Sakata Gintoki

Aυτή η απίστευτη λογοδιάρροια που σας έχει πιάσει όλους τελευταία, πέθανε ο Satan αλλά είμαι σίγουρος ότι το πνεύμα του ζει ακόμα ανάμεσά μας! Επιχείρημα πάνω στο επιχείρημα, με περισσότερη μπουρδολογία παρά ουσία, ναι ξανθομάλλικα bishounen, σ' εσάς αναφέρομαι. (
Frankenstein,
Gilgamesh) Με το μπαρδόν αγαπητέ κόπανε με σύμπλεγμα ανωτερότητας (άμα είχα τα λεφτά σου...!) δηλαδή
Gilgamesh, γιατί η περιγραφή πάει γάντι και στους δύο, τα επιχειρήματά σου είναι πιο τρύπια κι απ' τις κάλτσες του Hasegawa. Φαίνεσαι τόσο απόλυτα σίγουρος για την ενοχή του
Franky έτσι στα ξαφνικά και δε σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, απαξιώνοντας την αντίθετη άποψη χωρίς να την καταρρίψεις λογικά, από εκεί που ούτε μίλαγες ούτε λάλαγες. Μόνο η
Inami παρουσίασε κάποια βάσιμα επιχειρήματα εναντίον του
Frankenstein, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο να την εμπιστευτώ, αφού έχει αποδείξει από προηγούμενους γύρους ότι δε διστάζει να καταρρίψει εν ρυπή ανέμου τα ίδια της τα προηγούμενα επιχειρήματα. Ακολουθούν
Bernkastel και
Takasugi με εξίσου σαθρά επιχειρήματα - δηλαδή καθόλου. Κι αυτή, κυρίες, κύριοι και λοιπά πλάσματα, είναι η λεγόμενη δημιουργία ρεύματος εναντίον κάποιου. Ξεχνάτε, μου φαίνεται αγαπητοί, ότι περισσότερο απ' τα λόγια κάποιου, μετράνε οι πράξεις για να δείξουν την ενοχή του. Ο
Franky, όσο κι αν θέλω να τον δω θαμμένο, σε μετρήσεις ψήφων στηρίχτηκε για να κατηγορήσει τον Bon Clay, και τώρα σε ψήφους στηρίζεται για να κατηγορήσει τον
Shinpachi. Από πού κι ως πού λοιπόν βγάλατε τόσο εύκολα το συμπέρασμα ότι είναι δολοφόνος και είστε και τόσο σίγουροι; Επειδή είπε ότι πρέπει να βγάλουμε πρώτα τη μια ομάδα δολοφόνων; Αυτό είναι το μόνο ουσιαστικό σας επιχείρημα. Και βέβαια μπορεί να είναι δολοφόνος της Β Ομάδας - αποκλείεται να είναι της Α, αφού έθαψε τον Bon Clay. Δεν λέω ότι δεν είναι ύποπτος, αλλά αυτή η σιγουριά σας δε μου γεμίζει το μάτι. Φυσικά υπάρχουν κι άλλοι λόγοι που μπορεί κάποιος να επιμείνει, γι' αυτό πιο ένοχοι μου φαίνονται οι
Bernkastel και
Takasugi που απλά εκμεταλλεύθηκαν καθώς είδα τα λεγόμενα του
Gilgamesh και της
Inami. Και οι δύο έχουν την ίδια επανειλλημένη τακτική.
Ξανθόμαλλο-σγουρομάλλικο
bishounen, ξέρεις πόσο εκνευρίζομαι που αναγκάζομαι να κάνω εγώ τη φωνή της λογικής, ειδικά όταν σε υποπτεύομαι κιόλας, έτσι; Κι επειδή κι εγώ πιστεύω πως μας συμφέρει πολύ περισσότερο οι αριθμοί των δυο ομάδων να μειώνονται αναλογικά, δε θα τη γλιτώσεις ούτε από εμένα. Βλέπεις, εγώ έχω άλλη άποψη για το γιατί είσαι δολοφόνος της Β' Ομάδας, και με συμφέρει πολύ περισσότερο να βγάλω εσένα, για να διατηρήσω τις ισορροπίες, παρά
Bernkastel ή
Takasugi (ξέχασαν μάλλον απ' ότι βλέπω να σε μαζέψουν οι συνεργοί σου, εγκληματάρα!), που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ανήκουν στην Α' Ομάδα. Θα δούμε αν θα καταφέρουν να μου αλλάξουν γνώμη στην πορεία. Πρώτον, τα επιχειρήματα εναντίον του
Shinpachi είναι σχετικότατα, και παρόλο που έχουν μια βάση, δε με πείθουν. Καθορίζεις ξαφνικά υποκειμενικά ποιο είναι το αποφασιστικό σημείο στήριξης ή καταδίκης κάποιου. Ουσιαστικά, αυτό που βλέπω είναι ότι χρησιμοποιείς τις ψήφους όπως σε βολεύει, προκειμένου να κατευθύνεις την κοινή γνώμη. Στον Bon Clay κρατούσες πισινές, εδώ άλλαξες τακτική και τις ξέχασες όμως. Ο
Shinpachi δεν ήταν ο μόνος που έδρασε κατ' αυτόν τον τρόπο, αλλά εσύ τον επέλεξες. Αυτό από μόνο του, δε θα ήταν καταδικαστικό, αν δεν υπήρχε το βασικό στοιχείο: Η δολοφονία του Satan τη νύχτα και ο ρόλος του μισθοφόρου, καθώς και του μάγου. Το γεγονός ότι ο μάγος μαθαίνει ποιος θα πεθάνει, αλλά άλλον βλέπει ότι πέθανε τη μέρα, σημαίνει ότι καταλαβαίνει το μισθοφόρο. Αυτή η τόσο λυσσαλέα επίθεση εναντίον σου χωρίς άλλο ουσιαστικό λόγο, με κάνει να πιστεύω πως πρόκειται για το μάγο που δε μπορούσε να περιμένει μέχρι να βρει στέρεο πάτημα να σε κατηγορήσει. Κακό του κεφαλιού του, αλλά εσένα μια φορά σε σκότωσε. Βye bye~!
Και επίσης... ΤΟUSHIIIIII!!! Γιατί έγινες κοτόπουλο Toushi? Με ποιον θα περνάω τώρα εγώ τις νύχτες κάτω απ' τ' αστέρια, Toushi? Ποιον θα τρολάρω τώρα εγώ, Toushi? (Λοξοκοιτάει τον
Shinpachi) Επιθεωρητής στο άπειρο κι ακόμα παραπέρα, τώρα ποιος θα με προστατέψει εμένα Toushi? Να δεις ο εκδικητής σε σκότωσε γι' αυτές τις εικόνες που ανέβαζες!
Αμάν, μπήκε ο Satan μέσα μου και δεν είχα σκοπό... wait, that sounded wrong...