki? εσύ θα μπορεις να το ακούσεις...ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?? FUAHAHHAhaa ~


*σηκώνει το κεφάλι ψηλά και συνεχίζει το υποχθόνιο γελάκι του*


フカフカ

#57 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 23 August 2012 - 14:01

Απόλυτη ησυχία επικρατούσε στο κάστρο, μα αυτό δεν θα κρατούσε για πολύ, ο διαπεραστικός ήχος του συναγερμού ξύπνησε όλους τους καλεσμένους οι οποίοι ανήσυχοι κατευθύνθηκαν προς το σαλόνι για να μάθουν τι έγινε.

«Ησυχία, ησυχία παρακαλώ!» εκλιπαρούσε ο Sado που δεχόταν έναν βομβαρδισμό από ερωτήσεις.

Όλοι θέλανε εξηγήσεις και οι πιο θαρραλέοι φύγανε για να ερευνήσουν μόνοι τους τι συνέβη. Οι περισσότεροι είχαν μόλις αφήσει το σαλόνι όταν άκουσαν ένα γοερό κλάμα. Ταραγμένοι ακόμα, έτρεξαν προς το μέρος απ’ όπου ακουγόταν και τι να δουν; Ο νεαρός μαριονετίστας έκλαιγε με λυγμούς πάνω από το άψυχο σώμα του φαρμοκοπωλητή.

«Στην άκρη! Στην άκρη παρακαλώ! Φύγετε από τη σκηνή του εγκλήματος!» φώναξε ο Sado. «Επιστρέψτε πίσω στο σαλόνι, θα αναλάβουμε εμείς.»

«Εδώ, στην κουζίνα!» ακούστηκαν κάποιες άλλες φωνές.

Μερικοί είχαν συνεχίσει ακάθεκτοι την πορεία τους αγνοώντας το κλάμα του νεαρού. Έντρομοι ανακάλυψαν άλλο ένα πτώμα, αυτή τη φορά μέσα στην κουζίνα του κάστρου. Ήταν η Hanada Hisae, η υστερική μαγείρισσα του σπιτιού, πεσμένη μπρούμυτα, ανάμεσα σε πεσμένα κομμάτια τούρτας, ζάραχη και αλεύρια, με το αίμα της να έχει ξεραθεί πάνω στο κεφάλι. Δύο φόνοι μέσα σε μία νύχτα;

«Εκεί,» σήκωσε το χέρι του ο Tiger ενώ οι άλλοι ήταν απασχολημένοι με το πτώμα και έδειξε τον τοίχο. «Δείτε! Τζάμπα τόση κέτσαπ!»

Όλοι γύρισαν προς το μέρος που έδειξε. Πάνω στον τοίχο ήταν γραμμένα τα παρακάτω

Πρίγκιπα Baka, θα έρθει και η σειρά σου

Υ.Γ. Η τούρτα ήταν υπέροχη.


Λίγη ώρα αργότερα


Μαζεμένοι όλοι στο σαλόνι, νευρικοί και ανυπόμονοι περίμεναν κάποιον να τους δώσει εξηγήσεις. Η πόρτα άνοιξε και μπήκαν μέσα ο Craft και ο Sado με σοβαρά βλέμματα. Την ίδια στιγμή, η γιγαντοθόνη άνοιξε και είδαν για άλλη μια φορά το πρόσωπο του πρίγκιπα.

Posted Image


«Τι τρομερό, μόλις έμαθα τα νέα. Ποιος να θέλει το κεφάλι μου άραγε; Νιώθω σαν δεσποσύνη σε κίνδυνο. Περιμένετε μια στιγμή να ντυθώ κατάλληλα.»

Εξαγριωμένες φωνές γέμισαν την αίθουσα βλέποντας τον πρίγκιπα να εξαφανίζεται αλλά δεν άργησε να επιστρέψει, φορώντας άλλα ρούχα αυτή τη φορά.

Posted Image


«Ποιος θα περίμενε αυτή τη τραγωδία;» είπε. «Η πιστή μου μαγείρισσα χάθηκε μέσα σε μια νύχτα αλλά μαζί της χάθηκε και ο λυγερόκορμος φαρμακοτρίφτης. Για να δούμε όμως τι έχουν να πουν αυτοί που βρέθηκαν πρώτοι στη σκηνή.»

Posted Image


Sakon: Είναι ένα δυστυχές γεγονός.
Ukon: Το έγκλημα πρέπει να συνέβη λίγο αφού άφησε το δωμάτιό μας. Μας είχε κάνει τη τιμή να έρθει να παρακολουθήσει την παράστασή μας. Ποιος θα περίμενε όμως να έρθει ο χάρος να τον πάρει, τώρα που ανθίζουν τα βουνά και βγάζει η γης χορτάρι.

«Και μετά από αυτή τη συγκλονιστική μαρτυρία πρέπει να σας ανακοινώσω ότι η ασφάλειά μας δέχτηκε ένα μεγάλο πλήγμα. Οι κάμερες ασφαλείας βραχυκύκλωσαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κλαπεί η φιλοσοφική λίθος. Πιθανών όμως ήταν στόχος περισσότερων ατόμων και την πλήρωσε ο συχωρεμένος, αθώος Φαρμακοτρίφτης. Οι δράστες πρέπει να πίστεψαν ότι την είχε πάρει εκείνος. Τα πράγματά του βρέθηκαν πεταμένα σε ολόκληρο το πάτωμα. Κρίμα όμως, δεν βρήκαμε στοιχεία για τους δράστες, το μόνο που βρέθηκε ήταν ένα πονηρό περιοδικό με μερικές σκισμένες σελίδες και μερικά προϊόντα της AVON. Ο καημένος προσπαθούσε να επιζήσει μπαίνοντας στο πνεύμα των καιρών και οι δολοφόνοι χτύπησαν λάθος άτομο,» είπε. «Γι’ αυτό κι εγώ δεν μπορώ παρά με βαριά καρδιά να ανακοινώσω την απαγόρευση της εξόδου από το κάστρο!»
«Ποια βαριά καρδιά! Μόλις τώρα δεν το είπες ενθουσιασμένα; Τι είναι αυτό το μεγάλο χαμόγελο!» αντέδρασε ο Shinpachi.
«Μα μην ανησυχείτε! Το κάστρο διαθέτει:







Posted Image


εκπαιδευμένο προσωπικό με εμπειρία στις πολεμικές τέχνες.


Posted Image


Τύπους με γυαλιά για να δείχνουν έξυπνοι!


Posted Image


Γατούλες!


Είμαι σίγουρος πως θα ζήσετε μια καταπληκτική εμπειρία αποφασίζοντας μεταξύ σας ποιος ήταν ο ένοχος!»

Η εικόνα του πρίγκιπα χάθηκε και πριν προλάβουν να πουν κάτι άλλο εμφανίστηκε και πάλι η λίστα των καλεσμένων. Μόνο που αυτή τη φορά είχε κάτι διαφορετικό επάνω της.

Posted Image
______________________________________
Μαύρο σκοτάδι θα πέσει στις 25 Αυγούστου, ώρα 15:00 και οι πολίτες θα επιστρέψουν στα δωμάτιά τους.

ySss0UF.jpg


#58 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 23 August 2012 - 15:22

Tomoe Mami
Posted Image

Ω Θεέ μου. Τι φριχτό γεγονός. Και ο κύριος Φαρμακοπωλητής φαινόταν τόσο καλός. Με κέρασε ακόμα και παστάκι. Μα ποιος να αφαίρεσε τη ζωή του και της δύστυχης της μαγείρισσας? Κρίμα και έιχε φτιάξει ένα υπέροχο φιλέτο Wellington χθες. Στεναχωριέμαι που δεν θα ξαναγευτώ κάτι τόσο νόστιμο ποτέ μου. Δεν ξέρω τι νομίζετε οι υπόλοιποι αλλά σαν puella magi έχω ένα λόγο παραπάνω να φοβάμαι τις 4 μάγισσες ακόμα και αν έχουν διαφορετική μορφή απο τις μάγισσες που έχω γνωρίσει μέχρι τώρα. Και από οτι έπιασα απο κάποιες συζητήσεις τους,διασκεδάζουν με το να βάζουν ανθρώπους να σκοτώνονται μεταξύ τους οπότε δεν θα μου φαινότανε περίεργο αν εκείνες είναι πίσω απο αυτό. Ειδικά αυτή η Lady Beatrice(maya-chan) με το σατανικό της γέλια κάνει το αίμα μου να παγώνει. Γι'αυτό εγώ θα είμαι έτοιμη για όποια τυχόν μάχη ακολουθήσει.

#59 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 23 August 2012 - 16:08

Takenaka Hanbei



Posted Image


Αυτός ο συναγερμός με ξύπνησε από τον υπέροχο ύπνο μου. Κάτι σε νανούρισμα δεν είχατε;


Ω, τι έχουμε εδώ; Φόνοι; Και μάλιστα ενός φαρμακοπωλητή και μιας μεγάλης κυρίας; Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν εδώ και εμείς κοιμόμαστε. Όχι ότι είναι απαραίτητα κακό αυτό. Ποιος άραγε να είναι ο λόγος που έγιναν αυτοί οι φόνοι; Με κάνει να αναρωτιέμαι και με ιντριγκάρει. Το ενδιαφέρον μου είναι μεγάλο αυτή τη στιγμή, βλέποντας και το μήνυμα -με το τι είναι αυτό το κόκκινο πράγμα;-. Χα χα χα, θα περάσουμε καλά εδώ πέρα.


Από εκεί που δεν γινόταν τίποτα, κάποιοι αποφάσισαν να μας διασκεδάσουν. Ελάτε λοιπόν κύριοι δολοφόνοι, εμείς θα περιμένουμε να δούμε αυτό το μεγάλο σόου.


Κύριε Sakon με την χαζοχαρούμενη κούκλα (Night Wizard Seal), τι έχετε να πείτε για τα γεγονότα αυτά; Ιδιαίτερα για τον φόνο του πολυαγαπητού σας φαρμακοπωλητή. Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας αλλά και το τι κάνατε χθες βράδυ. Τα δάκρυα αυτά είναι κανονικά ή κροκοδείλια;



Ηλίθιε πρίγκιπα, γιατί δεν βρίσκουμε έναν καλύτερο τρόπο να εκμεταλλευτείς το κάστρο; Δώστο σ'εμένα και φύγε. Νομίζω ότι θα είναι τέλειο για να χαλαρώνω, να έχω την ηρεμία μου και να κοιμάμαι όσο θέλω.



#60 Babba

Babba

    AWMN member!

  • Members
  • 548 posts

Posted 23 August 2012 - 16:38

Posted Image
Mr Satan (Babba)

Κυρίες, κύριοι και λοιπά πλάσματα!
Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ακόμα μαζί σας!
Ο φανταστικός μας οικοδεσπότης είπε πως ο κακόμοιρος φαρμακοπωλητής πέθανε ως παράπλευρη απώλεια στη μάχη για την απόκτηση της φιλοσοφικής λίθου. Μην ανησυχείτε! Έχω το τέλειο σχέδιο.
Θα καθίσουμε ήσυχα-ήσυχα σε μια γωνίτσα και θα αφήσουμε τα κοράκια να αλληλοφαγωθούν!
Ο νικητής παίρνει τη λίθο κι εμείς πάμε σπίτια μας. Συμφωνείς, νεαρέ Μasao Kirishima(kamui);

Σκέψη:
#Να πάρει... Δε βρήκα τρόπο να την κάνω από εδώ μέσα. Είναι αδύνατον να βρω τρόπο να φύγω, αλλά τόσο εύκολα πεθαίνει κόσμος εδώ μέσα;
#Αυτός ο άχρηστος πρίγκιπας είναι εντελώς άχρηστος. Εκτός αν έχει στήσει κάνα παιχνίδι για να μας βάλει να αλληλοφαγωθούμε κι εκείνος να γελάει.
#Όχι, δεν πρόκειται να λερώσω τα χέρια μου! Ούτε να τα βάλω με μάγισσες. Είναι τρομακτικές!
#Μα καλά, τι φρικιά είναι όλοι αυτοί εδώ μέσα... Μικρά κοριτσάκια που δηλώνουν αιωνόβιες μάγισσες, κάτι τύποι που δηλώνουν σχεδόν αθάνατοι, ένα σωρό σαλεμένοι
ψυχασθενείς...
#Ειδικά αυτός ο Lui(nozomu), έχει ένα μάτι που γυαλίζει περισσότερο κι από του Baka. Τι στην ευχή, με τον τίτλο δίνουν δώρο κι έναν κουβά ψυχοπάθειας; Άκουσα ότι τη βρίσκει με τα πτώματα. Καλύτερα να μείνω μακρυά του μέχρι να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα.
#MAJIN BUU, σώσε με!!! Ω, μα τι κάνω.. Δεν έχω τηλεπαθητικές δυνάμεις...

*Πλησιάζει τον masao και ψιθυρίζει:*
Πώς σου φαίνεται αυτός ο Lui;

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.