ΑΝΙΚΟΥΣΤΟ!!!!
Με ονομαζουν και με συγκρινουν με αυτην την τρισαθλια σειρα που διαρκει 800 σεζον με τον ιδιο πρωταγωνιστη και παντα τον ιδιο μυξιαρικο συντροφο που ανεβοκατεβαινει η δυναμη του σαν μπαταρια Ληθιου! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟHANBEI!!!
ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!

*φωναξε κλαιγοντας και πεταξε μακρια απο το σημειο που ηταν*
ΓΝΤΟΥΠ! *χτυπαει στον τοιχο και πεφτει πανω στην γατα* *ΝΙΑΑΑΑΡΡΡΡ*
*κλικ* *κλικ*
αουυυυτς.... Μα τι εγιν...!!
.
.
.
Angemon

Καλησπερα σας ανθρωποι. Δεν γνωριζω πως βρεθηκε αυτο το Digivice εδω, πρεπει να ηρθε μαζι μου οταν εφτασα και να το ειχε κλεψει η γατα, αλλα τωρα που βρεθηκε ειναι ευκαιρια.
Δεν μπορω να πιστεψω πως ο Frankestain(FAI) μπορει ειναι δολοφονος! Περασα ενα μεγαλο μερος της προηγουμενης μερας μαζι του. Φαινεται σταθηκα τυχερος αν οντως ισχυει αυτο. Αλλα πλεον δεν με ενδιαφερει αυτος.
Μικρε Hanbei(Zura), στην προηγουμενη συζητηση σου με την Ringo(Iristella), με κατηγορεις ως υποπτο *πεταει και καθεται πισω της με χαρη* με την πιο γελοια δικαιολογια. Τι προσπαθεις να πετυχεις με αυτο?? Θεωρω αδυνατο να δημιουργηθει ρευμα σε αυτο το σημειο αλλα μου φαινεται σαν μια ανοητη προσπαθεια για προετοιμασια εδαφους για την ωρα που θα θελησεις εσυ ή καποιος φιλος σου να με σκοτωσετε.
ΠΡΟΣΒΟΛΗ!!! Πως θα μπορουσε μια αγνη παιδικη καρδια ή μια καρδια ενος αγγελου να παραπεσει στο αμαρτημα του φονου? Οσο και να μοιαζεις στον ΤΚ ουτε εισαι αυτος αλλα ουτε η εμφανιση προκειται να με εμποδισει απο το να σε σταματησω. Αν δεν εισαι εσυ δολοφονος, κοιταξε να βρεις αυτους που πραγματικα εχουν φταιξει!
Οσο για σενα μικρη(Iristella), μην νομιζεις οτι δεν εχω αναμνησεις απο αυτα που εκανες οσο ημουν στην προηγουμενη μορφη μου *ειπε χτυπωντας το ραβδι στο πατωμα*. Απλα τουλαχιστον εσυ εχεις δειξει πως εχεις εμπιστοσυνη και οι πραξεις σου συγχωρεθηκαν.
*Γυρναει το βλεμμα στην Tomoe Mami (mirana_neko) *
Οσο για σενα μικρη αλλα οχι αθωα(mirana_neko), αυτη η αποτομη αλλαγη ψηφου που μολις εκανες θα ληφθει σοβαρα υποψιν. Αν ο Frankestain(FAI) αποδειχθει δολοφονος θα εχεις φανερωθει πανω στην προσπαθεια σου να καλυφθεις ριχνοντας χωμα στα ματια μας αλλαζοντας την ψηφο στον συμμαχο σου αφου πλεον δεν μπορει να σωθει.
ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!