Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία

Η νύχτα πέφτει στην .aNiMe//GR town: Welcome to Dogra World

• Κλειδωμένο Θέμα Αυτό το θέμα είναι κλειδωμένο
333 replies to this topic

#226 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 00:45

Pε guys sorry κιολας, αλλα αυτη την αναθεματισμενη τη σβηστρα πατατε τη που και που! Εχω βαλει μαυρο skin και εχω βαρεθει να παιζω με το ποντικι για να διαβασω τι γραφετε! μα τοσο δυσκολο ειναι τελοσπαντων; Δε με λυπάστε;

Τεσπα, αντε καληνυχτα γιατι δουλευω αυριο και καλες κοντρες να χουμε.

stasou%2520mygdala.jpg

#227 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 01:28

Gilgamesh

Posted Image

Chado(Sponis)
κατά πας πιθανότητα είσαι δολοφόνος. Και δεν ξέρω και πόσοι από όλους εσάς που έχετε pfifisei τον Hamdo (Dante) ακόμα είστε. Δες τα πράγματα από την αρχή. Στον πρώτο γύρο ψηφίζεις τον Shinpachi ("σπεκαλιστας") και από εκεί και πέρα μονο τον κύριο Hamdo. Ακόμα και όταν υπήρχαν ακράδαντα επιχειρήματα για το ότι κάποιος είναι ένοχος - βλέπε τον ηλίθιο επιστήμονα Frankenstein - ούτε σχολειό έκανες ούτε τίποτα. "σινεζεις" να ψηφίζεις τον Hamdo. Λόγο ποτε δεν έδωσες. Επίσης ο Hamdo και στους πρώτους 2 γύρους ψήφισε δολοφόνους σε αντίθεση με εσένα. Αυτό βεβαια δεν τον αθωώνει αφού και οι 2 ψήφοι ήταν σχετικά αργά και την τρίτη μέρα δεν ψήφισε τον Frankenstein οποτε θα μπορούσε να είναι και ομάδα B. Αλλα αν ήταν B γιατί να περιμένει να ψηφίσει στο τέλος στους πρώτους γύρους? Που σημαίνει ότι κατά πασα πιθανότητα είναι αθώος (η πολύ καλός σε αυτό που κάνει αν εξαπατηθώ στο τέλος ). Πάντως ανάμεσα σε αυτό και εσένα υπάρχουν τεράστιες διαφορες σε όσα έχετε προσφέρει (έστω και επιφανειακά) στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Μετά από τις προηγούμενες αδιάφορες και χωρίς χρησιμότητα απαντήσεις σου πιστεύω ότι το μονο που προσπαθούσες να κανεις είναι να περάσεις όσο το δυνατόν πιο αδιάφορος γινόταν γιατί απλά τα πράγματα πήγαιναν καλά για εσένα.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#228 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 04:37

Yasutora Sado [Chad]

Posted Image

Ας βγει ο Hamdo [Dante] σε αυτό το γύρο κ μετά θα καταπιείς τη γλώσσα σου αν είσαι δολοφόνος... Αν είσαι αθώος τώρα κάνεις μέγιστο λάθος να με κατηγορείς κ στην ουσία σκάβεις τον λάκκο κ των δύο μας...

#229 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 07:14

off game: σήμερα σε προσωπικό επίπεδο ακολουθεί σκληρή ημέρα :(
wish me good luck
Τέσπα ποστάρω τώρα που μπορώ γιατί μετά no διαθέσιμο pc και no internet

Yuuko Ichihara

Posted Image

(συνεχίζει να καπνίζει την kiseru pipe της και απευθύνεται πάλι στην Inami)
Inami (Zane) κ εγώ και εσύ έχουμε γίνει κουραστικές για όσους βρίσκονται μαζί μας σε αυτό το δωμάτιο. Οπότε για σήμερα είναι η τελευταία φορά που σου απαντάω (αύριο πάλι :P) τώρα το πως θα επιλέξεις να καταλάβεις αυτά που θα πω είναι δικό σου θέμα. Το μόνο σίγουρο κανείς μας δεν θα περιορίσει τον άλλο ως προσωπικότητα και ως το πως λειτουργεί και εκφράζεται.

Posted Image
(άλλο ένα σύννεφο καπνού...)
Λοιπόν ξεκινάω....
Inami πρώτον στο είπα και νωρίτερα ότι εσύ είσαι πάντα εδώ για να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και έτσι εγώ έχω το δικαίωμα να κάνω το ίδιο. Οπότε μην μου λες περί προσωπικού όταν και εσύ προσωπικά το παίρνεις...
Επίσης όταν αναφέρεσαι μόνο σε ένα συγκεκριμένο κομμάτι από τα λόγια μου αλλά δεν αναφέρεσαι και σε όσα έχω πει άμεσος μετά στην συνέχεια τότε ναι αυτό φαίνεται σαν να εκμεταλλεύεσαι τα λόγια μου....
Όσο για το αν είσαι κακό κορίτσι δεν είμαι ακόμα σίγουρη για αυτό αλλά έχω αρχίσει να είμαι σίγουρη πως όταν σου μιλάει κάποιος φαντάζεσαι αυτά που σου λέει ως αρσενικούς λύκους...
και επειδή το ύφος με το οποίο μιλάω είναι συνήθως πιο βαρύ κ σοβαρό αυτό δεν σημαίνει ότι σε απειλώ
όπως και το ότι εσύ κάποιες φορές μιλάς με πιο ειρωνικό τόνο να το πω ευγενικά, αυτό δεν σημαίνει ότι είσαι κακό κορίτσι...

Posted Image
(κοιτάει την Inami ακόμα πιο ευθέως...)
Όσο για το patamon (bad boy) τα δικά του λόγια μπορεί να τα υπερασπιστεί από μόνος του, και η Nanami (Leon) από μόνη της τα υπερασπίστηκε τα δικά της. Δεν της τα υπερασπιστικά εγώ. Κανένας απο τους δυο τους δεν χρειάζεται εμένα για δικηγόρο...
Να ξεκαθαρίσω και ότι κ εγώ μετράω με διαφορετικό τρόπο από εσένα. Ως πρώτη ημέρα μετράω την ημέρα που ήρθαμε εδώ, δεύτερη την ημέρα που καταψηφίστηκε ο Kamui, τρίτη την ημέρα που καταψηφίστηκε ο Don Clay κτλ κτλ...
Και ναι έχω στραμμένη την προσοχή μου πάνω σε Hamde και Onizuka γιατί ο ρόλος που διεκδικούν και οι δυο τους είναι μόνο για ένα άτομο, άρα και προσπαθώ να καταλάβω ποιος είναι τι. Αλλά και εσύ έχεις στραμμένη την προσοχή σου πάνω σε Onizuka(demonicmc), σε Takashugi Shinshuke (Ghostprince) και σε Nanami (lord leon) οπότε όπως κ εσύ έχεις το δικαίωμα να στέφεις την προσοχή σου σε πολλούς έτσι κ εγώ έχω ακριβώς το ίδιο δικαίωμα....
Και μια τελευταία μικρή παρατήρηση και ο Chad (sponis) είπε

Το θέμα όμως είναι από εκεί κ πέρα να δούμε πως θα φύγει κ η Inami Mahiru [zane] γιατί η φωλιά της είναι φουλ λερωμένη...

στην δικιά του περίπτωση όμως παρόλο που είναι και άνδρας και αναφέρθηκε σε εσένα το αυτάκι σoυ δεν το είδα να ιδρώνει αγαπητή....
και ναι Inami μου για να μην μου παραπονιέσαι θα κάνω και επιτέλους και κάτι για τον εαυτό μου αφού πρώτα υπενθυμίσω ότι η ψήφος μου παραμένει στον Takashugi Shinshuke (Ghostprince) μετά θα βουτήξω στο sake!
Kanpaiiiiiiiii!!!!!!!!!!
Posted Image

edit: ένα μυαλό k ξέχασα να βάλω χρώματα

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από d.neko-angel: 03 Σεπτέμβριος 2012 - 07:24

rrmr.png

#230 BadBoy

BadBoy

Girls are so Troublesome....

• Members
  • 50 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 11:57

Ουφ! Παρατριχα προλαβα! Παραλιγο να το ξεχασω! Συγνωμη για την αργοπορια!

Angemon

Posted Image

Φαινεται οτι πλεον δεν μπορω να αγνοησω τις ποταπες κατηγοριες της αξιαγαπητης Inami(Zane).
Ηταν η πρωτη φορα που αποκριθηκα ετσι γιατι πρωτη φορα μου δωθηκε η ευκαιρια. Απο οτι μπορειτε να καταλαβετε στην προηγουμενη μορφη μου υπαρχει μια ιδιαιτερη ταση στο να μην υπαρχει σοβαροτητα. Για αυτο και εγραψα την προηγουμενη φορα, "αλλα τωρα που βρεθηκε ειναι ευκαιρια."

Λες οτι νομιζεις πως η Tomoe(mirana_neko) ειναι αθωα, γιατι εγω ο δηθεν "δολοφονος" την ψηφισα. Να σου υπενθυμισω πως υπαρχουν 2 ομαδες δολοφονων που τρωγονται μεταξυ τους οπως επισης να σου θυμισω πως καποιες φορες σε αυτη την κωμικοτραγωδια που εχουμε μπλεξει πρεπει να κανεις μαντεψιες και η Tomoe μου εδωσε πατημα.

Οσο για σενα Hanbei(Zura), οι κατηγοριες σου πως ημουν μανιακος υποστηριζοντας τον Frankestain ειναι αναληθης και ολοι μπορουν να δουν τα λογια μου. Σιγουρα δεν περιμενα να ειναι δολοφονος και εξου η λιγοστη παρεα που εκανα μαζι του. Για σενα ομως απο την αλλη... Για να φτιαχνεις ψεματα και να προσπαθεις να με ριξεις στον λακκο που εσκαψες... Βρωμαει απο το χιλιομετρο οτι εισαι δολοφονος ή εστω ενα πολυ υπουλο VIRUS digimon που μας εχεις ξεγελασει ολους!

Ακομα ειδα καποια λογια που με βρισκουν απολυτα συμφωνο. Δεν γνωριζω για το ποιον του Gintoki αλλα τουλαχιστον συμμεριζομαι τις αποψεις του!

Επίσης, έγκλημα με ένα μάτι και τεράστιου fangirl fanbase (Τakasugi (Ghostprince) ) εσύ πια κι αν κοντεύεις να μου βγάλεις τα μάτια! Όλες σου οι ψήφοι έρχονται την καταλληλότερη στιγμή για την ενίσχυση ρεύματος εναντίον πιθανών μελών της Β' Ομάδας, ουδέποτε δεν έχεις ψηφίσει δολοφόνο της Α' Ομάδας, και σου έχουν δωθεί άπειρες ευκαιρίες, ποτέ δεν αιτιολογείς τις ψήφους σου, και συνεχίζεις και σ' αυτό το γύρο την ίδια τακτική! Ο μόνος λόγος για τον οποίο δε σε ψηφίζω τώρα, είναι επειδή δε με συμφέρει να βγάλω άλλον έναν απ' την Α' Ομάδα, ενώ έχω στα χέρια μου τον Hamdo που θεωρώ πως είναι της Β', με τους παρόντες αριθμούς.

Αλλα ο χρονος μου λιγοστευει... Το νιωθω... Tomoe... δειξε σε ολους το πραγματικο σου προσωπο... Δεν μπορεις να κρυφτεις! Σταματα να καθεσαι ησυχη σε εκεινη την γωνια και ομολογησε!
*Αρχιζει να εξαυλωνεται*
Και τωρα σας αφηνω απλα με την κληρονομια της γνωσης. Εις το επανιδειν!
*εξαυλωνεται τελειως και στην θεση του εμφανιζεται*

Posted Image
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 25-10-09--> Roronoa Zoro(One piece)
J.A.P. Dan Anime & Cosplay Party 6-12-09--> Spirit-Death Scythe(Soul Eater)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 11-12-09--> Abarai Renji(Bleach)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 5-2-010--> Ebisu(Naruto)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 23-4-010--> Roronoa Zoro(One piece)
Sakura Syndrome Japan & Anime Party 15-7-010--> Yamamoto Takeshi(in training clothes)& Yamamoto Takeshi(in costume) (Katekyo Hitman Reborn!)

#231 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 12:10

ySss0UF.jpg

#232 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 13:05

Οι καλεσμένοι είχαν διχαστεί, τόσο πολύ μάλιστα που ορισμένοι δεν ξέραν πια τι να αποφασίσουν. Δύο όμως ήταν εκείνοι που συγκέντρωναν τις περισσότερες υποψίες. Η Tomoe που είχε ξεσπάσει σε κλάματα και ο βασιλιά Hamdo που φαινόταν φοβερά θιγμένος από τις κατηγορίες.

"Εγώ δεν έκανα τίποτα," έλεγε και ξαναέλεγε η Tomoe.
"Τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους," είπε με στόμφο. "Δεν μπορείτε να συνειδητοποιήσετε την ηλιθιότητά σας. Σκουλήκια που τολμάτε να κατηγορήσετε την μεγαλειότητά μου! Είναι προφανές-"

Ξαφνικά τα φώτα τρεμοέπαιξαν και λίγα δευτερόλεπτα η αίθουσα βυθίστηκε στο σκοτάδι.

"ΤΙ ΣΚΑΤΑ;" φώναξε ο Hamdo.

Ακούστηκε ένας δυνατός γδούπος, μερικές τσιρίδες και τα φώτα άναψαν ξανά όπως είχαν σβήσει. Μόνο που ο Hamdo δεν ήταν πια ο ίδιος. Ένα μαχαίρι είχε καρφωθεί ακριβώς στο σημείο της καρδιά του. Κάποιοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν, μα ήταν πλέον πολύ αργά. Ο Craft έλεγξε τον σφυγμό του και κούνησε απογοητευμένος αρνητικά το κεφάλι του προς τους υπόλοιπους. Το μόνο που έμενε ήταν να κουβαλήσουν έξω το νεκρό του σώμα. Μα καθώς το γύρισαν, ένα μπουκαλάκι κύλησε από την τσέπη του Hamdo. Ο Sado χωρίς να χάσει χρόνο, έβγαλε ένα παράξενο μαραφέτι και βούτηξε μέσα στο υγρό.

"Δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι το ίδιο δηλητήριο που βρέθηκε στο μήλο που δάγκωσε η Ringo."

Σοκαρισμένοι οι καλεσμένοι κοίταξαν το πτώμα του νεκρού, είχαν γλιτώσει από άλλον έναν δολοφόνο μα η έγνοια τους ήταν αλλού. Ποιος πήρε την τελική απόφαση και τους οδήγησε σε άλλον έναν θρίαμβο με τη σοφία του; Μέσα στην αίθουσα ένα άτομο χαμογελούσε θριαμβευτικά. Ο Hamdo τελικά έμελλε να θαφτεί στο έδαφος και να φαγωθεί από τα σκουλήκια.

Posted Image

Περιμένω μηνύματα από ομάδα Β' και επιθεωρητή εώς αύριο 4/9 στις 15:30
Η μέρα θα ξεκινήσει αύριο στις 20:30
Συγνώμη που αυτή τη φορά είναι πολύ λίγο το περιθώριο. Θα λείπω την Τετάρτη ήδη από το πρωί και θέλω να μπορέσω να ανοίξω την μέρα για να συνεχίσετε το παιχνίδι κανονικά πριν φύγω.

ySss0UF.jpg

#233 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 19:15

Μετά τον θάνατο του Hamdo οι συνεργοί του ήταν εξαγριωμένοι. Όχι μόνο ο θάνατός επήλθε από κάποιον άγνωστο αλλά του είχαν καταλογίσει και τον θάνατο της Ringo βάζοντας κρυφά το δηλητήριο στην τσέπη του. Η απώλεια ήταν μεγάλη κι εκείνοι έβραζαν από θυμό. Έτσι αποφάσισαν να πάρουν εκδίκηση. Τα μάτια τους έλαμψαν στο σκοτάδι. Ήξεραν πολύ καλά ποιος θα ήταν ο στόχος τους, το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να τον παρασύρουν έξω από το δωμάτιό του.

Το ίδιο βράδυ, ύποπτοι θόρυβοι ακούστηκαν έξω από το δωμάτιο του Takenaka Hanbei. Ο νεαρός ήξερε πως κάποια στιγμή θα ερχόταν αυτή η ώρα αλλά ήταν πολύ αργά για να ζητήσει την προστασία κάποιου. Άνοιξε την πόρτα και βγήκε έξω, θα το αντιμετώπιζε μόνος του, τόσες και τόσες μάχες είχε νικήσει. Μα τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγισε. Χτύπησε τον πρώτο μα κάποιος άλλος τον έπιασε από πίσω και του έκλεισε το σώμα με ένα ύφασμα για να μην ακουστούν οι φωνές του ενώ οι υπόλοιποι τον ακινητοποίησαν. Μάταια προσπαθούσε να ξεφύγει. Προς έκπληξή του οι δολοφόνοι τον ανάγκασαν να καταπιεί με τη βία ένα υγρό. Η παράξενη γεύση μαρτύρησε στον Hanbei πως είχε έρθει το τέλος του. Τι ειρωνεία. Ποιος θα περίμενε ότι όταν η Ringo μοιράστηκε μαζί του εκείνο το μήλο πως σφράγιζε και τη δικιά του μοίρα; Ήταν αργά όμως γι' αυτά. Σύντομα έπεσε νεκρός ανάμεσα από στους δολοφόνους που χαχάνιζαν γύρω του.

Το επόμενο πρωί, οι πρώτοι καλεσμένοι ανακαλύψανε το σώμα του νεκρού νεαρού με ένα ένα μήλο από δίπλα του. Με αηδία διαπίστωσαν πως τους περίμενε άλλο ένα μήνυμα στον τοίχο

"Ξέρουμε κι εμείς να μοιράζουμε μηλαράκια,"

έλεγε.

"Αυτή τη φορά ήταν κέτσαπ," ανακοίνωσε σοβαρά ο Tiger.

[attachment=2526:playerslopaei.png]

Η νύχτα θα πέσει 05/09 στις 22:00
I just killed my sister

ySss0UF.jpg

#234 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 21:20

Yasutora Sado [Chad]

Posted Image

Πιστεύω δε χρειάζεται κ πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ότι η Yuuko Ichihara [d.neko-angel] είναι δολοφόνος που δεν ήθελε να δώσει τη χαριστική βολή σε έναν συνάδελφο της... Ας προχωρήσουμε με αυτό στο μυαλό μας κ θα έρθουν κ τα υπόλοιπα...

#235 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 22:18

Inami Mahiru
Posted Image
Mάλιστα.As expected.Για τον Hamdo,μέχρι την 3η μέρα ειλικρινά δεν μπορούσα να καταλάβω αν είναι καμικάζι δολοφόνος ή απλά αθώος που τρολλάρει.Tότε αυτήν την θολή εικόνα,μου την έκανε κάπως ξεκάθαρη ο Frankenstein με αυτά του τα λόγια.

Θέλετε κι ονόματα από την ομάδα Β'? Εδώ που φτάσαμε, ας με βάλουν κι αυτοί στο στόχαστρο, κι όχι μόνο η ομάδα του Shinpachi: κοιτάξτε την κυρία Featherine, τον κυριο Hamdo καθώς και τη δεσποινίδα Ringo. Βέβαια η τελευταία μπορεί να έχει κι άλλο ρόλο να παίξει στην ιστορία αυτή μα δεν είμαι σίγουρος ακόμα.

Ακόμα μια κοινότυπη τακτική που χρησιμοποιείται από assasins,δηλαδή λίγο πριν πεθάνουν να δίνουν και καλά την γνώμη τους για άλλους δολοφόνους.Θεωρώντας πως κανείς δεν θα δώσει σημασία στα λόγια τους από την στιγμή που αποδειχτεί πως είναι δολοφόνοι,ή ακόμα χειρότερα πως θα τα λάβουν σαν στυγνά ψεύδη,χώνουν μέσα και έναν(ή μήπως και δύο?)συνεργούς τους.Η Ringo φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να είναι δολοφόνος της ομάδας τους,αφού συνοδευόταν και από την έξτρα προτασούλα που ακούμε.
Βέβαια δεν ήμουν ποτέ απόλυτα σίγουρος για την ενοχή του Hamdo,όπως είπα και χθες.

Επί των επικαίρων,και απευθύνομαι σε όλους:
Ειλικρινά δεν ξέρω πόσες άλλες αποδείξεις πρέπει να σας δείξω για να πειστείτε πως ο Patamon είναι δολοφόνος.'Εχουμε και μια μικρή ανανεωσούλα σε σχέση με όσα είχα γράψει προηγουμένως,χθες έστειλε και στην παράταση τον δολοφόνο Hamdο με την Μοmoe,ψηφίζοντας πάλι στο παρατσάκ.Μέχρι και οι συνεργοί του τον θεωρούν πλέον καμμένο χαρτί,για αυτό σκοτώσανε και τον Takenaka Hanbei που όπως είπε είχε πλέον πειστεί για την ενοχή του.
Άντε για όλους τους άλλους δολοφόνους που ανέφερα χθες,να το δεχτώ πως να έχετε ακόμα αμφιβολίες,παρόλο που εγώ είμαι σίγουρος,για έναν από την κάθε ομάδα.Αλλά και για το Patamon?

Δηλαδή έλεος,μόνο μπροστά στην μούρη μας δεν το έχει πει,πως καθαρίζει κόσμο.
Και κάτι τελευταίο.Yuuko πραγματικά έχω κουραστεί να σου απαντάω και να λέω τα ίδια και τα ίδια,και να παίρνω ως απάντηση αερολογίες.'Οποιος θέλει να δει ποιος πραγματικά είναι ένοχος,αρκεί να κοιτάξει την συνομιλία μας.Θα απαντήσω μόνο σε ένα κομμάτι,γιατί πάνω στον πανικό σου άρχισες να ξεχνάς και τους κανόνες της κοινής λογικής:

Και μια τελευταία μικρή παρατήρηση και ο Chad (sponis) είπε(insert ότι έιπε χθες ο Chad για μένα)
στην δικιά του περίπτωση όμως παρόλο που είναι και άνδρας και αναφέρθηκε σε εσένα το αυτάκι σoυ δεν το είδα να ιδρώνει αγαπητή....

O Sado δεν μου απευθύνθηκε,εσύ μου απευθύνθηκες.Επίσης ο Sado δεν εξαπέλυσε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία εναντίον μου,είπε απλά πως η Inami έχει λερωμένη την φωλιά της.Εγώ ας πούμε τι έπρεπε να απαντήσω σε αυτό?

Για την ψήφο,ισχύει ότι και προηγουμένως.Patamon για τώρα,και αν δω πως δημιουργείται (σοβαρό)ρεύμα κατά έναν από τους άλλους δύο που θεωρώ σίγουρους δολοφόνους,τότε θα τους ψηφίσω και εγώ.Και αυτήν την φορά ΔΕΝ θα κάνω το ίδιο λάθος όπως χθες,θα προνοήσω να ξαναψηφίσω πριν τελειώσει η ψηφοφορία.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zane: 03 Σεπτέμβριος 2012 - 22:19

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα

#236 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Σεπτέμβριος 2012 - 22:55

Lady Lambdadelta
Posted Image

Αγαπητη inami εχοντας ακουσει οσα ειχες να πεις εχω πειστει για ενα πραγμα.Στο ονομα και τον τιτλο μου σε ανακυρησω με απολυτη σιγουρια:ΑΘΩΑ!

Οχι πως θα με χαλαγε ενα ατομο της δικης σου νοητικης ικανοτητας να ηταν επιθεωρητης αλλα πηγαινεις τοσο <full force> που ειναι φανερο πως δεν φοβασαι να πεθανεις στοιχιο που δεν βρισκεται σε μπατσο.Φονιας δεν εισαι γιατι απλα τους εχει γαμησει αρα εισαι αθωα.

Απο την αλλη Yuuko ο μονος λογος που δεν σε ψηφισα στον προηγουμενο γυρο ειναι........επειδη νομιζα οτι το εκανα.Εσυ και αυτη η tomoe ειστε τοσο δευτεροκλασατες που σας μπερδεψα(true story xD).BERN ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ......αχεμ.Που ημουνα?

Α ναι.Ειμαι διατεθημενη να εμπιστευτω την συμπαθεστατη κοπελιτσα αν και εχω αμιφβολιες για το πως ενα καθηστερημενο λουτρινο κουνελι σαν την παρτη σου patamon θα μπορουσε να παρει μερος σε φονο.Αλλα απο την αλλη μπορει να σε χρησιμοποιησαν για ροπαλο or something.

Παντως Inami ακομα και αν πεθανεις μεχρι το τελος αυτου του συμποσιου των μαγισσων μην ανησυχεις.Θα σε μαζεψω απο τον σωρο των χρησιμοποιημενων πιονιων και θα σε χρησιμοποιησω για να διαλυσω την bern.Τοτε θα δουμε ποια ειναι η μεγαλυτερη μαγισσα του συμπαντος!

edit:ορθογραφικα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kalamaris: 03 Σεπτέμβριος 2012 - 22:56

sc5bab.jpg

#237 DoB

DoB

Gintamaniac

• Members
  • 875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 00:19

Sakata Gintoki

Posted Image

Βέβαια δεν ήμουν ποτέ απόλυτα σίγουρος για την ενοχή του Hamdo,όπως είπα και χθες.

σίγουρος

σίγουρος

-ος

And it's a BOY!!!!! To 'ξέρα εγώ, το 'ξερα ότι αυτό το σώμα δεν υπήρχε περίπτωση ν' ανήκει σε κορίτσι! Αποφάσισες κι εσύ ν' αγκαλιάσεις το analogue stick που κρύβεις μέσα σου, έλα πια παραδέξου το, come out of the closet! Βγες κι αντιμετώπισε με θάρρος τον κόσμο (και την πιάτσα στη Συγγρού), ο Gin-san είναι πολύ περήφανος για όσους αποδέχονται τον πραγματικό τους εαυτό... Ήδη ψάχνω τα 'προσόντα' σου με μεγεθυντικό φακό, οπότε με δυο-τρεις πλαστικές ακόμα θα είμαστε εντάξει... Παραδειγματίσου Shinpachi!

Πάντως, Inami-chan (ή να μη χρησιμοποιώ το -chan πλέον;) εγώ δε θα σου δώσω ακόμα άφεση όπως η Lamdadelta. Όταν είπα ότι τα μπερδεύεις, δεν μίλαγα για ψήφους, όπως το κατάλαβες εσύ υποθέτω, αλλά για τα λεγόμενά σου. Anyway, αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία πια, όσο το γεγονός ότι όλες αυτές οι 'εντυπωσιακές' (λέμε τώρα) ικανότητες ντετέκτιβ περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο προς πιθανά μέλη της ομάδας Β'. Aπ' τη στιγμή που άρχισε ο πρώτος φόνος είσαι εντυπωσιακά λαλίστατη/ος όσον αφορά άτομα που αποδείχθηκαν μέλη της Β' Ομάδας (Satan, Frankenstein) ή που θεωρούνται αυτής. (Patamon, Nanami, Yuuko) Για άτομα της A' Oμάδας πάλι, (Masao, Bon Clay) έχεις κάνει έναν εντυπωσιακότατο μόκο. Δε μου είναι δυνατόν να αγνοήσω κάτι τέτοιο. Πώς τα καταφέρνεις και είσαι τόσο σίγουρος/η και ξουράφι για τους μεν αλλά για τους δε ούτε κουβέντα δεν κάνεις... Μου δίνεις την εντύπωση ότι προσπαθείς να μας κρατήσεις με νύχια και με δόντια μακριά απ' την Α' Ομάδα, ακριβώς αυτό που προσπάθησε να κάνει ο μακαρίτης ο Frankenstein αντίστροφα. Εκεί που ο Gin-san ήθελε ν' αρχίσει να τραβάει τα μαλλιά του, και ναι εντάξει, μπορεί να μην είναι τα πιο τέλεια μαλλιά, αλλά το καραφλό το δοκίμασα και δε μου πάει, είναι όταν είπες ότι το μόνο σου επιχείρημα πάνω στο οποίο βάσισες όλο αυτό τον σωρό κατηγοριών, είναι η πολυσυζητημένη 'ανανέωση λίστας'!!! Δηλαδή εκεί είπα 'ε τώρα την τραβάει ο οργανισμός του/της μια ψήφο για να μάθει!' αλλά όχι... Τουλάχιστον όχι ακόμα. Έχω άλλους πιο σίγουρους.

Καταρχήν εσένα, αγαπητέ Takasugi (Ghost Prince) για λόγους που πιστεύω ότι ήδη ανέλυσα αρκετά πιο πριν. Παραδέξου το: Ζεις και αναπνέεις για να μου κάνεις τη ζωή μαύρη! Από πάντα! Αν είναι έγκλημα κάτι, αυτό είναι που δε σε έχουμε σουτάρει ακόμα εδώ και τόσους γύρους, τόσο φανερός που είσαι! Πονάνε τα μάτια μου να σε βλέπω άλλο εδώ μέσα, ενώ ήταν σίγουρο απ' την αρχή ότι θα δημιουργούσες μπελάδες! Δε μπορώ πια να μη σε ψηφίσω! Προσβάλλεται η νοημοσύνη μου που είσαι εδώ και χασκογελάς στη γωνία... Σκασμός Inami που σε βλέπω έτοιμη/ο να πεταχτείς! Να λείπουν τα σχόλια για τη νοημοσύνη μου! Πήγαινε να ολοκληρώσεις τη μεταμόρφωσή σου! (παιδιά pardon me κι εμένα με το rp που κάνω, δε θέλω να προσβάλλω κανέναν στην πραγματικότητα...) Και τώρα που θα ψηφίσουν οι Α' δολοφόνοι, με αυτούς τους αριθμούς, πιστεύω μας συμφέρει να βγάλουμε κάποιον από εκεί.

Patamon, I will be watching you... If not right now, soon... Very soon... Για Yuuko, Sado, Nanami, έχω ακόμα αρκετές σοβαρές αμφιβολίες. Ίδωμεν. Α, κι επίσης: Μόνο σε εμένα φάνηκε περίεργο που ο Hamdo δεν άλλαξε την ψήφο του για να σωθεί την τελευταία στιγμή; Θα μπορούσε άνετα να είναι ακόμα ανάμεσά μας. Γιατί δεν το έκανε; Χμ... Μπαίνω σε σκέψεις...

#238 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.156 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 01:10

Takasugi Shinsuke

Posted Image

Αχαχαχα, πολύ σίγουρος μας ακούγεσε Shiroyasa πως βρήσκομαι στη πρώτη ομάδα δολοφόνων...οχοχο!! Μήπως αυτό επαληθέυει τη ψήφο μου των πρώτων γύρων και είσαι όντος δολοφόνος της δεύτερης ομάδας? fufu~

Αν και δε μπορώ να είμαι σιγούρος, μου φαίνονται παράξενα τα όσα λές ...

Αλλα όχι, όχι δε θα σε ψηφίσω, δε σας κάνω τη χάρη όσο και να με προκαλείται, όχι ακόμα, χοχο... Το ίδιο ισχύει και για τη κύρια Μάγγισα(D.neko_angel).

Παρ'όλα αυτά μπορώ να μπώ πως έχω ενθουσιαστεί πραγματικά που χουν αρχίσει και πέφτουν μάτια επάνω μου, χοχο. Το αν είμαι αθώος ή όχι πιστευώ θα το καταλάβεται μόνοι σας στη πορεία....ΑΧΑΧΑΧΑ!!

ναι, ναι...θέλω κιααλο χάμο!! Κιάλλες καταστροφές, Οσα έγιναν δεν αρκουν!! ΑΧΑΧΑΑ!!

Posted Image

*ξεφυσάει και σταματά τα γέλια*

Όπως και να χει, είχα δίκιο τελικά είχα δίκιο για το Hamdo, πολύ περίεργος φαινόταν, αν και είχα την αίσθηση πως ο Hanbei ήταν επίσης δολοφόνος άλης ομάδας, τελικά μας προέκυψε αθώος...τι να πεις :/ κριιιμα ~

Posted Image

Συνεχίζω να υποτεύομαι περισσότερο απ'όλους τις μάγισσες εδώ μέσα για της δηλιτηριάσεις, μιας και είχαμε και δεύτερο θύμα, αλλα αυτή που μου φαίνετια πιο ύποπτη απ'όλες πιστεύω πως είναι η μικρή Inami που με κατηγόρησε και τι προάλες, χοχο, κιας μη ξεχνάμε και τις ψήφους της, fufu~. ΤΙ σας έφτεξε το καημένο το πόταμον θα θελα να ξερα όμως, που το χετε βάλει στο στόχο εδώ και μέρες.

Αν και κάνει περίεργες κινήσεις και δε πολυεμφανίζεται, χοχο, δε θα το κρίνα για δολοφώνο....ακόμα, αν υπολογίσουμε και το μεγεθώς του ειδικά, fufu~ Αλλα μιας και βλέπω και άλους πέρα απο εσάς να το ψηφίζουν, θα έχω τα μάτια μου και σ'αυτό.

Σας αποχαιρετώ για την ώρα...ufufuf~

*χάνεται στο σκοτάδι σιγογελώντας*

(kuso! damn! μου τέλιωσαν κιοι εικόνες >.>)

フカフカ

#239 d.neko-angel

d.neko-angel

:: Dream ON ::

• Members
  • 1.045 Δημοσιεύσεις:
  • Locationathens, greece

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 02:16

Yuuko Ichihara

Posted Image
(κάνει την είσοδο της στην αίθουσα και κάθεται στην αγαπημένη της πολυθρόνα)
λοιπόν επειδή όταν μιλάω αρκετά φαίνεται ότι τόσο πιο δύσκολο γίνετε να με καταλάβετε
αυτή την φορά θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιο περιεκτική μπορώ...

Posted Image
(έπειτα κοιτάει τον Sado και του απευθύνεται)
Sado (sponis) στον προηγούμενο γύρο είχα αφήσει ξεκάθαρο υπονοούμενο ότι και ο Hando και ο Onizuka Eikichi (demonic MC) έχουν πεί ατάκες που μόνο ένας δικαστής θα έλεγε και ότι ο ρόλος ήταν μόνο για έναν και όχι για δυο.
Δλδ εσύ όχι απλός με περνάς λανθασμένα για δολοφόνο αλλά ταυτόχρονα με έχεις για τόσο ανεγκέφαλη έτσι ώστε θεωρείς πως θα έδεινα ένα ακόμα στοιχείο ενάντια στον υποτιθέμενο συνεργάτη μου και μάλιστα σε μια στιγμή που υπήρχε μόνο μια ψήφος εναντίον του. Οπότε και θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να υποτιμάς την νοημοσύνη μου, με φτάνει που την υποτίμησε ο Don Clay. Όπως και θα σε παρακαλούσα να μην με κατηγορείς λανθασμένα.

(στρέφεται στην Inami)
Posted Image
Inami (Zane) σου απεύθυνα τον λόγο μου απάντησες, έτσι και εγώ όταν κ εσύ μου απεύθυνες τον λόγο σου απαντούσα. Επιπλέον όταν υπερασπίζεσαι εσύ τον εαυτό σου δεν σου λέει κανείς ότι λες αερολογίες... και αν σε κούρασα υπερασπίζοντας τον εαυτό μου τότε σου θυμίζω για μια τελευταία φορά πως όπως εσύ έχεις το δικαίωμα να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου έτσι το ίδιο ακριβώς δικαίωμα έχω κ εγώ.

(σταματάει να <<κουράζει>> την Inami και απευθύνεται στον Takashugi Shinshuke)
Takashugi Shinshuke (Ghost Prince) δεν σε ψηφίζω για να σε προκαλέσω αλλά σε ψηφίζω γιατί σε θεωρώ ένοχο.
Κάτι που το έχω ήδη πεί από την 4η ημέρα που είμαστε εδώ,
δλδ την 3η ημέρα των φωνών(τώρα είμαστε στην 5η ημέρα των φώνων). Οι λόγοι παραμένουν οι ίδιοι με χθές.
Λόγος ένα οι ψήφοι σου μέχρι τώρα. Kamui και Don Clay απέφυγες να ψηφίσεις.
Λόγος δυο το ότι μου φάνηκε ύποπτο ότι στον προηγούμενο γύρο επέλεξες να ακολουθήσεις το υπάρχον ρεύμα εναντίον της Tomoe (Mirana_Neko) κ να την κατηγορήσεις.

(τελειώνει και συνεχίζει να απολαμβάνει το sake της...)
Posted Image

off game: πιφ εξοντωτική ημέρα σήμερα, πριν καμιά ωρίτσα μπήκα σπίτι
αλλά με κάποιες ατάκες από kalamari, diamonds κ ghost μου το κάνατε ευχάριστο το ξημέρωμα ^.^
edit: χρώματα κ ορθογραφικά

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από d.neko-angel: 04 Σεπτέμβριος 2012 - 02:21

rrmr.png

#240 Zane

Zane

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2012 - 03:21

Inami Mahiru
Posted Image

Gintoki είναι τόσο lowlife από μέρους να εκμεταλλεύεσαι ένα μπέρδεμα της γλώσσας μου για να προσβάλλεις την θυληκότητά μου.
Στο ψητό τώρα.Για την Yuuko,όπως είπα χθες,θα το δεχόμουν να νομίζει κάποιος πως κάνω αντεπίθεση,αλλά εδώ μην μου πει κανένας πως αντεπιτίθεμαι.Αυτόν γράφω πως τον υποψιάζομαι από την πρώτη μέρα(or δεύτερη,ανάλογα με το πως μετράει τις μέρες κάποιος).

Πάντως, Inami-chan (ή να μη χρησιμοποιώ το -chan πλέον ;) εγώ δε θα σου δώσω ακόμα άφεση όπως η Lamdadelta. Όταν είπα ότι τα μπερδεύεις, δεν μίλαγα για ψήφους, όπως το κατάλαβες εσύ υποθέτω, αλλά για τα λεγόμενά σου. Anyway, αυτό δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία πια, όσο το γεγονός ότι όλες αυτές οι 'εντυπωσιακές' (λέμε τώρα) ικανότητες ντετέκτιβ περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο προς πιθανά μέλη της ομάδας Β'. Aπ' τη στιγμή που άρχισε ο πρώτος φόνος είσαι εντυπωσιακά λαλίστατη/ος όσον αφορά άτομα που αποδείχθηκαν μέλη της Β' Ομάδας (Satan, Frankenstein) ή που θεωρούνται αυτής. (Patamon, Nanami, Yuuko) Για άτομα της A' Oμάδας πάλι, (Masao, Bon Clay) έχεις κάνει έναν εντυπωσιακότατο μόκο. Δε μου είναι δυνατόν να αγνοήσω κάτι τέτοιο. Πώς τα καταφέρνεις και είσαι τόσο σίγουρος/η και ξουράφι για τους μεν αλλά για τους δε ούτε κουβέντα δεν κάνεις... Μου δίνεις την εντύπωση ότι προσπαθείς να μας κρατήσεις με νύχια και με δόντια μακριά απ' την Α' Ομάδα, ακριβώς αυτό που προσπάθησε να κάνει ο μακαρίτης ο Frankenstein αντίστροφα.

Πάλι εγώ τα μπέρδεψα,πάλι κατάλαβα λάθος,πάλι παρερμηνεύω και αλλοιώνω τι λένε οι άλλοι,πάλι πάω να κάνω ότι ο Frankenstein...Posted ImageΛες και ακούω την Yuuko στο repeat(ακριβώς όμως!)να εκφράζει την ένδεια των επιχειρημάτων της.Με έχετε κουράσει ρε παιδιά,και οκ πες η Yuuko είναι και γυναίκα και την αντέχω,εσένα πως να σε αντέξω που είσαι άντρας και είσαι και πιθηκόφατσα?
'Ακου να δεις λοιπόν.Κάνεις επίθεση σε μένα εδώ και 3 μέρες(που κατά διαβολική σύμπτωση έτυχε να είναι οι μέρες που κατηγορούσα Frankenstein,Patamon,Yuuko και Nanami),σε αδειάζω κανονικότατα,και μετά προσπαθείς ξανά και ξανά και ξανά....Kαι προκαλώ τον οποιοδήποτε να ελέγξει τις συνομιλίες μας.

Εκεί που ο Gin-san ήθελε ν' αρχίσει να τραβάει τα μαλλιά του, και ναι εντάξει, μπορεί να μην είναι τα πιο τέλεια μαλλιά, αλλά το καραφλό το δοκίμασα και δε μου πάει, είναι όταν είπες ότι το μόνο σου επιχείρημα πάνω στο οποίο βάσισες όλο αυτό τον σωρό κατηγοριών, είναι η πολυσυζητημένη 'ανανέωση λίστας'!!!

Ε εδώ πραγματικά πρέπει να είσαι ψυχικά ασθενής,αλήθεια.Αγοράκι μου,πότε είπα τέτοιο πράγμα?Αυτό που είπα είναι πως μου είπες πως κατηγορώ τους άλλους επειδή ανανεώνουν την λίστα τους.Εμένα τα επιχειρήματά μου φαίνεται καθαρά και ξάστερα που βασίζονται,ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΩ
Jesus....Δεν θα με τρελάνετε εσείς.
Και πότε έκανα μόκο για Masao?Για διάβασε την ομιλία μου την πρώτη μέρα και πες αν έγραψα πως είναι εξίσου ύποπτος με τον Mr.Satan.Και μην μου πεις πως ψήφισα τον δεύτερο γιατί δεν το έκανα,ψήφισα εσένα,και όπως πάντα το δικαιολόγησα.

Αναρωτιέμαι επίσης πως γίνεται να υπερασπίζομαι την Α' ομάδα,όταν μίλησα χθες αναλυτικά για τους ποιους θεωρώ ύποπτους από την πρώτη(σε αντίθεση με σένα,που για Patamon,Yuuko και λοιπό τσίρκο λες...θα τους προσέχω >.<),και ναι,όπως είπα και πρώτος από όλους,μας συμφέρει να υπάρχει αναλογία στους δολοφόνους,για αυτό και μετά την πρώτη μέρα που πέθανε δολοφόνος της Α' ψήφιζα τους Β'.Ήταν ένα επιχείρημα που στην συνέχεια έκλεψες,και το χρησιμοποίησες και χθες.
Επειδή όμως τα επιχειρήματα που κλέβεις,δεν σε συμφέρει να τα χρησιμοποιείς σωστά,σήμερα ψηφίζεις τον Takasugi,παρ'όλο που οι δολοφόνοι της Α' είναι 3,και της Β' είναι 4.
Μια άλλη σου σύνδεση(εσείς πια δεν είστε δολοφόνοι,σιαμαία είστε!)με την Yuuko,είναι πως και εσείς,όπως και ο Hamdο,όπως και o Mr.Satan παλιότερα,δηλώνετε πως έχετε για σίγουρο δολοφόνο τον Takashugi.Η κληρονομιά του Mr.Satan ακόμα σας βαραίνει.Kαι οι 2 επίσης(3 μαζί με Hamdo)πετάγατε μπηχτές για τον Hanbei πως ανήκει στην Α' ομάδα.Η δικαιολογία ήταν ίδια με μένα φυσικά δηλαδή:μπουχουχου,κατηγορείς μόνο την Β' ομάδα.Και τίποτα περισσότερο από αυτό.

Και σε ευχαριστώ και που έλυσες την απορία.Δεν τον σημαδέψατε επειδή είναι ικανός όπως νόμιζα στην αρχή,όχι μόνο για αυτόν τον λόγο.Τον σημαδέψατε και επειδή πιστεύατε πως ανήκει στην Α' ομάδα,και αν όντως ήταν,θα με κατηγορούσατε μετά πως είμαι συνεργός του,επειδή συμφώνησε σε ότι είπα για τον Patamon,και επειδή και αυτός όπως και εγώ ''μεροληπτούμε υπέρ της Α' ''

Καταρχήν εσένα, αγαπητέ Takasugi (Ghost Prince) για λόγους που πιστεύω ότι ήδη ανέλυσα αρκετά πιο πριν. Παραδέξου το: Ζεις και αναπνέεις για να μου κάνεις τη ζωή μαύρη! Από πάντα! Αν είναι έγκλημα κάτι, αυτό είναι που δε σε έχουμε σουτάρει ακόμα εδώ και τόσους γύρους, τόσο φανερός που είσαι! Πονάνε τα μάτια μου να σε βλέπω άλλο εδώ μέσα, ενώ ήταν σίγουρο απ' την αρχή ότι θα δημιουργούσες μπελάδες! Δε μπορώ πια να μη σε ψηφίσω! Προσβάλλεται η νοημοσύνη μου που είσαι εδώ και χασκογελάς στη γωνία... Σκασμός Inami που σε βλέπω έτοιμη/ο να πεταχτείς!

Γιατί πας να με κάνεις να πω κάτι που δεν πιστεύω?Γιατί να πεταχτώ?Πότε είπα εγώ πως ο Takashugi είναι αθώος?Μήπως συνέβη το αντίθετο?'Εχεις διαλείψεις μνήμης?

Καιιιιιιι...συγχαρητήρια!Μόλις κέρδισες μια θέση στα σιγουράκια μου!Πραγματικά ρε παιδιά,και της Β' και της Α',είστε ΠΟΛΥ μπασκλασαριά δολοφόνοι.Τι πάτε και κάνετε φόνους,άμα δεν ξέρετε ούτε τα βασικά?
Και τέλος επαναλαμβάνω:προκαλώ τον οποιοδήποτε να ελέγξει τις συνομιλίες μου με σένα και με την Yuuko.'Οποιος έχει ένα στοιχειώδες IQ,θα ξεχωρίσει τα επιχειρήματα απ τις κλανιές

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zane: 04 Σεπτέμβριος 2012 - 03:25

Γεια σου και σένα Γιώργη Γουλάρα...Δημοσιευμένη  εικόνα