Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World


  • This topic is locked This topic is locked
333 replies to this topic

#31 redqueen

redqueen

    Za Zombie Chicken...

  • Members
  • 847 posts

Posted 21 August 2012 - 00:21

Hijikata Toshiro

Posted Image

(εχοντας ένα τσιγαρο στο στομα)


Πωπω φασαρια……..λιγο ελειψα για να απολαυσω το hijikata special (in the end you indeed had it!Good for you baka-pri) και φερατε την αναστατωση…
Shinpachi αγορι μου αν ηξερα τι στο καλο γινοταν θα σου ελεγα μην ανησυχεις αλλα εδώ μεσα εχουν μαζευτει ολοι οι τρελοι παλι …..
(κοιταει τν Gintoki !!και το pandemonium στο μπουφε …..OH GOD!)
Kαλα Sakata τι πηγες και βρηκες παλι στην βιβλιοθηκη του οικοδεσποτη μας… ας τολμησει να με ακουμπησει ..λες κι εγω θα ηθελα να παρω μερος σε ανωμαλιες αλλου τυπου με σενα, τν Otaku και τν γλυφτη τν Takasugi……. YOU NATURAL-PERM!!!
Θα παραδεχτω ότι εχεις δικιο όμως στο ότι δν διαφθειρομαι με μια απλη μαγιονεζα… Kiheitai leader τρεχα να κρυφτεις που προσπαθησες να με δωροδοκησεις… τι νομιζεις ειμαι σαν αυτους τους χαζους από ψηλα,τς Bakufu που δν βλεπουν μπροστα τς ????..εμεις στη Shinsengumi δν πεφτουμε ετσι θυματα … ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ(σοβαρο υφος!)…για αυτό ασε τα μεγαλα σχεδια και ξερασε μου κι που είναι κι ο Zura!!!

Posted Image



Κατι τελευταιο you sweet-freak…. Μην μου θυμιζεις κακες αναμνησεις και εχουμε εφιαλτες το βραδυ …α και megane την βολτα την εταξες !!!!
Καληνυχτα κι οποιος με ξυπνησεις να commit seppuku !!!!

DoB το yaoi shipping αρχισε απο τωρα.... θα τς καψουμε!

Edited by redqueen, 21 August 2012 - 00:32.

74ue.jpg

Spoiler:

Myanimelist...


#32 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 21 August 2012 - 00:38

Onizuka Eikichi


Posted Image





*Γυρνάει απορημένος και αγριεμένος προς τον Frankestein (FAI)*



Posted Image




Τι εννοείς με το "αγενής", ξανθομπάμπουρα, ε; Ε; Εεεε;



#33 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 21 August 2012 - 00:50

Frankenstein


Posted Image


Αγαπητέ κύριε Onizuka, νομίζω με παρεξηγήσατεγι αυτό και συγχωρώ την προσφώνησή σας προς το πρόσωπό μου. Βλέπετε, όταν μίλησα για αγενής κυρίους, εννοούσα τους Sakata Gintoki, Hijikata Toshiro, Takasugi Shinsuke, Shinpachi...αυτό για το οποίο προφανώς νιώθετε μια κάποια ντροπή, το οποίο κατά λάθος σας πιάσαμε όλοι να κάνετε, είναι κάτι απολύτως φυσικό.


Posted Image


Εμπιστευτείτε με, επιστήμονας είμαι. Κατανοώ αυτές τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος, καθώς και το πόσο απαραίτητες είναι και σωματικά αλλά και νοητικά για τον άνθρωπο, όσο παραμένει άνθρωπος. Παρακαλώ, μη ντρέπεστε γι αυτό. Απλώς την επόμενη φορά θα ξέρετε και δε θα έχετε κοινό. Αν και συνιστάται με μέτρο, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ, αλλιώς μετά πάμε σε πολύ προτόγονα ένστικτα, κάτι που είναι κακό για την ανθρώπινη εξέλιξη.


setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#34 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 21 August 2012 - 01:00

Lady Bernkastel

Posted Image

(πινω ηρεμα το τσαι μου)
Ανθρωποι, ποσο μη βαρετα θα ηταν αν πεθαινε ενας απο αυτους.
(Στρεφομαι προς τη Fetherine)
Fetherine, γιατι μας καλεσες εδω??? Σιγουρα εσυ εισαι πισω απο ολα αυτα. Κανενας αλλος δεν θα μπορουσε να με εμποδισει απο το να φυγω.

Οσο για σενα με το ξανθο μαλλι, περασαν εκατομυρια χρονια απο τοτε που ημουν ανθρωπος.

Ποσο ποιο βαρετο μπορει να γινει αυτο το μερος. (ψιθυριζω στον εαυτο μου και πινω λιγο απο το τσαι μου).

#35 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 21 August 2012 - 01:09

Onizuka Eikichi



Posted Image




Α, είπα μήπως. Δεκτή η συγνώμη σου Frankestein-kun.

*γυρνάει στις 4 μάγισσες* Που είχαμε μείνει κυρίες μου;



#36 Nozomu

Nozomu

    Haino haino haino~

  • Members
  • 317 posts
  • LocationΕργοστάσιο Nutella A.E.

Posted 21 August 2012 - 02:35

Prince Ludwig (or Lui)

Posted Image


*Κοιταζει τα αρσενικα και τις αντιδρασεις τους*


Πφφφ... Ανοητοι... Δεν πιανετε μια μπροστα μου και ηδη προσπαθειτε να αρπαξετε την λεια μου... Ημαρτον...


*η ματια του ξαφνικα πιανει την Yuuko (d. neko angel) η οποια καθεται σε μια πολυθρονα και απολαμβανει ενα τσαμπι σταφυλια*


Ωωωω! Μα τι ειναι αυτη η παρουσια!


*παει προς το μερος της και προσεχει τον γυμνο αντρα κοιτωντας το "πακετο" του*


Πφφφ... με αυτο ουτε η Dorothea δεν θα σου καθοταν!


*συνεχιζει και πιανοντας 2 ποτηρια κρασι απο το τραπεζι παροτρυνει την Yuuko να παρει το ενα*


Καλησπερα σας... Συγγνωμη αν η τελειοτητα μου μπαινει εμποδιο στο να απολαυσετε το φαγητο σας αλλα δεν μπορω να την σταματησω απο το να με κανει ακαταμαχητο. Αλλα εσεις! Εσας σας επελεξα κι εχετε την ευκαιρια να τιθασευσετε αυτη την αγρια ομορφια... Αν τα καταφερετε θα σας παρω στο καστρο μου... Αλλα πρεπει να με κανετε να σας θελησω... Το ονομα μου Prince Ludwig... Το hobby μου να συναντω ομορφες κυριες και να απολαμβανω την αιωνια ομορφια τους...


Posted Image

Spoiler:


#37 iristella

iristella

    Heelchou!

  • Administrators
  • 10,437 posts

Posted 21 August 2012 - 05:36

Οginome Ringo


Posted Image

Πάρα πολύ ωραίος ο Dogra World όπως άλλωστε οτιδήποτε σχετίζεται με την πρίγκηπα τον οποίο εκτιμω βαθύτατα *blush*. :moeee: Είναι άλλωστε όντως ο πιο έξυπνος, όμορφος και χαρισμάτικός άνθρωπος άντρας που ξέρω. Και προπάντων μετριόφρων. Ήτανε γραφτό μας να πάμε ταξίδι μαζί και η μοίρα για ακόμη μία φορά επαληθεύτηκε. Όντας ευγενική ψυχή είδε που κουράζομαι στο σχολείο μου καθημερινά και προσφέρθηκε να με πάει διακοπές. Οπότε μπορώ να το βγάλω από την λίστα των πραγμάτων που είναι μοιραίο να κάνουμε μαζι. :awww: Στα 16 μου πιστεύω πολύ στην μοίρα. Στο πεπρωμένο σου πρέπει να δίνεις σημασία και να προσέχεις πώς βαδίζεις στη ζωή. Γιατί όταν κοιμάσαι άλλος γράφει ιστορία και κάποιος παίζει τη δική σου την ψυχή. Όλοι έχουμε γραμμένο που το λένε πεπρωμένο, και κανένας δεν μπορεί να τ' αποφύγει. Δεν υπάρχει θεωρία ούτε τρένα ούτε πλοία κι ο καθένας το παλεύει όπως ξέρει και μπορεί.Από παιδί στον ύπνο μου έβλεπα φωτιές... Για την αγάπη όσα κι αν δίνεις είναι λίγα και να το ξέρεις πως δεν έχει ανταμοιβή δώστα και φύγε και μη χάνεις ευκαιρία στο περιθώριο μη βάζεις την ψυχή... Αχέμ παρασύρθηκα αλλά με τον φίλτατο Νταλάρα πρέπει να είμαστε αδερφές ψυχές γιατί δεν εξηγείται το πώς με πιάνει τόσο πολύ. Είναι λες και αυτό το τραγούδι το έχει γράψει για μένα.


Ανυπομονώ για δω τι εκπλήξεις έχει ετοιμάσει για μας ο πρίγκηπας ο οποιος αυτή τη στιγμή μας παρακολουθεί και γελάει. Να φανταστείτε είναι σαν να τον ακούω τώρα που μιλάμε *κρυβει διακριτικά το τρανζιστοράκι*. Είμαι σίγουρη πώς η καινούρια μέρα που θα ξημερώσει θα με φέρει πιο κοντά στο όνειρό μου. Είναι αναπόφευκτο άλλωστε. Για αύριο από ότι ξέρω προβλέπεται να παίξουμε κρυφτό? Ενδιαφέρον ακούγεται. Και θα ακούσουμε τρομαχτικές ιστορίες. Ακόμη καλύτερο. Η μοίρα είναι με το μέρος μου για άλλη μια φορά.



#38 mirana_neko

mirana_neko

    Daddy's little girl, all grown up,terrorizing the world...

  • Members
  • 508 posts

Posted 21 August 2012 - 09:35

Tomoe Mami
Posted Image
(Κοιτώντας ανήσυχα προς το μέρος των τεσσάρων μαγισσών)

Μάγισσες? Μα τι σόι μάγισσες είναι αυτές? Δεν μοιάζουν με τις μάγισσες που πολεμάω συνήθως. Ούτε κρύβονται μέσα σε δικό τους barrier και μοιάζουν σαν άνθρωποι ... Ούτε familiars πρέπει να ναι... Όπως και να χει πρέπει να προσέχω και να τις έχω από κοντά, γι'αυτο ας αλλάξω "ρουχαλάκια", να μαι σίγουρη.
Posted Image

Κάπως καλύτερα. Τώρα πρέπει να βρω ένα τρόπο να τις τσεκάρω. (πλησιάζει την Berkanstel χαμογελώντας)

Θα θέλατε να σας φέρω κάτι απο το μπουφέ να συνοδεύσετε το τσάι σας? Θα σας πείραζε να έπινα και εγώ ένα μαζί σας? Θα ήθελα πολύ να μου πείτε πως είναι να είσαι μάγισσα, μιας και δεν εχω δει ποτε καμιά στη ζωή μου...

#39 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 21 August 2012 - 10:06

Frankenstein

Posted Image

Θα σας πληροφορήσω με λύπη μου δεσποινίς πως είναι αδύνατο να είστε ζωντανή για εκατομμύρια χρόνια, παρόλα αυτά, θα συμφωνήσω πως μια μικρή υπερβολή την κατανοώ. Όλες οι γυναίκες αρέσκονται σ'αυτό λίγο πολύ...μα το γεγονός πως εσείς είστε μεγαλύτερη από μένα - η αλήθεια είναι πως τα έχω τα χρονάκια μου κι εγώ όσο και να μη μου φαίνεται εξαιτία του υπέροχου δέρματός μου - αν και όχι μεγαλύτερη από τον υπέροχο και άχρονο αφέντη μου, με οδηγεί στο εξής συμπέρασμα: είναι λογικό να είστε μονίμως σε μία κατάσταση νωθρείας. Ο γεροντοκορισμός οδηγεί σε αυτό το αποτέλεσμα.

Posted Image

Φυσικά δε μιλάμε μόνο για τον γεροντοκορισμό που αμέσως συνδέεται με ερωτική συντροφιά. Όχι, όχι, ισχύει για όλες τις μορφές απουσίας επικοινωνίας με τα άλλα άτομα. Κάποιος αποδεδειγμένα πρέπει να έχει νεύρα από διαμάντι, αν μου επιτρέπεται να παραφράσω αυτήν την φράση, για να καταφέρει και να παραμείνει σωστός κι ενάρετος παρ'όσα χρόνια έχει περάσει στη μοναξιά του.

Γι αυτό ακούστε με και πιστέψτε με πως χρειάζεται να βλέπετε τις φίλες σας ή αν έχετε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο αρκετά συχνότερα έτσι ώστε να γιατρευτείτε από αυτήν την...ασθένεια πικρίας που έχετε, χο χο χο. Και θα παρακαλέσω τη μικρή δεσποινίς να μην παίζει με τις μάγισσες...εκτός κι αν έχει κρυφές δυνάμεις που θα είναι ικανές να την αντιμετωπίσουν...


Edited by Fallen_Mpougatsa, 21 August 2012 - 10:07.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai


#40 BadBoy

BadBoy

    Girls are so Troublesome....

  • Members
  • 50 posts

Posted 21 August 2012 - 10:22

Patamon
Posted Image

*φλαπ*
ΤΙΚΕΙ!!!!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ??????
*φλαπ*
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#41 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 21 August 2012 - 11:12

Takasugi Shinsuke


Posted Image


Mε ξυπνήσατε κατεστραμένοι ... ως προς τι όλη αυτή η αναστάτωση παρακαλώ??

και τι κάνει αυτο το υπτάμενο ...πορτοκαλί...ΠΟΝΤΙΚΙ?? γύρο απ'το κεφάλι μου ...


Posted Image


Hijikata, πραγματικά λυπάμαι γιαυτή σου την απάντηση, είναι πραγματικά κρίμα, αλλα δε πείράζει έχω κιάλα σχεδια...fufu~

τσσ, κιαυτοι οι βλάκες ο Bansai, o φεμινιστής κιη Kijima δεν ήρθαν όπως φαίνεται ...


Αλλα με μία καλύτερη σκέψη ίσος να νε και καλύτερα...ΘΑ ΕΧΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ !! :hehehe:

Aνυπομονώ να ξεκινίσει αυτο το "παιχνίδι"...fufufu~


"ανάβει τη πίπα του και αράζει σε μία γωνιά του κάστρου"


フカフカ

#42 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

    Confused Earl

  • Members
  • 844 posts

Posted 21 August 2012 - 11:22

King Bradley


Posted Image


(κάθεται ήρεμος πίνοντας τσάι, παρακολουθώντας με ενδιαφέρον την συζήτηση του Frankenstein με τις μάγισσες)


Ώστε οι πριγκίπισσες αποδείχθηκαν... μάγισσες; Και αθάνατες μάλιστα ή τουλάχιστον πολυχρονεμένες, ενώ διαφωνούν με κάποιον που παραδέχεται ότι έχει τα χρονάκια του και ας μοιάζει με πιτσιρικά...


Posted Image


(χαμογελώντας)


Και να σκεφτείς ότι εγώ μοιάζω πιο γέρος από όλους εδώ μέσα...



Πολλοί περίεργοι έχουν μαζευτοί εδώ τελικά. Θα έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον από ότι φανταζόμουν.



#43 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 21 August 2012 - 12:48

Takenaka Hanbei


Posted Image




Ara, ara...


Δεν φτάνει που δεν μπορώ να απολαύσω τον υπνάκο μου ήρεμα, με ενοχλείτε και με την βαρετή συζήτησή σας. Μπλα μπλα μπλα. Τελικά, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον άτομο εδώ πέρα μέσα. Αααα~


-χασμουριέται-


Όι, γέρο (Osama Bin Laden) ; Εσύ γιατί μονολογείς μόνος σου;



#44 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 21 August 2012 - 16:02

Sakata Gintoki

Posted Image


Aγενής; Κύριε Frankenstein δεν θέλω να τ' ακούσω αυτό από έναν τύπο που χαντάκωσε μια κυρία μόνο και μόνο για διαφορά απόψεων τσαγιού, έκανε ολόκληρη διάλεξη για το γεροντοκορισμό και παράλληλα δικαιολόγησε έναν τύπο που μας παρουσιάστηκε σε όλη τη φυσική του δόξα. (*αγνοεί πλήρως το γεγονός ότι έχει πάθει το ίδιο ουκ ολίγες φορές*) Νομίζετε ότι είστε κάποιοι με τα κουστούμια σας και τα ξανθιά ίσια σας μαλλιά, εσείς και ο πρίγκιπας Βaka, αλλά δε χάνετε ευκαιρία να πατήσετε εκεί που πονάει, καταραμένα bishounen! (*έχει σκάσει απ' τη ζήλια*)

Shinpachi, στο 'χω ξαναπεί, αλλά μου φαίνονται όλοι περίεργοι εδώ μέσα... Αυτές λένε ότι είναι μάγισσες! Όμορφες είναι δε λέω, αλλά δε σου φαίνεται ότι έχουν μια κάπως επικίνδυνη αύρα γύρω τους; Με λίγη τύχη ίσως αλληλοφαγωθούν με τον Takasugi, που ο, τι και να λέω δεν τον βλέπω να κάθεται καλά, και γλιτώσουμε από πολλά βάσανα... Αλλά βέβαια, τόσα χρόνια μ' έγραφε, τώρα θα μ' ακούσει; Η πιο φυσιολογική είναι μια overly attached stalker!

Δε βλέπω να γίνεται κάτι πάντως προς το παρόν, οπότε πάω να διαβάσω τη Jump μου... Όταν ο Bradley μονολογήσει με παρέα, φωνάξτε με. (*γυρνάει να φύγει και ξαφνικά σκοντάφτει και πέφτει πάνω στον Hijikata που είχε αράξει στη γωνία*) OI MAYORA! NA ΠΑΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΑΛΛΟΥ! ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ FANSERVICE ΕΔΩ ΠΕΡΑ! Δεν έχουμε καν κοινό να ανεβάσουμε τους δείκτες τηλεθέασης! Δεν κάνουμε τσάμπα ψυχικά!

#45 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 21 August 2012 - 16:29

Lady Bernkastel

Posted Image

(πινω αλλη μια γουλια και γυριζω προς το μερος του Frankestein)

Φιλες??? Δεν χρειαζομαι φιλες. Ειμαι μια μαγισσα εκατομυριων χρονων που ταξιδευω απο κοσμο σε κοσμο για να μην πεθανω απο το μονο πραγμα που μπορει να σκοτωσει μια μαγισσα της ταξης μου, τη βαρεμαρα. Ως τωρα ομως δεν βλεπω κατι ενδιαφερον σε αυτον εδω τον κοσμο. Ισως αν αποφασισεται να πεθανεται, τα πραγματα γινουν πιο ενδιαφερον.

(γυριζω στη Featherine)

Δεν ξερω τι σχεδιαζεις, ομως ελπιζω να αξιζει τον κοπο. Οσο για τα μπισκοτακια, θα τα κρατησω για την περιπτωση που ο βαρετος οικοδεσποτης μας αποφασισει να σκοτωσει καποιον. Αυτη τη στιγμη ειμαστε 32* ατομα και ενα ποντικι μαζεμενα εδω (πινω λιγο τσαι), δηλαδη οσα και τα πιονια σε μια σκακερα. Αναρωτιεμαι, ποτε θα γινει η πρωτη αλλαγη???

(και συνεχιζω να πινω ηρεμα τσαι μου)

* εβαλα 32 και οχι 31 που μπηκαμε κανονικα, γιατι μετρησα και τον Medicine Seller που εχει η Kai. Πολυ βολικος ο αριθμος.