Ιnami Mahiru
Πάμε πάλι,φίλτατη
Yuuko:
Inami (Zane) με αναγκάζεις πάλι να επαναλάβω ότι θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο εκμεταλλεύεσαι τα λόγια κάποιου όταν σε βοηθάνε σε αυτά που θες να πεις. Και όχι δεν είπα να μην λες την άποψη σου η να μην δίνεις στοιχεία, εξάλλου αν με παρατήρησες όπως λες θα έχεις δει ότι ήδη έχω πει πως αν έχει κάποιος στοιχεία για κάποιο δολοφόνο πρέπει να μιλήσει. Και αυτό που είπα και δεν επέλεξες να καταλάβεις είναι πως όταν κάποιος παρερμηνεύει συχνά τα λόγια κάποιου άλλου κάποια στιγμή μπερδεύεται και κάνει λάθει, και όσο περισσότερα τα λάθη τόσο αυξάνεται το επίπεδο ενοχής στα μάτια όσων παρακολουθούν.
Εκμεταλλεύομαι,εγώ το κακό κορίτσι.Μπορείς να μου υποδείξεις μια φορά που παρέθεσα ή αναφέρθηκα σε λόγια άλλων,και βγήκε ότι είχα ύπουλο σκοπό?'Οχι τώρα που βρήκες να πιαστείς επί προσωπικού,λέω για τις προηγούμενες μέρες,και για σήμερα όταν πρωτομίλησα.Είπες ότι εκμεταλλεύομαι λόγια άλλων,ξεκινώντας από τότε που ανέφερα πως είμαι σίγουρος για την ενοχή του Patamon.Φυσικά τότε ΔΕΝ είπες με ποιο τρόπο τα εκμεταλλεύομαι,δεν επιχειρηματολόγησες,απλά πέταξες μια αβάσιμη κατηγορία συνοδευόμενη από απειλή.Επίσης,για δεύτερη φορά λες πως αλλοιώνω λόγια,μετά την
Nanami.
Το σωστό ρήμα στην περίπτωση γλυκιά μου,είναι χρησιμοποιώ.
Αν λοιπόν δεσποινίς Inami (Ζane) το ενδιαφέρον μου να μην παθιαστούμε και μην καταλήξουμε να χάνουμε αθώους σύμφωνα με την γνώμη σου μπορεί να ερμηνευθεί λανθασμένα τότε μαστίγωσε με κ άλλο αλλά να ξέρεις ότι όπως εσύ είσαι πάντα εδώ για να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου και έτσι εγώ έχω το δικαίωμα να κάνω το ίδιο ξεκινάω λοιπόν....
Α,μα βέβαια.Ξαφνικά το ενδιαφέρον σου για τους αθώους σε ώθησε να υπερασπιστείς τον
Frankenstein(επειδή λες πίστευες πως ήταν επιθεωρήτης,λολ),λέγοντας αυτά τα αστεία πράγματα που ανέφερα προηγουμένως,και το τωρινό σου ενδιαφέρον για τους αθώους,σε ωθεί στο να με κατηγορήσεις παύλα απειλήσεις για όσα είπα,γιατί φυσικά όλοι αυτοί που ανέφερα βγάζουν μάτι από χιλιόμετρα πως είναι αθώοι.Δακρύζω από συγκίνηση,κάνε και τίποτα για τον εαυτό σου,μην σκέφτεσαι μόνο τους άλλους.
Λες ότι χθες για πρώτη φορά μέσα σε μια ημέρα μίλησα για δεύτερη φορά αλλά την δεύτερη ημέρα που καταψηφίστηκε ο Kamui είχα μιλήσει τρεις φορές. Ωραία κίνηση απο πλευράς σου! ρίχνεις σε εμένα κατηγορίες ότι σου λέω να μην μιλάς, όταν εσύ πας και χρησιμοποιήσεις τον αριθμό των φορών που έχω μιλήσει παρουσιάζοντας τον λανθασμένα. Αν αυτό δεν είναι προσπάθεια δικιά σου να με κάνεις να σταματήσω να μιλάω τότε να φάω το μαγικό μου δίπλωμα...
Προφανώς πάνω στον πανικό σου μπέρδεψες την ποσότητα με την ποιότητα.
Εσύ ξεκάθαρα με απείλησες για το
πόσο μιλάω,και είπες πως έχω ανοιχτεί και θα έχω ίδια τύχη τον Frankenstein.Εγώ δεν σε κατηγόρησα για το ότι μιλάς πολύ,αλλά για το
τι λες.Φυσικά παρέθεσα και τα απαραίτητα στοιχεία και επιχειρήματα,εσύ όχι.
Επίσης ο
Masao πέθανε την πρώτη μέρα,όχι την δεύτερη.Και πράγματι την πρώτη μέρα είχες μιλήσει και στην αρχή αρχή καναδυό φορές,εδώ βιάστηκα έκανα λάθος,χωρίς αυτό να αλλάζει δράμι ότι πιστεύω για σένα.'Εχεις κάνει τόσα λάθη,και σε ευχαριστώ που μου απευθύνθηκες και μου έδωσες την ευκαιρία να τα βγάλω στην φόρα,αλλά και να σιγουρευτώ.Τα περισσότερα τα ανέφερα πριν,τα υπόλοιπα τα αναφέρω τώρα.Πλέον σε θεωρώ τόσο ένοχη όσο τον
Patamon,χωρίς υπερβολή.
Τέλος,την κομπίνα που έκανες την προηγούμενη μέρα
Τι έκανες όταν κινδύνευε ο Frankenstein?Είπες ότι θεωρείς ύποπτο τον Shinpachi,αλλά θα προσέχεις και τον Frankenstein ενώ παράλληλα ψήφισες Faust!Κατ' αυτόν τον τρόπο,ανάλογα την ροή της μέρας θα μπορούσες να ψηφίσεις όπου πήγαινε το ρεύμα,νομίζοντας ότι δεν θα σε υποπτευθεί κανείς.Πράγματι,στο τέλος είδες πως δεν σωζόταν ο Frankenstein,και τον ψήφισες.'Ηταν και η μόνη μέρα που μίλησες για δεύτερη φορά.
πήγες να την κάνεις και τώρα,αυτήν την φορά με τους
Hamde και
Onizuka.Και είμαι σίγουρος πως όπως τότε,έτσι και τώρα,θα την έφτανες στο τέλος της αν δεν την είχα επισημάνει.
'Οσον αφορά την
Nanami,αν πράγματι είναι δολοφόνος,θα την χαρακτήριζα λίγο καλύτερη από σας(λίγο
Nanami,όχι πολύ,μην χαίρεσαι)γιατί δεν πέφτει στις κοινότυπες λούμπες που έχετε πέσει οι υπόλοιποι δολοφόνοι,και των δύο ομάδων.'Οπως είπα και πριν,είναι τραγελαφικό πόσες φορές και πόσο εύκολα έχετε συνδεθεί άθελά σας.This is no fun at all.
Σε ότι είπε η
Nanami πριν,δεν μου έδωσε το βαρύ πάτημα να πω πως είμαι για αυτήν τόσο σίγουρος όσο για σένα και τον
Patamon.Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εξακολουθώ να την υποπτεύομαι όσο και πριν,και μάλιστα και ακόμα περισσότερο.
Kαι:
Επίσης, νιώθω μια κάποια υποχρέωση να μιλήσω λίγο και στην Inami. Aγαπητή μου, νιώθω υποχρεωμένος να πω ότι, αθώα ή ένοχη, είσαι σκληρή παίκτρια. (Αμάν αυτά τα κοκκινομάλλικα διαολάκια για κορίτσια!) Δεν σε εμπιστεύομαι όμως, τουλάχιστον όχι ακόμα. Κι εσύ τα μπερδεύεις, είτε θέλεις να το παραδεχτείς είτε όχι, με μια ύποπτη εμμονή αποκλειστικά προς πιθανά μέλη της Β' Ομάδας, και όταν στο είπα η δικαιολογία σου ήταν ότι ανανεώνεις τη λίστα σου... δηλαδή όταν την ανανεώνει κάποιος άλλος, με βάση τα δικά σου τα λεγόμενα πάντα, είναι ύποπτος, αλλά για την κυρία Inami όλα είναι Ο-Κ! Κοίτα, φεμινιστές είμαστε, όχι κορόιδα! Τέλος πάντων, δε δείχνει ακόμα έντονη ενοχή κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον εσύ, σε αντίθεση με κάποιους άλλους, έχεις και κάποια στέρεα επιχειρήματα, που με κάνουν να λοξοκοιτάω αρκετούς, αλλά προς το παρόν θα μείνω στα σιγουράκια που ανέφερα.
Δεν μου είπες αυτό που λες τώρα.Μου είπες και επί λέξη ότι αλλάζω απόψεις συνέχεια,και εγώ σου απάντησα πως έχω αλλάξει μια φορά,στο θέμα του
Sakon&Ukon,και εξήγησα και τους λόγους.For further details,άκουσε τις μαγνητοφωνημένες χθεσινές μου ομιλίες.
Επίσης,ενώ λες ότι έχω στέρεα επιχειρήματα,με κατηγορείς πως κάνω επίθεση στους άλλους επειδή...ανανεώνουν την λίστα τους(?!?!?!)
'Ακουσες όσα είπα,τα κατανόησες πλήρως,ή αυτά τα λες έτσι για να πεις?
Στο θέμα της ψήφου.Εξακολουθεί να μένει ως έχει,εκτός και αν δω πως ο
Hamde πάει να την γλιτώσει.Για τον
Hamde δεν είμαι τόσο απόλυτα σίγουρος όσο για κάποιους άλλους,αλλά σίγουρα θα προτιμήσω να βγει αυτός παρά η
Tomoe.
Κάποια off game:αν και δεν περίμενα να λέει τόσα πολλά σύμφωνα με τον χαρακτήρας της και την εμφάνισή της.
Nαι σόρρυ,το ξέρω πως το gameplay μου δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα της Inami,αλλά ειλικρινά όπως έχω ξαναπεί,βαριέμαι απίστευτα να κάνω RP....
Πάντως είναι αλήθεια πως έπρεπε να επιλέξω χαρακτήρα που να ταιριάζει περισσότερο με τον τρόπο παιχνιδιού μουp.s. ξεκαθαρίζω πως απλά τραβάω το rp ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού.
έξω από το παιχνίδι όλα καλά! κανένα πρόβλημα με κανέναν 
Εννοείται.Και εγώ,επειδή χρησιμοποιώ πολλές φορές προσβλητικό λόγο,ελπίζω να μην παρεξηγείται κανείς.Είναι όλα στα πλαίσια του παιχνιδιού.
Εdit:Προσθέθηκε quote που είχα ξεχάσει...
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zane: 02 Σεπτέμβριος 2012 - 20:08