Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World


  • This topic is locked This topic is locked
333 replies to this topic

#16 Maya-chan

Maya-chan

    Anime Master

  • Moderators
  • 1,667 posts

Posted 20 August 2012 - 19:48

Lady Beatrice

Posted Image

*Ένα μεγάλο σύννεφο από χρυσές πεταλούδες εμφανίζεται και η Beatrice βγαίνει από μέσα γελώντας σατανικά*

Καλησπέρα θνητοί! Αγαπητές μου Bernkastel, Featherine και Lambdadelta, τι ευχαρίστηση που σας συναντώ όλες εδώ. Από ότι φαίνεται κάτι ενδιαφέρον πρόκειται να ξεκινήσει εδώ. Κάθε γεγονός που αποσπά μια μάγισσα από την ανία της αιώνιας ζωής είναι ευπρόσδεκτο. Για να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει ο οικοδεσπότης λοιπόν.

Ahahaha.wav

15fkk04.jpg


#17 Theodore :D

Theodore :D

    Tonguepunch my fart box

  • Members
  • 315 posts

Posted 20 August 2012 - 20:28

Kaburagi Kotetsu

Posted Image



*κάθεται στον καναπέ ψαχουλεύοντας μια άδεια σακούλα πατατάκια*


Ωω, να πάρει. Το λευκό εκείνο φως... φαίνεται πως ξέχασε να φέρει και τα πατατάκια μαζί με την σακούλα. Πφφ.

ΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΣΑΚΟΥΛΑ ΑΔΕΙΑ; ΚΑΛΛΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΡΙΓΚΙΨ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ;!

Εχ... Τέλος πάντων. Θα αρκεστώ στον... εξωγήινο μπουφέ. Έτσι και δεν μου αρέσει έφυγα από 'δω μέσα και καμία θανατηφόρα παγίδα δεν με σταματάει, ακούς;
Και ποιοί είναι, εννοώ... ποιοί είστε όλοι εσείς τώρα;

*κοιτάει εξωνυχιστικά γύρω*

*εντοπίζει χαριτωμένες κοπελίτσες*


Α... Ναι... Θα σας μάθω με τον καιρό! Για αρχή, κυρά-Βεατρίκη... Να σας συστηθώ...

#18 Kalamaris

Kalamaris

    I'm glad I met you.

  • Members
  • 699 posts

Posted 20 August 2012 - 20:43

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Sq5YSqzX6Jk[/youtube]

Lady Lambdadelta

Posted Image


Bern!Beato!Μετα απο τοσα ταξιδια αναμεσα στα fragments σας βρηκα και τις 2.Δεν ξερω ποια απο σας επελεξε αυτον τον ηλιθιο για πιονι αλλα ειναι βεβαιο πως η μια απο σας ειναι η GM.Και τι υπεροχο σετ με πιονια ειναι αυτο.Ας μην καθηστερουμε αλλο.Ας αναιβει η αυλαια,ας αναψουν τα φωτα.Ας ξεκινησει και παλι το συμποσιο των μαγισσων!

*γυριζει προς την αλλη και μενει ακινητη.ολος ο ενθουσιασμος της εξατμιζετια*

Αξιοτιμη μαγισσα του θεατρου,του θεαματος και τους δραματος,Featherine Augustus Aurora.Δεν γνωριζα πως βρισκεσται και εσεις εδω.Μια μαγισσα του επιπεδου σας ειναι μπλεγμενη με αυτο το παιχνιδι.Ισως να μην προκειται για το διασκεδαστικο φιασκο που φανταζομουν.

Πολυ καλα λοιπον.Ετοιμαστητε ολοι να δειτε τις αληθινες δεξιοτητες της μαγισσας της σιγουριας.<Let the game begin!>

Edited by Kalamaris, 20 August 2012 - 23:38.

sc5bab.jpg


#19 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 20 August 2012 - 20:47

Shimura Shinpachi(specialistas4)

Posted Image

''Χωρίς να έχει δώσει σημασία σε όσα λέχθηκαν και παρατηρώντας τους καλεσμένους να έχουν ενοχληθεί από το ασταμάτητο τραγούδι της Otsuu-san,κλείνει το cd player και βγάζει τα ακουστικά''

Ααααα τι είναι πάλι αυτό εδώ Gintoki;Και σου είχα πει να πληρώσουμε το ρεύμα!Tώρα θα χάσω την αυριανή συναυλία και αυτή η κατάσταση μου θυμίζει την φορά που είχες φέρει ένα καταραμένο video player!

Posted Image

Και τι είναι πάλι αυτό το κακόγουστο αστείο;Γιατί μιλάς στα γυαλιά μου και γιατί στην τηλεόραση δείχνουν μόνο αυτά για εμένα;Πολύ ευγενικός είσαι πρίγκιπα να κάνεις αστεία στους τύπους που φιλοξενείς.

Hijikata-san,Takasugi-san δεν σας είδα μέσα στην αναστάτωση,μπορείτε παρακαλώ να μου εξηγήσετε τι έχει συμβεί.

Γεια σε όλους σας,είμαι ο Shinpachi και από ότι φαίνεται θα είμαστε για λίγο καιρό μαζί.Ελπίζω να μην γίνω Okama τις ημέρες που ακολουθούν τουλάχιστον.

Edited by specialistas4, 20 August 2012 - 20:48.

Posted Image

#20 John Crabs

John Crabs

    Chessmaniac

  • Members
  • 398 posts

Posted 20 August 2012 - 21:12

Lady Bernkastel

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bWu25y1pjbQ[/youtube]

Posted Image

Το τσαι εδω ειναι απαισιο. Ευτυχως που εφερα το δικο μου Earl Grey των 200 yang. Lamda δεν ξερω τι σε φερνει εδω μεσα, παντως εχω ασχημα νεα. Προσπαθησα να φυγω απο εδω, αλλα κανενα απο αυτα τα Fragments δεν δουλευει. Ας τελειωνουμε γρηγορα, γιατι εχω αρχισει να βαριεμαι.

#21 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 20 August 2012 - 21:18

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4JWw9hK1gzY[/youtube]

Τakasugi Shinsuke

Posted Image


oo, Shinpachi, κιεσύ εδω? μαζεύεται η Yororzuya σιγα σιγα απ'ότι βλέπω...fufu, δε σε παρατήρησα στην αρχή, αν και κάτι μου θύμιζαν αυτά τα γυαλιά δε μπορούσα να θυμηθώ... ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που είδα τον Shiroyasa (Gintoki) ...
Αλήθεια, η κάτοχος της φατρείας Yato τι απέγηνε? δεν ήρθε μαζι? :hehehe: κρίμα ...


Hijikata-san, τι λες να συνεργαστούμε, θα σου δόσω mayonese , το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις το σχεδιό μου και θα έχουμε σίγουρη "νίκη", fufu~ έλα να καταστρέψουμε αυτό το κόσμο παρέα , fuhahahah ~ ~ κιας λε ο BAKA-OJI ότι θέλει...κανόνες?? παιχνίδι? AHAHAHA~ πολύ αστείο ...

Posted Image


8α πρέπει να ετοιμάσω κατι καλό για όλους εσάς...fufu ~

Edited by GhostPrince, 20 August 2012 - 21:23.

フカフカ

#22 DoB

DoB

    Gintamaniac

  • Members
  • 875 posts

Posted 20 August 2012 - 22:39

Sakata Gintoki

Posted Image


Tέτοιος ενθουσιασμός να μου λείπει Takasugi. Κοίτα εδώ τι βρήκα στη βιβλιοθήκη του Πρίγκιπα Baka. Όχι μόνο είναι όλοι οι Amanto πρίγκιπες ηλίθιοι, είναι και ανώμαλοι. Μου φαίνεται πιο πιθανό να μας πουλήσει για sex slaves στο τέλος, παρά να μας πάει ταξιδάκι αναψυχής, και το τελευταίο μέρος στο σύμπαν που θα 'θελα να βρίσκομαι είναι ένα μπ*ρντέλο μαζί με σένα και τον Mayora... Αν και μάλλον ο Shinpachi θα χαρεί, που θα σταματήσει πια να είναι cherry boy. Μάλλον γι' αυτό δεν πήραν και την Kagura. Δεν είχε τα προσόντα. Σας προειδοποιώ, Amanto pimps, όσο και να περιμένετε επίπεδη θα μείνει.

Και επίσης σε προειδοποιώ ότι ο Oogushi-kun δε διαφθείρεται... Με μαγιονέζα ή χωρίς. Είναι απ' τα λίγα καλά που έχει πάνω του. Είμαστε που είμαστε σε ξένη περιοχή, καλά θα κάνεις να σταματήσεις τις ραδιουργίες για λίγο πριν την τινάξουμε στον αέρα. Δε θα σ' αφήσω να κάνεις ο, τι θέλεις εδώ μέσα. Υπάρχουν αρκετοί περίεργοι γύρω μας. Ας κάνουμε ανακωχή προς το παρόν και σε τσακίζω όταν επιστρέψουμε στη Γη. *serious* Posted Image

Shinpachi πλήρωσα το ρεύμα στ' ορκίζομαι... Το ξέρεις ότι το ρεύμα πάντα το πληρώνω. Χωρίς το ρεύμα, δεν έχει τηλεόραση, και χωρίς τηλεόραση, δεν έχει Ketsuno Anna! Θα τρώμε βέβαια για τον υπόλοιπο μήνα μόνο ρύζι, οπότε κοίτα να επωφεληθείς τώρα όσο μπορείς. Νομίζω κάπου στο μπουφέ είδα το Pandemonium. Και σταμάτα ν' ανησυχείς για την Otsuu. Tην τελευταία φορά που μας απήγαγαν εξωγήινοι εσύ και ο Mayora καταλήξατε κατσαβίδια κι εγώ έχασα το analog stick μου!

Edited by DiamondsofBlood, 20 August 2012 - 22:41.


#23 The Tragic Prince

The Tragic Prince

    心消えたこのせかいに 

  • Members
  • 1,344 posts

Posted 20 August 2012 - 22:42

Featherine Augustus Aurora

Posted Image

Γιατι τοση εκπληξη που βρισκομαι εδω, τεκνα του ανθρωπου? Το τελος αυτου του παιχνιδιου, στο οποιο συμμετεχετε ολοι εσεις, και η καταληξη που ειχε μου αρεσε πολυ. Γι αυτο το λογο αποφασισα να ερθω εδω περα με τη θεληση μου ωστε να το παρακολουθησω απο κοντα. Γιατι για καποιον οπως εγω που ξερει τα παντα, τα παντα ειναι βαρετα. Ωστοσω δεν εχω προβλημα να αφηνω τους ανιδεους να συμμετεχουν στις ιστοριες που μου αρεσουν, για να μπορω να βλεπω τι ειδους αντιδρασεις θα εχουν. Αυτος ειναι και ο ρολο σας, τεκνα του ανθρωπου. Δωστε σε αυτη την ιστορια την καταληξη που πρεπει...

Bernkastel μικρη μου miko ελπιζω να με βοηθησεις να ξετυλιχθει το κουβαρι αυτης της ιστοριας οσο καλυτερα γινεται. Παρε και κατι να συνοδεψεις το τσαι σου *της πεταει γατομπισκοτα στα σχηματα των υπολοιπων παιχτων* Αν ομως αποτυχεις να ξερεις πως η δυσαρεσκεια μου δεν θα ειναι και τοσο καλη για σενα.

Lambdadelta δεν αμφιβαλλω για τη δυναμη των ικανοτητων σου. Μην ξεχνας ομως πως παρεχω προστασια σε ολες τις miko μου και δεν αφηνω κανεναν να τις βλαψει. Ξερεις πολυ καλα πως αν αγγιξεις εστω και με το μικρο σου δαχτυλακι την Bernkastel θα αναγκαστω να σε πολεμησω.

Το ιδιο ισχυει και για ολους εσας τους υπολοιπους

Διωξτε λοιπον την ανία μου. Τεκνα του ανθρωπου.

#24 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

    Ore-sama

  • Members
  • 836 posts

Posted 20 August 2012 - 22:49

Takenaka Hanbei



Posted Image


-χασμουριέται-


Ποιος με ξύπνησε από αυτόν τον υπέροχο ύπνο; Πάνω που όλα ήταν τόσο ήρεμα και επικρατούσε ησυχία.

Πού βρίσκομαι; Και ποιοι είναι όλοι αυτοί; Οοι, Kanbei! Kanbei;


Πάλι θα με παράτησε.

Ας συστηθώ σ' αυτούς τους παράξενους τύπους. Ίσως υπάρχει κάποιος έξυπνος και ενημερωμένος.


Ονομάζομαι Takenaka Hanbei και ελπίζω κάποιος από εσάς να μπορεί να μου εξηγήσει τι συμβαίνει εδώ πέρα.


-χασμουριέται ξανά-


Ή ίσως να συνεχίσω τον υπνάκο μου.



#25 specialistas4

specialistas4

    Tech Guru

  • Banned
  • 2,153 posts
  • LocationAthens

Posted 20 August 2012 - 23:01

Shimura Shinpachi

Posted Image

Toshiro-san μην πέσεις στην παγίδα του και σε διαφθείρει.Θα σε πάω στο εργοστάσιο μαγιονέζας που πάντα ονειρευόσουν όταν γυρίσεις.
Posted Image
Για την ώρα,πάρε ένα cd της αγαπημένης Otsuu-chan και διάφορα αξεσουάρ για να χαλαρώσεις.Εεεε και μην βάζεις μαγιονέζζα στο φαΐ μου.

Gin-chan χαίρομαι που αυτήν την φορά δεν ξόδεψες όλα τα χρήματα σε φραουλό-γάλα και shonen jump.Αλλά αν δεν μας απήγαγαν για το ρεύμα,τι στο καλό θέλει αυτός ο αγενέστατος πρίγκιπας και μου στερεί το εβδομαδιαίο συμβούλιο τoυ Tsuus Imperial Guards group μου;Mην μου πεις ότι θα παίξουμε ξανά Monkey hunter!

Τι;τι;Pandemonium-san!!
Posted Image
Posted Image

#26 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 20 August 2012 - 23:08

Kusuriuri (NPC)

Posted Image


Έχοντας τον ίδιο προορισμό, διασχίσαμε τους γαλαξίες. Το λευκό φως μας έφερε όλους εδώ, πλεγμένο με τα νήματα της μοίρας. Συμβαίνουν παράξενα πράγματα και εμείς υποπτευόμαστε ο ένας τον άλλον. Ο Πρίγκιπας καλύπτει τα μάτια του με γυαλιά και κρύβεται πίσω από μια οθόνη.Τι μπορεί να είναι αυτό που κρύβει από εμάς και απαιτεί τέτοια παράσταση; Πρέπει να κρύβει κάτι, κάτι που δεν θέλει να προσέξουμε.

Ποιος είμαι εγώ; Φοβάμαι πως δεν είμαι κάποιος ενδιαφέρων. Είμαι ένας απλός πωλητής φαρμάκων.

ySss0UF.jpg


#27 demonicMC

demonicMC

    Anpan Spanking

  • Members
  • 611 posts

Posted 20 August 2012 - 23:12

Onizuka Eiikichi


Posted Image





(Με κατεβασμένο το παντελόνι και κρατώντας ένα... περιοδικό... σηκώνει το κεφάλι και κοιτάει τριγύρω)


ε; εεε; ΕΕΕΕΕ: Που βρίσκομαι!?

(κοιτάει προς τα κάτω)



Posted Image





(σηκώνει το κεφάλι και ξανακοιτάει τους υπόλοιπους καλεσμένους, και μετά πάλι κάτω)


ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!


(Μαζεύει γρήγορα το παντελόνι του και πετάει το περιοδικό πάνω στον Shimura Shinpachi (specialistas4) )



(καθαρίζει το λαιμό του καθώς κόμποι ιδρώτα τον λούζουν)


Εεεεε.... Καλησπέρα σε όλους σας... Χα...χα...χα... Με λένε Onizuka Eikichi , 22 χρονών, δάσκαλος γυμνασίου, παρθένος.



(κοιτάει διακριτικά πάντα τις γυναίκες της παρέας)


Posted Image




*ΩΩΩΩ!! Τι κοπελάρες είναι αυτές!?*


(πιάνει το χέρι της Beatrice (Maya-chan) )


Καλησπέρα σας ωραία κυρία, τι κάνετε;


Edited by demonicMC, 20 August 2012 - 23:14.


#28 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 20 August 2012 - 23:14

Takasugi Shinsuke

Posted Image


αχ! αυτοι οι Αμάντο, να δω τι άλο θα κάνουν πια ... ποτε δε με απογοητεύουν με τις βλακείες τους ...

Aνυπομονώ, ΑΝΥΠΟΜΟΝΏ !!

αλλα απ'την άλη δεν είμαστε και στη γη τώρα... :orly:


Πάντος αν είναι έτσι όπως τα λες Shiroyasa, κρίμα, διότι είχα "μεγάλα" σχέδια για τον Hijikata...fufu~ well then, χαιρετώ ! Ελπίζω να εμφανιστεί ο χαζοπρίγκιπας ή ο ακόλοθυός του σύντομα :kill4u: *thinking nasty things*

Αυτό το μέρος είναι τόσο αδιάφορο που με νύσταξε, λέω να ρίξω έναν υπνάκο για την ώρα ...


フカフカ

#29 BadBoy

BadBoy

    Girls are so Troublesome....

  • Members
  • 50 posts

Posted 20 August 2012 - 23:43

Patamon

Posted Image
Ο Patamon εξελισσεται σε..... Ανγκ....
Posted Image
ΑΑΑΑΑΑ!!!!! Γιατι δεν εξελιχθηκα??
Τι γινεται? Τι συμβαινει εδω? Που βρισκομαι?? Που ειναι ο Τικέι??
Δεν καταλαβαινω! Ολα ασπρισαν κανονικα οπως καθε φορα που μεταμορφωνομαι! Γιατι βρεθηκα εδω? Ποιο σατανικο digimon ειναι αυτος ο ΠρίγκιπαBakamon?? Ποιοι ειναι ολοι αυτοι? Ειναι και αυτοι Tamers σαν τον Τικέι και τον αδερφο του?? Αλλα δεν εχουν μαζι τους συντροφους...
*κουνοντας το κεφαλι περα δωθε εβγαλε τις ερωτησεις απο το κεφαλι του και ειπε*
Πρεπει να βρω τον Τικέι. Με χρειαζεται για να νικησει τον Myotismon!
*Και με ατσαλες κινησεις των αυτιων πεταξε και αρχισε να περναει αναμεσα απο τους υπολοιπους και να ψαχνει τον Τικέι σε ολα τα δωματια αποφευγοντας τον γυμνο περιεργο αντρα*
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#30 Fallen_Mpougatsa

Fallen_Mpougatsa

    Aku soku zan

  • Members
  • 1,889 posts

Posted 20 August 2012 - 23:52

Frankenstein

Posted Image

Άκουσα μία κυρία έκανε παράπονα για το τσάι...δυστυχώς αγαπητή μου αυτό οφείλεται στο γεγονός πως πάντα άλλοι ετοιμάζουν το τσάι για σας και ποτέ δε θα το χαρείτε σαν δικό σας κόπο, σας δική σας εργασία και προσπάθεια! Βλέπω είστε μάγισσα...πρέπει να είστε σαν κι εκείνους τους ενοχλητικούς Ηγέτες των Φυλών στη Λουκεντόνια που τα περιμένουν όλα με το χτύπημα των δαχτύλων τους και έχουν μάθει να μην εκτιμάνε τον κόπο και τη δουλειά που έβαλαν οι άλλοι σ'αυτό που καταναλώνετε--το αποτέλεσμα! Ακόμα, πρέπει να είστε από εκείνα τα εξίσου ενοχλητικά πλάσματα που ποτέ δεν είναι ευχαριστημένα με τίποτα.

Και ήσαστε και άνθρωπος κάποτε...θλιβερό. Χάσατε όλη τη χαρά της έρευνας, της αναζήτησης, της προσπάθειας, της κατανίκισης της αδυναμίας. Γιατί μόνο τότε ο ΄νθρωπος είναι πραγματικά δυνατός κι ευτυχισμένος: όταν ακόμα προσπαθεί να εκλπηρώσει τον στόχο του, όταν δεν έχει φτάσει στο τέλος και δεν έχει κατακτήσει και την απόλυτη αλαζονεία...γι αυτό και οι κυρίες είναι μονίμως μη-διασκεδασμένες ή χαίρονται από τα βάσανα των απλών ανθρώπων. Τόσο λυπητερό...

Ωωω, μου λείπει ο αφέντης. Πού είναι αυτό το τέλειο δοτικό πλάσμα που λέγεται Cadis Etrama D Raizel που ενλω έχει φτάσει στην τελειότητα παραμένει απλός και καλός?

Μα ας τ'αφήσουμε αυτά, εφόσον βλέπω πως ήδη υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζονται μεταξύ τους, όπως οι κυρίες - μάγισσες και οι τρεις - μα και οι περίεργοι - κι ομολογώ κάπως αγενείς - κύριοι. Συνεχίστε να μιλάτε αγαπητοί μου. Συντελείτε υπέροχο θέαμα--ειδικά εσείς με το κάλυπτρο.


Edited by Fallen_Mpougatsa, 20 August 2012 - 23:53.

setsaito_zpsbkmhagqd.jpg
_____________

Set by Kai