Η νύχτα έφερε μεγάλες ανατροπές στο Dogra World. Με δύο δολοφόνους έξω από το παιχνίδι κάποιοι βιάστηκαν να χαρούν ότι η ελευθερία τους πλησίαζε και αποφάσισαν να βγάλουν από τον δρόμο τους άλλο ένα άτομο. Ποιος θα περίμενε όμως ότι εκείνο περίμενε την κίνησή τους. Ξαφνιασμένοι και στριμωγμένοι στη γωνία παρακολουθούσαν έντρομοι το θέαμα. Ο
Mr. Satan σερνόταν μέσα στα αίματα στο πάτωμα απλώνοντας το χέρι του προς τους συνεργούς του.
"Χαχαχα! Ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν φοβάται τίποτα!"
# Να πάρει, γιατί εμένα;
# Εγώ έχω κοιτάξει τα αρχεία.
# Εγώ τους έχω χαντακωμένους όλους.
# Γιατί στράβωσε έτσι η κατάσταση;Δεν πήρε ποτέ απαντήσεις στα ερωτήματά του. Οι συνεργοί του τον κοιτούσαν απλά ενώ εκείνος άφηνε την τελευταία του πνοή. Έκπληκτοι όμως ανακάλυψαν ότι δεν είχε έρθει το τέλος. Το παρολίγον θύμα τους είχε κοινό στόχο με εκείνους. Χάσανε έναν σύντροφο, μα είχαν μόλις αποκτήσει έναν νέο.
Το επόμενο μεσημέρι, λίγο μετά το γεύμα τους, το πτώμα του
Mr. Satan που δεν είχε παραβρεθεί στο τραπέζι, βρέθηκε μέσα στο μπάνιο του, γυμνό από τα ρούχα του και λουσμένο με κρύο νερό που ξεχείλιζε από την μπανιέρα. Η αγωνία ήταν παγωμένη πάνω στο πρόσωπό του. Πολλοί καλεσμένοι κάλυψαν τα πρόσωπά τους από την φρίκη. Όμως τα πράγματα δεν είχαν τελειώσει εκεί. Ο
Sado αναστατωμένος τους ζήτησε να μαζευτούν για άλλη μια φορά στο σαλόνι όπου βρισκόταν ήδη ο Craft φορώντας μια κόκκινη ποδιά.
"Σας έχουμε κακά και καλά νέα," είπε ο
Craft χαμογελώντας νευρικά.
"Πιο κακά από το φρικιαστικό θέαμα που είδαμε ήδη;" ρώτησε ο πρίγκιπας Lui. "Μα κανένας δεν του είχε μάθει τι πάει να πει αποτρίχωση;"
"Τα κακά νέα είναι ότι κάποιος αποφάσισε να πάει τον νόμο στα χέρια του χθες βράδυ. Ο δράστης χτύπησε με το όπλο TIAC0.6 που είχε κλαπεί νωρίτερα από το εργαστήριό μας και βρισκόταν ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Θύμα του ήταν ο
Επιθεωρητής Hijikata που με βοηθούσε από την πρώτη κιόλας μέρα με τις έρευνές μου για ν' ανακαλύψουμε τους δολοφόνους. Το όπλο είχε την ικανότητα και μεταμορφώνει κάποιον σε ζώο και συγκεκριμένα σε κότα. Η ενέργειά του ήταν αντιστρέψιμη μα..."
"Μα;" ρώτησαν όλοι με μια φωνή.

"Μα τα καλά νέα είναι..." συνέχισε ο Craft. "... πως κατά κοινή ομολογία το γεύμα ήταν υπέροχο."

Η μέρα ξεκίνησε νωρίτερα γιατί τελειώσαμε με τις διαδικασίες.Η νύχτα θα πέσει στις 31/08 στις 20:30