Mr Satan (Babba)Ο πρωταθλητής είναι ακόμα μαζί σας!
Εντάξει, μίλησαν αρκετοί για να βγάλουμε κάποια πρώτα συμπεράσματα.
Καταρχήν,
Ukon&Sakon(NWS), πρέπει να το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα. Άνθρωποι σαν κι εμένα σκέφτονται διαφορετικά από ανθρώπους σαν κι εσάς. Για άλλη μια φορά όμως, άνθρωποι σαν κι εσάς θα πάρουν στο λαιμό τους ανθρώπους σαν κι εμένα. Είμαι σίγουρος ότι όσες φορές κι αν συναντηθούν οι ψυχές μας στο μέλλον, πάλι κάποιο ευφάνταστο σενάριο θα σκεφτείτε για μένα και πάλι θα καθοδηγήσετε τον κόσμο σε τραγικά λάθη. Είμαι περίεργος να δω πώς θα αντιδράσετε όταν κι αυτή τη φορά διαψευσθείτε πανηγυρικά. Δυστυχώς, αμφιβάλλω πως θα είμαι εκεί για να σας χλευάσω, όπως θα ήθελα.
Αλλά για να δούμε τι σας φάνηκε περίεργο στη στάση μου... Ότι μίλησα φιλικά σε κάποιον και προσπάθησα με το καλημέρα να κάνω συμμαχίες; Πιστεύετε με το χέρι στην καρδιά πως δεν είναι κάτι που θα έκανα ως αθώος; Σας έκανε εντύπωση και δεν το έχετε ξαναδεί να συμβαίνει; Η ιστορία είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα!
Θα συμφωνήσω μαζί σας σε ένα πράγμα. Ο
Μasao Kirishima(kamui) όντως έδειξε ανέλπιστα φιλική διάθεση απέναντι στην επίθεση φιλίας που του έκανα. Είδα ότι κρυφάκουγε την ώρα που ήθελα να μιλήσω, οπότε τον διάλεξα για να ζητήσω τη γνώμη του για τον ψυχάκια
πρίγκιπα Lui, ώστε να μου απαντήσει γρήγορα και να έχω την ευκαιρία να δευτερολογήσω. Είχα προετοιμάσει και την ομιλία μου. Πού να φανταστώ ότι στην πορεία θα μας έβγαινε πιο ψυχάκιας από τους άλλους, αυτή η φαινομενικά αθώα φάτσα; Η αντίδρασή του δεν ήταν αυτή που περίμενα. Με ξάφνιασε και δεν ήξερα τι να πω, εφόσον συμφώνησε τόσο εύκολα μαζί μου και μίλησε για "την
αληθινή φύση του ανθρώπου". Τρομακτικό!
Ωστόσο, έχω ένα πολύ διαφορετικό τρόπο σκέψης. Δε θα τα έβαζα ποτέ με το καλημέρα μαζί του, διότι κι αυτός, όπως κι εσείς κύριε μαριονετίστα, ήλπιζα να μου φανείτε χρήσιμοι στην προσπάθειά μου να επιζήσω. Προτιμώ να τα βάζω με λιγομίλητους, όταν δεν έχω σοβαρά στοιχεία. Οι ομιλητικοί όλο και κάτι θα κάνουν και θα προδοθούν. Έπειτα από τον κόσμο που στρέψατε εναντίον μου, έχω έναν ακόμα λόγο να υποψιάζομαι τον masao, κι έναν ακόμα σοβαρότερο για να μην τον επιλέξω. Αν και οι κατηγορίες στρέφονται και προς τους δυο μας, επειδή επιλέγετε εμένα, κάνει την πάπια. Πολύ απλά, όταν πεθάνω και με την αθωότητά μου άλλο ένα σχέδιό σας πάει για βρούβες, θα τον αφήσετε ήσυχο. Ωστόσο, πώς να τολμήσω να τον κατηγορήσω ανοιχτά για τη στάση του; Θα φτιάξετε πάλι με το μυαλό σας ένα σενάριο για συναδελφικά καυγαδάκια και θα αποκτήσω κι άλλες κατηγορίες στο κεφάλι μου. Το χάρισμα να σας ακολουθεί ο κόσμος το έχετε. Να θυμάστε όμως να το χρησιμοποιείτε σωστά, διότι η μεγάλη δύναμη απαιτεί μεγάλη υπευθυνότητα. Ελπίζω αν επιζήσω, να επιλέξετε για το επόμενο σενάριό σας τον κατά φαντασία συνεργάτη μου, ώστε να μη χρειάζεται να πεθάνω για να διαψευσθείτε.
Όσον αφορά τώρα τον
πρίγκιπα Lui. Η επιλογή του αρχικά ήταν τυχαία. Ήθελα απλώς κάποιον ομιλητικό για να συζητήσω. Ωστόσο, η αντίδρασή του δε μου άρεσε καθόλου. Στρέφεται κατά του ανθρώπου που τον κατηγορεί και που εντελώς τυχαία μαζεύει ψήφους από φίλους και γνωστούς, όπως έκανε κι εκείνος που κατηγορούσε πριν αλλάξει τη ψήφο του, και μάλιστα θεωρεί ότι αυτό είναι κίνηση αθώου... Το ότι κι εγώ βρίσκομαι ακριβώς στην ίδια κατάσταση βέβαια κι έχω την ίδια αντίδραση, θα το κάνει γαργάρα, να το δείτε.
Και μάλιστα, με εκπλήσσει καθώς έστρεψε αλλού το βλέμμα του παρά το γεγονός ότι όπως πολύ σωστά τόνισε, οι μάγισσες το γύρισαν σε μια απρόσμενη σιωπή μετά το έγκλημα. Της άφησε ήσυχες ώστε να μην τον κατηγορήσουν κι έστρεψε σε μένα το βλέμμα του με επιχείρημα ότι θα μου φάει τη γκόμενα.. Χα χα χα... Πρίγκιπα, έχω όσες γυναίκες θέλω! Είμαι μια διασημότητα!
Takenaka Hanbei(zura), ποια είναι η γνώμη σας για το ζήτημα;
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Babba: 24 Αύγουστος 2012 - 08:57