Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πώς λέγεται αυτή η ταινία/τηλεοπτική σειρά?
Καταχωρήθηκε 31 Ιούλιος 2012 - 23:11
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2012 - 10:24
here goes! ταινία ιαπωνική, (ξημερώματα στο Σταρ=> τρέχα γύρευε), σε fantasy/mythology Setting. Νομίζω είναι μεταφορά από μάνγκα. Αλλά μπορεί και να μην είναι.
Είναι δύο χωριά, στο καθένα από τα οποία υπάρχουν φατρίες πολεμιστών με υπερφυσικές δυνάμεις. Α, τα χωριά είναι σε πόλεμο or something like that. Και βεβαίως, ένας νεαρός από το ένα χωριό, αγαπά μια νεαρά από το άλλο χωριό, ραντεβουδάκια στο υπέροχο δάσος, ραντεβουδάκια στον γραφικό καταρράκτη, αχ δεν πρέπει να είμαστε μαζί, κ.λ.π....
κι ο Kami-sama βοηθός!

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2012 - 11:17
O κανονικός της τίτλος είναι Shinobi: Heart Under Blade. Να και το link: http://en.wikipedia.org/wiki/Shinobi:_Heart_Under_Blade
Eφόσον δεν ξέρεις κάτι καλά και το ρωτάς και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό που λέει ο άλλος να ναι σωστό, μην κάνεις την έξυπνη κατευθείαν, ναι? Ψάξε πρώτα και λίγο μόνη σου και μετά πες "α, δεν είναι αυτό που έψαχνα" ή οτιδήποτε.

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2012 - 11:24
Απαίσια ταινία. xD
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2012 - 12:18
Ευχαριστώ για τα καλά και ευγενικά σου λόγια. Με σκλαβώνεις.Live-action είναι. Μου την είχε βάλει εμένα ο bro για να με ψήσει να δω το anime. Και είχε πολλά πλάνα μέσα στα δάση και γενικώς ταιριάζει την περιγραφή που έδωσες γι αυτό το είπα.
O κανονικός της τίτλος είναι Shinobi: Heart Under Blade. Να και το link: http://en.wikipedia.org/wiki/Shinobi:_Heart_Under_Blade
Eφόσον δεν ξέρεις κάτι καλά και το ρωτάς και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αυτό που λέει ο άλλος να ναι σωστό, μην κάνεις την έξυπνη κατευθείαν, ναι? Ψάξε πρώτα και λίγο μόνη σου και μετά πες "α, δεν είναι αυτό που έψαχνα" ή οτιδήποτε.
Έψαξα με τον τίτλο που έδωσες και βρήκα μόνο μάνγκα και άνιμε, γι' αυτό θεώρησα καλό να διευκρινίσω τι ήταν αυτό που ψάχνω.
Εντάξει;

Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2012 - 13:16
FAI, δεν χρειάζεται να υφέρπει επιθετικότητα/ειρωνία στα λόγια σου όταν υποτίθεται ότι προθυμοποιείσαι να βοηθήσεις κάποιον. Please don't do that again.
Το "Basilisk" ήταν όντως misleading απάντηση. Γράφοντας "Shinobi: Heart Under Blade" δεν θα υπήρχε καμία σύγχηση in the first place.
Carry on.
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2012 - 14:54
την ευχή μου να'χεις! (και την έγκριση των μοντ)
Για να είμαι σίγουρη ρώτησα την Iristella πριν φτιάξω το thread. Aλλα να πω την αμαρτία μου υπήρχε δόλος γιατί και εγώ θέλω να ρωτήσω για μια ταινία. Πρέπει να πάνε 3-4 χρόνια που την είχα πετύχει στο novacinema (μπορει να ήταν και πιο πρόσφατο δεν παίρνω όρκο). Είχα πετύχει προς το τέλος. Ήταν ένα ορφανοτροφείο το οποίο ήταν να κλείσει και είχε πάει μια κοπέλα εκεί , δεν θυμάμαι τι να κάνει. Εκεί λοιπόν ο δευτερος όροφος ήταν στοιχιωμένος απο το φάντασμα μιας νοσοκόμας(?). Θυμάμαι πάντως χαρακτηριστικά μια σκηνή που είχε ανεβεί ένα κοριτσάκι στον όροφο και την κυνηγούσε το φάντασμα αυτό και νομίζω υπήρχε και φωτιά στο κτίριο και πήγε η κοπέλα αυτή να σώσει το κοριτσάκι. Anyone? Μου έχει καρφωθεί αυτή η ταινία απο τότε την ψάχνω και δεν την εχω βρει ποια είναι.
Καταχωρήθηκε 01 Αύγουστος 2012 - 15:47
Καταχωρήθηκε 08 Αύγουστος 2012 - 12:43
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 10:19
Μηπως θυμαται κανεις απο εδω μεσα μια γαλλικη σειρα που προβαλλονταν απο την ετ1 ή την ετ2 (δε θυμαμαι ακριβως αλλα ηταν κρατικο καναλι) περιπου προς τα τελη του '90 με 2 αδερφια αν δε κανω λαθος που το επαιζαν ντετεκτιβ? Θυμαμαι μονο οτι το κοριτσι το ελεγαν Ζουλί.
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 13:47
Καταχωρήθηκε 13 Αύγουστος 2012 - 20:37
Also tagged with one or more of these keywords: movie, tv series, πως λεγεται, ποια ειναι
Anime & Manga Discussion →
Σειρές Anime →
Psycho-PassStarted by mono , 19 Ιούν 2012 ![]() |
|
||
Anime & Manga Related Topics →
The Review Zone →
Reviews →
Kill La KillStarted by GhostPrince , 26 Σεπ 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Garo: Honoo no Kokuin | Garo: Mark of the FlameStarted by Vagelio , 03 Σεπ 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Donten ni Warau | Laughter from the CloudsStarted by iristella , 30 Αύγ 2014 ![]() |
|
||
Σειρές Anime →
Terra Formars | テラフォーマーズStarted by iristella , 29 Ιούλ 2014 ![]() |
|