Sakata Gintoki

Tέτοιος ενθουσιασμός να μου λείπει
Takasugi. Κοίτα εδώ τι βρήκα στη βιβλιοθήκη του Πρίγκιπα Baka. Όχι μόνο είναι όλοι οι Amanto πρίγκιπες ηλίθιοι, είναι και ανώμαλοι. Μου φαίνεται πιο πιθανό να μας πουλήσει για sex slaves στο τέλος, παρά να μας πάει ταξιδάκι αναψυχής, και το τελευταίο μέρος στο σύμπαν που θα 'θελα να βρίσκομαι είναι ένα μπ*ρντέλο μαζί με σένα και τον
Mayora... Αν και μάλλον ο
Shinpachi θα χαρεί, που θα σταματήσει πια να είναι cherry boy. Μάλλον γι' αυτό δεν πήραν και την Kagura. Δεν είχε τα προσόντα. Σας προειδοποιώ, Amanto pimps, όσο και να περιμένετε επίπεδη θα μείνει.
Και επίσης σε προειδοποιώ ότι ο
Oogushi-kun δε διαφθείρεται... Με μαγιονέζα ή χωρίς. Είναι απ' τα λίγα καλά που έχει πάνω του. Είμαστε που είμαστε σε ξένη περιοχή, καλά θα κάνεις να σταματήσεις τις ραδιουργίες για λίγο πριν την τινάξουμε στον αέρα. Δε θα σ' αφήσω να κάνεις ο, τι θέλεις εδώ μέσα. Υπάρχουν αρκετοί περίεργοι γύρω μας. Ας κάνουμε ανακωχή προς το παρόν και σε τσακίζω όταν επιστρέψουμε στη Γη. *serious*
Shinpachi πλήρωσα το ρεύμα στ' ορκίζομαι... Το ξέρεις ότι το ρεύμα πάντα το πληρώνω. Χωρίς το ρεύμα, δεν έχει τηλεόραση, και χωρίς τηλεόραση, δεν έχει Ketsuno Anna! Θα τρώμε βέβαια για τον υπόλοιπο μήνα μόνο ρύζι, οπότε κοίτα να επωφεληθείς τώρα όσο μπορείς. Νομίζω κάπου στο μπουφέ είδα το Pandemonium. Και σταμάτα ν' ανησυχείς για την Otsuu. Tην τελευταία φορά που μας απήγαγαν εξωγήινοι εσύ και ο
Mayora καταλήξατε κατσαβίδια κι εγώ έχασα το analog stick μου!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από DiamondsofBlood: 20 Αύγουστος 2012 - 22:41