Hijikata Toshiro
(εχοντας ένα τσιγαρο στο στομα)
Πωπω φασαρια……..λιγο ελειψα για να απολαυσω το hijikata special (in the end you indeed had it!Good for you baka-pri) και φερατε την αναστατωση…
Shinpachi αγορι μου αν ηξερα τι στο καλο γινοταν θα σου ελεγα μην ανησυχεις αλλα εδώ μεσα εχουν μαζευτει ολοι οι τρελοι παλι …..
(κοιταει τν Gintoki !!και το pandemonium στο μπουφε …..OH GOD!)
Kαλα Sakata τι πηγες και βρηκες παλι στην βιβλιοθηκη του οικοδεσποτη μας… ας τολμησει να με ακουμπησει ..λες κι εγω θα ηθελα να παρω μερος σε ανωμαλιες αλλου τυπου με σενα, τν Otaku και τν γλυφτη τν Takasugi……. YOU NATURAL-PERM!!!
Θα παραδεχτω ότι εχεις δικιο όμως στο ότι δν διαφθειρομαι με μια απλη μαγιονεζα… Kiheitai leader τρεχα να κρυφτεις που προσπαθησες να με δωροδοκησεις… τι νομιζεις ειμαι σαν αυτους τους χαζους από ψηλα,τς Bakufu που δν βλεπουν μπροστα τς ????..εμεις στη Shinsengumi δν πεφτουμε ετσι θυματα … ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ(σοβαρο υφος!)…για αυτό ασε τα μεγαλα σχεδια και ξερασε μου κι που είναι κι ο Zura!!!
Κατι τελευταιο you sweet-freak…. Μην μου θυμιζεις κακες αναμνησεις και εχουμε εφιαλτες το βραδυ …α και megane την βολτα την εταξες !!!!
Καληνυχτα κι οποιος με ξυπνησεις να commit seppuku !!!!
DoB το yaoi shipping αρχισε απο τωρα.... θα τς καψουμε!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από redqueen: 21 Αύγουστος 2012 - 00:32